Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Google gaat kwetsende zoeksuggesties verwijderen
Google gaat kwetsende zoeksuggesties verwijderen uit de zoekbalk. De zoekgigant onderneemt actie nadat verschillende media dit hadden aangekaart.

Amazon opent supermarkt van de toekomst
Webwinkel Amazon opent zijn eigen supermarkt. Dankzij allerlei sensoren weet men precies wat je uit de schappen pakt en het bedrag wordt automatisch online verrekend. Er komt geen personeel of kassa aan te pas.

Deel je locatie met Vertrouwde Contacten-app
Google heeft een nieuwe app gelanceerd in de Play Store, Vertrouwde Contacten. Hiermee kun je vrienden of familie op de hoogte houden van je huidige of meest recente locatie.

Pakketjes te laat door computerstoring PostNL
Door een nachtelijke computerstoring bij PostNL komen 'duizenden' pakketjes vandaag niet aan. De timing is extra onhandig omdat veel mensen vanavond pakjesavond vieren.


 DISKIDEE  
Smartwatch oogt als klassiek of sportief polshorloge
De eind augustus op technologiebeurs IFA in Berlijn gepresenteerde Samsung Gear S3 smartwatch ligt nu pas bij ons in de winkels. De opvolger van de S2 ziet eruit als een klassiek of sportief horloge. De Samsung Gear S3 verschijnt in de modellen Frontier (sportief model) en Classic (klassiek model). Deze Tizen 2.3.2-gebaseerde smartwatch oogt als...

Ddr4 geheugen weerstaat extreme temperaturen
Transcend introduceert comapcte so-dimm ddr4-geheugenmodules die bestand zijn tegen temperaturen van -40°C tot +85°C. Sommige modellen zijn ook voorzien van ecc-foutcorrectie. De nieuwe “industrial grade” so-dimm ddr4-2400-geheugenmodules van Transcend zijn bedoeld voor industriële PC?s met beperkte ruimte (IPC), POS terminals,...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal RSS  
De 10 beste smartphones die je in 2016 kunt kopen
Fabrikanten zijn continu in beweging om nieuwe smartphones te ontwikkelen. Tussen al dat high-end geweld is het lastig om te bepalen welke smartphone het prettigst voor jou is. Lees in dit artikel alles over de beste smartphones van dit moment en ontdek of jouw toestel ertussen zit.

The Last Guardian - Stijl en sfeer in te oud jasje
Het is een wonder dat we binnen twee weken de vaak uitgestelde Final Fantasy 15 en The Last Guardian kunnen spelen. Voor de game van Fumito Ueda is het extra speciaal, want velen hadden de hoop opgeven dat deze opvolger van ICO en Shadow of the Colossus ooit nog zou verschijnen. Was de game het wachten waard?

Google verwijdert kwetsende suggesties
Google gaat kwetsende zoeksuggesties verwijderen uit de zoekbalk. De zoekgigant onderneemt actie nadat verschillende media dit hadden aangekaart.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden