Download nieuws
  Muziekprogramma's
  Browsers
  HTML-editors
  Fotobewerking
  Multimedia
  Virusscanners
  Spamfilters
  CD-R / DVD
  Screensavers
  Kaartenbakken
  Divers
  Games
  Utilities
  Downloadmanagers 
Utilities
Everest Home (gratis)
Everest Home is een van de meest uitgebreide programma's die we kennen. Het levert naast een onvoorstelbare hoeveelheid details over je computer ook de mogelijkheid om deze eens flink te testen.RamBooster (gratis)
Hebt u dat ook wel eens? U zit wat langer aan de computer te werken en u merkt dat het systeem steeds langzamer functioneert.
Bij het sluiten van een programma hoort het geheugen dat door dat programma in beslag werd genomen, weer vrijgemaakt te worden, maar dat gebeurt helaas lang niet altijd, met als gevolg een steeds trager wordende computer.
Met RamBooster maakt u dat geheugen weer beschikbaar.

WinPatrol (gratis)
WinPatrol laat o.a. zien wat er zoal gestart wordt als Windows start en geeft de mogelijkheid dit te wijzigen, maar het kan nog veel meer. Het is nuttig om te wat er allemaal geactiveerd wordt tijdens de start van Windows, want ook Worms, Trojan horses, Cookies, Adware, Spyware, Klez, Assumption en andere vervelende programma's nestelen zich in de start-up procedure van Windows. Het programma heeft een fraai uiterlijk en via tabbladen komt u bij de diverse opties.

CPU-Z
CPU-Z is een simpel programma dat je alles over je processor vertelt dat je maar zou willen weten. Na het starten krijg je de naam van producent, interne klok, de vermenigvuldigingsfactor, informatie over bijkomende instructiesets zoals MMX en SSE, en data over je cachesettings gepresenteerd.

Hitman Pro
Kan de strijd tegen spyware worden gewonnen? U hebt zeker een betere kans van slagen met een bondgenoot als de nieuwste uitvoering van Hitman Pro. Deze download bevat namelijk niet één, niet twee, maar zeven stukken gereedschap om ongewenste reclamesoftware en andere pesten te vermijden.

CCleaner
Programma's voeren tijdens de installatie wijzigingen door in het Register, maar zijn niet zo goed in het opruimen als ze uiteindelijk worden verwijderd. Gelukkig helpt CCleaner u schoon schip te maken.

MyCPU
Dit freeware-programma toont de verkoper, omschrijving, soort, model, en snelheid van je CPU.
Gesponsorde links

Utilities
SmartFTP
SmartFTP is een (voor privégebruik) gratis ftp-programma waarmee u bestanden op het internet kunt publiceren. Na installatie krijgt u eerst een configuratiescherm te zien, waarop u alles kunt instellen, variërend van verbindingsopties tot de kleur van de letters die het programma hanteert. Er is een Nederlandse taalmodule beschikbaar.
En hier vindt u een heel mooie en duidelijke (Flash-)handleiding voor SmartFTP.

Opstartprogramma's downloaden
Hier vindt u van zowat alle besturingssystemen de opstartprogramma's. Mocht u w computer opstartproblemen hebben en u hebt geen opstartdiskette, dan kunt u (op een andere computer) hier het juiste opstartprogramma downloaden.

Free Proxy
Gratis softwareprogramma dat ervoor zorgt dat je met meerdere computers één internetverbinding kunt delen.

Bopup Observer
Bopup Observer is gemaakt om snel iedereen in het lokale netwerk (LAN) een berichtje te sturen en voor het controleren van verstuurde berichten. Handig voor systeembeheerders om iedereen attent te maken op een of het ander. Compatibel met standaard programma's zoals WinPopup en Net Send en gratis.

WinErrs
Ook u krijgt vast weleens van die irritante foutmeldingen als "Illegal Operation" of "An internel error occurred". Met dit programmaatje zoekt u de betekenis van die merkwaardige meldingen op.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?