Aanbiedingen!


  Algemeen
  Administratief
  Automatisering / ICT
  Beleidsmedewerker
  Consultancy
  Directie
  Facilitaire diensten
  Horeca
  Inkoop
  Juridisch
  Kunst & cultuur
  Media
  Medisch / verzorging
  Onderwijs / training
  Overheid
  Personeel & organisatie
  Productie
  Reclame/communicatie
  Toerisme / recreatie
  Transport / logistiek
  Verkoop

  Solliciteren

  Nieuws


  Contact

 
Divers
MegaJobs
MegaJobs is de grootste vacaturesite van de Benelux met maar liefst 10.000-den actuele vacatures.

MegaJobs (voor werkgevers)
Hier kunnen werkgevers vacatures plaatsen.


 Filmvacatures.nl - Crew, banen en stages  
Filmmaker die opnames wil maken tijdens chocolade evenement (onkostenvergoeding)
We zijn dringend op zoek naar een camera man/vrouw die integrale opnames maakt van het evenement en de proeverijen.

Enthousiaste visagiste gezocht voor korte speelfilm (lowbudgetvergoeding)
Enthousiaste (startende of studerende) visagiste die het leuk vinden om ons op het gebied van visagie te ondersteunen en mee te denken over het totaalplaatje.

Wil jij editen en animeren? Loop stage bij PromoHolland! (stage)
Wil jij stage lopen in een creatief bedrijf waar je veel vrijheid ťn begeleiding krijgt? Dat is mooi! Maar voor deze leuke stageplek willen we natuurlijk wel iemand die bij ons past. Wij zoeken: Een gezellig persoon, die vragen durft te stellen,...

Met spoed: Cameraman with lighting experience (betaald)
A cameraman with DSLR experience and lighting knowledge, living in or around Rotterdam. Affiliation to music would be useful!

Hairstylist/Grimeur (MUAH) Gezocht voor a.s. Vrijdag (onbetaald)
Iemand die het leuk vind om mee te werken aan Fantasy Photoshoots.


 MegaJobs Vacatures - media  
Sourcing Manager
Primatch: Breda, --- Grass Valley in Breda is op zoek naar een Sourcing Manager voor het analyseren, formuleren en implementeren van inkoopstrategieŽn voor de wereldwijde organisatie. ...

Inkoper / Werkvoorbereider
Primatch: Eersel, --- Ventilair Group Nederland in Eersel is een informele en jonge organisatie binnen de HVAC-sector. Ten aanzien van hun internationale groei zijn zij op zoek naar een Inkoper / Werkvoorbereider met kennis van Na ...

Accountmanager Installatie Noord-Holland / Utrecht
Primatch: Alkmaar, Amsterdam, Gorinchem, Leiden, Graaf, --- Actieve Vertegenwoordiger voor een marktleider die onze eigen producten gaat verkopen richting elektrotechnische / installatie branche. Klantgerichte Technisch Adviseur die het klantenbestand gaat onderhoude ...

Agile Tester
Primatch: Utrecht, --- Evident, een full service internetbureau in Utrecht, is op zoek naar een Agile tester die verder kijkt dan techniek! ...

Koeltechnisch Servicemonteur Zuid Holland
Netlijn: Rotterdam --- Intro Heeft de koeltechniek geen geheimen voor jou? Ben jij in het bezit van het F gassen (STEK) diploma? Zoek je een werkgever waar geen dag hetzelfde is? Woon en werk je in Zuid Holland? En ben je op zoek naar een werkgever die ook in de ...

Gesponsorde links

Experteer Media Vacatures
Experteer.nl is de Europese vacature site voor media professionals in Nederland met meer dan 80.000 vacatures in binnen- en buitenland.


 Villamedia  
Ervaren Uitvoerend Producent Groot amusement / Studioshow - I Care Producties, Amsterdam
Voor een grote studioshow zijn wij op zoek naar een fulltime uitvoerend producent, die op zeer korte termijn kan beginnen tot en met het einde van dit jaar (eventueel verlenging naar eerste maanden 2015 mogelijk). Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als?

Ervaren eindredacteur groot amusement / studioshow - I Care Producties, Amsterdam
Voor een grote studioshow zijn wij op zoek naar een fulltime eindredacteur die op zeer korte termijn kan beginnen tot en met het einde van dit jaar. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als eindredacteur van dit soort grote shows en vindt het leuk om vol?

Online specialist/webredacteur - Vilans, Utrecht
Zit website-optimalisatie jou in het bloed? Maak je gemakkelijk de vertaalslag van inhoudelijke informatie naar aantrekkelijke content? Voel je je thuis in het complexe en snel veranderende werkveld van de langdurende zorg? Dan zijn wij op zoek?

Producer (m/v) - BNN-VARA, Hilversum
Bij BNN-VARA Digital geloven wij dat online het belangrijkste speelveld is van onze omroep. Radio en TV kijk en luister je tenslotte online. Door een onderscheidende aanwezigheid op alle online kanalen zowel onze eigen sites en applicaties als op alle?

Ervaren Redacteur - KRO-NCRV, Hilversum
Daarnaast zoeken wij een aantal flexibele en ervaren freelance-redacteuren die in staat zijn om op onregelmatige basis het team te versterken. Het programma Het programma is van maandag tot en met vrijdag?


Vacatures
TV Freelance
TVFreelance is de gratis toegankelijke database voor bedrijven die direct in contact willen komen met tv-freelancers. Op deze site staan alle gegevens die nodig zijn om een passende tv-freelancer te vinden voor een project.

Zeno Groenewegen [voice-over]
Professionele voice-over, stemacteur en commentaarstem.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden