Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Ultimate Ears komt met opvolger voor UE Boom
De populaire Boom-luidspreker van Ultimate Ears heeft een opvolger gekregen: de UE Boom 2. De basis is hetzelfde: het is een stereoluidspreker met kleurige hoesjes die zijn muziek in 360 graden rond stuurt. De vorige versie kon al tegen een spat water, maar deze is ipx7-waterdicht en moet een val van anderhalve meter overleven. Verder is het draadloze bereik vergroot naar 30 meter en gaat de muziek 25 procent harder. De accu houdt het ongeveer 15 uur uit.

WhatsApp-buurtwachten zijn effectief tegen inbraken
Buurtwachten via WhatsApp lijken goed te werken tegen criminaliteit. In een aantal wijken in Tilburg daalde het aantal inbraken met ruim 50% in wijken waar een buurtwacht actief is.

Miniot maakt houten hoesjes voor iPhone 6s
Nieuwe iPhone, dus ook nieuwe hoesjes. Na de aankondiging van de iPhone 6s en 6s Plus gingen de Schagense houtbewerkers van Miniot aan het werk om ervoor te zorgen dat de nieuwe modellen ook een stijlvol houten behuizing krijgen. Dat is gelukt met de iWood 6S (Plus). Die is gemaakt uit een stuk hout in de 'smaken' mahonie, walnoot, padoek, eiken, wenge of esdoorn. De al unieke hoesjes kunnen bovendien nog worden voorzien van een eigen gravering.

Slachtoffers van internetfraude vaak niet geholpen
Bedrijven en opsporingsdiensten doen te weinig om slachtoffers van fraude te helpen. Slachtoffers van identiteitsdiefstal of oplichting via internet worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd, of worden niet geholpen.


 DISKIDEE  
Piepkleine pc met nieuwste Intel Broadwell-processor
Shuttle lanceert zijn kleinste pc’s tot nu toe. De XPC nano NC01U nano-pc of “nuc” is slechts 29 mm dik, niet véél dikker dan een typische tablet. Toch bevat deze kleine desktop de nieuwste Intel Broadwell-processoren, weliswaar vast gesoldeerd op het piepkleine moederbord. Shuttle, gespecialiseerd in compacte pc’s, pakt...

Middenklasse Android-smartphone met stijl
De nieuwe HTC Desire 626 is volgens de fabrikant een “higher mid-end” smartphone. Maar biedt dit Android-toestel voldoende waar voor zijn lagere prijskaartje? DiskIdee zocht het voor je uit. Er wordt veel geschreven over dure smartphones die evenveel of méér kosten dan een behoorlijke laptop, maar de meeste consumenten zijn eerder op...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal Feed  
Nieuwe Lumia-smartphones met koelvloeistof
Het zat er al een beetje aan te komen, maar Microsoft heeft de Lumia 950 en 950XL gepresenteerd als de nieuwe top-smartphones van het bedrijf.

Microsoft introduceert eigen laptop
Softwarereus Microsoft heeft op dinsdag niet één, maar twee nieuwe gadgets in de Surface-familie geïntroduceerd: de Surface Pro 4-tablet en de Surface Book-laptop.

De beste gadgets van de CTIA Super Mobility Week 2015
Eens per jaar staat Las Vegas in het teken van de CTIA Super Mobility Week, een evenement waarop je op de hoogte wordt gebracht van de laatste trends op het gebied van mobiele technologie.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden