Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Geld doneren aan goed doel door video's te kijken
Een nieuwe startup heeft een manier gevonden om advertenties wél nuttig te maken: Je kunt ermee doneren aan goede doelen. Websites kunnen in plaats van advertenties een video tonen van 'UNAS', waarna er een klein geldbedrag wordt overgemaakt aan een goed doel dat je zelf kunt kiezen.

Ziggo gaat zelf Game of Thrones uitzenden
Ziggo gaat Game of Thrones zelf uitzenden. Dat zegt de provider nadat gisteren HBO bekend maakte in Nederland te stoppen. Hoe de hitserie en de andere HBO-programma's precies te zien zijn, is nog niet bekend.

Den Haag klaagt Pokémon Go-ontwikkelaar aan wegens overlast
De gemeente Den Haag klaagt de makers van Pokémon Go aan. Het spelletje is zo populair dat spelers grote overlast veroorzaken in de gemeente. Er zijn zoveel spelers in de buurt dat buurtbewoners er last van hebben, en er ontstaat veel schade door de grote groepen mensen.

Ladislao José Biro met een doodle herdacht door Google
De Hongaar Ladislao José Biro heeft ons heel wat inktvlekken, vegen en vieze handen bespaard. Hij bedacht namelijk de balpen en dat schrijfinstrument wordt ook nu nog - ondanks al het digitale geweld - veelvuldig gebruikt. Reden genoeg dus voor een Google doodle die 117de geboortedag van deze invloedrijke uitvinder herdenkt.


 DISKIDEE  
In-ear Denon-hoofdtelefoon met krachtige zuivere bas
Audiospecialist Denon introduceert de AH-C821 in-ear hoofdtelefoon met speciale mini-drivers die krachtige, maar zuivere lage tonen weergeven. De nieuwe Denon AH-C821 in-ear koptelefoon gebruikt Double Air Compression Driver-technologie voor een krachtige bas en maximale helderheid. Het geluid wordt gereproduceerd door twee voor elkaar...

Sitecom lanceert multi-room wifi mesh voor thuisgebruikers
Sitecom lanceert Huddle, een mesh wifi-netwerksysteem voor thuisgebruikers. Alle draadloze toegangspunten in het netwerk zijn even sterk. Sitecom is de eerste fabrikant die een wifi mesh voor thuisgebruikers op de markt brengt. In het bedrijfsleven is dit soort zichzelf regelend wifi-netwerk al langer populair. Sitecom Huddle zorgt voor...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal RSS  
Apple Watch Series 2: Een grote stap in de goede richting
Met de Apple Watch Series 2 doet Apple opnieuw een poging om de Apple Watch net zo geliefd te maken bij het grote publiek als de iPod en de iPhone. Wij mochten de nieuwe Watch een poosje dragen.

9 tips voor interactieve formulieren in Word
Of je nu ceremoniemeester bent van een bruiloft, iets organiseert voor de vereniging waarvoor je actief bent, of iets anders organiseert waarvoor je mensen wilt uitnodigen, soms heb je snel informatie nodig van veel verschillende mensen. Dan is het belangrijk dat die informatie zo uniform mogelijk naar je wordt verzonden zodat je het makkelijk kunt verwerken. Je kunt dat online doen, maar het kan ook gewoon op de ouderwetse manier met interactieve formulieren in Word.

Een groepsgesprek delen in WhatsApp doe je zo
WhatsApp heeft een nieuwe feature toegevoegd waarmee je een groepsgesprek delen via een link. Iedereen die op de link klikt, kan dan in de WhatsApp-groep komen. Handig als je bijvoorbeeld een groep wil maken voor een openbaar evenement (dat je via Facebook deelt), of een soort nieuwsbrief wil beginnen. Wil je een groepsgesprek delen in WhatsApp? Zo doe je dat.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden