Beginpagina
  Dagje uit
  Online boeken
  Lastminutes
  Vakantie in Frankrijk
  Vakantie in Griekenland
  Vakantie in Spanje
  Vakantie op de Antillen
  Wandelen
  Nordic Walking
  Fietsen
  Hotels Nederland
  Hotels buitenland
  Duiken
  Kamperen
  Vakantiehuizen
  Vakantiebungalows
  Naturisme
  Kindervakanties
  Dierentuinen
  Attractieparken
  Speeltuinen
  Attractieparken 2
  Vakantiecursussen
  Landeninformatie
  Routeplanners
  Valuta omrekenen
  Wintersport
  Reisverslagen
  Zeilen
  Webcams
  Divers

  Contact


 
Landeninformatie
Denemarken
Opmerkelijk uitgebreide en informatieve site over dit populaire vakantieland. U vindt er ondermeer een erg handige reisplanner om uw reis goed voor te bereiden: hotels, vervoer, musea, vervoersmogelijkheden. Verder informatie over natuur, kunst, sportvissen, wandelen, fietsen en er is een interactieve landkaart.
Denemarken: land vol verrassingen


FIN-E-Zine
Electronisch magazine over Finland.

Griekenland Informatie
Hier vindt u informatie over Griekenland, de cultuur, geschiedenis enzovoorts.

Griekenland Vakantieland
Alle info over Griekenland op meer dan 300 pagina's. Vooral een mooie verzameling Griekse recepten, maar ook een uitgebreide beschrijving van eiolanden, plaatsen en steden. Ook auto-tourtochten!

Griekse Gids
Alle mogelijke informatie over Griekenland. Tradities, recepten, regio-informatie en nog veel meer.

Ontdek de Griekse Eilanden
Ontdek tal van Griekse eilanden en meer zon...
Kreta, Samos, Chios, Lesbos, Pilion, Kos, Karpathos, Rhodos, Zakynthos, Corfu, Mykonos, Santorini, Paros, Naxos, Skiathos en Skopelos.

Griekenland.net
Handige site als u naar griekenland op vakantie gaat..

Cyprus
Overweegt u om een vakantie naar Cyprus te boeken? Dan is het aan te bevelen om deze site met een bezoek te vereren. Veel informatie over dit gastvrije eiland en allerlei tips om uw verblijf daar nog aangenamer te maken.

Malta
Op deze website vindt u heel veel informatie over Malta. U kunt er ook een gratis informatiepakketje aanvragen.

IJsland
Deze website is een uitgebreide reisgids gemaakt door echte IJsland experts. U vindt hier algemene informatie maar ook informatie over de mooiste bezienswaardigheden van het land en alles dat u nog meer hoort te weten voor uw IJsland vakantie.

Turkije Vakantieland
Alle info over Turkije op meer dan 300 pagina's. Vooral een mooie verzameling Turkse recepten, maar ook een uitgebreide beschrijving van plaatsen en steden. Ook auto-tourtochten!

De Nederlandse Antillen en Aruba
De Nederlandse Antillen bestaan uit CuraÁao, Bonaire, Sint Eustatius, Sint Maarten en Saba. De Nederlandse Antillen worden meestal in een adem genoemd met Aruba. Dit eiland maakte namelijk vroeger ook onderdeel uit van de Nederlandse Antillen. De Nederlandse Antillen en Aruba zijn twee landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

IndonesiŽ info
IndonesiŽ info
Veel informatie voor degenen die van plan zijn een vakantie in dit prachtige land door te brengen of voor geÔnteresseerden die wat meer over de Indonesische cultuur, landschap etc. te weten willen komen.

Maleisie.be
MaleisiŽ portaal. Actueel nieuws en informatie over attracties en bestemmingen binnen MaleisiŽ.

Wandelen in Portugal.
Informatie over wandelen in Portugal: regio-info van meerdere wandelgebieden, wandelsuggesties, wandelgidsen, routebeschrijvingen, achtergrondverhalen, foto's en kaarten.

Eurotrotter
Zeer uitgebreide en overzichtelijke site met reisinformatie in Europa. Meer dan 3000 (!) links naar Europese sites.

Bestemming zoeken
Gedetaiileerde en overzichtelijke kaartjes van alle landen op de wereld. U vult een adres en postcode in en binnen enkele seconden verschijnt uw kaartje op het scherm.

Landenweb
Uigebreide informatie over vakantielanden. Ook geschikt voor scholieren die voor aardrijkskunde informatie willen zoeken.

Spanje Vakantieland
Alle info over Spanje op meer dan 300 pagina's. Vooral een mooie verzameling Spanje recepten, maar ook een uitgebreide beschrijving van plaatsen en steden. Ook auto-tourtochten!
Gesponsorde links

Landeninformatie
De Baltische staten
Estland, Letland, Litouwen
Geografie, klimaat, planten en dieren, geschiedenis, bevolking, taal, godsdienst, samenleving, economie en toerisme.

Kroatie Hrvatska
Veel informatie over het vakantieland KroatiŽ.

Travelmap.nl
De interactieve reisgids online. Hier ontdekt u eenvoudig en snel uw ideale vakantiebestemming.

China-info
Nederlandstalige site met heel veel informatie over China, Hong Kong en Taiwan.

Reizen naar Schotland Nieuwe website waar je je gehele Schotland-reis gemakkelijk online kunt voorbereiden en boeken.

Welkom in Schotland Welkom in Schotland
Schotland bezoeken? Daar is altijd een reden voor. Jaar-in-jaar-uit. Het adembenemende landschap, de eindeloze ruimte, de ongerepte natuur, de rijke geschiedenis, de eeuwenoude tradities, de stille dorpen en fascinerende steden...

Oost-Vlaanderen
Overweldigend groene natuur in steeds weer verbazende landschappen, ongeŽvenaarde kunst en cultuur in charmante en bruisende steden, veilig verscholen idyllische dorpjes en een goed uitgebouwd netwerk van recreatiemogelijkheden. Dat zijn de troeven van de provincie Oost-Vlaanderen. Deze website gidst u door de toeristische regio's van de provincie en biedt u talloze concrete tips voor een uitstapje in onze verrassend veelzijdige provincie. Maak uw keuze uit de thema en regio menu's of klik op de kaart om een regio te kiezen.

De Kust

Op deze website kunt u allerhande nuttige informatie vinden over de Belgische Kust, zoals informatie over de badplaatsen, bezienswaardigheden, evenementen, wandel- en fietsroutes, ....Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden