Aanbiedingen!


  Algemeen
  Administratief
  Automatisering / ICT
  Beleidsmedewerker
  Consultancy
  Directie
  Facilitaire diensten
  Horeca
  Inkoop
  Juridisch
  Kunst & cultuur
  Media
  Medisch / verzorging
  Onderwijs / training
  Overheid
  Personeel & organisatie
  Productie
  Reclame/communicatie
  Toerisme / recreatie
  Transport / logistiek
  Verkoop

  Solliciteren

  Nieuws


  Contact

 
Divers
MegaJobs
MegaJobs is de grootste vacaturesite van de Benelux met maar liefst 10.000-den actuele vacatures.

MegaJobs (voor werkgevers)
Hier kunnen werkgevers vacatures plaatsen.


 Filmvacatures.nl - Crew, banen en stages  
Kleding assistent (lowbudgetvergoeding)
Ben Op zoek naar een all round kleding assistend die mij helpt met shoppen veel retouren en op de set onze team versterkt.

Communicatie/marketing stage bij Loes op Locatie (onkostenvergoeding)
? Hands-on en niet bang om zelf met ideeën te komen ? Affiniteit met mode/lifestyle ? HBO marketing/communicatie opleiding ? Communicatief sterk ? Gestructureerd en goed overzicht kunnen houden, waarbij schakelen tussen projecten geen...

SPOED: GAFFER gezocht voor Franse actie scene (lowbudgetvergoeding)
Voor 2 dagen zijn we nog op zoek naar een ervaren GAFFER / LICHTMAN die ons wil ondersteunen in dit project.

Crewleden gezocht voor 48HR Rotterdam (onbetaald)
- Geluidsman/vrouw - Editor - Grader

Gezocht: filmstudent wedding cinema regio Utrecht (lowbudgetvergoeding)
In eerste instantie zal je ingezet worden op post-productie werkzaamheden (selectie beelden, basis color grading, editing). Later zul je mogelijk worden ingezet aan de productiezijde als second of third shooter op bruiloften.


 MegaJobs Vacatures - media  
Projectmedewerker E-mailmarketing
Add to Favorites: Utrecht --- Add to Favorites zoekt een starter met kennis/ervaring van interactieve media, (online) marketing en communicatie! Projectmedewerker E-mailmarketing Fulltime Standplaats Utrecht Functie omschrijving Projectmed ...

Gepassioneerde verkoper
Kunneman en Vandenbroek Recruitment Solutions bv: Omgeving Woerden --- Omgeving Woerden Heb jij een passie voor meubels? Ben jij creatief en adviserend? Reageer dan snel! Functieomschrijving Onze partner is een groothandel in houten meubels en woonaccessoires. Als gepassioneerde verkoper kan jij k ...

Creatieve en initiatiefrijke Stylist
Kunneman en Vandenbroek Recruitment Solutions bv: Omgeving Woerden --- Omgeving Woerden Heb jij een passie voor interieurstyling? Denk jij �out of the box�? Reageer dan snel! Functieomschrijving Onze partner is een groothandel in unieke houten meubels en woonaccessoires. Als creatieve en initiatie ...

Flexibele Verpleegkundige niveau 5
Kunneman en Vandenbroek Recruitment Solutions bv: Utrecht --- Utrecht Heb jij een hart voor de thuiszorg en vindt jij het leuk een coachende rol aan te nemen? Functieomschrijving Voor onze partner in Utrecht zijn wij op zoek naar een afgestudeerde verpleegkundige niveau 5. Dit is een baan ...

Enthousiaste Klantenservicemedewerker
Kunneman en Vandenbroek Recruitment Solutions bv: Omgeving Utrecht --- Omgeving Utrecht Ben jij 32 uur per week beschikbaar en vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Functieomschrijving Voor de leukste webshop van Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste klantenservice medew ...

Gesponsorde links

Experteer Media Vacatures
Experteer.nl is de Europese vacature site voor media professionals in Nederland met meer dan 80.000 vacatures in binnen- en buitenland.


 Villamedia  
Assistent Office en Programmering - Publieke Omroep , Amsterdam
Publieke Omroep Amsterdam is al 31 jaar dé lokale omroep van Amsterdam. Zij faciliteert radio- en televisieuitzendingen voor groot Amsterdam en voert het beheer over diverse kanalen als AT5, Concertzender, FunX Amsterdam en SALTO Public Access. ?

Copywriter met projecttalent - Bridgevest, Rotterdam
Werk aan A-merken! Bridgevest werkt op marketinggebied voor bijna alle grote financiële partijen in Nederland. Ons bureau werkt op academisch niveau en koppelt ambitie en kwaliteit aan een aangename en positieve werksfeer. Een?

Medewerker Digitale media - Nederlands Huisartsen Genootschap, Utrecht
Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen. Het gezaghebbend toepassen, vertalen, duiden, verklaren en evalueren van wetenschap naar de dagelijkse praktijk van de huisarts is dé kernvaardigheid van?

Senior redacteur Van der Vorst Ziet Sterren - Vorst Media, Abcoude
Voor het nieuwe seizoen van Van der Vorst Ziet Sterren zijn we per half februari 2015 op zoek naar een senior redacteur. Naast het feit dat je aantoonbaar ruime redactie ervaring hebt ben je creatief, nieuwsgierig en gedreven. Je hebt genoeg?

Projectmanager - Online bureau, Groningen
36 uur Full Time Vast dienstverband Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager! Deze jonge en ambitieuze organisatie is succesvol in online marketing. Ben jij een ervaren projectmanager,?


Vacatures
TV Freelance
TVFreelance is de gratis toegankelijke database voor bedrijven die direct in contact willen komen met tv-freelancers. Op deze site staan alle gegevens die nodig zijn om een passende tv-freelancer te vinden voor een project.

Zeno Groenewegen [voice-over]
Professionele voice-over, stemacteur en commentaarstem.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden