Beginpagina
  Dagje uit
  Online boeken
  Vakantie in Frankrijk
  Vakantie in Griekenland
  Vakantie in Spanje
  Vakantie op de Antillen
  Wandelen
  Nordic Walking
  Fietsen
  Hotels Nederland
  Hotels buitenland
  Duiken
  Kamperen
  Vakantiehuizen
  Vakantiebungalows
  Naturisme
  Kindervakanties
  Dierentuinen
  Attractieparken
  Speeltuinen
  Vakantiecursussen
  Landeninformatie
  Routeplanners
  Valuta omrekenen
  Wintersport
  Reisverslagen
  Zeilen
  Webcams
  Divers

  Contact

 
  Fietsroutes


Fiets4Daagse De Peel

Jaarlijks 4 dagen recreatief fietsen in de Peel, 4 startplaatsen: Deurne, Meijel, Weert, Stiphout, (keuze uit 30-45 of 60km)

Fietsen in Nederland en BelgiŽ
Volledig beschreven fietsroutes in Nederland en BelgiŽ. U kunt zich hier ook abonneren op de gratis Fietsnieuwsbrief.

  Fietsen
Plezier met fietsen
Wat kan fietsen een plezier opleveren. Elke dag als het mooi weer is, ga ik op pad met de fiets. Ik woon aan zee en dat heeft zowel een nadeel als een voordeel. Het nadeel is dat als je tegenwind hebt je behoorlijk moet trappen. En aan zee waait het altijd even harder dan elders. Maar Johan Cruyff zei het al: Elk nadeel heb zín voordeel. Met de wind in de rug rijd je moeiteloos over de wegen. En dat doe ik regelmatig. Ik neem altijd mijn mobiele telefoon mee. En als ik dan genoeg gereden heb, bel ik mijn man: En die haalt me dan op met de auto.De natuur
Sinds kort heb ik een omafiets. Deze heb ik gekocht op een internetwinkel. Het voordeel van deze fiets is dat hij erg stevig is. Ik heb er een paar fietstassen aangehangen, zodat ik ook van alles en nog wat kan meenemen. Zo heb ik altijd eten en drinken bij me. Ik moet leven van een klein pensioentje, en ik leef van een klein AOW-tje, dus ik moet op de kleintjes letten. Bovendien vind ik het een belevenis om ergens midden in de natuur te eten. Je hoort dan het riet om je heen ruisen. De vogels zingen het hoogste lied. Vooral de karekiet met zijn karakteristieke geluid geeft me altijd een blij gevoel. Soms ga ik even op de rug liggen, en ik kijk dan naar de wolken. Daar zie je soms hele vreemde figuren in, bijv. beestenhoofden.

Pech
Voor pech kun je tegenwoordig de Wegenwacht bellen. Dat vind ik erg handig. Ik heb al twee keer gebruik gemaakt van deze service. Zo had ik een keer een lekke band. Het was wel moeilijk om aan te geven waar ik was. Ik was namelijk op een binnenpad, waar de wegenwacht met zijn auto niet kon komen. Maar toen we beiden een eindje liepen, kwamen we elkaar tegen. En toen heeft een heel vriendelijke meneer de band geplakt. Je kunt het geloven of niet, maar ik ben al 82 jaar. Ik kan het fietsen iedereen aanbevelen. Het houdt je jong, en als ik gezond blijf, ben ik plan om nog jaren zo door te gaan.

  Fietsroutes
Amsterdam Fietst!
Fietsenstallingen, fietsnieuws, fietslinks, fietsendiefstal-preventie, fietsvragen: prachtige site Amsterdam fietst!voor als u van plan bent te gaan fietsen in onze hoofdstad.

Fietstochten Trouw
Heel mooie fietssite van het dagblad Trouw. U klikt een regio op de kaart van Nederland aan waarna u een routekaart te zien krijgt die u vervolgens kunt uitprinten. Ook voor stadswandelingen en natuurtochten.

Mountainbike-routes

Fietsersbond

Op de fiets met de NS
Zin om lekker naar buiten te gaan? Dat treft! Zoek hier een leuke NS-wandel, fiets, of skatetocht uit en download de route.  Fietsen
Logeren voor een vriendenprijs
Vrienden op de Fiets wil het recreatief fietsen en wandelen bevorderen. Zij doet dit door er voor te zorgen dat fietsers en wandelaars die meerdaagse tochten willen maken, overal onderdak kunnen vinden. Vrienden op de Fiets onderhoudt een uitgebreid netwerk van logeeradressen verspreid over het gehele land. Dit zijn adressen van particulieren die, meestal in hun eigen woning, een aantal slaapplaatsen voor doortrekkende fietsers of wandelaars beschikbaar hebben. U kunt hier terecht voor logies met ontbijt voor de "vriendenprijs" van Ä 15,- per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting).

Zoek op deze website:
  Gesponsorde links

  Fietsroutenetwerken

Fietsroutenetwerk Veluwe
Via genummerde (wit-groene) borden fietst u van knooppunt naar knooppunt. De fietsroutes zijn uitgezet over de beste fietspaden, vaak zelfs autovrij, en in twee richtingen bewegwijzerd. Bij de knooppunten staan panelen met informatie over het netwerk in de regio. U bepaalt dus zelf de gewenste fietsroute en afstand. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop!

Fietsroutenetwerk Overijssel
Met dit netwerk kunt u zelf eindeloos veel fietsroutes maken met behulp van zogenaamde knooppunten.

Fietsroutenetwerk Brabant
Ook in Brabant heel veel mooie fietsroutes: De Brabantse Delta - De Wijde Biesbosch - De Baronie - Midden-Brabant - De Kempen - De Peel - Noordoost-Brabant - De Meierij

Fietsroutenetwerk Zuidoost Friesland

Fietsroutenetwerk Zuidwest Friesland

Fietsroutenetwerk Stadsregio Arnhem Nijmegen
Download hier kaarten, laat uw melding achter en download routes.

  Bladen / magazines
Fietsersbond
Word lid en ontvang tijdschrift de Vogelvrije Fietser, handige Fiets-ideeën-kaart, kortingen etc.
6 nummers voor € 24,00 met lidmaatschap
 • Redactiesite •   Fietsen
  Fietsplatform
  Website van het Landelijk Fietsplatform, coŲrdinatiepunt voor promotie en belangenbehartiging van het recreatieve fietsen in Nederland. O.a. de ANWB, Fietsersbond, NTFU en RAI/Stichting Fiets! zijn hierin vertegenwoordigd. Het Fietsplatform heeft een netwerk van Landelijke Fietsroutes (LF-routes) ontwikkeld. Verder is het de samensteller van de FietsideeŽnkaart.

  Fietsroutes in Vlaanderen
  Op deze website vind u alle bewegwijzerde fietsroutes uit gans Vlaanderen.

  Fietsrouteplanner BelgiŽ
  Plan je eigen fietsroute in BelgiŽ met de fietsrouteplanner
  Hier vindt u volledig beschreven fietsroutes in Vlaanderen met daarnaast ook aandacht voor fietsroutes in andere streken. De fietsroutes zijn ingedeeld per gemeente of per route, bij de meeste zal je een plannetje en routebeschrijving aantreffen.

  Fietsroutes in Noord-Brabant

  Fietsen Moet Kunnen
  Fiets Magazine
  De Vakantiefietser Magazine

  Online fietsrouteplanner

  Met deze nieuwe recreatieve fietsrouteplanner kunt u een fietstocht plannen over de Landelijke Fietsroutes (LF-routes) in heel Nederland. U kunt uw route opvragen door het invoeren van een straatnaam, een knooppunt, NS-station of een woonplaats in heel Nederland. Ook kunt u klikken op de kaart nadat u hebt gedrukt op de gele knop 'plaats routepunt'.


  Fietstrips.nl
  Fietsen in Nederland. Heerlijk uitwaaien tijdens een fietstocht door de duinen of in de veluwe. Of een heerlijke stedentrip waar u tijdens een stads fietstocht kunt genieten van culturele en historische wetenswaardigheden.

  Opdefiets.net

  Fietsen.123
  Over fietsroutes en fietsen in het algemeen.

  Fietspad.nl
  Honderden gratis fietsroutes.

  Fietsroutes in Nederland en BelgiŽ

  Fietsroutes in Overijssel


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?