Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Android-logo plast op Apple-logo in Google Maps
Dit zie je niet elke dag. Ergens in Google Maps is het Android-logo gevonden, dat over het logo van Apple heen plast. Eerste zien, dan geloven? Lees snel verder voor de coördinaten.

Nieuwe domein KickassTorrents alweer offline gehaald
Slechts een paar uur nadat KickassTorrent aankondigde naar een nieuw domein te zijn gegaan, is de torrentsite alweer offline gehaald. KickassTorrents was sinds donderdagnacht te bereiken op een .im-domein, maar het Britse Isle of Man heeft de site opgedoekt vanwege auteursrechtenschending.

Couchlet verstopt usb-poorten in je bank
Een smartphone gebruiken die aan de lader hangt, blijft een beetje onhandig. USB-kabels zijn vaak nogal kort en het stopcontact is te ver uit de buurt van waar je zit. Couchlet is een gadget die je een opladend toestel bij je in de buurt laat houden.

Nederlandse overheid betaalt 1,7 miljoen voor ondersteuning Windows XP
De Nederlandse overheid betaalt opnieuw meer dan anderhalf miljoen om het wanhopig oude Windows XP te blijven gebruiken. Met het hoge bedrag koopt de overheid ondersteuning voor 5,000 computers die nog niet op een moderner besturingssysteem draaien.


 DISKIDEE  
Laser-ledprojector met lage gebruikskosten
De nieuwe Casio XJ-V1 videoprojector gebruikt een kwikvrije lichtbron met een levensduur van 20.000 uren die dankzij een nieuw ontwikkelde projectielens toch 2.700 lumen helderheid haalt en dit bij een energieverbruik van slechts 145 à 180 watt. Casio’s nieuwe XJ-V1 laserled-beamer projecteert heldere beelden van 2.700 lumen en verbruikt...

Betaalbare dual band AC router met vier krachtige antennes
Eminent pakt uit met een betaalbare Wireless-AC router met vier krachtige 4dBi antennes. De EM4505 Dual Band AC1200 Router is volgens de fabrikant ideaal voor online gaming en voor het snel overzetten van mediabestanden. De nieuwe Eminent EM4505 Dual Band AC1200 Router ondersteunt simultaan 300 Mbit/s Wireless-N en 876 Mbit/s Wireless-AC. Je kunt...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal Feed  
Dell Alienware Alpha - Steam Box, maar dan met Windows 8.1
Dells Alienware Alpha werd ooit aangekondigd als Steam Box. Dat besturingssysteem is nog steeds in beta waardoor de Alienwareware Alpha nu in combinatie met Windows 8.1 op de markt wordt gezet. Wij hebben de spelcomputer op Windows voor je getest.

Apple Watch - Heeft Apple opnieuw succes in handen?
Wat je mening ook is over de Apple Watch, je bent ongetwijfeld benieuwd of de smartwatch van Apple écht iets toevoegt, of dat het slechts een leuke gadget is om mee te spelen. Ik zocht het voor je uit, en heb op de lanceerdag een flink aantal uren met de Apple Watch gestoeid.

Feature Friday - Is de ASUS T100 Chi meer tablet of laptop?
Het is weer vrijdag en dus tijd voor een verse Feature Friday! Peter en Elmar gaan in deze aflevering aan de slag met de ASUS Transformer Book T100 Chi. Een apparaat dat als tablet en laptop door het leven gaat. Lukt het Elmar om Peter een beetje enthousiaster te krijgen?


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden