Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
YouTube komt met notificaties voor aanbevolen video's
YouTube breidt zijn app uit met extra notificaties. Binnenkort krijg je ook bericht op je homescherm zodra er een YouTube-video opduikt die je wordt aanbevolen op basis van je kijkgedrag.

'1 januari 1970' maakt iPhones onbruikbaar
Er is een opmerkelijke bug gevonden in iPhones die nieuwer zijn dan de iPhone 5. Zodra je daar de datum 1-1-1970 instelt, lopen de toestellen vast en starten ze ook niet meer op.

Fuijifilm Finepix XP90 is bestand tegen extreme omstandigheden
Dit is de nieuwste robuuste camera van Fujifilm, de Finepix xp90. Hij voldoet aan de IP68-standaard. Dat betekent dat de camera tot 15 meter onder water kan, een val van 1,75 meter overleeft, stofdicht is en ook bij -10 goed blijft werken. Bovendien zitten de batterij en geheugenkaart achter een dubbele afsluiting, zodat ze niet per ongeluk toch in het water komen. De xp90 heeft een 1/2.3-inch 16,4 megapixel cmos-sensor. Die slaat tot 10 foto's op maximale resolutie per seconde op. De lens biedt een 5-voudige optische zoom. Alles bij elkaar weegt de camera net iets meer dan 200 gram.

Microsofts Fetch!-app weet welke hond je bent
Microsoft heeft een nieuwe app gelanceerd, Fetch!. Daarmee kun je een hondenras bepalen door een foto van het dier te uploaden. Veel leuker is echter om een foto van jezelf te kiezen. Microsoft vertelt je dan welke hond jíj bent.


 DISKIDEE  
Waterlekken opsporen via app
Verisure ? Securitas Direct lanceert de Waterdetector die waterlekken opspoort en je via de Verisure ? Securitas Direct App waarschuwt zodat je actie kunt ondernemen. De Verisure ? Securitas Direct Water Detector heeft drie pinnen en een watergevoelige draad die zelfs de kleinste hoeveelheid water detecteert, van een lek in de (af)wasmachine tot...

Twintig uur muziek uit mobiele draadloze stereo-speaker
Fresh ’n Rebel vult zijn al uitgebreid Rockbox-gamma aan met de Fold Fabriq Edition Bluetooth-stereospeaker. De stoffen cover doet tegelijk dienst als luidsprekerstandaard. Verder kun je deze speaker ook als powerbank gebruiken. De Fresh ’n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition is bekleed met stof en verkrijgbaar in vijf verschillende...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal Feed  
De 10 beste Android-apps van februari
Iedere maand schotelen we je Android-apps voor die ons op zijn gevallen. Praktisch, mooi, handig of gewoon leuk. Alles komt aan bod. Hier de tien beste apps van februari!

TomTom GO Mobile - Nog steeds de beste navigatie-app?
TomTom heeft een nieuwe navigatie-app voor iOS uitgebracht: TomTom GO Mobile. Deze app was al sinds vorig jaar op Android beschikbaar en is qua look en feel hetzelfde als de nieuwere 'kastjes' van TomTom. Grote vraag: is de nieuwe app een vooruitgang ten opzichte van de oude?

Netgear R6400 - Prima instap ac-router
De nieuwste ac-routers krijgen steeds hogere snelheidsaanduidingen. Netgears R6400 is 'slechts' een AC1750-router. Toch is juist zo'n minder indrukwekkend model erg interessant. Hoe presteert Netgears R6400?


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden