Schoolartikelen met logo

8 augustus 2023
by
admin

Als onderwijsinstelling zijn er diverse momenten in het schooljaar dat je de leerlingen of toekomstige leerlingen iets wil meegeven als presentje van school. En ook de docenten en ander personeel mogen af en toe wel eens beloond worden voor hun harde werk. 

Waarom een schoolartikel als cadeau geven?

Momenten waarop een cadeau voor de leerlingen en docenten zeer geschikt zijn zoals bij de open dagen, verwelkoming nieuwe leerlingen, kerstfeest, sportdagen, zomervakantie en het verlaten van leerlingen van school. Allemaal momenten om eens extra aandacht te vestigen op de bijzondere band tussen school en haar leerlingen en docenten.

De leerlingen brengen veel tijd door op school en krijgen een band voor het leven met de school en de klasgenoten. Naast de vele verplichtingen die school met zich meebrengt zijn er ook heel veel leuke dingen die plaatsvinden. Van sportdagen, schooluitjes, klasse feestjes en nog veel meer. 

Herinneringen met gepersonaliseerde geschenken

Een leuk geschenkje dat herinnert aan dit uitje geeft daarna ook nog plezier. De geschenkjes kunnen wij bedrukken met jullie logo of slogan, zodat elke keer wanneer het geschenk wordt gebruikt, ze denken aan de leuke herinnering van de activiteit. Geschenken die vaak worden weggegeven zijn bijvoorbeeld: zonnebrillen, caps, t-shirts, bidons, etuis en speelgoed. 

Een passend geschenk met logo

Voor elke activiteit of gelegenheid is er wel een passend geschenk te bedenken. Dat ook bij de school past en hun budget. Je kunt een geschenk koppelen aan de activiteit (sportdag en een bidon), maar ook aan de school zelf (een geodriehoek, gum of etui). Ook zijn er scholen die juist ingaan op de huidige tijd en vooral duurzame geschenken willen weggeven. Zo hebben we ook veel artikelen gemaakt van RPET (recycled materiaal) en natuurlijke stoffen.

Artikelen met logo bij Relatiegeschenk4you

Wilt u meer weten over al onze school artikelen die wij voor u kunnen bedrukken neem dan contact met ons op via de telefoon 0546-433120 of email. Wij, van Relatiegeschenk4you, hebben ook een fijne website waar alle schoolartikelen in een aparte categorie staan.

Rense
Rense

Ik ben Rense, een journalist met een passie voor media en het laatste nieuws. Ik ben begonnen als een freelance journalist en heb sindsdien een aantal artikelen voor verschillende kranten geschreven, waaronder een paar voor de krant waar ik nu voor werk. Ik schrijf over een scala aan onderwerpen, zoals politiek, technologie, entertainment en cultuur. Ik schrijf ook regelmatig stukken over hoe de media onze samenleving beïnvloeden. Ik houd ervan om nieuwe ideeën en perspectieven te verkennen en deze vervolgens te delen met mijn lezers. Ik ben dan ook erg trots op de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de mediawereld.