Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Robots leren zichzelf koken
Mensen leren koken door recepten te lezen, en robots kunnen dat inmiddels ook. 'PR2' is daar een voorbeeld van. De robot zoekt informatie op internet en leert zichzelf zo aan hoe een pizza gebakken moet worden.

Van a naar b met deze plank op wieltjes
Een plankje op vier kleine wieltjes met ieder een motortje ingebouwd. Meer is het niet, deze WalkCar. De Japanse vinding moet volgens de makers dé nieuwe manier worden om ons zonder al te veel inspanning te verplaatsen. Het wagentje heeft een actieradius van 12 kilometer en begint te rijden zodra u erop gaat staan. Sturen gaat door uw gewicht te verplaatsen. Net zoals bij de Oxboard, die enige tijd geleden in deze rubriek voorbij kwam. Het voordeel aan dit karretje is dat hij, dankzij de vier wieltjes, niet zo snel omklapt. Maar of we straks allemaal op zo'n ding naar het werk gaan...

Mijlpaal voor Facebook: een miljard gebruikers op één dag
Facebook heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Afgelopen maandag hebben één miljard gebruikers de site bezocht, zo maakt het sociale netwerk bekend. Dat is één op de zeven mensen ter wereld.

Foto's en video's op Instagram niet meer alleen vierkant
Instagram laat je voortaan ook foto's en video's delen met een liggend of staand formaat. Eerder werden deze enkel als perfecte vierkanten geplaatst.


 DISKIDEE  
Mobiele harde schijf met tot 3 TB opslagcapaciteit
Toshiba Storage Peripherals Division breidt de Canvio reeks harde schijven uit met de Canvio Ready. Deze nieuwe externe harde schijf biedt tot 3 TB aan opslagruimte in een draagbaar ontwerp. De Toshiba Canvio Ready is een 2,5-inch externe harde schijf in een compacte zwarte behuizing met een elegant stippenpatroon. Het kleinste model (500 GB)...

PEAQ is een nieuw merk IT-producten van Media Markt
In Nederland lanceerde Media Markt eerder dit jaar al het eigen PEAQ merk met onder meer laptops. Vanaf 26 augustus 2015 kan je de PEAQ producten ook in de Belgische filialen van de elektronicaketen kopen. Media Markt lanceerde zes maanden geleden het PEAQ merk in Nederland. Nu rolt de elektronicaketen dit huismerk met diverse IT-producten ook...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal Feed  
Weekoverzicht: Met de verwachtingen voor IFA en de 9 beste laptops van 2015
Afgelopen week stond Computertotaal.nl weer bol van de handige, leuke en slimme artikelen om je tech-leven leuker en vooral makkelijker te maken. Hier een greep uit al het lekkers dat voorbij kwam, met deze week de verwachtingen voor IFA en de 9 beste laptops van 2015.

Apple-evenement op 9 september in San Francisco
Het Apple-evenement, waar waarschijnlijk de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus aangekondigd gaan worden, vindt plaats op 9 september. Apple heeft de uitnodigingen verstuurd en de locatie vastgelegd.

Pac-Man 256 - Nieuw leven voor de oude pillenslikker
De gamemakers van Hipster Whale hebben iets met oude videogames. Met hun megahit Crossy Road produceerden ze een geslaagde reboot van het Frogger-concept, en nu doen ze hetzelfde met Pac-Man. Het enige verschil met deze game is dat ze voor Pac-Man 256 aan de slag mochten met de echte klassieker.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden