Overzicht
  Atletiek
  Autosport
  Basketbal
  Betaald voetbal
    Ajax
    FC Utrecht
    PSV
    Vitesse
  Voetbal divers
  Cricket
  Darten
  Duiken
  Golf
  Hardlopen
  Hockey
  Judo
  Media
  Motorsport
  Paardensport
  Schaatsen/ijshockey
  Schaken
  Squash
  Tafeltennis
  Tennis/badminton
  Vechtsport
  Volleybal
  Watersport
  Wielrennen
  Tour de France 
  Wintersport
  Zwemmen


  Contact


 
Squash
Squash Bond Nederland
De officiële website van de Squash Bond Nederland.

Squashlife.nl
Via een multimediaal squashplatform informeert, stimuleert en inspireert SquashLife de Nederlandse squasher door middel van nieuws, achtergronden, interviews, blogs, columns, spelregels, trainingsadviezen en meer.

Squash regels
Hier vindt u de regels en richtlijnen van squash.
Euregio-squash.nl

Remote Squash Zwolle
Algemene squash informatie, uitslagen, foto's, wereld squashnieuws etc.

Squashweb.nl

Gay Squash Utrecht
De site van Gay Squash Utrecht, een squash club voor homoseksuele en biseksuele mannen en vrouwen in Utrecht.

 SquashLife.nl nieuws feed  
Sherbini en Elshorbagy sluiten seizoen goed af in Dubai
Nour El Sherbini (PSA-1) en Mohamed Elshorbagy (PSA-1) hebben hun jaar goed afgesloten bij de PSA Dubai World Series Finals in Dubai. De nummers één van de wereld versloegen beide een landgenoot in de finale.

Dunlop sluit seizoen af in Hoofddorp
Het Dunlop Squash Circuit sluit het seizoen traditioneel af met de Adri van Noort Memorial, ter nagedachtenis aan de memorabele toernooileider. Ook dit jaar wordt dit gehouden bij 'MeerSquash in Hoofddorp.

Victoria lanceert Rotterdam Squash Academy
De Rotterdamse squashvereniging Victoria lanceert na de zomer de Rotterdam Squash Academy (RSA) met de internationaal gelouterde toptrainer Ken Flynn als hoofdcoach.

Zwolse Summer Racket Festival Doubles 2018
De fanatieke squashspeler is zich er al jaren van bewust dat Squash Zwolle het adres is voor grote en gezellige squashtoernooien. Hou je agenda in de aanslag, want zondag 24 Juni pakt squash Zwolle weer groots uit met de vijfde editie van het Summer Racket Festival Doubles.

Goede sfeer tijdens DPD NK Dubbel 2018
Welgeteld 243 wedstrijden waren er nodig om de 9 dubbelkampioenen van 2018 te bepalen. In totaal zijn er 566 games gespeeld met een totaal van 10069 punten. 71 games zijn beslist met sudden death (11/10) en in 12 gevallen was dit in de beslissende 3e game.


 Squashweb.nl - Squash nieuws  
British Open - halve finale - Hull - 25 mei 2013
Waters begon sterk in de eerste game en kwam met 4-0 voor. Daarna hervatte David zich en won de game met 11-5. De tweede game speelt Water absoluut niet onverd ... Read more..

British Open verplaatst naar lokaal squashcentrum in Hull
In verband met het slechte weer worden de kwartfinales niet gespeeld in het KC Stadion, maar in het plaatselijke squashcentrum. Helaas is het centercourt ze ... Read more..

Argentinean Qualifiers Repel Resistance In Resistencia
Local qualifiers Leandro Romiglio and Robertino Pezzota dug deep to secure surprise semi-final slots in the ACHS Resistencia Regatas Open - Tour de las Americas, the PSA World Tour Challenger 10 squash eve ... Read more..

Champion Frost Fights Through In Kriens
Defending champion Kristian Frost Olesen battled his way through to the quarter-finals of the Sekisui Open in Switzerland after stemming a courageous fightback by German qualifier Andre Haschker in the PSA W ... Read more..

Pilley Pulls Off Great Escape As Rain Stops Play In Hull
In a day beset by weather conditions which finally led to the transfer of the last second round match in the Allam British Open Squash Championships in Hull onto a conventional indoor court, Aust ... Read more..


Zoek op deze website:
Gesponsorde linksMelden gebroken link      Disclaimer      Link toevoegen