Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
'96 procent Nederlanders doet belastingaangifte digitaal'
96 procent van de Nederlandse bevolking doet inmiddels zijn belastingaangifte digitaal. Er worden jaarlijks 10 miljoen aangiften gedaan en in 'slechts' 410.000 gevallen gaat dat nog per papier.

Maretak-drone maakt etentjes gezelliger
De Britse tak van restaurantketen TGI Friday's zet drones in, die een maretak boven je hoofd komen hangen tijdens een kerstdinertje.

Hoe verander je de standaard-zoekmachine in je browser?
Alle browsers hebben een standaard-zoekmachine ingesteld. In de meeste gevallen is dat Google, en voor veel mensen werkt dat prima. Maar wat nou als je liever een andere zoekmachine gebruikt, zoals het privacyvriendelijke DuckDuckGo? Of misschien ben jij wel die ene persoon die liever Bing gebruikt... In dit artikel laten we je zien hoe je de standaard-zoekmachine wijzigt in Chrome, Firefox én Internet Explorer.

'Twintig internetballonnen per dag de lucht in'
Volgens Google gaat het voor de wind met het Loon-project, waarbij internet-uitzendende ballonnen de stratosfeer in worden gezonden. Door gespecialiseerde opblaasmachines is het al mogelijk om zo twintig ballonnen per dag omhoog te sturen.


 DISKIDEE  
Wifi voorwiel maakt elke fiets elektrisch
Rool’in is een elektrisch voorwiel met wifi-afstandsbediening voor op het stuur waarmee je elke fiets in vijf minuten ombouwt in een elektrische fiets. Na vijf jaar onderzoek en ontwikkeling introduceert het Franse bedrijf Rool’in zijn gelijknamige elektrisch voorwiel dat je gemakkelijk zelf kunt plaatsen op  → Lees...

Kleurrijke betaalbare 4G Android-smartphone
De Franse gsm-fabrikant Wiko Mobile brengt een 4G-versie uit van zijn goedkope Rainbow Android-smartphone, die verkrijgbaar is in zeven verschillende kleuren. De Wiko Rainbow 4G Android 4.4-smartphone is uitgerust met een 1,3 GHz Mediatek MT6582 quad-core processor, 1 GB ram en 8 GB opslagruimte, die  → Lees verderVerwante...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal Feed  
Wat is de beste smartphone onder de 100 euro? 7 toestellen getest
Voor nog geen 100 euro loop je al de winkel uit met een nieuwe smartphone. Maar zijn deze toestellen eigenlijk wel de moeite waard? En zo ja, welk toestel kun je dan het beste kopen?

Apple iMac met Retina 5K-display - Nog beter dan 4K
Apple bracht onder de naam Retina eerder hoge resolutie-schermen naar de smartphone, tablet en laptop. Met de iMac met Retina 5K-scherm brengt Apple het hoge resolutie-scherm naar de desktop.

De 10 beste Android apps van november
Iedere maand schotelen we je tien Android-apps voor die ons op zijn gevallen. Praktisch, mooi, handig of gewoon leuk. Alles komt aan bod. Hier de tien beste apps van november!


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden