Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
 Panorama  
Celebrity's op het goede moment vastgelegd?

Erg charmant..

Het bericht Celebrity's op het goede moment vastgelegd… verscheen eerst op Panorama.


De politie is je grote vriend!

Geweldige politie!

Het bericht De politie is je grote vriend! verscheen eerst op Panorama.Adverteren bij Daisycon

 BLVD  
Silent Night Run 2018 ? in stilte door de drukte van Amsterdam hardlopen

?Widad, zullen we ons aanmelden voor de Silent Night Run op 27 januari?? vroeg Larissa mij een paar weken geleden. Ik kreeg al de slappe lach bij de gedachte. Ik, aan het rennen. Ik, stil aan het rennen. No way dat dat goed afloopt, dacht ik. Toch zocht ik uit nieuwsgierigheid het evenement op. ?An …

Het bericht Silent Night Run 2018 – in stilte door de drukte van Amsterdam hardlopen verscheen eerst op BLVD.


Review: Oranje Hotel Leeuwarden

Oranje hotelAfgelopen weekend werd BLVD uitgenodigd voor een overnachting in het Oranje Hotel in Leeuwarden. De naam op de voorgevel van het hotel werd gedurende de overnachting veranderd. In plaats van een Hampshire Hotel is het Oranje Hotel nu een Eden Hotel. Wat vond BLVD ervan? Leeuwarden Dit was mijn eerste keer in Leeuwarden. Nederland heeft …

Het bericht Review: Oranje Hotel Leeuwarden verscheen eerst op BLVD.


Back to Nature met Coconut Charcoal

BLOOMR Coconut CharcoalDuurzaamheid. Tegenwoordig een populair onderwerp waar steeds meer mensen rekening mee houden. Bijvoorbeeld door afval te scheiden of beter op hun eet stijl te letten. Duurzaamheid zit soms al in de kleinste dingen. Bijvoorbeeld tandpasta. Standaard tandpasta?s zijn gevuld met schadelijke chemische stoffen, dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je …

Het bericht Back to Nature met Coconut Charcoal verscheen eerst op BLVD.


Career goals: ervaring op doen en je LinkedIn aanscherpen

Wellicht heb je bijna je studie afgerond of ben je nog volop bezig. Het begint dan vast al een beetje te kriebelen: hoe ga ik de carriŤre krijgen die ik wil? De druk die er op ons ligt begint te stijgen. Mensen om ons heen hebben verantwoordelijke bijbaantjes, reizen de wereld over of hebben misschien …

Het bericht Career goals: ervaring op doen en je LinkedIn aanscherpen verscheen eerst op BLVD.Panorama
Aktueel
Revu
Gesponsorde links

 RSS - Nieuws  
Makkelie fluit bekerfinale tussen AZ en Vitesse
De bekerfinale tussen AZ en Vitesse staat komende zondag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Periodekampioen Cambuur hofleverancier met zes spelers
Wekelijks beoordelen de VI-correspondenten de Jupiler League-spelers. Tarik Tissoudali was de beste van allemaal met Jergť Hoefdraad als goede tweede.

Johan Cruijff Quiz: veertien vragen over de nummer 14
De vorig jaar overleden Johan Cruijff zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Daarom een quiz over de allergrootste voetballer die Nederland ooit had.

Conte: 'Het gaat niet om wie het meeste geld uitgeeft'
Antonio Conte benadrukt dat geld niet de grootste factor is bij succes, waarmee hij verwijst naar de investeringen van de concurrentie uit Manchester.

Van Breukelen: 'Het waren respectvolle gesprekken'
Hans van Breukelen kijkt met een goed gevoel terug op de gesprekken die hij voerde met Henk ten Cate en Dick Advocaat, beide kandidaten voor Oranje.


 Men's Health  
Goed leren zoenen

Wees gerust, niet iedereen is geboren met de beste zoen skills. Voorkom dat zij jou na de eerste date aan de kant zet en overdonder haar met die passionele kus. Zoenexpert Dieke van Ewijk, van het boek Zoenen! leert het je in vijf stappen. Want van wie kan je het beter leren dan van een vrouw?


29 manieren om je hart te redden

Het leven is kort ? tenzij je je houdt aan deze strategieŽn om je hart te beschermen


Eet als een krijger

Eet als een krijger met deze voedingswapens. Ze ondersteunden de grootste helden (en schurken) die de historie kent, en ze helpen ook jou om succes te boeken.


Cardio zonder hardlopen

Zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan weer zo?n 5 km-rondje in het park? Ons ook. Lees hoe je dezelfde kick krijgt ťn spieren opbouwt in plaats van alleen maar je calorieverbruik verhoogt (hadden we al gezegd dat je er zelfs meer van verbrandt?) En dat allemaal zonder dat het woord ?loopband? gevallen is.

?Met deze sessie bouw jij je hartslag op, net als met je 5 km-loopje, tot je aŽrobe systeem helemaal leeg is,? zegt conditie-expert Noel Carroll. ?Dat ?doorgaan? bezorgt je die kick na afloop en je verbrandt 40 procent meer calorieŽn dan je al rennend zou doen.? Doe vijf circuits met de volgende oefeningen en voer die rondjes zo snel mogelijk uit met zo min mogelijk rust. Probeer elke volgende keer je record te verbeteren. Daarin lijk je dan in elk geval op die gasten in die strakke broekjes.


Ben jij fit? Doe de zelftest!

De kans is groot dat jij als MH-lezer al fitter bent dan andere mannen. Maar hoe fit ben je precies? Met deze zelftests ga je erachter komen. Ben jij een Men?s Held?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden