Aanbiedingen!


  Algemeen
  Administratief
  Automatisering / ICT
  Beleidsmedewerker
  Consultancy
  Directie
  Facilitaire diensten
  Horeca
  Inkoop
  Juridisch
  Kunst & cultuur
  Media
  Medisch / verzorging
  Onderwijs / training
  Overheid
  Personeel & organisatie
  Productie
  Reclame/communicatie
  Toerisme / recreatie
  Transport / logistiek
  Verkoop

  Solliciteren

  Nieuws


  Contact

 
Divers
MegaJobs
MegaJobs is de grootste vacaturesite van de Benelux met maar liefst 10.000-den actuele vacatures.

MegaJobs (voor werkgevers)
Hier kunnen werkgevers vacatures plaatsen.


 Filmvacatures.nl - Crew, banen en stages  
Cameraman gezocht voor behind the scenes videoclip (onkostenvergoeding)
Een fotograaf (voor een mooie foto-compilatie van alle aspecten van de clipshoot) en/of een cameraman (voor een behind the scenes filmpje van enkele minuten)

Rode Loper Event (onbetaald)
Wij zijn op zoek naar een cameraman/vrouw met een eigen camera en geluid. Denk hierbij aan een microfoon of een zoom recorder. Hij of zij moet ook zelf kunnen editen.

Producent gezocht voor fototentoonstelling (onbetaald)
Producent die een tentoonstelling kan regelen en de nodige voor de fotoshoot.

Big shots group zoekt stagiar(e) aanstormend filmtalent (stage)
Bij de Big Shots Group Academy krijg je de kans om van filmmaken je beroep te maken. Je leert door te doen, met telkens nieuwe uitdagingen waarin je je eigen grenzen kan verleggen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, afgestemd op je eigen niveau,...

Productie assistent voor HKU eindexamenfilm (onbetaald)
Ik zoek een gemotiveerde productie assistent die affiniteit heeft met het vak, leergierig en assertief is. Elke woensdag is er een skype afspraak met het productieteam, dus je maakt het hele productieproces van begin tot eind goed mee.


 MegaJobs Vacatures - media  
DTP'er die wil doorgroeien
Flaim: Oosterhout --- Ben jij een geboren DTP’er? Werk jij concepten en ideeën, die vanuit creatie worden aangeleverd, met liefde verder uit? Kun jij de operationele werkzaamheden op de studio leiden? Heb jij minimaal 3 jaar ervaring met Photoshop, Illustrator en Indesign ...

Online DTP-er / Webdesigner MoveNext
MoveNext: Leiden --- Web enthousiasteling met passie voor het creëren van visuele communicatie en geweldige webvisuals. Met als eindresultaat het opleveren van de mooiste websites.MoveNext - media-design (www.movenext.nl), gevestigd in Leiden, is een middelgrote aanb ...

Accountmanager Binnendienst
Job Promo B.V.: Alphen aan den Rijn --- Zoek jij een uitdagende sales functie? Maak kennis met Job Promo! Wij zijn een toonaangevende en snelgroeiende specialist op het gebied van vacatures en online media. Job Promo werkt intensief samen met de beste vacaturesites en biedt de nieuwste en ...

Commercieel binnendienst medewerker
Kunneman en Vandenbroek Recruitment Solutions bv: Omgeving Woerden --- Omgeving Woerden HBO � Pittig � Sales � Energie? Functie omschrijving Als commercieel binnendienst medewerker ben je niet alleen verantwoordelijk voor de binnendienst afdeling verkoop maar verzorg je ook offertes, opdrachtbevest ...

Business Development Manager
Kunneman en Vandenbroek Recruitment Solutions bv: Omgeving Utrecht --- Omgeving Utrecht Ben jij een entrepreneur en wil je als Business Development manager nieuwe markten/opdrachtgevers aan je binden op het gebied van bedrijfsapplicaties, ERP, Fleetmanagement en Telecom, dan willen we graag dat je reageert. (br ...

Gesponsorde links

Experteer Media Vacatures
Experteer.nl is de Europese vacature site voor media professionals in Nederland met meer dan 80.000 vacatures in binnen- en buitenland.


 Villamedia  
Assistent Office en Programmering - Publieke Omroep , Amsterdam
Publieke Omroep Amsterdam is al 31 jaar d lokale omroep van Amsterdam. Zij faciliteert radio- en televisieuitzendingen voor groot Amsterdam en voert het beheer over diverse kanalen als AT5, Concertzender, FunX Amsterdam en SALTO Public Access. ?

Copywriter met projecttalent - Bridgevest, Rotterdam
Werk aan A-merken! Bridgevest werkt op marketinggebied voor bijna alle grote financile partijen in Nederland. Ons bureau werkt op academisch niveau en koppelt ambitie en kwaliteit aan een aangename en positieve werksfeer. Een?

Medewerker Digitale media - Nederlands Huisartsen Genootschap, Utrecht
Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen. Het gezaghebbend toepassen, vertalen, duiden, verklaren en evalueren van wetenschap naar de dagelijkse praktijk van de huisarts is d kernvaardigheid van?

Senior redacteur Van der Vorst Ziet Sterren - Vorst Media, Abcoude
Voor het nieuwe seizoen van Van der Vorst Ziet Sterren zijn we per half februari 2015 op zoek naar een senior redacteur. Naast het feit dat je aantoonbaar ruime redactie ervaring hebt ben je creatief, nieuwsgierig en gedreven. Je hebt genoeg?

Projectmanager - Online bureau, Groningen
36 uur Full Time Vast dienstverband Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager! Deze jonge en ambitieuze organisatie is succesvol in online marketing. Ben jij een ervaren projectmanager,?


Vacatures
TV Freelance
TVFreelance is de gratis toegankelijke database voor bedrijven die direct in contact willen komen met tv-freelancers. Op deze site staan alle gegevens die nodig zijn om een passende tv-freelancer te vinden voor een project.

Zeno Groenewegen [voice-over]
Professionele voice-over, stemacteur en commentaarstem.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden