Algemeen
  Publieke omroep
  Commerciële omroep
  Regionale omroep
  Lokale omroep
  Online omroep

  Voice-overs  Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 

TV op uw PC
Bekijk onlangs uitgezonden tv-programma's op uw PC:


Uitzending bijwonen...
Wilt u eens een televisie-uitzending bijwonen? Klik dan hier

... of zelf meedoen
Voor een heleboel programma's worden kandidaten en deelnemers gezocht. Interesse? Klik dan hier


 BM  
CFO Vivienne de Leeuw weg bij RTL

“Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan de transitie naar een brede strategische finance rol, waarbij klantgericht denken een centrale plek inneemt”, aldus De Leeuw, die kwam van KPN, in een persverklaring. “Echter, er is een verschil van mening ontstaan over de nieuwe organisatiestructuur die voortvloeit uit de strategische koers die RTL gaat varen.” Sven Sauvé, CEO van RTL Nederland, zegt begrip te hebben voor het vertrek. De taken van De Leeuw worden waargenomen door Rik Welling, directeur Strategy, Corporate Development & Distribution bij RTL Nederland.

Bron: FD/BM Mediajournaal.nl  
Mediajournaal.nl stopt
Mediajournaal.nl stopt. Na 13 jaar, inclusief de start als Medialog en enkele onderbrekingen, is het mooi geweest en komt er een eind aan dit weblog over mediazaken. Alle (trouwe) bezoekers bedankt voor het bezoek en de reacties.

Kijkcijfers zaterdag: SBS6 opnieuw gedegradeerd tot vierde zender
#AYNIL 1.9mln #WIDM 1.8 #WeetIkVeel 1.7 #Kassa 1.2 #Schaatsen 1.2 #Moltalk 1.0 #Cojones 761K #VerborgenVerleden 685 #Campinglife 723 #Buutvrij 566 #RTL4 23.1 #NPO1 19.2 #NPO2 10.6 #SBS6 6.8

BinnensteBuiten krijgt weekendeditie
Het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten, dat in de plaats kwam van Man bijt Hond, krijgt nu ook een weekendeditie. Hierin worden een aantal ‘hoogtepunten’ uit de afgelopen week getoond. BinnensteBuiten is vanaf 5 oktober 2015 iedere werkdag om 18.50 op NPO 2 te zien en heeft inmiddels een grote groep vaste groep kijkers aan zich gebonden, […]

BNR maakt programma over Europese thema?s
Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk krijgen vanaf vandaag een eigen radioprogramma op BNR. Tijdens het Nederlands voorzitterschap van de EU zijn ze elke zaterdagmorgen om 12 uur te horen in Boekestijn vs. De Wijk. In het programma debateren beide heren met elkaar en een speciale gast over Europese ontwikkelingen. Het programma wordt gepresenteerd […]


 NPO.nl - artikelen  
Iedereen journalist
De journalistiek heeft het lastig, lezers lopen weg en internet neemt het stokje over. Wat is de huidige stand van zaken en wie zijn de nieuwe journalisten?


RadioDagBlad

Radiodagblad.nl, ´de plek op internet met het laatste en heetste radionieuws in de Benelux´. Verslaggevers en radiomakers loggen hier dagelijks over het magische medium; radio.

Tv-Facts
Nieuwtjes uit de wereld van de televisie.

Kinderradio.fm

Kinderradio is het radiostation voor kids van 3 tot 9 jaar in Nederland en Vlaanderen

Kinderkast

De Kinderkast-televisieprijzen zijn belangrijke onderscheidingen voor de beste kindertelevisie-programma's. In het najaar kunnen kinderen zelf stemmen. Verder is er een discussieforum waar kinderen hun mening over televisie kunnen geven.TV College

Jij bent op zoek naar de manier om je professioneel met televisie bezig te gaan houden.
Het TVCollege geeft je die kans d.m.v. opleidingen die aansluiten op de vraag van de gevestigde omroepen en programmamakers. Of je nou vóór of achter de camera aan het werk wil, het TVCollege biedt je de kans om je hier optimaal op voor te bereiden.
Google

 Laatste Medianieuws - MediaMagazine.nl  
RTL Z vanaf 7 september te zien bij Ziggo en KPN

afstandsbedieningDe nieuwe televisiezender van RTL Nederland, RTL Z, is per 7 september te zien in het digitale basispakket van de twee grootste televisieaanbieders in Nederland: KPN en Ziggo. Bij KPN is RTL Z straks te zien via positie 11 en bij Ziggo op kanaal 12. Dit maakte zenderdirecteur Marco Louwerens van RTL Z bekend. Bij beide providers wordt de zender opgenomen in het digitale basispakket.


Meer duidelijkheid over DAB+-aanbod Publieke Omroep

radioMet de bekendmaking van het Concessiebeleidsplan 2016-2020 van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) lijkt er ook meer duidelijkheid te komen over de plannen die de NPO heeft met het aanbod van digitale radiozenders via de ether (DAB+) van de NPO.


NPO: beter anticiperen op nieuwe manier van kijken en luisteren

npoDe publieke omroep wil de komende jaren beter gaan anticiperen op de nieuwe manier van kijken. NPO.nl wordt uitgebouwd tot een mediaplatform met een ruimer programma-aanbod. Omroepen gaan online de interactie met het publiek rond hun eigen programma?s verder versterken.


Kort medianieuws 15 juni 2015
  • telefonieDiverse publieke regionale omroepen bieden hun nieuws sinds vandaag ook aan via de smartwatch. RTV Noord, RTV Oost, RTV Utrecht, Omroep Brabant en Omroep Zeeland bieden deze dienst per vandaag aan.  


 3voor12 Nieuws  
De top 34 van SXSW 2017
A

Album van de Week: Spoon (12)
A

De hemel en de hel van Wilde Westen
A


De Loden Leeuw
De Loden Leeuw
Met de publieksprijs 'Loden Leeuw' kunt u reclamemakers laten weten wat u vindt van de soms belerende, denigrerende of simpelweg smerige reclames die op televisie worden uitgezonden. Kortom: Welke reclame vindt u de meest irritante die in het afgelopen jaar is uitgezonden? (Loden Loekie)Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden