Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Samsung toont nieuwe Galaxy Note 8
Samsung heeft de Galaxy Note 8 aangekondigd. Het nieuwe paradepaardje van Samsung heeft een boel goed te maken na het debacle met de Note 7. Onze eerste indruk is dat dat wel goed komt ? zolang de telefoon niet spontaan in de brand vliegt natuurlijk.

Celstraf voor malafide loterij-programmeur
Een Amerikaanse programmeur is tot een lange gevangenisstraf veroordeeld wegens het manipuleren van de loterij-software, die hij mede ontwikkelde. Daarmee vergrootte hij zijn eigen winkansen.

Bisto maakt Google Assistant draadloos
In de laatste beta van de Google app is nieuwe informatie naar voren gekomen over nieuwe software genaamd ?Bisto?. Google en andere fabrikanten kunnen Bisto in een draadloze koptelefoon verwerken om ook draadloos gebruik te kunnen maken van Google Assistant.

Huawei Watch 2 in Porsche Design-uitvoering onthuld
Huawei en Porsche Design zijn geen vreemden van elkaar. Eerder werkten de merken al samen aan een luxe uitvoering van de Mate 9-smartphone, nu is het de beurt aan de Huawei Watch 2.


 DISKIDEE  
Mini-pc biedt ruimte aan volwaardige uitbreidingskaart
Shuttle lanceert zijn eerste mini-pc die ruimte biedt aan een PCI Express uitbreidingskaart van volledige lengte. De XPC slim Barebone XH110G mini-pc is maar 7 cm hoog. De Shuttle XPC slim Barebone XH110G mini-pc is de eerste 3-liter pc van het bedrijf die ruimte biedt aan een volledige PCI Express x16 3.0 uitbreidingskaart. Je kunt er dus...

Versleutel Dropbox- en andere cloudbestanden
De Duitse encryptiesoftware Boxcryptor versleutelt cloudbestanden. Het werkt met alle populaire cloudopslagdiensten, waaronder Dropbox, Google Drive en OneDrive. Whisply (van hetzelfde bedrijf) zorgt voor een eenvoudige en veilige uitwisseling van cloudbestanden. Wij hebben beide apps getest. Boxcryptor van het Duitse bedrijf Secomba GmbH bestaat...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal RSS  
Eerste indruk: Samsung Galaxy Note 8
Met een kleine klap lanceert Samsung de Galaxy Note 8. Het toestel dat het debacle rondom de Note 7 moet doen vergeten. Computer!Totaal kreeg de Samsung Galaxy Note 8 in handen tijdens een korte hands-on sessie bij Samsung.

Polk Audio Signa S1 ? Niet denderend, wel betaalbaar
De Polk Audio Signa S1 is een betaalbare soundbar van het Amerikaanse merk. Het is één van de weinige soundbars in het prijssegment tot 250 euro met een aparte draadloze subwoofer. Wordt geluid voor je home cinema eindelijk betaalbaar, of is er een addertje onder het gras? Wij mochten het uitzoeken.

Android 8: wanneer krijg jij de update naar Oreo?
Wanneer krijgt jouw telefoon de update naar Android 8.0 Oreo? Dat verschilt bij Android per merk en per type smartphone. Het is altijd maar de vraag of jouw toestel de grote oversteek gaat maken. In dit artikel houden we je up-to-date over de plannen van de verscheidene smartphone-bouwers.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden