Download nieuws
  Muziekprogramma's
  Browsers
  HTML-editors
  Fotobewerking
  Multimedia
  Virusscanners
  Spamfilters
  CD-R / DVD
  Screensavers
  Kaartenbakken
  Divers
  Games
  Utilities
  Downloadmanagers 

 
Google
Deze site Web
Muziekprogramma's
MusikCube
Een gratis muziekspeler, met een grote songbibliotheek. MusikCube ondersteunt de formaten MP3, OGG, FLAC, APE und CD-Audio

Audacity

Audacity 1.2.6 is een nieuwe stabiele versie van het gratis geluidsbewerkingsprogramma Audacity. Deze vrijgave bevat grote verbeteringen ten opzichte van versie 1.0, zoals nieuwe effecten, verbeterde geluidskwaliteit en een verbeterde gebruikersinterface.
Op de site van Audacity treft u ook een handige online cursus aan waarmee u leert met het programma te werken. Ook vindt u er sample geluidsbestanden om zelf te mixen.

CDex
Dit uitstekende tooltje maakt het heel makkelijk muziek te rippen van een cd en de nummers te converteren naar mp3-formaat. Je kunt ook gecomprimeerde muziekbestanden transformeren naar WAV-bestanden om ze op een schijfje te branden.Heel handig is dat je kunt aangeven dat mp3's in real-time gecomprimeerd worden. Zo hoef je geen ettelijke honderden megabytes op je harde schijf vrij te maken om een volledige cd te converteren

dBpowerAMP Music Converter
Met dit gratis programma kunt u bestanden van het ene audioformaat naar het andere overzetten en muziek van CD naar uw computer kopiëren. Verder bestaat de mogelijkheid om muziekcassettes, singles en LP's om te zetten naar MP3-bestanden.

Moeiteloos cd-hoezen maken
Met het handige freeware-programma CoverXP Free maak je in een handomdraai hoezen en boekjes voor cd's, dvd's, videobanden of minidiscs. Gewoon de juiste beelden uitzoeken, wat tekst toevoegen en op print drukken. Een kind kan de was doen!

KaZaA
Volgens sommigen een nóg beter alternatief voor Napster. Anderen waarschuwen voor spionage in je computer. Dat je er ook illegale software mee kunt downloaden vertellen we er natuurlijk niet bij.

CD and DVD Jewel Case and Label Creator
Een uitgebreid gratis programma om je eigen labels voor cd's en dvd's te maken.

Lyrics Viewer (Gratis)
Lyrics Viewer Plus geeft automatisch de songteksten weer van de nummers die je in de Winamp mediaspeler afspeelt. Het gratis programmaatje beschikt zelf over een database van duizenden populaire liedjes uit de mainstream popmuziek.

Muziekprogramma's
Prijzen vergelijken
Hier kun je van heel veel artikelen de prijzen, die je in verschillende winkels moet betalen, met elkaar vergelijken.
Erg handig.AV Music Morpher Basic
Een alles-in-een digitale muziekstudio. U kunt muziek opnemen van internet, video, tv, dvd, realplayer enz, om die te bewerken.

UltraPlayer
Deze muziekspeler ondersteunt de formaten MP3, WMA, wav, midi, CD Audio, Internet Radio. Maar ook videoformaten als Windows Media, AVI, MPEG.

Burn4free
Gratis programma waarmee u audiofiles van vele verschillende types (o.a. MP3, WMA, WAV en OGG) op cd of dvd kunt branden.

Anvil Studio 2000.10 (Gratis)
Een knap programma voor mensen die graag zelf muziek willen componeren op hun computer. Anvil Studio biedt u de mogelijkheid om MIDI en andere digitaal audiomateriaal op te nemen, te componeren, te bewerken en te mixen. Het programma ziet eruit als een echte muziekstudio en heeft uitgebreide mogelijkheden.

Winamp 5.35 (Gratis)

Deze versie heeft een nieuw jasje aan gekregen en is een stuk sneller. Met de nieuwe WinAmp kunnen muziek-cd's worden gebrand en het is ook mogelijk om video-bestanden te bekijken en te beheren.
Met de (afgebeelde) Pro-versie kun je met een iets hogere snelheid CD's branden en rippen.

Windows Media-Player 10.0 (Windows XP)
Windows Media Player 10 heeft niet alleen een spannend nieuw uiterlijk gekregen, maar voorziet ook in een gebruiksvriendelijke methode om digitale media te zoeken en te downloaden, af te spelen op Windows XP-computers en te bekijken en beluisteren op allerlei draagbare apparaten.

MediaMan
Ondanks de populariteit van mp3's en andere digitale formaten hebben de meesten van ons nog stapels ouderwetse cd's en dvd's in de kast staan. Het zeer uitgebreide MediaMan helpt bij het beheer van die film- en muziekbibliotheek.

Insignis iMotion (gratis)
Een freeware (open source) media speler (Windows) van Nederlandse makelij. Het product heet Insignis iMotion en is een no nonsense media speler voor het afspelen van audiobestanden. Alle belangrijke media formaten worden ondersteund en het werkt vanaf Windows 98.
Steekwoorden die dit tot een uniek product maken zijn : simpel, klein qua formaat, gratis en privacy.

MP3DirectCut
Gratis programma waarin u direct in een MP3 bestand kunt knippen en plakken. U kunt stukken verwijderen, het volume aanpassen (ook van bepaalde fragmenten) en u kunt MP3-bestanden in stukken opsplitsen.

CD hoesjes

dBpowerAMP Music Converter
Dit gratis programma zet muziekbestanden om, en het ondersteunt daarbij zowat alle extensies.

CDEX
CDex is een applicatie waarmee u audio tracks van een cd naar de harde schijf kunt kopiëren en kunt opslaan als WAV-bestand. CDex is verder uitgerust met een MP3 decoder ( MPEG 1/2/3) en de nieuwste versie LAME encoder, terwijl ook het maken van OGG Vorbis bestanden mogelijk is.

RealPlayer 8
Online muziek beluisteren en video's bekijken. De grote concurrent van Windows Media-Player.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?