Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
'Nederland in top 5 slachtoffers Petya-aanval'
Nederland staat in de top 5 van landen die het meest zijn getroffen door de grote aanval met ranswomare Petya. Oekraïne is verreweg het ergst de pineut.

Hangouts vervangt Google Talk definitief
Google heeft de chatdienst Google Talk definitief aan de wilgen gehangen. Voor de meeste mensen zal dat weinig impact hebben, omdat ze automatisch verhuizen naar Hangouts.

Mijlpaal voor Facebook: 2 miljard gebruikers
Facebook heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Het sociale netwerk kent sinds vandaag wereldwijd 2 miljard actieve gebruikers, een nieuw record.

'Samsung brengt Note 7 in beperkte oplage opnieuw uit'
Samsung is mogelijk van plan zijn geplaagde Galaxy Note 7 opnieuw uit te brengen. Dit keer met verbeterde interne componenten, zodat de phablet niet opnieuw vlam vat.


 DISKIDEE  
Slimme energiemonitor met niet-intrusieve meting
Smappee lanceert de Smappee Plus, zijn meest geavanceerde niet-intrusieve energiemonitor. Het apparaat monitort al het energieverbruik in huis via een centrale module, die je via wifi of ethernet met een mobiele app verbindt. In 2015 testten we de Smappee smart energy monitor, die het energieverbruik via een niet-intrusieve meettechniek. Die...

Inspiratie voor leukste roadtrips
Navigatiespecialist TomTom lanceert een website met de mooiste ritten ter wereld. Gebruikers van TomTom MyDrive kunnen meer dan negentig roadtrips synchroniseren met hun navigatieapparaat. TomTom Road Trips is een gratis platform voor bezitters van TomTom-navigatiesystemen met meer dan negentig routes over de hele wereld. Gebruikers kunnen de...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal RSS  
Wachtwoorden, geschiedenis en cookies wissen in Edge
Microsoft Edge houdt heel veel informatie bij over je internetbezoek. Gelukkig kun je een heleboel van deze data wissen. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen.

Alles wat we weten over de (Not)Petya-ransomware
Opnieuw heeft een grote ransomwareaanval duizenden bedrijven over de hele wereld getroffen. De aanval met 'Petya' begon gistermiddag, maar in de loop van de dag bleek dat het hier om misschien wel méér gaat dan WannaCry...

EMINENT EM7680 - Mediaveelvraat met Kodi
Vanwege de belabberde bestandsondersteuning van smart-tv?s kunnen downloadfanaten niet om een externe mediaspeler heen. De nieuwe Eminent EM7680 voldoet nagenoeg aan alle eisen. Dit bescheiden kastje draait namelijk op de populaire mediasoftware Kodi en speelt 4K-beelden af op maximaal zestig frames per seconde. Wat wil je nog meer?


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden