Kinder- en jongerenvakanties
Zeilschool Optimax

Kindervakanties & spannende zeilkampen voor kinderen van 6-14 jaar.

Summer Camp
Summer Camps Holland organiseert zomerkampen voor kinderen van 8 tot en met 17 jaar. Wie met Markant op Summercamp gaat, kan kiezen uit verschillende categorieŽn kampen.Vakantiekind.nl
Kinder- en jongerenkampen van Stichting VakantieKind (7-16 jaar) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om kinderen uit sociaal minder draagkrachtige gezinnen toch de mogelijkheid te bieden op vakantie te kunnen.

Activak Jeugdvakanties
Activak Jeugdvakanties
Activak organiseert tijdens de schoolvakanties jeugd- en themavakanties voor jongeren van 6 tot 26 jaar. Paardrijden in westernstijl, indianenkamp, planckendaelkamp, enz en ook kanotrektochten in zweden, paardrijtrektochten in polen, zomerski enz. Maak je gratis lid op de website en krijg alle informatie thuisgezonden!

Stichting Vakantiekampen
Stichting Vakantiekampen is een non-profit stichting die al meer dan 25 jaar jongerenvakanties organiseert. Zo bieden wij onder andere Zeilkampen, Tentenkampen en Actiefkampen aan. Voor jongeren van 7-17 jaar (in verschillende leeftijdscategorieŽn).

Signaalkampen
Zeilkampen en zeilzwerfkampen in Friesland voor jongeren van 13 tot 18 jaar van de stichting Signaalkampen.

YMCA Vakanties YMCA.nl
YMCA Vakanties organiseert kinderkampen, jeugdvakanties en jongerenreizen voor 6-25 jarigen.

Kico.nl
Stichting Kico zet zich in voor kinderen die het om verschillende redenen niet mee zit. De vrijwilligers van Kico bieden deze kinderen de ontspanning en individuele aandacht die ze goed kunnen gebruiken.

Vakanties met kinderen
Samen op Vakantie
Deze site geeft antwoord op alle vakantievragen van ouders van baby's, peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar. Maandelijks nieuwe vakantieverhalen en interviews.

Gesponsorde links

Kinder- en jongerenvakanties

Reizen Met Kinderen
Praktische reisinfo, reisadvies en kindvriendelijke aanbiedingen voor ouders en kinderen.OKEE Jeugdvakanties
OKEE Jeugdvakanties
Natuurlijk is vakantie er om lol te hebben, te spelen, creatief te zijn of een sportieve uitdaging aan te gaan. Dat staat voorop. De organisatie OKEE wil haar vakanties echter een meerwaarde geven. Dat doet ze door veel aandacht te besteden aan samenwerking. Je leert elkaar immers het beste kennen ťn begrijpen als je samen iets bereikt.
Elk kind heeft een onbezorgde vakantie nodig. Voor sommigen geldt dat extra. Daarom proberen we in iedere groep een paar kinderen mee te nemen die het wat minder makkelijk hebben. Bijvoorbeeld door geldtekort thuis, een chronisch zieke ouder, leerproblemen of omdat ze vluchteling zijn. Zo ontstaat een mix van achtergronden en culturen en juist die maakt een OKEE Jeugdvakantie bijzonder. Kinderen die elkaar anders niet tegenkomen, ontmoeten elkaar en blijken prima met elkaar overweg te kunnen.

Vechtdal Kindervakanties
De VVV Overijssels Vechtdal heeft samen met een tiental campings een kleurrijke kinderwebsite ontwikkeld om kinderen tot twaalf jaar op een speelse manier te laten kennismaken met het Vechtdal. Door middel van spelletjes, kleurplaten, een kinderevenementenkalender, kinderattracties en tips leren zij het gebied niet alleen kennen, maar steken zij ook het een en ander op over de kampeermogelijkheden en andere kinderactiviteiten in het Vechtdal.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?