Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Sneller touchscreen-typen met WRIO Keyboard
Typen op een touchscreen, het blijft vaak priegelwerk. De makers van het WRIO Keyboard hopen daar een oplossing voor gevonden te hebben, door de toetsen een honingraat-vorm mee te geven.

Advertenties sluipen Google Maps binnen
Google haalt zijn inkomsten grotendeels uit advertenties, die daarom het liefst in zoveel mogelijk van zijn diensten de kop opsteken. Kaartendienst Maps is als volgende aan de beurt.

Pebble 2, Time 2 en Core zetten in op fitness
Pebble is de grondlegger geweest van de huidige smartwatch-markt. Toch liep het bedrijf altijd achter op het gebied van fitnessfuncties. Daar moet nu verandering in komen.

'Kijker stoort zich aan verdwijnende apps smart tv'
Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat bezitters van een smart tv vaak te maken krijgen met verdwijnende apps, waar ze verder niks tegenin te brengen hebben.


 DISKIDEE  
Gunstig geprijsde ssd met hoge capaciteit
Samsung breidt zijn 750 EVO budget-serie Solid State Drives uit met een ssd die een opslagcapaciteit biedt van 500 GB. Samsung ïntroduceerde in de 750 EVO reeks Solid State Drives eerder al ssd’s met 120 GB en 250 GB opslagcapaciteit. Nu lanceert de fabrikant een variant met 500 GB opslagruimte. De nieuwe 750 EVO SSD is voorzien van...

Router met volgende generatie Wireless-AC
De EA7500 Max-Stream AC1900 Mu-Mimo Gigabit router van Linksys haalt in theorie draadloze snelheden tot 1,3 gigabit per seconde, voldoende snel voor 4K videostreams. Maar bereikt het apparaat die hoge draadloze doorvoersnelheid echt? DiskIdee zocht het uit. De ?Wave 2? of ?2013 update? van de snellere IEEE 802.11ac (Wireless-AC) wifi-standaard...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal Feed  
Total War: Warhammer - Totale overwinning
Het is de combinatie waarvan je niet wist dat je hem wilde: Total War en Warhammer. De table-top strategiegame leent zich wonderwel voor de unieke mix van tactische veldslagen en Grand Strategy.

Ook Apple komt met 'praatpaal' voor thuis'
Webwinkel Amazon heeft er al één, Google komt binnenkort met een versie en nu is ook Apple er mee bezig: een 'praatpaal' voor in huis. Het gaat om een speaker die reageert op stemcommando's en dus spraakassistenten als Google Now of Siri naar de huiskamer brengt.

Nieuwe horloges en zakcomputertje van Pebble
Smartwatchfabrikant Pebble komt dit jaar met enkele nieuwe producten. Verrassend genoeg gaat het niet alleen om nieuwe slimme horloges, het bedrijf komt ook met een compleet nieuw product, de Pebble Core.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden