Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Microsoft maakt Windows 10 klaar voor uitrol Creators Update
Microsoft heeft een kleine update voor de huidige versie van Windows 10 uitgerold, waarmee het besturingssysteem alvast wordt klaargestoomd voor de grote Creators Update, die in april beschikbaar komt.

Samsung ziet nog heil in curved televisies
Samsung blijft dit jaar nieuwe curved televisies uitbrengen, in tegenstelling tot concurrenten LG en Sony. Volgens het bedrijf is daar nog genoeg vraag naar.

ESET: Pas op voor malafide Minecraft-apps
Het wemelt van de malafide Minecraft-apps in de Play Store, zo waarschuwt antivirusfirma ESET vandaag. De applicaties doen zich voor als uitbreidingen (mods) voor Minecraft, maar zijn dat niet.

Dell start verkoop UltraSharp 8K-monitor
De meeste mensen hebben de overstap naar 4K nog niet gemaakt, maar Dell is desondanks de verkoop gestart van zijn UltraSharp 8K-monitor. Goedkoop is 'ie niet.


 DISKIDEE  
Sms?en in alle discretie
SecureChat van het bekende Duitse beveiligingsbedrijf G Data versleutelt geen data, maar sms-berichtjes. Wij hebben deze app getest. SecureChat is een open-source app van G Data Software die sms-berichten versleutelt tussen twee ontvangers, maar ook gebruikt kan worden als vervanger voor de standaard sms-app op je smartphone. Momenteel bestaat...

Zacht geprijsde Sony Xperia smartphone
Sony breidt de Xperia-lijn smartphones uit met de Xperia L1 die is uitgerust met een groot 5,5-inch scherm en die een prijskaartje heeft van ?199. De nieuwe Xperia L1 is een elegante smartphone met een 5,5-inch (13,97 cm) HD-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De smartphone meet 151 x 74 x 8,7 mm en weegt 180 gram. De Sony Xperia L1...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal RSS  
Met deze apps voor Chrome haal je nog meer uit je browser
Google Chrome is, mede dankzij de veel handige uitbreidingen, een zeer populaire browser. Met de kleine extra?s voeg je nieuwe functies toe. In dit artikel bespreken we drie handige uitbreidingen die voor (bijna) iedereen het proberen waard zijn!

In beeld: de eerste betaversie van Android O
Onlangs bracht Google de eerste betaversie van Android O uit, zodat ontwikkelaars en betatesters vast aan de slag kunnen met de aankomende versie van Android. Dat biedt ons ook de mogelijkheid om jullie een eerste blik te geven.

Maak je eigen Kodi-speler met LibreELEC
LibreELEC maakt van iedere (mini-)pc of laptop in een handomdraai een soepele mediaspeler. Met een beetje knutselwerk functioneert het zelfs op een Raspberry Pi of Android-streamer, mocht de interface van die laatste niet voldoen. Na de installatie heb je toegang tot de flexibele gebruikersinterface van het razendpopulaire mediaprogramma Kodi. Kortom: speel al je mediabestanden af en voeg via add-ons de beste streamingdiensten toe.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden