Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Chatten via Facebook Messenger zonder dat je vrienden bent
Facebook Messenger lanceert vandaag een nieuwe functie. De functie heet Chat ID en dit zorgt ervoor dat je, zonder dat je vrienden met iemand bent, gewoon met elkaar kunt praten.

Hydradock geeft nieuwe Macbook weer veel poorten
Ergens gaat hier iets mis: terwijl Apple haar best lijkt te doen om het aantal aansluitingen op een Macbook tot een minimum te beperken, komt een andere ondernemer met de Hydradock. Dat is een hub die die ene usb-poort op de Macbook weer uitbreidt naar 11 poorten: audio, ethernet, sd, Mini DisplayPort, hdmi, 4x usb en 2x usb-c. Snapt u het nog?

De vele gezichten van Pac-Man
Pac-Man bestaat vandaag 35 jaar! Je kent hem als de gele bol die maar uit een paar pixels bestaat, maar door de jaren heen heeft het personage er niet altijd hetzelfde uitgezien. Daarom de evolutie van Pac-Man, om te bewijzen hoe tijdloos hij is. Waka waka!

LG G4 vanaf 30 mei in Nederland te koop
De G4 van LG ligt vanaf 30 mei in Nederland in de winkel. Het was wel bekend dat het toestel 'eind mei' te koop zou zijn, maar LG heeft nu de definitieve datum bekend gemaakt. Het toestel moet los 649 euro kosten.


 DISKIDEE  
Oplossing voor dode WiFi-zones
Netgear introduceert de AC750 WiFi Range Extender EX3800, een draadloze uitbreiding van je bestaande wifi-netwerk waarmee je zogenaamde “dead spots” kunt verhelpen. De nieuwe extender is voorzien van een extra stopcontact. De Netgear AC750 WiFi Range Extender vergroot de dekking van je bestaande draadloze netwerk en is compatibel met...

Draadloze koptelefoon filtert omgevingslawaai
De Backbeat Pro van Plantronics is een draadloze koptelefoon met lawaai-onderdrukking die je over het oor draagt. De batterij van deze hoofdtelefoon houdt het tot 24 uur uit. Maar klinkt hij ook goed? Wij testten het uit. De Plantronics Backbeat Pro koptelefoon heeft veel overeenkomsten met de eerder geteste Parrot Zik 2.0, maar is 100 euro...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal Feed  
'Nieuwe iPhones al in augustus gepresenteerd'
Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo worden de iPhone 6s en 6s Plus in augustus gepresenteerd. Dat is een maand eerder dan normaal gesproken het geval is.

Installeer zelf je Nest-thermostaat
De Nest Learning Thermostat is waarschijnlijk de bekendste slimme thermostaat. Je kunt de Nest gewoon los in een winkel kopen. Voor de installatie kun je vervolgens een installateur inschakelen, maar wanneer je een beetje handig bent, kun je de installatie waarschijnlijk ook zelf.

20 tips om alles uit Instagram te halen
Op Instagram kom je de fraaiste foto's tegen. Blader door prachtige natuurfoto's of neem een kijkje in iemands leven in een ver land. Ook jij kunt je mooiste platen op dit sociale netwerk laten zien. In dit artikel twintig tips voor zowel nieuwe als bestaande Instagrammers.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden