Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Nieuwe versie Windows 10 richt zich meer op 3D
Er komt een nieuwe update voor Windows 10 waarmee Microsoft zich meer richt op driedimensionale modellen. De update van het besturingssysteem komt rond de lente uit, en heet 'Creators Update'. Daarnaast heeft Microsoft een nieuw virtual reality-ecosysteem aangekondigd, en komt het bedrijf met een dure Surface-computer die de concurrentie aan moet gaan met de iMac.

Smartphoneverkoop groeit wereldwijd opnieuw
Uit nieuwe cijfers van marktanalist GfK blijkt dat we nog lang niet smartphone-moe zijn: wereldwijd zijn er ten opzichte van vorig jaar weer meer nieuwe toestellen gekocht.

'Spotify blijft voorlopig gratis muziek aanbieden'
Spotify blijft voorlopig gratis te gebruiken, met daarnaast de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. De streamingdienst ziet er niets in om muziek alleen beschikbaar te stellen voor mensen die het kunnen betalen.

Pixel-telefoon van Google erg in trek
Google lijkt met zijn eerste eigen smartphones een succes in handen te hebben. Doordat de belangstelling zo groot is, zijn de Pixel en Pixel XL de komende weken uitverkocht.


 DISKIDEE  
Slimme bloempot voor binnen en buiten
Parrot introduceert een bloempot die is uitgerust met een slim irrigatiesysteem dat planten automatisch water geeft wanneer nodig. De bijhorende Parrot Flower Power app geeft advies om je planten gezond te houden. Parrot, fabrikant van draadloze producten met geavanceerde technologie waaronder diverse drones, ontwikkelde de “Pot” voor...

Krachtige Netgear router met snelle 802.11ad wifi
Netgear lanceert de R9000 Nighthawk X10 AD7200 Smart Wifi Router die behalve 802.11n/ac ook 802.11ad wifi ondersteunt voor supersnelle draadloze datatransfers over zeer korte afstanden. De router is standaard uitgerust met Plex Media Server. De Nighthawk X10 Smart wifi-router is het nieuwe vlaggenschip van Netgear. De high-end router ondersteunt...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal RSS  
Office Tabs -Tabbladen in Office!
Office is één van de beste pakketten voor het maken van tekstdocumenten, sheets, presentaties enzovoort. Microsoft sleutelt al jaren aan de interface, en hoewel niet iedereen het lint prettig vindt, zit het wel tjokvol met opties. Maar waarom zijn er geen tabbladen die ons al onze open documenten tonen? Dat vroegen de makers van Office Tabs zich ook af.

Gaat Microsoft's Surface Studio de strijd aan met Apple's iMac?
Een all-in-one, bestaande uit voornamelijk een groot scherm van hoge kwaliteit, goede specificaties en vooral gericht op grafische ontwerpers en artiesten. Klinkt als de iMac, toch? Dat klopt, maar het is sinds woensdag ook een beschrijving van de Surface Studio. Kan Microsoft de concurrentie aan met Apple?

Twitter schrapt gebruikersnamen bij aantal tweet-tekens
Nadat Twitter eerder besloot om foto's en video's niet meer mee te tellen bij het aantal tekens in een tweet, gaat het nu ook gebruikersnamen uitsluiten. Testers geven aan dat de @naam in een tweet is verdwenen.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden