Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Cybercriminelen veroordeeld voor verspreiden malware
In Breda zijn vandaag vier cybercriminelen veroordeeld tot een celstraf van 4 tot 24 maanden. In 2013 en 2015 haalden de boeven met het verspreiden van malware 81.000 euro binnen.

Devolo geeft wifi duwtje in de rug
Heb je een lekker snel internetabonnement? Mogelijk heb je daar niet overal in huis profijt van. Wifi kan nogal grillig zijn, omdat het signaal niet altijd toereikend is.

Bosebuild Speaker Cube is knutsel-speaker voor kleintjes
Bose komt met een Bluetooth-speaker op de markt die je zelf in elkaar moet zetten, de Bosebuild Speaker Cube. Deze moet vooral kinderen aanspreken, die zo meer kunnen leren over audio.

Wie haalt de hoogste score in de docu Man vs. Snake?
Na de succesvolle documentaire The King of Kong is er nu nog een film over het behalen van de hoogste score in een arcade-spel: Man vs. Snake.


 DISKIDEE  
En toetsenbord voor elk apparaat
Het nieuwe Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard heeft een Easy Switch-knop waarmee gebruikers kunnen schakelen tussen drie aangesloten apparaten. Het K780 Multi-Device Wireless Keyboard van Logitech is een nieuw toetsenbord met een numeriek gedeelte dat ook werkt met smartphones en tablets. Met een druk op de Easy Switch-knop kunnen...

Business intelligence met deep learning
Met Watson Analytics lanceert IBM een toegankelijk analysetool voor (bedrijfs)gegevens en sociale-mediagegevens, te bevragen in gewone spreektaal. Het is een alternatief voor de grotere BI-tools die vooral door specialisten worden gebruikt. Maar er is ook een gratis versie met iets beperktere mogelijkheden waarmee je als student, docent of zelfs...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs n video.
 Computer!Totaal Feed  
Geef je oude iPhone aan je kinderen
Het is eigenlijk zonde om die oude iPhone weg te doen als je een nieuwe koopt. Als je er gewoon even een paar aanpassingen aan maakt, dan kun je hem ook aan je kinderen geven. Je maakt hen er blij mee en hebt gelijk geen omkijken meer naar ze...

HTC 10 - Weinig onderscheidend, maar de moeite waard
Met de HTC 10 moet de Taiwanese fabrikant weer helemaal terugkomen aan de top van de smartphone-wereld. Dat lukt verrassend goed, want de HTC 10 is een absoluut toptoestel met goede specificaties, die alleen nergens noemenswaardig cht beter is dan de concurrentie.

De 5 tekenen van malware: zo ontdek je of je de dupe bent
Wie last heeft van malware op zijn pc is niet blij. Het kan de snelheid en functionaliteit van je computer ernstig belemmeren en voor een hoop problemen zorgen. Maar hoe ontdek je eigenlijk dat je last hebt van malware, zonder meteen een hele systeemscan uit te voeren?


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden