Download nieuws
  Muziekprogramma's
  Browsers
  HTML-editors
  Fotobewerking
  Multimedia
  Virusscanners
  Spamfilters
  CD-R / DVD
  Screensavers
  Kaartenbakken
  Divers
  Games
  Utilities
  Downloadmanagers 
Multimediaprogramma's
XstreamRadio: prachtige mediaspeler
XstreamRadio is één van de meest uitgebreide radioplayers van Nederland. Deze prachtige radioplayer bevat meer dan 700 nationale en internationale voorge- programmeerde radiostations die u gemakkelijk kunt beluisteren. XstreamRadio bevat tevens een MP3 recorder voor het opnemen van uw favoriete muziek of programma's. Daarnaast heeft XstreamRadio handige hulpmiddelen die het internetten aangenamer maken. XstreamRadio is helemaal gratis en bevat geen adware en/of spyware, belooft de producent. Een aanrader!

Zoom Player Standard (freeware)
Zoom Player Standard is een zeer stabiele mediaspeler van slechts 1 MB groot. Hij biedt bijzonder veel functies en binkt met name uit in het afspelen van diverse videobestanden. En bovenal: hij is gratis.


Blender 3D (freeware)
Een programma, waarmee u 3D spel animaties, modellen en render kunt creeëren.

The Gimp (freeware)
Gratis fotobewerkingsprogramma dat te vergelijken is met het (dure!) Photoshop.

XnView XnView (Gratis)
Een erg handige viewer met veel filters.

Paint Shop Pro v7.0 (Share)

Ultimate Paint v2.82 (Share)

Desi-III v5.56 (Gratis)
Heel mooi tekenprogramma.

IrfanView
Een heel snelle image-viewer en editor. Ondersteunt praktisch alle formaten (gratis)

Cover XP Free
Handige tool om op een snelle en vooral bijzonder eenvoudige manier cd-hoesjes af te drukken. (gratis)


Morpheus Morpheus 3.2 (Gratis)
Als antwoord op de dreigementen van de Amerikaanse muziekindustrie, is de nieuwe versie van Morpheus voorzien van de mogelijkheid om de identiteit van gebruikers te verhullen. Aan de werking van het p2p-programma is verder weinig veranderd; Morpheus maakt nog altijd verbinding met het drukbezochte Gnutella-netwerk.


Gesponsorde links

Multimediaprogramma's
Inkscape (Gratis)
Inkscape is een open source vector-tekenprogramma dat zich in een aantal opzichten wil meten aan tekenpaketten als Illustrator, Freehand en CorelDraw.

MS Moviemaker (Gratis)
Microsofts gratis programma voor het bewerken van (home)video's. Nederlandstalig. Het werkt eenvoudig door middel van slepen en neerzetten. Je kunt speciale effecten, overgangen, muziek en ingesproken tekst toevoegen. En nog veel meer. Een heel compleet videobewerkingsprogramma voor noppes.

Media Portal
Het -gratis!- alternatief voor Windows Media Center.
Media Portal verandert uw computer in een geavanceerd multimediacenter. Uw foto's, dvd's en gedownloade video's bekijken en luisteren naar uw mp3-tjes en internet-radio: het kan allemaal. En hebt u een TV-kaart in uw computer? Dan gebruikt u dit programma als een prachtige videorecorder.