Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Wearable neemt tv-programma's op als je in slaap valt
KipstR is een wearable die televisieprogramma's automatisch opneemt zodra je op de bank in slaap valt. Extra opvallend is dat de gadget is ontwikkeld door jochies van 14 en 15 jaar oud.

De 4 beste webshops voor digitale pc-games
Pc-games op een cd'tje in de winkel kopen, dat doet straks niemand meer. De digitale revolutie betekent dat je computerspellen straks alleen nog maar kan downloaden.

Cellurline Puffy is een stootkussen voor de tablet
Niet gooien! Doe nou voorzichtig! Eerst je handen wassen! Hoe vaak het ook wordt gezegd, bij veel kinderen gaan dit soort opmerkingen het ene oor in en in hetzelfde tempo er weer via het andere oor uit. Er moet dus iets anders worden bedacht om dure elektronica te beschermen. Cellularline komt met een prima oplossing voor tablets tot 30 cm (11 inch): een opblaasbare case die zorgt voor bescherming tegen stoten en vieze vingers.

"Sony gehackt met gegevens eigen systeembeheerder"
Sony is gehackt met de wachtwoordgegevens van een eigen systeembeheerder. Dit melden Amerikaanse onderzoekers die hiermee twijfelen aan de betrokkenheid van Noord - Korea. Volgens CNN zal het Witte Huis vandaag nog uitspraak doen over de hele zaak en wijst het waarschijnlijk Noord - Korea aan als de schuldige.


 DISKIDEE  
IP-telefoon met Android
Gigaset Group introduceert de Gigaset Maxwell 10, een ip-videotelefoon met 10,1-inch HD aanraakscherm, ingebouwde 720p camera en Android 4.2 besturingssysteem. De handset kan met of zonder draad worden gebruikt en je kunt op het aanraakscherm ook alle apps uit de Google Play Store installeren. De Gigaset Maxwell 10 ip-videotelefoon heeft een...

Documenten scannen, converteren en delen
Nuance OmniPage Ultimate converteert papieren documenten naar bestanden die je kunt aanpassen, doorzoeken, delen en zelfs beluisteren. Het programma ondersteunt honderd talen en is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar. De nieuwe “Ultimate”-versie van het bekende ocr-programma Omnipage evolueert meer en meer in de richting van een...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal Feed  
De 10 beste Android apps van december
Iedere maand schotelen we je tien Android-apps voor die ons op zijn gevallen. Praktisch, mooi, handig of gewoon leuk. Alles komt aan bod. Hier de tien beste apps van november!

Aspire Switch 11 - Tablet om te tikken
Acers Aspire Switch 11 is een tablet inclusief toetsenborddock die een maatje groter is dan de eerder door ons geteste Aspire Switch 10. Hoe bevalt zijn grotere broer?

Toshiba Canvio AeroMobile - Lekker lang streamen van een SSD
Toshiba's Canvio AeroMobile is een externe SSD met ingebouwd wifi-toegangspunt zodat je bestanden kunt delen met andere apparaten. Het idee is niet nieuw, we zagen dergelijke producten al van bijvoorbeeld Seagate en LaCie. Toshiba kiest echter voor een SSD.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden