Vakantie in Spanje


Verkeersbureau Spanje
Spanje is een populair vakantieland omdat het zoveel verschillende gezichten heeft. De toeristische kustplaatsen, de costa's voor jongeren- en ouderenvakanties, de ruige binnenlanden, Baskenland, de Pyreneeën en veel cultuur in Barcelona, Madrid, Valencia of Alicante. De Spaanse Col's trekken jaarlijks veel sportievelingen die de bergen fietsend, lopend of klimmend bedwingen, maar ook wintersport behoort tot de mogelijkheden. Elk jaar gaan maar liefst 2 miljoen Nederlanders op vakantie naar Spanje.

Vakantiereizen Spanje
Toeristische info over alle regio's van Spanje.

Landenwijzer: Spanje
Spanje is een koninkrijk in het spanje-hoofdfotozuidwesten van Europa op het Iberisch Schiereiland. De geschiedenis van Spanje gaat terug tot aan de prehistorie. In deze periode kwamen vanuit Afrika de eerste mensen naar het huidige Spanje toe. Resten van de eerste bewoning van Spanje zijn nog te vinden in de Grot van Altamira in het noorden van Spanje.
Lees verder...


Reisadviezen Spanje
Het ministerie van Buitenlandse Zaken helpt u met de voorbereiding van uw reis. Dit reisadvies is gebaseerd op informatie van de Nederlandse ambassade in Madrid, inlichtingendiensten, vertegenwoordigingen van andere landen, lokale autoriteiten, bedrijven en andere organisaties. Het hoofddoel is u te informeren over de veiligheid in een land. Daarnaast staan er een aantal algemene en praktische tips in het reisadvies.

Reisadviezen Spanje (ANWB)
Welke evenementen komen eraan in Spanje, hoe zit het precies met brandstof tanken en de verkeersregels onderweg in Spanje en wat is het laatste vakantienieuws uit Spanje?

Wat meenemen op vakantie naar Spanje?
Meenemen.nl maakt vakantie inpaklijsten en bagagelijsten voor mensen die op reis gaan naar spanje. Meenemen.nl zorgt er voor dat u verzorgd en veilig met de auto, vliegtuig of ander vervoersmiddel op vakantie gaat naar Spanje.
Gesponsorde links

Spanje Spanje Info
Toeristische informatie over Spanje op Spain.info. Toerisme, hotels, kunst en cultuur, musea in Spanje.

Geschiedenis vanSpanje

Informatie over Spanje
Op WikiSpanje lees je alles over Spanje, de geschiedenis, inwoners, achtergrond, cultuur, verhalen, eten en drinken, muziek, dans, etc.

Reisgids Spanje
Spanje Spanje is nog steeds één van de populairste vakantie bestemmingen in Europa. Naast de vele prachtige steden zoals Barcelona, Madrid, Valencia en Sevilla, gaan toeristen natuurlijk ook graag naar Spanje vanwege het weer en aangename klimaat.

Spanje nieuws