Vakantie op de Antillen
Landeninformatie over de Nederlandse Antillen

Captain Goodlife
Website over Curacao en in het bijzonder duiken op Curacao.

Reisadviezen en tips
Bij een azuurblauwe zee en palmbomen zul je niet zo snel aan Nederland denken, maar goed beschouwd zijn de Antillen in de Caraïbische Zee tóch een klein stukje tropisch Nederland. Hoewel de vijf eilanden steeds onafhankelijker worden kom je nog redelijk wat Nederlandse invloeden tegen.

Welkom op Aruba
De officiële site voor uw bezoek aan het eiland Aruba.
Hier vindt u algemene informatie over de geschiedenis, betaalmiddelen, taal, ziekenhuizen, watervoorzieningen en elektriciteit op Aruba en alles wat u nodig hebt om ons eiland te bezoeken.

Op reis naar Curaçao
Curaçao is voor Nederlanders een van de meest aantrekkelijke Caribische vakantiebestemmingen. Het behoort, samen met Aruba en Bonaire, tot de zogenaamde Benedenwindse eilanden en ligt op ongeveer 50 km van het vasteland van Venezuela.


Vakantie op de Antillen
Aruba informatie

Toeristische en algemene informatie over Aruba.Aruba reisinformatie
Het honderdtachtig vierkante kilometer tellende eiland Aruba is een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Sinds halverwege de vorige eeuw is het toerisme op Aruba flink toegenomen. Met bijna anderhalf miljoen toeristen per jaar is het toerisme tegenwoordig de belangrijkste bron van inkomsten van dit Caribische eiland.

De geschiedenis van de Nederlandse Antillen
Hier vindt u de belangrijkste feiten uit de geschiedenis van de Antillen.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?