Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Nieuwe notificaties maken Skype interessant WhatsApp-alternatief
Skype gaat de manier van notificaties aanpassen, waardoor die voortaan maar op n apparaat te zien is. Daarmee wordt de chat-dienst een bijzonder aantrekkelijk alternatief voor WhatsApp.

Facebook gaat ng meer advertenties serveren
Alsof Facebook nog geen paradijs was voor adverteerders, gaat het sociale netwerk binnenkort ng meer advertenties serveren aan gebruikers. Facebook heeft nieuwe regels opgesteld voor adverteerders, waardoor het maximaal aantal advertenties dat mag worden getoond, flink wordt opgeschroefd.

Google krijgt dagelijks miljoen Pirate Bay-meldingen
Google krijgt iedere dag meer dan een miljoen verzoeken om links naar The Pirate Bay en andere downloadsites te verwijderen. Die verzoeken komen van auteursrechtenorganisaties zoals Stichting Brein.

Kritiek op Twitter vanwege ongevraagde tweets in tijdlijn
Twitter heeft een bijzonder onpopulaire functie uitgerold onder gebruikers, die op veel kritiek van gebruikers komt te staan. Op het sociale netwerk komen nu ook berichten binnen van accounts die je helemaal niet volgt, en dat schiet veel Twitteraars in het verkeerde keelgat.


 DISKIDEE  
Krachtige Wireless-AC modemrouter is netwerkmanusje
De Fritz!Box 7490 is het nieuwe topmodel dsl-modemrouter van de Duitse fabrikant AVM. Het apparaat ondersteunt de nieuwste AC-standaard voor draadloze netwerken. De 7490 is een echt communicatiehart voor je thuisnetwerk, maar is ook bruikbaar in een mkb/kmo-omgeving. Wij hebben dit manusje-van-alles voor het moderne  → Lees...

Compacte stereo-intallatie met netwerkaudiospeler
De compacte Pioneer P2 stereo-installatie bestaat uit de SX-P01 stereo-ontvanger en nieuwe N-P01 netwerkaudiospeler, die ook apart verkrijgbaar is. De N-P01 kan muziek van een pc, Mac of NAS (Network Attached Storage) streamen via een bekabelde verbinding of wifi en biedt toegang tot internetradio (ondersteund  → Lees verderVerwante...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs n video.
 Computer!Totaal Feed  
Windows XP blijkt redding voor HP
Windows XP is een goudmijntje voor HP, een reddingsboei in deze zware tijden. Na drie jaar van omzetdalingen verkoopt HP eindelijk meer pc's, zelfs desktops. Bedrijven willen nu eindelijk van hun XP-machines af en HP profiteert.

Runtastic Orbit: Activiteitstracker voor de echte renfanaat
De Runtastic Orbit activiteitstracker zal je niet versteld doen staan door een prachtig ontwerp. En naast de merkwaardige omgevingslichtsensor zit er weinig vernieuwends onder de rubberen behuizing. Maar de Orbit kan wel de data van de Runtastic Pro app weergeven. Super handig!

OnBeep maakt een 'echte' Star Trek Communicator
De op je borst te dragen walkietalkie uit Star Trek wordt werkelijkheid. Startup OnBeep wil later dit jaar een product op de markt brengen dat sterke gelijkenissen vertoont met de Communicator uit de sciencefiction serie.


Algemeen
Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:
Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden. Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden