Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Goedkope griezelgames voor Halloween
De digitale gameswinkel Steam houdt tot 3 november een Halloween Sale, waarin honderden griezelige horrorgames zijn afgeprijsd. Dat zijn er nogal wat, en als je er niet zo thuis in bent dan zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Daarom zet Computer Idee de beste games voor je op een rijtje, die je dit weekend voor een extra lage prijs binnenhaalt.

Losse toetsen met de Logitech Keys-to-go
Fysieke toetsenborden voor de iPad zitten vaak weggewerkt in een beschermende case. Het kan echter soms handig zijn dat de toetsen niet aan de tablet vast zitten. Daarom heeft Logitech de Keys-to-go bedacht: een los toetsenbord dat dankzij een dikte van 6,1 mm en een gewicht van 180 gram makkelijk mee te nemen is. De Keys-to-go werkt met alle generaties iPad en is verkrijgbaar in het zwart, rood en blauwgroen.

Pirate Bay-oprichter weer de cel in wegens hacken
De Deense rechtbank heeft Pirate Bay-medeoprichter Gottfrid Svartholm Warg veroordeeld voor 'het grootste hackschandaal' dat het land tot nog toe kende. Er hangt hem nu een maximale gevangenisstraf van zes jaar boven het hoofd.

Voorlopig geen Hongaarse internetbelasting
President Viktor Orban is gezwicht voor de protesten van het Hongaarse volk en stelt de eerder voorgestelde internetbelasting voorlopig uit. "Als het wordt gezien als onredelijk, dan moeten we het niet doen."


   

Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal Feed  
Transcend JetDrive Lite 330 - Geheugenmaatje voor je MacBook Pro
Extra opslagcapaciteit is altijd prettig, zeker bij MacBooks waar je geen grotere SSD in kunt zetten. Een sd-kaart, usb-stick of externe harde schijf is dan een mogelijkheid, maar die steken uit of geven gedoe met kabels en meenemen. Transcend heeft daarvoor een oplossing met de JetDrive Lite-serie.

Samsung Galaxy S6: De geruchten en speculaties
ACHTERGROND - Het vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S5, is nu al een tijdje te koop, dus het is tijd om vooruit te blikken op de Galaxy S6. Hier is alles wat we je kunnen vertellen over de Galaxy S6 releasedatum en de specificaties, op basis van de laatste geruchten en speculaties.

Sony SRS-X3 - Zwaargewicht voor zware tonen
Als je aan Sony denkt, denk je al snel aan smartphones, tv's, tablets en PlayStation. Toch heeft Sony veel meer in het assortiment, waaronder een uitgebreide reeks draadloze bluetooth-speakers. De speaker die we er vandaag uitpikken: de Sony SRS-X3.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden