Aanbiedingen!


  Algemeen
  Administratief
  Automatisering / ICT
  Beleidsmedewerker
  Consultancy
  Directie
  Facilitaire diensten
  Horeca
  Inkoop
  Juridisch
  Kunst & cultuur
  Media
  Medisch / verzorging
  Onderwijs / training
  Overheid
  Personeel & organisatie
  Productie
  Reclame/communicatie
  Toerisme / recreatie
  Transport / logistiek
  Verkoop

  Solliciteren

  Nieuws


  Contact

 
Divers
MegaJobs
MegaJobs is de grootste vacaturesite van de Benelux met maar liefst 10.000-den actuele vacatures.

MegaJobs (voor werkgevers)
Hier kunnen werkgevers vacatures plaatsen.


 Filmvacatures.nl - Crew, banen en stages  
Uitvoerend Producent gezocht (onbetaald)
Uitvoerend Producent voor het realiseren van deze horror short

GEZOCHT: producent/crew korte film CinemAsia Filmfestival ! (onkostenvergoeding)
- Uitvoerend producent - Cameraman - Geluidsman - Lichtman - Visagist

Acteur en actrice voor schoolproject (onkostenvergoeding)
Ik zoek een acteur en actice die de mysterieuze detective en de femme fatale willen spelen.

Uitdaging voor junior filmmakers (onkostenvergoeding)
Een aankomend filmer, regisseur, producer. Kom maar op. Wij zijn op zoek naar jonge filmmakers die met een uniek concept hun carrière willen beginnen.

Enthousiaste Franstalige filmmakers gezocht! (betaald)
Wij zijn op zoek naar enthousiaste freelance workshopbegeleiders die met een camera om kunnen gaan én Frans spreken. Indien de samenwerking bevalt hebben we op regelmatige basis leuke opdrachten voor je.


 MegaJobs Vacatures - media  
Energieke eerste medewerker bediening
Kunneman en Vandenbroek Recruitment Solutions bv: Utrecht --- Utrecht Opdracht met uitzicht op een vast contract voor 32/40 uur per week Functieomschrijving Tot de belangrijkste werkzaamheden binnen deze uitdagende functie, behoort het verlenen van service in het restaurant, de zalen en de ...

Manager Functioneel Beheer (fulltime)
Betapress: Gilze --- Bedrijfsomschrijving Betapress is een werkmaatschappij van Audax; een veelzijdig concern dat zich bezighoudt met het uitgeven, retailen en verspreiden van mediaproducten. Betapress zorgt ervoor dat tijdschriften en aanverwante consumenten a ...

Accountmanager New Business
Audax Publishing: Amsterdam --- Stroomt het salesbloed door jouw aderen? Ben jij ondernemend en een ster in het aanboren van new business? Haal jij je energie uit het creëren van verkoopkansen en het scoren van nieuwe deals en heb je affiniteit met de mediabranche? Dan zijn wij op ...

Software Ontwikkelaar
Centagon: Veldhoven --- Centagon (Veldhoven, 1991) is gespecialiseerd in online marketing voor het B-to-B segment. Binnen ons team van ruim 20 professionals is ruimte voor een Software Ontwikkelaar, die binnen een team van 4 programmeurs creatieve en innovatieve oplossingen ...

Accountmanager Binnendienst
Job Promo B.V.: Alphen aan den Rijn --- Zoek jij een uitdagende sales functie? Maak kennis met Job Promo! Wij zijn een toonaangevende en snelgroeiende specialist op het gebied van vacatures en online media. Job Promo werkt intensief samen met de beste vacaturesites en biedt de nieuwste en ...

Gesponsorde links

Experteer Media Vacatures
Experteer.nl is de Europese vacature site voor media professionals in Nederland met meer dan 80.000 vacatures in binnen- en buitenland.


 Villamedia  
Assistent Office en Programmering - Publieke Omroep , Amsterdam
Publieke Omroep Amsterdam is al 31 jaar dé lokale omroep van Amsterdam. Zij faciliteert radio- en televisieuitzendingen voor groot Amsterdam en voert het beheer over diverse kanalen als AT5, Concertzender, FunX Amsterdam en SALTO Public Access. ?

Copywriter met projecttalent - Bridgevest, Rotterdam
Werk aan A-merken! Bridgevest werkt op marketinggebied voor bijna alle grote financiële partijen in Nederland. Ons bureau werkt op academisch niveau en koppelt ambitie en kwaliteit aan een aangename en positieve werksfeer. Een?

Medewerker Digitale media - Nederlands Huisartsen Genootschap, Utrecht
Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen. Het gezaghebbend toepassen, vertalen, duiden, verklaren en evalueren van wetenschap naar de dagelijkse praktijk van de huisarts is dé kernvaardigheid van?

Senior redacteur Van der Vorst Ziet Sterren - Vorst Media, Abcoude
Voor het nieuwe seizoen van Van der Vorst Ziet Sterren zijn we per half februari 2015 op zoek naar een senior redacteur. Naast het feit dat je aantoonbaar ruime redactie ervaring hebt ben je creatief, nieuwsgierig en gedreven. Je hebt genoeg?

Projectmanager - Online bureau, Groningen
36 uur Full Time Vast dienstverband Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager! Deze jonge en ambitieuze organisatie is succesvol in online marketing. Ben jij een ervaren projectmanager,?


Vacatures
TV Freelance
TVFreelance is de gratis toegankelijke database voor bedrijven die direct in contact willen komen met tv-freelancers. Op deze site staan alle gegevens die nodig zijn om een passende tv-freelancer te vinden voor een project.

Zeno Groenewegen [voice-over]
Professionele voice-over, stemacteur en commentaarstem.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden