Vakantiecursussen
Salsa dansen in Cuba met een eigen Cubaanse danspartner
Dans de salsa en beleef de "salsa reis" van uw leven in het mooie Cuba!
Of u nou als alleenstaande op vakantie gaat of u gaat met uw partner/vrienden, onze viaDanza salsa dansschool in Havana voorziet iedereen van een eigen Cubaanse danspartner en leert iedereen op eigen niveau de salsa te dansen. Wij nemen u graag mee naar de leukste fiesta's en concerten in Havana en/of Trinidad.
Tevens geven wij u nu ook de mogelijkheid, om buiten de groepsreis om, een individuele (dans)reis naar Cuba te boeken.
Neem gerust een kijkje op onze website www.viadanza.nl, mail naar info@viadanza.nl of bel 020 7530 660 voor het complete "Cubaanse salsa" reis overzicht.


Art et Creation
Inspirerende schilder en beeldhouwvakanties in de Franse Auvergne met een culinair accent.

Creatief in de Morvan
”La Calinerie” is een creatief vakantieverblijf in het schitterende Franse natuurpark Le Morvan. Bij ons kun je vakantie houden en tevens een cursus volgen. Bijvoorbeeld: fotografie, tekenen & schilderen, beeldhouwen, leer tekenen.

Zomercursus
Een week schrijftraining in een pittoreske omgeving in de Franse Ardennen, met alle stimulansen die u nodig heeft om tot een eigen kort verhaal te komen. Begeleiding door bevoegd docente.

Fotograferen in Toscane
Photo Holidays biedt deze zomer een aantal reizen naar Toscane aan, waarbij een aangename vakantie wordt gecombineerd met een cursus digitale fotografie. Onder begeleiding van een ervaren fotografe bezoeken de cursisten de meest idyllische plekken van Toscane. In een ongedwongen sfeer geeft zij tips en advies over de mogelijkheden van de camera en de compositie van de foto’s.
Creatieve vakanties
Live In Italy, een vakantiescursus Jazz, Improvisatie en wereldmuziek o.l.v. Joost Buis en Felicity Provan.
Schilderen In Toscane, een vakantiecursus tekenen en schilderen o.l.v. Ed Santman en Trees Klijn.

Fotografievakantie Toscane
Cursus digitale fotografie tijdens uw vakantie in Toscane! Bezoek de meest fotogenieke plekken van Toscane met een ervaren reisfotograaf.


Blancards.com/
Blancards

Creatieve, kunstzinnige en therapeutische vakantiecursussen in voormalig klooster Blancards in de Zuidfranse Ardèche. Volpension. Prachtige natuur. Van verdrietverwerking tot pottenbakken.


De zomeracademie
Creatieve vacantie cursussen in Nederland en net over de grens in Duitsland.
Cursussen: schilderen, beeldhouwen, boetseren, pottenbakken, zang en dans.

Gesponsorde links

Vakantiecursussen
Spaans leren in Spanje
Vakantiecursus Spaans in Spanje, aan de Costa Blanca of de Mar Menor, incl. huis of appartement.

Cultureel Centrum O'Dunbeye Land
Cultureel centrum O'Dunbeye Land in Senegal organiseert muzikale en creatieve workshops, excursies en rondreizen in Senegal: cultuur en natuur van het land staan centraal.


Monte Rosa - Portugal
Monte Rosa is een sfeervol vakantieverblijf, waar het genieten van rust en ruimte gecombineerd kan worden met cursussen en individuele programma's op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wandelen & bezinnen
Cursusweken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in zuid Portugal, waarbij wandelen in de natuur de basis vormt. Wat heeft de omgeving jou symbolisch te vertellen?

Lacolina.nl
Creatieve zomercursussen op oud landgoed in de Spaanse Pyreneeën: filmen, acteren, creatief schrijven, tekenen & schilderen, pop/jazz zang, hutten bouwen, open ateliers.

Weekendjeschilderen.nl
Een weekendlang tekenen en schilderen op de mooiste locaties in nederland.
Atelier 2 Beeldhouwvakanties
Cursus beeldhouwen in de pitoreske watermolen Moulin de Prezier in Cherves-Richemont bij de stad Cognac in Frankrijk o.l.v. de Nederlandse beeldhouwer Ton Willems.

Meubelrestauratie
Restauratie van antieke meubelen (lid VeRes) en organisatie van vakantiecursussen in schitterende villa in Toscane.

Vakantiecursussen Wiskunde en Wetenschappen
Elk jaar wordt in het Sint-Lievenscollege, Zilverenberg 1, te Gent, een vakantiecursus wiskunde en wetenschappen ingericht. Deze vakantiecursus richt zich tot alle toekomstige eerstejaarsstudenten in de WETENSCHAPPEN uit het Hoger Onderwijs.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?