Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Ssd van Asata is waterdicht
Sommige smartphones en smartwatches zijn tegenwoordig waterdicht. Wat we minder vaak zien, is een waterdichte externe schijf.

Comeback voor Sega Mega Drive
Dit zien we niet vaak, een apparaat dat al twintig jaar uit de handel is maar nu ineens een comeback maakt. Toch is het waar, de Mega Drive van Sega is opnieuw uitgebracht.

Nintendo Switch ondersteunt micro-sd-kaartje van maximaal 2TB
De Nintendo Switch-console heeft 32GB intern opslaggeheugen, maar wat als dat (bijna) vol is? Dan kun je extra geheugen in het apparaat prikken via een micro-sd-kaartje. Nintendo geeft aan dat de Switch kaartjes van maximaal 2TB ondersteunt.

Lenovo voorziet handvol Moto-smartphones eind januari van Android 7
Verschillende Lenovo-smartphones uit 2015 en 2016 worden eind januari voorzien van de nieuwste Android 7-software. Het gaat om Moto-toestellen, waarvan een deel uitkwam onder de Motorola-naam. Android 7 brengt veel vernieuwingen ten opzichte van de huidige 6-versie.


 DISKIDEE  
Windows 10 computer in jaszak
HP Elite x3 is een krachtige smartphone met Windows 10 Mobile en ondersteuning voor Windows Continuum. In combinatie met een dock wordt het ook een desktop of laptop, die volledig geïntegreerd kan worden in een zakelijk Windows-netwerk. Wij zochten uit of de HP Elite x3 in zijn eentje effectief dienst doet als smartphone, ‘phablet’ en...

Grootste gebogen 4K-monitor
MMD, dat beeldschermen onder de merknaam Philips produceert, lanceert een 40-inch gebogen monitor met 4K Ultra HD resolutie. Het is de grootste gebogen 4K-monitor op de markt. De nieuwe Philips Brilliance 4K BDM4037UW monitor met een schermdiagonaal van 40 inch (101,6 cm) heeft een gebogen MVA (‘multi-domain vertical alignment’)...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal RSS  
Gratis software: de beste freeware-tips van januari
Freewaremakers zijn meestal enthousiaste computergebruikers die niet programmeren uit winstbejag, maar hun vaardigheden inzetten om iets te verbeteren. Dankzij hun gratis software wordt computeren leuker en handiger! We bespreken de beste programma?s van dit moment en nieuwe versies van ?evergreens?.

MacBooks krijgen meer werkgeheugen
Binnenkort kunnen we een MacBook Pro bestellen met meer werkgeheugen. Het maximale RAM-geheugen van de huidige MacBook Pro-modellen is 16GB. Bij de nieuwe modellen wordt dat verhoogd naar 32GB.

14 tips voor je vakantie met Google Trips
Google komt met een app waarmee je in één keer een complete reis kunt plannen. Met Google Trips heb je alle informatie over je vakantie, van je reserveringen tot de leukste bezienswaardigheden, bij elkaar. Ook geeft de app informatie over waar je kunt eten en wat je met fooien moet doen.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden