Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Betaal per pagina met de eBook-app Blloon
Blloon is een app voor het lezen van eBooks, waarbij je per pagina betaald in plaats van per boek. Door andere gebruikers op boeken te wijzen of door recensies achter te laten, kun je meer pagina's verdienen.

Geen poespas met de Marmitek BoomBoom 430
De BoomBoom 430 doet niet veel, maar in veel situaties is wat hij doet ruim voldoende. Het kleine apparaatje ontvangt muziek via bluetooth en geeft dat door aan passieve luidsprekers die voorheen op een stereo zaten aangesloten. Hij kent geen opties of instellingen, maar het kan een oplossing zijn om de stofvergarende speakers weer eens van nut te laten zijn.

Digits laat je inloggen op apps met telefonnummer
Twitter heeft een nieuwe manier van inloggen beschikbaar gesteld voor app-ontwikkelaars: Digits. Daarmee kunnen ze een knop inbouwen die gebruikers laat inloggen met hun telefoonnummer. Na verificatie via sms ben je dan klaar om de app te gebruiken.

Malware gevonden in advertenties Dumpert en Yahoo
Beveiligingsexpert Proofpoint heeft malware ontdekt in advertentiecampagnes die op veel grote sites hebben gelopen, waaronder de websites van Yahoo! en Dumpert.nl.


 DISKIDEE  
Samsung Galaxy S5 met 4G+ downloadt aan 255 Mbps
Samsung introduceert de 4G+ variant van zijn Android-smartphone Galaxy S5. Het bedrijf heeft nu al drie toestellen met 4G+ ofwel LTE Advanced in het gamma, maar bij ons ondersteunt geen enkele provider momenteel deze snellere 4G-variant. 4G+ of LTE Advanced haalt in theorie downloadsnelheden tot  → Lees verderVerwante...

Kleurenprinters zonder afval
Xerox introduceert twee nieuwe A4-kantoorkleurenprinters die nauwelijks afval produceren. De Xerox ColorQube 8580 is bedoeld voor kmo’s/mkb’s, terwijl de Xerox ColorQube 8880 mikt op ondernemingen die grote volumes in kleur afdrukken. Tegelijk introduceert Xerox ook drie nieuwe zwartwit-laserprinters, waaronder twee...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal Feed  
8 bureaubladtips voor Windows 7 en 8
Eens in de zoveel tijd is het fijn om je bureaublad op te schonen. Gelukkig kent Windows tweaks om dat te doen. Je moet alleen even weten hoe het werkt. Wij leggen in 8 tips onder meer uit hoe je icoontjes een persoonlijke tint geeft en hoe je aan de slag kunt met Windows-thema's.

PDF Eraser 1.0.2 - Eenvoudig pdf's bewerken
Een van de krachtigste tools om pdf's te bewerken is Adobe Acrobat, maar die komt wel met een forse prijs. Helemaal gratis is PDF Eraser. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hiermee selectief onderdelen uit een pdf-document verwijderen, maar er zijn nog wel meer mogelijkheden.

34 computertips - De slimste tweaks voor Windows
Er valt zo veel te configureren en in te stellen aan Windows, dat we op de redactie regelmatig onderling nieuwe weetjes uitwisselen. Het zou zonde zijn deze niet te delen! We hebben 34 tips verzameld waar iedere Windows-gebruiker profijt van heeft.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden