Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Beveiliging stemwijzer-sites opgeschroefd
Om je te helpen bij het bepalen van je stem tijdens de Tweede Kamerverkiezingen, zijn online verscheidene stemwijzer-sites te vinden. Die bleken niet allemaal even veilig.

Nieuw wereldrecord: Miljoen muisklikken in 17,5 uur
YouTuber 'Tocen' heeft naar eigen zeggen een nieuw wereldrecord neergezet door een miljoen keer op een muis te klikken binnen 17,5 uur. Uiteraard is de marathon opgenomen.

Popster Selena Gomez zet Instagram-record
Popster Selena Gomez heeft een nieuw record gezet op Instagram. Ze heeft de meeste volgers van het hele platform, inmiddels meer dan 110 miljoen.

HTC focust komende tijd op dure smartphones
HTC gaat zich de komende tijd volledig focussen op high-end smartphones. Het bedrijf is voorlopig even klaar met toestellen in het budget- en middensegment.


 DISKIDEE  
Recente tv aansluiten op een analoge versterkeringang
Marmitek lanceert met de Connect DA51 een eenvoudige oplossing om een nieuwe tv aan te sluiten op de analoge ingang van een audio-versterker. De Marmitek Connect DA51 is een digitaal-analoog converter (DAC) die de digitale audio-signalen van een tv naar analoog stereo converteert en decodeert. Met de Connect DA51 is het mogelijk om een...

Contacten automatisch bijwerken en synchroniseren
FullContact is een krachtig adresboek in de cloud waarmee je contacten over verschillende e-mailsystemen heen organiseert, synchroniseert, up-to-date houdt en dagelijks back-upt. Wij hebben het getest. FullContact Contact Management Software & API werkt met Google Google Apps, Apple iCloud, Microsoft Office 365 en Outlook/Exchange. Het is ook...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal RSS  
Spybot Anti-Beacon 1.5 - Beteugel Microsofts verzamelwoede
Microsoft heeft Windows voorzien van verschillende snufjes waarmee het bedrijf naar eigen zeggen anonieme gebruikersgegevens verzamelt. Heb je geen zin in dergelijke Big Brother-praktijken? Het tooltje Spybot Anti-Beacon schakelt in één klap alle dubieuze trackingfuncties van Windows uit.

Zo koop je goedkoop een Mac
Veel mensen willen graag een Mac of MacBook aanschaffen, maar haken af vanwege de forse prijzen die Apple hanteert. Gelukkig produceert de Amerikaanse multinational ook budgetmodellen en bovendien zijn er refurbished en natuurlijk tweedehands Macs in omloop. Wie een gokje wil wagen kan ook terecht bij online shops als Marktplaats of eBay.

Meerdere Instagram-accounts aanmaken en toevoegen
Heb je meerdere accounts op Instagram, bijvoorbeeld een persoonlijke en een werkgerelateerde? Het is mogelijk om meerdere Instagram-accounts aan te maken en aan de app toe te voegen, en vervolgens snel te switchen. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden