Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
 Panorama  
Celebrity's op het goede moment vastgelegd?

Erg charmant..

Het bericht Celebrity's op het goede moment vastgelegd… verscheen eerst op Panorama.


De politie is je grote vriend!

Geweldige politie!

Het bericht De politie is je grote vriend! verscheen eerst op Panorama.Adverteren bij Daisycon

 BLVD  
Waarom jíj moet daten!

Van ongemakkelijke stiltes tot een zoen afwijzing bij je deur. Eerlijk is eerlijk, daten gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn… Toch is het iets waar we zeker niet mee moeten stoppen en dit is waarom. 1. Je leert jezelf kennen Misschien een beetje gek – aangezien je waarschijnlijk gaat daten om de ander beter …

Het bericht Waarom jíj moet daten! verscheen eerst op BLVD.


Overdag moe zijn is vervelend? Hoe ga je dit tegen?

MoeProbeer even na te denken over hoe vaak je echt een goede nachtrust hebt en dan ook volledig uitgerust wakker wordt. Als je hier lang over na moet denken is dat geen goed teken, dat betekent blijkbaar dat je te weinig goede nachtrust hebt. Terwijl het eigenlijk van belang is om elke nacht goed je …

Het bericht Overdag moe zijn is vervelend? Hoe ga je dit tegen? verscheen eerst op BLVD.


Dorpsleven vs. stadsleven

stadOpgegroeid in een klein Nederlands dorpje, maar als student naar de grote stad verhuizen. Dat is wat veel van ons doen. Door deze verhuizing merk je dat er wel degelijk grote verschillen zijn tussen het leven van een dorpeling en het stadse leven. Herken jij deze punten ook? Ons kent ons vs. anoniem Wanneer je …

Het bericht Dorpsleven vs. stadsleven verscheen eerst op BLVD.


Kraamverzorgster, paniek en druppelende tepels

cosleeperEn dan heb je ineens een baby. Het voelt fantastisch maar tegelijkertijd heel erg onwerkelijk. Tijdens mijn zwangerschap vond ik het een heel eng idee dat mijn baby zo afhankelijk is van mij. Als ik haar niet voed, dan hongert ze gewoon uit. Ja logisch, zal je nu denken, maar ik vond dat best wel …

Het bericht Kraamverzorgster, paniek en druppelende tepels verscheen eerst op BLVD.Panorama
Aktueel
Revu
Gesponsorde links

 RSS - Nieuws  
Makkelie fluit bekerfinale tussen AZ en Vitesse
De bekerfinale tussen AZ en Vitesse staat komende zondag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Periodekampioen Cambuur hofleverancier met zes spelers
Wekelijks beoordelen de VI-correspondenten de Jupiler League-spelers. Tarik Tissoudali was de beste van allemaal met Jergé Hoefdraad als goede tweede.

Johan Cruijff Quiz: veertien vragen over de nummer 14
De vorig jaar overleden Johan Cruijff zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Daarom een quiz over de allergrootste voetballer die Nederland ooit had.

Conte: 'Het gaat niet om wie het meeste geld uitgeeft'
Antonio Conte benadrukt dat geld niet de grootste factor is bij succes, waarmee hij verwijst naar de investeringen van de concurrentie uit Manchester.

Van Breukelen: 'Het waren respectvolle gesprekken'
Hans van Breukelen kijkt met een goed gevoel terug op de gesprekken die hij voerde met Henk ten Cate en Dick Advocaat, beide kandidaten voor Oranje.


 Men's Health  
Goed leren zoenen

Wees gerust, niet iedereen is geboren met de beste zoen skills. Voorkom dat zij jou na de eerste date aan de kant zet en overdonder haar met die passionele kus. Zoenexpert Dieke van Ewijk, van het boek Zoenen! leert het je in vijf stappen. Want van wie kan je het beter leren dan van een vrouw?


29 manieren om je hart te redden

Het leven is kort ? tenzij je je houdt aan deze strategieën om je hart te beschermen


Eet als een krijger

Eet als een krijger met deze voedingswapens. Ze ondersteunden de grootste helden (en schurken) die de historie kent, en ze helpen ook jou om succes te boeken.


Cardio zonder hardlopen

Zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan weer zo?n 5 km-rondje in het park? Ons ook. Lees hoe je dezelfde kick krijgt én spieren opbouwt in plaats van alleen maar je calorieverbruik verhoogt (hadden we al gezegd dat je er zelfs meer van verbrandt?) En dat allemaal zonder dat het woord ?loopband? gevallen is.

?Met deze sessie bouw jij je hartslag op, net als met je 5 km-loopje, tot je aërobe systeem helemaal leeg is,? zegt conditie-expert Noel Carroll. ?Dat ?doorgaan? bezorgt je die kick na afloop en je verbrandt 40 procent meer calorieën dan je al rennend zou doen.? Doe vijf circuits met de volgende oefeningen en voer die rondjes zo snel mogelijk uit met zo min mogelijk rust. Probeer elke volgende keer je record te verbeteren. Daarin lijk je dan in elk geval op die gasten in die strakke broekjes.


Ben jij fit? Doe de zelftest!

De kans is groot dat jij als MH-lezer al fitter bent dan andere mannen. Maar hoe fit ben je precies? Met deze zelftests ga je erachter komen. Ben jij een Men?s Held?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden