Aanbiedingen!
  Algemeen
  Administratief
  Automatisering / ICT
  Beleidsmedewerker
  Consultancy
  Directie
  Facilitaire diensten
  Horeca
  Inkoop
  Juridisch
  Kunst & cultuur
  Media
  Medisch / verzorging
  Onderwijs / training
  Overheid
  Personeel & organisatie
  Productie
  Reclame/communicatie
  Toerisme / recreatie
  Transport / logistiek
  Verkoop

  Solliciteren

  Nieuws


  Contact

 
Divers
MegaJobs
MegaJobs is de grootste vacaturesite van de Benelux met maar liefst 10.000-den actuele vacatures.

MegaJobs (voor werkgevers)
Hier kunnen werkgevers vacatures plaatsen.


 Mediavacature.nl  
Aankomend Redacteur / Verslaggever Sport bij Omroep Zeeland (Oost-Souburg)
Omroep Zeeland is dé omroep van Zeeland en is al jaren één van de best bekeken en beluisterde regionale omroepen van Nederland. Omroep Zeeland laat de vele gezichten van Zeeland zien op internet, televisie en radio. Zeeuws en betrokken, betrouwbaar en onderscheidend. Bij Omroep Zeeland werken zo’n 100 enthousiaste professionals.
Zeeland is een heerlijk gebied om in te wonen. Een provincie van rust en ruimte en een sterke eigen identiteit. Tegelijkertijd zorgen industrie, havens en het toerisme voor een grote dynamiek. Cultuur, historie, natuurgebieden en mooie stranden liggen binnen handbereik. De bereikbaarheid vanuit de Randstad is ideaal en er zijn nauwelijks files. Antwerpen, Gent en Brussel liggen om de hoek.

Omroep Zeeland bevindt zich in een dynamische en innovatieve fase gericht op doorgroei als multimediabedrijf. Omroep Zeeland is een bindende factor in de Zeeuwse samenleving. Interactie met ons publiek is van groot belang.

Wij bieden jong journalistiek talent de kans om een jaar lang op onze redactie aan de slag te gaan op basis van een werkervaringsplaats.

Omroep Zeeland heeft een vacature voor een

Aankomend Redacteur / Verslaggever Sport


(werkervaringsplaats)


Heb jij de ambitie om als multimediaal journalist te werken? Heb jij een journalistieke opleiding afgerond en ben je bereid om veel te leren? Bij ons krijg je een jaar lang de kans om je talenten verder te ontwikkelen en ervaring op te doen in het vak. Daarnaast werk je onder begeleiding hard mee op de redactie en in het veld.

Jouw profiel:
Je hebt een recent afgeronde journalistieke HBO opleiding en hebt brede aantoonbare interesse voor sport. Je volgt het (sport)nieuws op de voet. Je hebt een flexibele houding en kunt in teamverband maar ook prima zelfstandig werken. Onregelmatig werken is voor jou geen probleem. Je bent creatief en gedreven. Collegialiteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent vertrouwd met online en sociale media. Je kunt werken met de moderne montagetechnieken (bij voorkeur Avid en Dalet). Ervaring als camjo is een pre. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent woonachtig in Zeeland of bereid om hier op korte termijn (tijdelijk) te komen wonen.

Omroep Zeeland biedt:
Een boeiende werk- en leerplek met veel ruimte voor ideeën en initiatief. Een fulltime functie van gemiddeld 36 uur per week met een contract voor een jaar waarbij de CAO voor omroeppersoneel van toepassing is. Ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een decemberuitkering en directe opname in het pensioenfonds.

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc van Dam (Eindredacteur), te bereiken via Omroep Zeeland 0118-499900 of 06-46158483.

Solliciteren:
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan je motivatiebrief met CV vóór 15 augustus 2014 achter op onze sollicitatiepagina.

Deze vacature is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar in het kader van de ‘aanpak jeugdwerkloosheid’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: redactie, redactioneel, verslaggever, Media, werkervaringsplaats, Journalist, Journalistiek, Vacature Zeeland.


0


 MegaJobs Vacatures - media  
Recruiter Detachering Bouw, Civiel en Geo
Matchpartner W en S Detachering en Advies: Regio Apeldoorn --- Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commerciele Recruiter Detachering Bouw, Civiel en Geo in de regio Apeldoorn! Als recruiter bouw je aan een stevig netwerk van kandidaten in de technische branche vanuit onze vestiging in de regi ...

Recruiter Detachering Bouw, Civiel en Geo
Matchpartner W en S Detachering en Advies: Regio Haarlem --- Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commerciele Recruiter Detachering Bouw, Civiel en Geo in de regio Haarlem! Als recruiter bouw je aan een stevig netwerk van kandidaten in de technische branche vanuit onze vestiging in de regio ...

Marketeer
Kunneman en Vandenbroek Recruitment Solutions bv: Den Haag --- Den Haag Functieomschrijving Als Marketeer ga je aan de slag met het onderzoeken en vertalen van klantwensen en marktontwikkelingen naar oplossingen voor klanten (dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe proposities zijn maar zeker ook b ...

Medewerker Sales Support / Spanje
Primatch: Tilburg --- Tristar is op zoek naar een klantgerichte, zelfstandige Sales Support Medewerker met goede beheersing van de Spaanse taal. ...

Accountmanager LifestyleXperience RTL4, RTL5 / Ondernemend Nederland RTL7
EYE Media Television : Amsterdam --- EYE Media Television is voor de vestigingen Amsterdam en Rotterdam op zoek naar kandidaten voor de rol van Accountmanager LifestyleXperience RTL4, RTL5 / Ondernemend Nederland RTL7 Eye Media Television heeft zich als producent van tv programmas ...

Gesponsorde links

Experteer Media Vacatures
Experteer.nl is de Europese vacature site voor media professionals in Nederland met meer dan 80.000 vacatures in binnen- en buitenland.


 Villamedia  
Webredacteur
Een startersfunctie voor twee aanstormende journalistieke talenten bij het grootste online platform over duurzaam ondernemen in Nederland. Startdatum: 1 september 2014. Over ons DuurzaamBedrijfsleven brengt elke?

Journalistieke vernieuwers (starter)
Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek is voor The Challenge op zoek naar mensen met goede ideen om de journalistiek te vernieuwen. The Challenge The Challenge is een wedstrijd van het Stimuleringsfonds voor de?

Medewerker Webcare - Vidomes, Delft
Doel van de functie Monitoren van en reageren op vragen en berichten via social media die betrekking hebben op (de dienstverlening van) Vidomes. Uitvoering geven aan een actieve aanwezigheid van Vidomes op social media. De?

Redacteur / Verslaggever Economie - Omroep Zeeland, Terneuzen
Omroep Zeeland is d omroep van Zeeland en is al jaren n van de best bekeken en beluisterde regionale omroepen van Nederland. Omroep Zeeland laat de vele gezichten van Zeeland zien op internet, televisie en radio. Zeeuws en betrokken, betrouwbaar?

Medewerker Aankoop
De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideen en meningen. Door in de programma?s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke?


Vacatures
TV Freelance
TVFreelance is de gratis toegankelijke database voor bedrijven die direct in contact willen komen met tv-freelancers. Op deze site staan alle gegevens die nodig zijn om een passende tv-freelancer te vinden voor een project.

Zeno Groenewegen [voice-over]
Professionele voice-over, stemacteur en commentaarstem.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden