Wandelroutes
Print en wandel
Op deze site vindt u wandelroutes. Alle routes zijn kant en klaar. U kunt ze uitprinten en gaan wandelen.

Natuurgebieden in de buurt
Staatsbosbeheer beheert 136 natuurgebieden in Nederland. Natuur om van te genieten, in te wandelen, te fietsen of te kamperen. Ontdek alle gebieden!

Wandelplanner
Voor het plannen van je eigen wandelroute kun je gebruik maken van de vrije planner (prik van A naar B en pas de route aan) of van de knooppuntenplanner voor routes over wandelnetwerken in de beschikbare regio's.

Hiking-site.nl
Een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten.

Oranginas Wandelpaginas Europa
Meerdaagse wandeltochten in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Slovenië, Roemenië, Kroatië, Schotland, Ierland, Wales, Frankrijk, Corsica, Toscane, Italië, Bulagrije, Baskenland en Denemarken.

De Tweevoeter
De Tweevoeter
Webportaal met dagelijks nieuws, praktische informatie en achtergronden over wandelen, landschap en natuur.
Een verrassend complete site.

Wandelen vanaf Villa Aberson
Langs Villa Aberson loopt het Hanzestedenpad en dus ook de IJsselvallei NS-wandeltocht (Zutphen-Zwolle). Het is een ideaal startpunt voor de twee trajecten Deventer-Olst, Olst-Wijhe. Met de trein bent u zo weer terug in Olst.

Teken en de Ziekte van Lyme
Bijna elke wandelaar in het bos loopt de kans om teken op te lopen. Hoe voorkom je ze en wat moet je doen als je toch een tekenbeet hebt opgelopen?

Wandelgids Zuid-Limburg
Honderden wandelroutes door het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland.

Wandelzoekpagina
Deze site biedt wandelaars een zoekmogelijkheid naar wandelingen en wandelroutes in Nederland: meer dan 1000 dagwandelingen, stadswandelingen, GPS-wandelingen, meerdaagse tochten en wandelvakanties.

Wandelfotos.nl
Foto-impressie van gelopen wandelingen in Nederland die georganiseerd zijn door de plaatselijke wandelverenigingen en die zijn aangesloten bij de erkende wandelbonden.

Wandelen met het Struinbulletin.
De website van het struinbulletin biedt bezoekers meer dan 15 wandelingen door de natuur van het Rijk van Nijmegen en Limburg. Na het downloaden van de routebeschrijving kunt u zelf de wandeling gaan lopen. Het struinbulletin heeft ook de agenda van publiekswandelingen van natuurorganisaties in die streken. Tenslotte vindt u fotoimpressies van de struinroutes en kunt u zelf een impressie verwoorden van een bijzonder moment of plek in de natuur.

Wandelnet
De Stichting Wandelplatform-LAW heeft in Nederland een wandelnet aangelegd, een netwerk van wandelroutes. Deze routes zijn bewegwijzerd. Van al deze routes zijn gidsen uitgegeven, in totaal ruim dertig.

Gesponsorde links

Bladen / magazines
Op Pad

Toeractief (NL)

Wandelmagazine.nu Tijdschrift voor voettochten.

r
Wandelsport
Wandelen met Cor
Informatieve wandelsite met alles voor en over het wandelen.

Wandelen van station naar station
Behoefte aan buitenlucht, beweging en bijpraten? Ga op pad met een NS-wandeltocht. Mooie routes die goed bereikbaar zijn met het OV. Er zijn 39 dagwandelingen en 7 tweedaagse wandeltochten uitgezet. Met een gedetailleerde routebeschrijving, mooi kaartje en markering langs het pad kunt u volop genieten.

Wandelen in Portugal.
Informatie over wandelen in Portugal: regio-info van meerdere wandelgebieden, wandelsuggesties, wandelgidsen, routebeschrijvingen, achtergrondverhalen, foto's en kaarten.


Wandelmagazine.nu


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function output_rss_feed() in /var/www/vhosts/nationalemediasite.nl/httpdocs/wandelen.php:218 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/nationalemediasite.nl/httpdocs/wandelen.php on line 218