Vakantie in Griekenland

Grotere kaart weergevenGrieks Verkeersbureau
Hier vindt u alle mogelijke nuttige informatie over Griekenland.Informatie over Griekenland
Toeristische informatie over de belangrijkste vakantielocaties in Griekenland.

Het weer en klimaat in Griekenland

Wat meenemen op vakantie naar Griekenland
Meenemen.nl maakt vakantie inpaklijsten en bagagelijsten voor mensen die op reis gaan naar griekenland. Meenemen.nl zorgt er voor dat u verzorgd en veilig met de auto, vliegtuig of ander vervoersmiddel op vakantie gaat naar Griekenland.

Rolstoelvakanties Griekenland
Een overzicht van rolstoelvriendelijke vakanties en aangepaste accommodatie al dan niet met zorg of hulpmiddelen voor mensen met een chronische ziekte, verstandelijke of lichamelijke beperking en senioren in Griekenland.


Gesponsorde links

Griekenland
De geschiedenis van Griekenland

Griekenland voor beginners
Griekenland voor beginners bevat informatie over de Griekse cultuur, het land en de geschiedenis, met aandacht voor belangrijke toeristische bestemmingen.

Cursus Grieks
Voor volwassenen en leerlingen, die Griekse teksten willen lezen of vertalen, maar die thuis of op school niet beschikken over de kennis of de middelen.

Vakantie bij Nederlanders in Griekenland
Verzamelsite van vakantieaccommodaties als B&B, hotel, camping, vakantiehuis, appartement of villa in Griekenland met Nederlandse eigenaar of Vlaamse eigenaar.

Veilig op reis in Griekenland
Griekenland heeft te maken met economische en sociale onrust. Als gevolg daarvan kunnen er stakingen en demonstraties voorkomen. Met name hoofdstad Athene krijgt met regelmaat te maken met boze burgers en arbeiders die het ergens niet mee eens zijn. Het Omonia Plein in centraal Athene en de directe omgeving wil weleens het toneel zijn van geweldsuitbarstingen.

Reisadvies Griekenland
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Griekenland. Deze site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft de meest actuele informatie.

Eilandhoppen in Griekenland
Eilandhoppen is de beste manier om de typisch Griekse eilanden te ontdekken. Het mooie van eilandhoppen is dat u van de ene kleine wereld in de andere vaart en van de ene verbazing in de andere valt.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?