DVD / CD-R
Zelf dvd-menu's maken met DVD Styler
Als je een dvd maakt met daarop meerdere video's is het mooi en handig als je het schijfje voorziet van professionele menu's. Met DVD Styler gaat het lukken.

Burn4Free CD & DVD
Burn4Free cd & DVD is een eenvoudig te gebruiken (gratis) brandprogramma. Het ondersteunt nagenoeg alle cd en dvd branders. Het brandt data en audio van verschillende bestandstypen (WAV, WMA, MP3, OGG, en CDA). Brandt en bewaart ISO bestanden, verifieert gebrande data. Ook met dual-layer DVD heeft het programma geen moeite en evenmin met CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, en DVD-RAM.

DVD Shrink(freeware)
Met dit gratis programma maakt u in een handomdraai kopieŽn van uw DVD's.

CDex
Gratis programma voor het rippen (opnemen) van audio-cd's en het converteren van muziekformaten.
Met CDex kunt u muziek van audio-cd's opnemen en direct naar het mp3-formaat laten converteren. Verder ondersteunt het programma o.a. wav, ogg, vqf en ape.

PowerDVD XP 4.0
Veelzijdige dvd-player

Gesponsorde links

DVD / CD-R
BurnAtOnce (Windows 2000/XP)
Met dit gratis brandprogramma maakt u moeiteloos muziek-CD's maar u kunt er ook allerlei andere bestanden en software mee opslaan.

Easy DivX Easydivx Standard
Zeer goed Freeware programma waarmee u eenvoudig DVD's naar CD's kunt rippen.
In zeven stappen kiest u de bestanden van de DVD en sleept u ze waar ze naartoe dienen gekopieerd te worden.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?