Aanbiedingen!





Direct naar:
  Webdesign
 Webdesign algemeen
 HTML
 HTML-editors
 Kleurenkiezer
 Colorpicker
 Colorpicker 2
 kleurencodes
 kleurenmanager
 XML
 CSS
 Linkchecker
 Java en JavaScript
 Flash
 Dreamweaver
 Fireworks
 ASP
 PHP / MySQL
 RSS
 CHMOD calculator
 Webhosting
 Webtools
 Aanbiedingen

 Programmeren
 C en C++
 Delphi
 Visual Basic / VBA
 Perl / CGI

 MS Office
 MS Access
 MS Excel
 MS Frontpage
 MS Office
 MS Powerpoint
 MS Word

 Multimedia
 Picasa
 Fotobewerking
 Illustrator
 Photoshop
 MS Paint
 Paint Shop Pro
 The Gimp
 3D Studio Max
 AufoCad
 Adobe Premiere
 IrfanView
 DVD
 DivX
 DirectX
 Videobewerking

 Technisch
 Computerhulp
 Hardware
 Netwerken

 Internet
 Twitter
 Beveiliging
 WHOIS-informatie
 Domein registratie
 Internet
 E-mail
 Firefox
 FTP
 MSN

 Divers
 Informatica algemeen
 Dabase
 Linux
 SQL
 Windows
 Woordenlijsten
 Diverse cursussen
 Computer forums

 
Algemeen
<-- In het menu aan de linkerkant kun je kiezen uit de verschillende rubrieken met gratis cursussen.


Ontdek de mogelijkheden van Windows 8.1

Cursusnetwerk
Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Op dit moment zijn al een aantal gratis cursussen beschikbaar, zoals Linux, geld verdienen met internet, Gimp en zoeken op internet.

11 handige tips voor Windows 7
Je geniet er waarschijnlijk ook van als je een kortere route naar je werk hebt gevonden of ineens een nieuwe functie ontdekt in een van je gadgets? Windows 7 zit vol met dit soort 'ik wist niet dat dit kon' verrassingen.




 Computer Idee  
Nintendo komt volgend jaar met nieuwe spelcomputer
Nintendo komt in maart volgend jaar met een nieuwe spelcomputer. De console heet de Nintendo NX, maar meer weten we nog niet over het nieuwe apparaat.

KPN komt met abonnement om 1 GB gratis te roamen
KPN komt met een abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen in het Europa en de Verenigde Staten. Ook kun je met het abonnement een gigabyte aan data verstoken in die landen. Daar betaal je helaas wel de hoofdprijs voor...

Koningsdag vieren met Google
Hoewel Koningsdag dit jaar meer op een traditionele Hollandse eerste Kerstdag lijkt mag dat de pret - in ieder geval als het aan Google ligt - niet drukken. Een verse doodle leidt u snel naar alternatieve - en dus warme - online activiteiten.

Acer komt met short throw-gameprojecter Predator Z850
Voor gamers die het graag groot zien, heeft Acer deze Predator Z850-projector gemaakt. Dit is een zogeheten short throw-projector, die van dichtbij groot op de muur kan projecteren. Op een afstand van 65 cm van de muur, haalt hij een schermdiagonaal van 305 cm (120 inch). Opvallend aan de beamer is dat hij extreem breed beeld weergeeft, met een verhouding van 24:9 en een resolutie van 1920 x 720 pixels. De Z850 heeft een helderheid van 3.000 ansi lumen en een contrastverhouding van 100.000:1. Helaas kost zo'n beamer wel een paar centen.


 DISKIDEE  
Recto-versoscanner voor mobiele gebruikers
Xerox introduceert een draagbare scanner waarmee gebruikers onderweg documenten kunnen scannen. De Xerox Duplex Travel Scanner kan ook dubbelzijdige documenten in één keer digitaliseren. De nieuwe Xerox Duplex Travel Scanner (model: XTS-D) is een mobiele scanner die 500 gram weegt en 291 x 67 x 40 mm meet. De scanner wordt gevoed door de USB...

Overal internet dankzij mobiele 3G/4G router
De Fritz!Box 6820 LTE is een compacte Wireless Wide Area Network (WWAN)-router waarmee je overal waar er een 3G- of 4G-signaal is een internetverbinding kunt maken. Wij hebben deze mobiele router getest. Onder de noemer Wireless Wide Area Network of WWAN horen alle draadloze netwerkstandaarden thuis die over langere afstanden werken. Denk aan...


Computer!Totaal
Computer!Totaal is verreweg het grootste computermaandblad van de Benelux en biedt iedere dag online workshops en cursussen, tests en reviews, tips en trucs, downloads, nieuws, blogs èn video.
 Computer!Totaal Feed  
ExamDiff - Zoek de verschillen
Je wilt twee versies van eenzelfde bestand, zoals een script of een brok HTML-code, naast elkaar leggen om de exacte verschillen tussen beide te ontdekken. Dat kun je met de hand doen, maar ExamDiff vinden we efficiënter: die markeert namelijk automatisch alle verschillen met duidelijke kleurcodes.

3 tips om al je social media te beheren
Facebook of Twitter zijn natuurlijk prima te beheren via de browser op je pc, of via de apps op je smartphone. Als je een echte poweruser bent op social media en dus erg veel plaatst, berichten krijgt/stuurt enzovoort, kun je behoefte hebben aan apps die nét even ietsje meer bieden.

10 handige tips voor de agenda-app op je iPad
De ingebouwde agenda-app op je iPad open je waarschijnlijk dagelijks, maar de kans is groot dat je maar een klein gedeelte van alle functies gebruikt. We laten je 10 handige tips en foefjes van de app zien.


Gesponsorde links

Bestsellerlijst Computerboeken

Computercursussen
Computerboek.nl
Computerboeken bestelt u bij Computerboek.nl.
Ruim 5900 Computerboeken. Snelle levering: 4 werkdagen.

Windows weetjes
Op deze site kun je een aantal Tips, Trucs en Weetjes vinden.

Zelf games maken met Game Maker
De Utrechtse hoogleraar Mark Overmars heeft een tool ontwikkeld die u in staat stelt zelf computerspelletjes in elkaar te knutselen. U hoeft geen regel code te schrijven want het programma werkt met het drag-and-drop principe. Op deze site vindt u de gratis download, documentatie en een aantal tutorials.

Hoe beveiligt u uw computer

Door regelmatig een back-up van belangrijke bestanden op uw computer te maken, voorkomt u dat u alles definitief kwijt bent als er iets mis gaat. Virussen kunnen bestanden op een computer beschadigen of verwijderen, of uw computer kan stuk gaan.
Lees verder

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden