Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Dit sociale netwerk kost 7,000 euro lidmaatschap per jaar
Als je nog wat geld over hebt, en je weet van gekheid echt niet wat je er mee moet doen, kun je altijd nog lid worden van Netropolitan. Dat is een sociaal netwerk waar het lidmaatschap 7,000 euro per jaar kost.

Facebook bouwt app voor het priv delen van informatie
Facebook werkt aan een app waarmee je je foto's en statusupdates alleen kunt delen met je familie en je beste vrienden. De app, die nu nog 'Moments' heet, wordt op dit moment getest door Facebook-medewerkers.

De 6 beste browsers voor Android
Natuurlijk wil jij het beste uit je smartphone halen, zeker nu blijkt dat de meeste Android-browsers onveilig zijn. Hoog tijd om een betere browser te zoeken, maar welke is nou het beste? Wij zetten onze favorieten onder elkaar.

iOS 8 vanaf vandaag te downloaden
Apples nieuwe mobiele besturingssysteem iOS 8 is vanaf vandaag te downloaden voor gebruikers van een iPhone of iPad. Het nieuwe OS brengt onder meer betere deelfuncties, widgets in het notificatiecentrum, en de mogelijkheid om zelf unieke toetsenborden te installeren.


 DISKIDEE  
Mini-tablet met opvallend kleurrijk scherm
De Samsung Galaxy Tab S SM-T700 is een kleine Android 4.4 “KitKat”-tablet met een opvallend kleur- en contrastrijk 8.4-inch “Super Amoled”-scherm. Wij hebben deze minitablet getest. De Samsung Galaxy Tab S SM-T700 kun je veilig in n hand vasthouden, dit dankzij zijn lage gewicht van  → Lees verderVerwante...

iOS- of Android-app controleert robotstofzuiger op afstand
Stofzuigerfabrikant Dyson brengt zijn eerste robotstofzuiger op de markt. De Dyson 360 Eye heeft volgens de fabrikant meer zuigkracht dan alle andere en ziet zelf wat er zich in de kamer bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken. Ook kun  → Lees verderVerwante artikels:Bedien je centrale verwarming vanaf je pols...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs n video.
 Computer!Totaal Feed  
HeathKit zorgt voor problemen bij uitrol iOS 8
Apple roept een halt toe aan apps die binnen het vandaag verschenen iOS 8 de nieuwe HealthKit-functionaliteit willen aanroepen. De nieuwe software voor iPad en iPhone is er nog niet klaar voor.

PDF-bestanden comprimeren doe je direct in de cloud
Bestanden nemen soms veel meer ruimte in dan nodig is. In een tijd waarin je f beperkte ruimte hebt in de cloud, f flink moet betalen voor extra ruimte, is het fijn om te weten dat je bestanden rechtstreeks in de cloud kunt comprimeren. Bijvoorbeeld met behulp van SmallPDF.

De 9 beste tablets voor werk en school
Een paar jaar geleden had nog niemand een tablet, inmiddels gebruikt iets meer dan helft van de Nederlandse bevolking een tablet. Ten opzichte van een notebook biedt de tablet dan ook duidelijke voordelen. De apparaten zijn dunner, lichter en gaan langer mee op de accu.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden