Aanbiedingen!

Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.
 Computer Idee  
Wehkamp waarschuwt voor malware-mail
Wehkamp waarschuwt vandaag voor een phishing-mail die nu wordt rondgestuurd uit naam van het bedrijf. De mail linkt zogenaamd naar een bestelpagina, maar daarmee wordt je computer met malware besmet.

Twitter komt met eigen video-streamingdienst Periscope
Twitter komt met een nieuwe app waarmee je live video's kunt streamen. De app heet Periscope, en lijkt wel heel erg op het populaire Meerkat. Voorlopig werkt de app alleen nog op iOS.

AlcatelOnetouch brengt Idol 3 uit met symetrisch scherm
Deze Idol 3 van Alcatel Onetouch heeft geen boven- of onderkant. Althans, de voorkant van de smartphone is symmetrisch. Aan beide uiteinden zit een luidspreker en de interface draait automatisch mee als u hem 180 graden draait. Het scherm is voorzien van Technicolor Color Enhance-technologie voor een betere kleurweergave en de 13 megapixelcamera van de Idol 3 heeft een groot diafragma om bij weinig licht toch goede foto's te kunnen maken. De Idol 3 is er in 2 maten: 12 cm (4,7 inch) of 14 cm (5,5 inch), waarbij de tweede een hogere schermresolutie en een krachtigere processor heeft.

Belfunctie WhatsApp 'binnen enkele weken' naar iPhone
De belfunctie van WhatsApp komt 'binnen enkele weken' naar de iPhone. Dat zegt één van de oprichters van de chat-dienst. Op Android wordt de functie inmiddels uitgerold, maar dat kan alleen op basis van een uitnodiging.


 DISKIDEE  
Beeldmateriaal kopiëren vanaf camera?s en moeiteloos delen
De Canon Connect Station CS100 is een draagbare centrale beeld-hub met 1TB opslagruimte waar je draadloos, via geheugenkaart, via wifi of via usb foto’s en video’s van je camera, smartphone of tablet op bewaart. Vervolgens kun je het beeldmateriaal met anderen delen of bekijken op een tv of scherm met hdmi-aansluiting. De Canon...

Laptop met Android
De HP SlateBook 14 gebruikt Android als besturingssysteem. Een laptop met een besturingssysteem dat eigenlijk ontworpen is voor smartphones of tablets? Als dat maar goed komt. Wij zochten het uit. Uiterlijk ziet de HP SlateBook 14 eruit als een gewone Windows-laptop, al is de kanariegele kleur van een deel van het erg platte chassis wel een...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal Feed  
5 Berichten-trucjes die je moet kennen
Apple's Berichten-app die we tegenwoordig gebruiken is al een flink stuk uitgebreider dan de app die Apple een paar jaar geleden introduceerde. Maar zoals altijd heeft Apple een groot aantal opties wat verder weg gestopt in de interface, om je niet onnodig te vermoeien met allerlei opties.

Norton Security 2015 - Eén voor allen!
Het is vreemd dat er van beveiligingsproducten vaak verschillende versies bestaan. Dit ziet Symantec nu ook. Norton AntiVirus, Norton Internet Security én Norton 360 worden als één product aangeboden. Deze Norton Security beschermt Windows, Mac en Android- en iOS-toestellen.

Facebook integreert apps van derden in Messenger
Facebook gooit de sluizen open voor apps van externe partijen. Nu het bedrijf zijn chat-app los heeft getrokken van de normale Facebook-app, wordt de weg vrijgemaakt voor apps die dingen kunnen die Facebook zelf niet kan.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden