Aanbiedingen!


  Algemeen
  Administratief
  Automatisering / ICT
  Beleidsmedewerker
  Consultancy
  Directie
  Facilitaire diensten
  Horeca
  Inkoop
  Juridisch
  Kunst & cultuur
  Media
  Medisch / verzorging
  Onderwijs / training
  Overheid
  Personeel & organisatie
  Productie
  Reclame/communicatie
  Toerisme / recreatie
  Transport / logistiek
  Verkoop

  Solliciteren

  Nieuws


  Contact

 
Divers
MegaJobs
MegaJobs is de grootste vacaturesite van de Benelux met maar liefst 10.000-den actuele vacatures.

MegaJobs (voor werkgevers)
Hier kunnen werkgevers vacatures plaatsen.


 Filmvacatures.nl - Crew, banen en stages  
ProductieBeest (stage)
Een getalenteerde leergierige producer in de dop. Iemand die bezig is met alles wat met het vak te maken heeft omdat dat is waar je blij van wordt. Die geen probleem ziet maar niet kan wachten om met een creatieve oplossing te vinden.

Cameraman (korte) cabaret registratie (lowbudgetvergoeding)
Een filmstudent of cameraman in bezit van camera.

Junior editor / spotter (stage)
Een jonge editor (FCP X) die affiniteit heeft met natuur. Je bent leergierig en bent een MBO 4 of hoger opgeleide AV'er met stage ervaring. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en wilt dingen gewoon doen. Interesse in post productie is een pre!

Crew gezocht voor Filmkamp (lowbudgetvergoeding)
Een leuke en gezellige -cameraman of -vrouw -regisseur -sound assistent die mee wil draaien met de zomerkamp. Het liefst studenten die beschikken over eigen (minimale) apparatuur. Je bepaalt zelf of je gezellig meedoet aan het hele...

Gezocht: Vrouwelijke figuranten (onbetaald)
Wij zijn opzoek naar vrouwelijke figuranten!


 MegaJobs Vacatures - media  
HR BUSINESS PARTNER
Michael Page: Amsterdam --- Over onze client International company Omschrijving The HR Business Partner is responsible for all activities regarding the HR back office in the Netherlands. The HR BP is in daily contact with the b ...

L en D MANAGER
Michael Page: Amsterdam --- Over onze client Voor een toonaangevende retail/wholesale organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren L en D Manager. Omschrijving Als Manager L en D ben je allereerst verantwoordel ...

SR. PAYROLL SPECIALIST
Michael Page: Amsterdam --- Over onze client Our client is an international IT services company. Omschrijving The senior Payroll Specialist provides detail-level payroll administration and payroll processing. The specialist re ...

PERSONAL ASSISTANT TO THE BOARD
Page Personnel: Amsterdam --- Omschrijving organisatie: For our client, an international organization near Amsterdam, we are currently looking for a Personal Assistant to suppo ...

HOOFD FINANCI LE ADMINISTRATIE
Page Personnel: Zeist --- Omschrijving organisatie: Voor een opdrachtgever in de mediabranche ben ik op zoek naar een hoofd financile administratie. Het betreft een functi ...

Gesponsorde links

Experteer Media Vacatures
Experteer.nl is de Europese vacature site voor media professionals in Nederland met meer dan 80.000 vacatures in binnen- en buitenland.


 Villamedia  
Assistent Office en Programmering - Publieke Omroep , Amsterdam
Publieke Omroep Amsterdam is al 31 jaar dé lokale omroep van Amsterdam. Zij faciliteert radio- en televisieuitzendingen voor groot Amsterdam en voert het beheer over diverse kanalen als AT5, Concertzender, FunX Amsterdam en SALTO Public Access. ?

Copywriter met projecttalent - Bridgevest, Rotterdam
Werk aan A-merken! Bridgevest werkt op marketinggebied voor bijna alle grote financiële partijen in Nederland. Ons bureau werkt op academisch niveau en koppelt ambitie en kwaliteit aan een aangename en positieve werksfeer. Een?

Medewerker Digitale media - Nederlands Huisartsen Genootschap, Utrecht
Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen. Het gezaghebbend toepassen, vertalen, duiden, verklaren en evalueren van wetenschap naar de dagelijkse praktijk van de huisarts is dé kernvaardigheid van?

Senior redacteur Van der Vorst Ziet Sterren - Vorst Media, Abcoude
Voor het nieuwe seizoen van Van der Vorst Ziet Sterren zijn we per half februari 2015 op zoek naar een senior redacteur. Naast het feit dat je aantoonbaar ruime redactie ervaring hebt ben je creatief, nieuwsgierig en gedreven. Je hebt genoeg?

Projectmanager - Online bureau, Groningen
36 uur Full Time Vast dienstverband Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager! Deze jonge en ambitieuze organisatie is succesvol in online marketing. Ben jij een ervaren projectmanager,?


Vacatures
TV Freelance
TVFreelance is de gratis toegankelijke database voor bedrijven die direct in contact willen komen met tv-freelancers. Op deze site staan alle gegevens die nodig zijn om een passende tv-freelancer te vinden voor een project.

Zeno Groenewegen [voice-over]
Professionele voice-over, stemacteur en commentaarstem.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden