Download nieuws
  Muziekprogramma's
  Browsers
  HTML-editors
  Fotobewerking
  Multimedia
  Virusscanners
  Spamfilters
  CD-R / DVD
  Screensavers
  Kaartenbakken
  Divers
  Games
  Utilities
  Downloadmanagers


 
Downloads divers
Gratis Software Downloads
Database met de beste freeware en open source software.

OpenOffice.org
: het gratis alternatief voor MS-Office
Bevat een tekstverwerker, spreadsheet, presentatieprogramma en database. Nu ook in het Nederlands!

Skype: Gratis telefoneren via het Web
De populaire Skype-software om via het internet te telefoneren, is toe aan versie 1.2. Een hele vooruitgang is dat het programma nu eindelijk contactlijsten centraal bewaart. Hierdoor verschijnen uw vertrouwde contacten automatisch als u met Skype op een andere pc inlogt.
Skype is de meest populaire VoIP-toepassing van het moment. Dat heeft vast te maken met de gebruiksvriendelijkheid en de goede geluidskwaliteit.WorldTV. Televisie uit de gehele wereld
Programma waarmee u honderden televisiezenders via internet kunt bekijken.

Ad-Aware (Gratis)
De nieuwe versie van deze uitstekende spyware-jager zou volgens de makers merkbaar sneller scannen dan eerdere uitvoeringen. Ad-Aware spoort daarnaast ook nieuwe bedreigingen op een meer intelligente manier op.

PopupPopper
Wordt u ook zo moe van die vervelende popup-schermpjes met voornamelijk reclame?
PopupPopper is een klein maar doeltreffend anti-popup programma en helemaal gratis en bevat gegarandeerd geen spy-ware.

Digitaal Woordenboek
FREELANG Dictionary is een -gratis- digitaal woordenboek waarmee u Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans naar het Nederlands kunt vertalen en vice-versa.


Koffiemanager
Ben jij altijd de klos met koffie halen? Wat dronk Mark Kramer ook al weer in zijn koffie? Heb trek in koffie maar wie wil er nog meer? De koffiemanager is DE oplossing. Het is een klein programmaatje voor op het werk dat er voor zorgt dat jij en je collega's precies de juiste koffie voor elkaar halen. Het draait ongemerkt op de achtergrond van je PC, verzamelt koffie wensen en wijst aan wie van de collega's aan de beurt is een rondje koffie te bezorgen. En natuurlijk presenteert ook de Koffiemanager - zoals iedere manager Ė de resultaten in flitsende grafieken

Zelf websites bouwen met NVU
Gratis WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get), waarmee u, zonder kennis van HTML, mooie webpagina's kunt bouwen. Er zit zelfs een FTP-client bij waarmee u uw website in een handomdraai op het Web kunt zetten.


Artrage: schilderen met de computer
Een heel mooi (gratis) programma waarmee je digitaal kunt schilderen op de computer.

Calc98
Prachtige rekenmachine met veel meer mogelijkheden dan u gewend bent van de bekende Windows-machine. Het ding bevat statistische en wetenschappelijke functies, je kunt er bedragen mee converteren, binair en hexadecimaal mee rekenen en er zitten een stopwatch en een euro-calculator op.


Gesponsorde links

Downloads divers
ABC VideoRoll
Gratis videobewerkingsprogramma. U kunt er beelden mee capturen, foto's, films en geluid mee bewerken, effecten toevoegen e.d.

Teach2000TIP
Er zijn legio andere overhoorprogramma's, maar Teach2000 biedt veruit de meeste mogelijkheden en is door twee professionele programmeurs ontwikkeld. Teach2000 is sinds 1997 het "beste overhoorprogramma van Nederland en BelgiŽ". Een feit dat gestaafd wordt door de vele lovende reacties van scholieren en leraren en de grote hoeveelheid bezoekers die deze site dagelijks trekt. Het programma wordt op een groot aantal scholen aanbevolen. Niet alleen studenten gebruiken Teach2000, maar ook bijvoorbeeld de medewerkers van het taalinstituut van het Ministerie van Defensie.

CD Cover Creator
Laat je creativiteit los op dit programma. je maakt er de mooiste hoezen mee voor cd en dvd, maar ook het ontwerpen en afdrukken van cd-labels en boekjes is mogelijk.

Moeiteloos cd-hoezen maken
Met het handige freeware-programma CoverXP Free maak je in een handomdraai hoezen en boekjes voor cd's, dvd's, videobanden of minidiscs. Gewoon de juiste beelden uitzoeken, wat tekst toevoegen en op print drukken. Een kind kan de was doen!

Gratis factureren
Gratis facturatie-programma. Klanten-, voorraad- en facturatiebeheer.

WinZip
Deze nieuwste versie van het bekende compressie-programma ondersteunt Windows XP / Vista.

Typecursus (gratis)
Dit oude ambacht moet u in uw vingers hebben.

GreatFamily-GreatProgs
Uw stamboom bijhouden en exporteren naar HTML.

Acrobat Reader

Smart Site 3.01
Dit is een programmaatje dat iedereen die zelf een degelijke website wil uitbouwen, moet hebben. Uitdrukkelijk ontworpen om de kwaliteit van sites te verbeteren, controleert Smart Site je website op een scala van mogelijke problemen.

Een 3-dimensionale desktop
Uw desktop in een 3D-look. Prachtig! En gratis!

Active Desktop Calendar
Mooie gratis kalender voor op je dektop. Hij is in het engels maar je kunt hem ook instellen in het Nederlands.

Maak professionele PDF documenten
(gratis)
Een pdf-bestand maken, en helemaal gratis? Inderdaad, met dit freeware-programma kun u pdf-bestanden maken.

Jana Server
Maak een thuisnetwerkje met dit gratis programma.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?