Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Google patenteert gehalveerde Glass-bril
Google heeft een nieuw patent toegewezen gekregen rond zijn Glass-bril. Opvallend genoeg neemt die maar de helft van je gezicht in beslag. Gekscherend wordt deze variant dan ook al de 'Google monocle' genoemd.

Zweedse provider hoeft Pirate Bay niet te blokkeren
Zweedse internetpiraten kunnen weer rustig slapen: de internetprovider Bredbandsbolaget hoeft de toegang naar The Pirate Bay niet te blokkeren. Dat heeft het Zweedse rechtbank vandaag bepaald. Auteursrechthebbenden hoopten op een heel andere uitslag.

Tech-awards 2015 - de uitslag
Twijfel bij aankoop van jouw gadget, tv of nieuwe digitale speeltje behoort tot het verleden dankzij Tech Awards, een initiatief van Computer!Totaal, PCM, Computer Idee, Tips & Trucs, MacWorld, Zoom.nl, Power Unlimited, Gamer.nl, Insidegamer.nl, Media Totaal en Stuff.tv. Van de bijna ontelbare nieuwe producten die afgelopen jaar zijn gepresenteerd hebben we er 129 bekroond met een Platina, Goud of Zilver Tech Award.

PS4 streamt straks ook games naar je pc
Speel je graag op je PlayStation 4 maar is de televisie vaak bezet? Dan heeft Sony goed nieuws voor je: straks kun je de games streamen naar je pc, om ze daar te spelen op je monitor.


 DISKIDEE  
Brusselse Slow Food adresjes zoeken met app
Slow Food, de van oorsprong Italiaanse vereniging die traditioneel, “traag” voedsel verdedigt, introduceert zijn Slow Food Planet app nu ook in Brussel. De app bevat tientallen Brusselse restaurants, cafés en markten die passen in de Slow Food filosofie. Slow Food werd in 2009 opgericht in Italië en telt ondertussen wereldwijd meer...

Flatbed scannen in anderhalve seconde
Brother lanceert twee nieuwe Brother PDS-professionele flatbedscanners met automatische documentinvoer. De PDS-5000F en PDS-6000F zijn speciaal ontworpen voor het verwerken van veel documenten, maar kunnen ook speciale formaten en kwetsbare documenten digitaliseren. De Brother PDS-5000F en PDS-6000F kunnen documenten tot A3-formaat digitaliseren....


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal Feed  
Google Glass zonder brilmontuur
De nieuwe Google-Glass bril rust mogelijk op slechts één oor. Dat is te zien in een patentaanvraag bij het Amerikaanse patentbureau USPTO.

Weekoverzicht: Met alles over VPN, kortingen bij Steam, privacy op social media, Windows 10 en Edge
In dit weekoverzicht lees je alles over VPN, enorme kortingen bij Steam, hoe je je privacy op social media zo goed mogelijk waarborgt, de teruggetrokken update voor Windows 10, en hoe je de thuisknop in Microsoft Edge terugkrijgt.

Maak Windows 10 nóg beter in 9 stappen
Hoewel we zeker enthousiast zijn over Windows 10, is het niet perfect. Gebruik je het elke dag, dan kom je al snel toch wel een paar vervelende zaken tegen. Zaken die niet werken zoals beloofd of zoals je zou verwachten. Gelukkig staat niets je in de weg om Windows 10 nog beter te maken.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden