Aanbiedingen!
  Algemeen
  Administratief
  Automatisering / ICT
  Beleidsmedewerker
  Consultancy
  Directie
  Facilitaire diensten
  Horeca
  Inkoop
  Juridisch
  Kunst & cultuur
  Media
  Medisch / verzorging
  Onderwijs / training
  Overheid
  Personeel & organisatie
  Productie
  Reclame/communicatie
  Toerisme / recreatie
  Transport / logistiek
  Verkoop

  Solliciteren

  Nieuws


  Contact

 
Divers
MegaJobs
MegaJobs is de grootste vacaturesite van de Benelux met maar liefst 10.000-den actuele vacatures.

MegaJobs (voor werkgevers)
Hier kunnen werkgevers vacatures plaatsen.


 Mediavacature.nl  
Aankomend Redacteur / Verslaggever Sport bij Omroep Zeeland (Oost-Souburg)
Omroep Zeeland is dé omroep van Zeeland en is al jaren één van de best bekeken en beluisterde regionale omroepen van Nederland. Omroep Zeeland laat de vele gezichten van Zeeland zien op internet, televisie en radio. Zeeuws en betrokken, betrouwbaar en onderscheidend. Bij Omroep Zeeland werken zo’n 100 enthousiaste professionals.
Zeeland is een heerlijk gebied om in te wonen. Een provincie van rust en ruimte en een sterke eigen identiteit. Tegelijkertijd zorgen industrie, havens en het toerisme voor een grote dynamiek. Cultuur, historie, natuurgebieden en mooie stranden liggen binnen handbereik. De bereikbaarheid vanuit de Randstad is ideaal en er zijn nauwelijks files. Antwerpen, Gent en Brussel liggen om de hoek.

Omroep Zeeland bevindt zich in een dynamische en innovatieve fase gericht op doorgroei als multimediabedrijf. Omroep Zeeland is een bindende factor in de Zeeuwse samenleving. Interactie met ons publiek is van groot belang.

Wij bieden jong journalistiek talent de kans om een jaar lang op onze redactie aan de slag te gaan op basis van een werkervaringsplaats.

Omroep Zeeland heeft een vacature voor een

Aankomend Redacteur / Verslaggever Sport


(werkervaringsplaats)


Heb jij de ambitie om als multimediaal journalist te werken? Heb jij een journalistieke opleiding afgerond en ben je bereid om veel te leren? Bij ons krijg je een jaar lang de kans om je talenten verder te ontwikkelen en ervaring op te doen in het vak. Daarnaast werk je onder begeleiding hard mee op de redactie en in het veld.

Jouw profiel:
Je hebt een recent afgeronde journalistieke HBO opleiding en hebt brede aantoonbare interesse voor sport. Je volgt het (sport)nieuws op de voet. Je hebt een flexibele houding en kunt in teamverband maar ook prima zelfstandig werken. Onregelmatig werken is voor jou geen probleem. Je bent creatief en gedreven. Collegialiteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent vertrouwd met online en sociale media. Je kunt werken met de moderne montagetechnieken (bij voorkeur Avid en Dalet). Ervaring als camjo is een pre. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent woonachtig in Zeeland of bereid om hier op korte termijn (tijdelijk) te komen wonen.

Omroep Zeeland biedt:
Een boeiende werk- en leerplek met veel ruimte voor ideeën en initiatief. Een fulltime functie van gemiddeld 36 uur per week met een contract voor een jaar waarbij de CAO voor omroeppersoneel van toepassing is. Ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een decemberuitkering en directe opname in het pensioenfonds.

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc van Dam (Eindredacteur), te bereiken via Omroep Zeeland 0118-499900 of 06-46158483.

Solliciteren:
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan je motivatiebrief met CV vóór 15 augustus 2014 achter op onze sollicitatiepagina.

Deze vacature is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar in het kader van de ‘aanpak jeugdwerkloosheid’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: redactie, redactioneel, verslaggever, Media, werkervaringsplaats, Journalist, Journalistiek, Vacature Zeeland.


0


 MegaJobs Vacatures - media  
Startende Consultant Detachering/ Werving en Selectie
Matchpartner W en S Detachering en Advies: Landelijk diverse mogelijkheden --- Voor verschillende uitzend-, detacheringsorganisaties en werving en selectiebureaus op verschillende locaties door Nederland zijn wij doorlopend op zoek naar commercieel talent. Ben jij pas afgestudeerd en heb je commerciele werkervaring opgedaan ...

Bedrijfsleider Spuiterij
Primatch: Tilburg --- Spuiterij en Autoschade Jacobs B.V. is een gerenommeerde speler op gebied van het voorbehandelen (stralen) van metalen en het aanbrengen van natlakken en poedercoatings op metalen. Binnen de organisatie is ...

Coordinator Bedrijfsbureau Confectie
Primatch: Tilburg --- Van Puijenbroek Textiel is op zoek naar een organisatietalent die het leuk vindt om voor de afdeling confectie werkzaamheden te plannen en te coördineren, afspraken en amp; deadlines te bewaken en de afdeling t ...

HR SUPPORT OFFICER
Michael Page: Amsterdam --- Over onze client For an international organisation in Amsterdam we are looking for an HR Support Officer (min 36hours). Omschrijving -Daily processing of documentation, administration and personnel ...

(INTERNATIONAL) COMMERCIAL CONSULTANT
Michael Page: Amsterdam --- Over onze client Michael Page, part of the PageGroup, is one of the worlds leading professional recruitment consultancies, specializing in the placement of candidates in permanent, contract, temporary and interim positions with cl ...

Gesponsorde links

Experteer Media Vacatures
Experteer.nl is de Europese vacature site voor media professionals in Nederland met meer dan 80.000 vacatures in binnen- en buitenland.


 Villamedia  
Medewerker Webcare - Vidomes, Delft
Doel van de functie Monitoren van en reageren op vragen en berichten via social media die betrekking hebben op (de dienstverlening van) Vidomes. Uitvoering geven aan een actieve aanwezigheid van Vidomes op social media. De?

Redacteur - Rabobank, Utrecht
Heb jij minimaal een afgeronde HBO opleiding en beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring met webredactie? Ben je daarnaast creatief, beschik je over goede advies- en communicatieve vaardigheden, kun je zelfstandig Engelstalige content produceren?

Bureauredacteur / redactie-assistent - Industrielinqs, Amsterdam
Wie ondersteunt onze redacties? Door veranderingen op de redactie van Industrielinqs pers en platform BV zijn we op zoek naar een deeltijds (24 uur per week) bureauredacteur/redactie-assistent. Het gaat bij deze functie in hoofdzaak?

Aankomend redacteur / verslaggever sport - Omroep Zeeland, Vlissingen/Oost-Souburg
Omroep Zeeland is dé omroep van Zeeland en is al jaren één van de best bekeken en beluisterde regionale omroepen van Nederland. Omroep Zeeland laat de vele gezichten van Zeeland zien op internet, televisie en radio. Zeeuws en betrokken, betrouwbaar?

Webredacteur m/v - Leids Universitair Medisch Centrum , Leiden
De functie Ben jij de juiste spin in het web? Als webredacteur ben je in staat om van informatie uit diverse medische bronnen goed leesbare én vindbare webteksten te maken. Dit houdt in dat je voor het ziekenhuisbrede project?


Vacatures
TV Freelance
TVFreelance is de gratis toegankelijke database voor bedrijven die direct in contact willen komen met tv-freelancers. Op deze site staan alle gegevens die nodig zijn om een passende tv-freelancer te vinden voor een project.

Zeno Groenewegen [voice-over]
Professionele voice-over, stemacteur en commentaarstem.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden