Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Facebook-app verzamelt ruim 700 verschillende gegevens
Dat Facebook veel informatie over ons verzamelt, komt niet als verrassing. Maar wist je dat de smartphone-app maar liefst 700 verschillende dingen over je telefoongedrag te weten komt? En dat gebeurt dat per individuele sessie...

The Leather Compagnie komt met Backpack Laptop-rugzak
Laptoptassen zijn er een heleboel, maar ze zijn niet allemaal even stijlvol. The Leather Compagnie wil luxe en gemak combineren en komt met handgemaakte tassen van diverse soorten leer. Deze Backpack Laptop beschikt over verschillende compartimenten voor een smartphone, tablet en notebook en is beschikbaar in de kleuren camel en zwart.

Offline navigatie-app HERE voor alle Android-gebruikers te downloaden
Het offline navigatie-systeem HERE is nu te downloaden voor iedere Android-telefoon. De app bestond al voor Galaxy-toestellen van Samsung, maar is nu voor iedere gebruiker te downloaden.

Nexus Player komt eraan
Ziet u dat zwarte ding achter die twee nieuwe Nexussen? Dat is Nexus Player, een kastje voor het streamen van media en het spelen van games. De Player wordt gemaakt door Asus en draait eveneens op Android 5.0 (Lollipop). De Nexus Player biedt toegang tot media uit de Google Play Store, maar biedt ook ondersteuning aan diensten als Netflix en Youtube. Om te benadrukken dat het apparaatje ook bedoeld is om spelletjes mee te spelen, kan hij worden besteld met een losse controller.


 DISKIDEE  
Compacte netwerk-muziekspeler met hifi-kwaliteit
De compacte Pioneer N-P01 streamt digitale muziek van een smartphone, tablet, pc, Mac of netwerkschijf via een bekabelde verbinding, AirPlay, Bluetooth of wifi en biedt toegang tot internetradio en Spotify Connect. Het apparaat ondersteunt ook hoge-resolutie audioformaten zoals DSD. Wij legden ons oor te luisteren. → Lees verderVerwante...

Gps-horloge meet je activiteit 24/7
Polar, fabrikant van sportmeters, lanceert de Polar M400, een gps-sporthorloge dat permanent je activiteiten meet. Trainingssessies worden gesynchroniseerd met de Polar Flow iOS-app en webdienst. De Polar M400 is een polshorloge met geďntegreerde gps en Bluetooth 4.0+LE (“Bluetooth Smart”) module die weinig stroom verbruikt. De...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs čn video.
 Computer!Totaal Feed  
Wavemaster MOBI-2 - Saaier, maar uitgebreider dan zijn voorganger
Het Duitse Wavemaster is hier wat minder bekend, maar heeft wel een aantal interessante bluetoothluidsprekers in het assortiment. De Wavemaster MOBI-2 is een heel klein speakertje voorzien van bluetooth en lijkt ideaal voor onderweg.

Gratis films streamen met Popcorn Time
Met Popcorn Time, of Time4Popcorn, kun je gratis films streamen naar je pc. De films zijn auteursrechtelijk beschermd, waardoor het illegaal is om ze af te spelen. Jammer, want de achterliggende techniek van de freeware is fantastisch! Om die reden hebben we besloten er een workshop aan te wijden.

De 10 beste Android apps van oktober
Iedere maand schotelen we je tien Android-apps voor die ons op zijn gevallen. Praktisch, mooi, handig of gewoon leuk. Alles komt aan bod. Hier de tien beste apps van september!


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden