Contact
 
Informatie voor senioren
datingsenioren (7K) Dating voor senioren
Op SeniorenGeluk.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel.
Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie
Het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie stelt zich tot doel de kwaliteit van zorg aan ouderen met psychische en psychiatrische problemen te verbeteren. Het centrum richt zich op zowel de professional als het publiek.

TaskForce: Ouderen en Arbeid
Uitzendbureau 65plus heeft sinds 1975 ervaring in de seniorenarbeidsmarkt. Innovatieve gedachten en bijbehorende acties, dat is wat ons kenmerkt en waarmee wij al vele jaren marktleider zijn in de arbeidsbemiddeling van senioren. Wij bieden actieve en vitale senioren de mogelijkheid door te werken na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

SeniorWeb
SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren. Uitgangspunt is dat dit voor én door ouderen gebeurt.
Deze website is een ideaal vertrekpunt voor een ontdekkingsreis over het Wereld Wijde Web (www) en een veilige haven om weer terug te keren. Bezoekers kunnen er terecht voor nieuws, leerzame tips en doorverwijzingen over onderwerpen, zoals Computer & Internet, Vrije Tijd, Geld & Wonen en Gezond Leven.

Gratis online typecursus
Leer snel blind typen met 10 vingers!

Uitzendbureau 65+
Waarom zou u stoppen met werken als u daar nog geen zin in heeft? Daarom is het uitzendbureau 65+ in het leven geroepen.

ANBO. Dé belangenorganisatie voor senioren
ANBO is een onafhankelijke vereniging die bestaat bij de gratie van haar leden. Ons beleid wordt getoetst aan onze leden en dat maakt dat we namens onze leden standpunten kunnen innemen. De stem van alle leden, actief en niet-actief, wordt gehoord.

50plusplein
Site voor het uitwisselen van tips op diverse gebieden, reiservaringen, nieuws en nieuwtjes. Kortom, alles waar moderne 50-plussers zich mee bezig houden.


Informatie voor senioren


Ouderen en seksualiteit

Veel ouderen hebben een bevredigend seksueel leven. Ze vrijen wel minder vaak dan jongeren en kiezen voor andere seksuele activiteiten. Door veranderingen in het lichaam of ziektes verandert het seksleven wel. Het is dan zaak om te zoeken naar manieren, die nog wel kunnen en prettig zijn.


Zoek op deze website:

Gesponsorde links

 Senioren.nl  
TOP 3: Ontdek de Wadden met een heerlijk Weekendje Weg

Ontdek de Wadden met een Weekendje Weg

Als u naar de Waddeneilanden afreist krijgt u dat heerlijke vakantiegevoel. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter maar ze hebben allemaal één ding gemeen, het is er overal heerlijk vertoeven. Neem daarom snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg op Texel, Vlieland, Ameland en Terschelling.

Voor vandaag heb ik 3 Toppers uitgelicht om Texel te Ontdekken met een Weekendje Weg. Even lekker ertussenuit op dit prachtige, en populaire eiland.

Ieder uur vertrekt er een boot vanaf Den Helder naar Texel. In 20 minuten bent u over en kunt u genieten van het veelzijdige eiland. Fietsen, wandelen, heerlijke strandwandelingen maken, dorpjes als De Koog of Den Burgh bezoeken. Er is genoeg te beleven voor een lang weekend of heerlijke midweek.

Ontdek Texel met een Weekendje Weg. Om het u wat makkelijker te maken om te kiezen uit al die hotels op Texel, heb ik er 3 voor uitgelicht. Geniet van een Weekendje Weg op dit prachtige eiland en Ontdek Texel!

  1. 3-daags Uitwaai arrangement op Texel
  2. Genieten op Ameland met de 3-daagse Wadden aanbieding
  3. 3-daags Waddenarrangement in Texel

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl / OntdekTexel.nl

Recreatief.nl

Het bericht TOP 3: Ontdek de Wadden met een heerlijk Weekendje Weg verscheen eerst op Senioren.nl.


Theo Maassen en Jeroen Krabbé in film Shit Happens

Jeroen Krabbé en Theo Maassen zullen samen te zien zijn in de nieuwe film Shit Happens. De film van regisseur Anna van der Heiden zit vol met bekende Nederlandse acteurs. Shit Happens wordt een film over een familie waarbij de gezinsleden hun angsten, problemen en moeilijke relaties onder ogen moeten komen. Dit komt vooral doordat ? “Theo Maassen en Jeroen Krabbé in film Shit Happens” verder lezen

Het bericht Theo Maassen en Jeroen Krabbé in film Shit Happens verscheen eerst op Theater Nieuws.

Het bericht Theo Maassen en Jeroen Krabbé in film Shit Happens verscheen eerst op Senioren.nl.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden