Algemeen
  Publieke omroep
  Commerciële omroep
  Regionale omroep
  Lokale omroep
  Online omroep

  Uitzending bijwonen 

Opname bijwonen / Deelnemen
De Jongens Tegen De Meisjes
De Jongens Tegen De Meisjes is een zaterdagavondshow bij RTL 4. Chantal Janzen en Tijl Beckand en hun teams van wisselende BN’ers krijgen hierin een fiks aantal vragen, stellingen, dilemma’s en hilarische opdrachten voorgeschoteld. Achter elk team bevindt zich een vak met ruim honderd mensen van hetzelfde geslacht.
Lijkt het je leuk om een keer de opnames bij te wonen? Op deze site kan je je aanmelden.


AVRO:
Tussen Kunst & Kitsch


EO:
Dit Is De Dag


Adverteren bij Daisycon

RTL

Business Class
Wekelijks zijn de opnames van ons programma in de Hotels van Oranje te Noordwijk. Bent u ook geïnteresseerd om een opname bij te wonen als publiek, vul dan hieronder uw gegevens in. Het is ook mogelijk gebruik te maken van een luncharrangement bij de Hotels van Oranje.

De Vakantie Van Je Leven
Ga jij deze zomer met vrienden of vriendinnen op vakantie naar het zonnige zuiden? Lekker om ’t zwembad hangen en feesten tot de zon opkomt? Wij willen jouw vakantie vastleggen. Geef je nu op en misschien ben jij de gelukkige voor wie wij tickets en hotel betalen.

Een Dubbeltje Op Zijn Kant
Stapelen de rekeningen zich op? Dreigt je financïele situatie compleet uit de hand te lopen? Dan is het tijd om in te grijpen en weer baas te worden over je eigen portomonnee. Geef je op!

Nooit Meer Naar Huis!
Ken jij gezinnen die nog nooit op vakantie zijn geweest naar het buitenland en niet eens weten hoe Schiphol er van binnen uitziet? Maar het absoluut verdienen om die droomreis een keer te gaan maken. Geef ze dan nu op!

Eigen Huis & Tuin
Voor verschillende onderdelen kunt u zich hier opgeven.All You Need Is Love


Geef Mij Nu Je Angst
Uren per dag handen wassen, alles in de omgeving in rechte lijnen zetten, bang zijn iemand aan te rijden en vijf keer teruggaan om te controleren of de deur wel echt dichtzit. Last hebben van een angst- en dwangstoornis is naast de persoon zelf, ook bijzonder ingrijpend voor familieleden, partners, vrienden en bekenden.
Herken jij je hierin? Meld je dan nu aan!


Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor?
We zoeken mensen van 65 jaar of ouder die, samen met Gerard en Gordon, een paar dagen op pad willen gaan. Ouderen die hun verhaal met de rest van ons land willen delen. Die goed kunnen vertellen en die deze zomer gedurende drie of vier achtereenvolgende dagen beschikbaar zijn.

Help, Mijn Man Heeft Een Hobby
Een hobby kan iets prachtigs zijn. Maar wat als een hobby uit de hand begint te lopen en eigenlijk meer een last wordt dan een hobby? Als vrouw kun je van een uit de hand gelopen hobby van je man namelijk behoorlijk last hebben.

Gesponsorde links

Programma bijwonen
Programmamakers
U wilt een programma aanmelden voor deze pagina?
Klik HIER

Opname bijwonen / Kandidaten gezocht
RTL

Herman Gaat Ver
Voor het tweede seizoen van ‘Herman gaat ver’ pakt Herman weer zijn koffers om Nederlandse horecaondernemers te helpen, die waar dan ook in Europa een noodlijdend restaurant hebben.

Holland’s Got Talent
Talentshow waarbij gezocht wordt naar verborgen talent. De kandidaten showen hun acts aan het deskundige jurytrio, dat bestaat uit Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty.

Holland’s Next Top Model
Realityserie waarin modellen in een afvalrace strijden om de hoofdprijs én de prestigieuze titel `Holland´s Next Top Model´.

Hotter Than My Daughter
Metamorfose programma waarbij Gordon met zijn vaste team wanhopige dochters (of zonen) probeert hun moeder van een nieuwe look te voorzien

Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan
Meld je aan voor het nieuwe seizoen! Ben jij nog maagd en wil je jouw verhaal met ons delen. Geef je dan op voor het nieuwe seizoen van Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan.

Loverboy
John van den Heuvel helpt! Is jouw kind, zus of vriendin in handen van een loverboy of ben je zelf het slachtoffer? Stuur jouw verhaal naar loverboy@skyhightv.nl of bel 035-6263017

LXRY TV
Programma over nieuws en trends op het gebied van reizen, vervoer, verzorging, lekker eten en drinken, wonen, kunst en alles wat het leven nog mooier maakt.

Mijn Leven In Puin
Ben of ken jij iemand die zoveel verzamelt dat je niet langer kunt spreken van een hobby? Staat het huis zo vol dat de weg van de woonkamer naar de keuken zelfs een struikelblok is? Kortom zie jij letterlijk en figuurlijk geen uitweg meer? Geef je dan op.

Obese
Obese komt met een nieuwe seizoen! Lijd jij aan morbide obesitas en ben je bereid een jaar lang de strijd aan te gaan met je overgewicht. Geef je dan nu op!

RTL Late Night
Latenighttalkshow waarin Humberto Tan gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die midden in het nieuws staan.

Ontvoerd
In dit programma gaan John van den Heuvel en zijn team ouders proberen te helpen die zijn geconfronteerd met een internationale kinderontvoering door hun ex-partner.

RTL Woonmagazine
In dit najaar is RTL Woonmagazine terug! Weet jij je geen raad met een ruimte in het huis? Meld je aan voor een metamorfose en wie weet neemt één van onze topontwerpers jouw huis onder handen!

Superster
Heb jij een idool. En sta je altijd voor hem en haar klaar? Meld je aan voor het nieuw programma.

Voetbal International
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen rond voetbal. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd.

KRO:
Memories
Puberruil
Spoorloos

NCRV:
De Confrontatie
Het zal je maar gebeuren: je hele leven zo gepest worden dat je als twintiger zelfmoord overweegt. Als treincontroleur zo agressief benaderd worden dat je thuis zit en niet meer kunt werken.


SBS

Het Beste Idee van Nederland
Bonje Met De Buren
Red mijn vakantie!
Zand Erover
Huizenjacht

Net 5:
Grenzeloos VerliefdMelden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden