Hoe je geld bespaart als je apple producten gebruikt

22 april 2024
by
admin

Apple producten hebben de reputatie duur te zijn vergeleken met producten van andere merken. Toch hoeft dit zeker niet altijd het geval te zijn! Wil je weten hoe je geld bespaart wanneer je Apple producten gebruikt? Lees dan deze blog snel door om optimaal gebruik te maken van deze handige informatie.

Repareren in plaats van nieuwe producten kopen

In de eerste plaats zul je door voor een reparatie te kiezen in plaats van nieuwe producten te kopen, geld besparen op je Apple producten. Dit geldt al helemaal wanneer je voor een lokale reparatiewinkel kiest. Woon je bijvoorbeeld in Pijnacker? Bezoek dan een lokale iPhone reparatie Pijnacker specialist. Hij of zij verricht diensten die ervoor zorgen dat je ineens een paar jaar extra met je iPhone kunt doen. Dit scheelt je al snel vele honderden euro’s.

Tweedehands is ook een optie

Een andere manier om te besparen op Apple producten is door te kiezen voor tweedehands items. Websites zoals Marktplaats of Facebook Marketplace staan vol met mensen die hun licht gebruikte Apple producten voor een fractie van de originele prijs verkopen. En laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft altijd het nieuwste van het nieuwste nodig. Een iPhone of MacBook die een jaartje ouder is, doet vaak nog prima zijn werk!

Deel iCloud opslag

Deel ook iCloud opslag met je familie of vrienden. Wist je dat je een iCloud-opslag plan kunt delen met maximaal vijf andere mensen via ‘Delen met gezin’? Dit kan echt een game changer zijn als het gaat om geld besparen. Het grote voordeel hiervan? Je verdeelt alle kosten onder een groep! Dit betekent dat je voor een fractie van de prijs toegang krijgt tot meer opslagruimte, wat ideaal is voor het bewaren van foto’s, documenten en backups van je apparaten.

Houd je abonnementen in de gaten

We weten allemaal hoe snel die maandelijkse abonnementen kunnen oplopen. Apple Music, Apple News+, de extra iCloud-opslag… voor je het weet, betaal je een flinke som geld elke maand. Maar wat kun je het beste hiertegen doen? Neem je lopende abonnementen eens in de zoveel tijd door en vraag jezelf af of je ze allemaal écht gebruikt. Zo houd je uiteindelijk meer geld in je zak voor dingen die er echt toe doen!

Kijk naar gratis apps

Naast het slim beheren van abonnementen en het gebruik maken van gedeelde opslag plannen, is het verkennen van de wereld van gratis apps een must. Echt, je zou versteld staan van de kwaliteit van sommige gratis apps die er zijn! Natuurlijk, sommige apps bieden betaalde functies aan, maar veel basisfunctionaliteiten zijn helemaal gratis. Het mooie hiervan is dat je kunt experimenteren met verschillende apps zonder meteen geld uit te geven.

Rense
Rense

Ik ben Rense, een journalist met een passie voor media en het laatste nieuws. Ik ben begonnen als een freelance journalist en heb sindsdien een aantal artikelen voor verschillende kranten geschreven, waaronder een paar voor de krant waar ik nu voor werk. Ik schrijf over een scala aan onderwerpen, zoals politiek, technologie, entertainment en cultuur. Ik schrijf ook regelmatig stukken over hoe de media onze samenleving beïnvloeden. Ik houd ervan om nieuwe ideeën en perspectieven te verkennen en deze vervolgens te delen met mijn lezers. Ik ben dan ook erg trots op de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de mediawereld.