Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Instagram groeit als kool met 700 miljoen gebruikers
Instagram heeft er binnen vier maanden tijd 100 miljoen gebruikers bij gekregen, waardoor de teller nu op 700 miljoen staat. Het sociale netwerk groeit dan ook telkens sneller.

Zuinige Facebook Lite-app ook uit in Nederland
De Facebook- en bijbehorende Messenger-apps zijn notoire accu- en dataverslinders. Probeer eens Facebook Lite, dat inmiddels ook uit is in Nederland.

Europees Hof: Verkoop mediabox mag verboden worden
Nederlandse rechters mogen de verkoop van mediaboxen verbieden, omdat die voornamelijk gekocht worden om films en series te streamen zonder daar verder voor te hoeven betalen.

Microsoft rolt Creators Update uit voor Windows 10 Mobile
Microsoft is de uitrol gestart van de Creators Update voor Windows 10 Mobile, iets later dan de gelijknamige update voor de pc-versie van Windows 10 is uitgekomen.


 DISKIDEE  
802.11ac toegangspunt voor muur- of plafondmontage
Zyxel lanceert een draadloos toegangspunt dat speciaal is ontwikkeld voor thuiswerkers en kleine kantoren. De NWA1123-AC PRO is een dual-band 802.11ac access point dat aan muur of plafond kan worden bevestigd. Het Zyxel NWA 1123-AC PRO access point heeft de vorm van een rookmelder. Het ontwerp van de behuizing met een dikte van 3,47 cm moet...

Robuuste wind- en waterbestendige microfoon
Sennheiser introduceert een microfoon die speciaal ontwikkeld is om te gebruiken met de GoPro HERO4 actiecamera. De MKE 2 elements heeft een windscherm zodat windgeruis wordt verminderd en de microfoon is bestand tegen water en sneeuw. Met de nieuwe MKE 2 elements microfoon van Sennheiser is het mogelijk audio-opnames te maken van hoge kwaliteit...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal RSS  
Devolo GigaGate getest: week 1
Frits maakt ook regelmatig gebruik van zijn home entertainment apparatuur en wil net als Paul en Leo snellere toegang tot zijn NAS. In deze review lees je zijn bevindingen.

Europees Hof: Verbod op verkoop streamingkastjes mag
Als je nog overweegt te investeren in een streamingkastje, dan moet je er snel bij zijn. Het Europees Hof oordeelt vandaag dat de verkoop ervan verboden mag worden, omdat de mediaboxen illegaal streamen in de hand werken.

Samsung Galaxy Tab S3 - De beste Android-tablet
De tabletverkoop daalt al jaren, maar dat weerhoudt Samsung er niet van om een nieuw, premium model met Android uit te brengen. De Samsung Galaxy Tab S3 zou een tablet voor creatieve gebruikers zijn, en gaat de strijd aan met de vrijwel even dure Apple iPad en Microsoft Surface.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden