Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
Computerbladen
Computerbladen
ComputerIdee
Personal Computer Magazine
Computer Totaal
Automatiseringsgids
Computable
Computerworld
Hardware Info
Informatieprofessional.nl
IT Infra
WebWereld
WinMagazine

 Breekpunt.nl - Nieuws  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

78 procent medewerkers herkent phishingmails niet
Ruim driekwart van alle medewerkers in Nederlandse organisaties kan phishingmails niet van betrouwbare e-mails onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door het IT-securitybedrijf Nováccent.

Nieuwe HP notebooks
HP heeft een nieuwe generatie Pavilion x2 notebooks aangekondigd. HP tilt met het ontwerp de hybride PC naar een hoger niveau. HP lanceert tevens de nieuwe ENVY notebooks, die een langere batterijduur met een nieuw, slank en gebogen design combineren


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links


 Computer Idee  
Nokia 7 komt alleen uit in China
Nokia kondigt de Nokia 7 aan, die opvallend genoeg alleen in China lanceert. Wat betreft specificaties zit deze tussen de Nokia 6 en 8 in, smartphones die beide wel in Nederland te koop zijn.

NS test achteraf betalen in openbaar vervoer
Ben je het zat om telkens weer je ov-chipkaart op te laden? Dan kun je er straks ook voor kiezen om achteraf te betalen. Met NS Flex krijg je aan het einde van iedere maand een factuur thuisgestuurd.

Android-apps uit te proberen zonder te installeren
Bepaalde apps voor Android zijn voortaan eerst uit te proberen, voordat je ze volledig installeert. De eerste zogeheten Instant Apps zijn live.


 PCMweb RSS  
PCM-weekoverzicht: Alle ins en outs over bluetooth
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Google start bug bounty-programma voor Android-apps van derden
Google helpt app-ontwikkelaars bij het beveiligen van hun applicaties door speciaal daarvoor een bug bounty-programma in het leven te roepen. Ethische hackers kunnen tot 1000 dollar per gevonden kwetsbaarheid opstrijken.

Alles wat je wil weten over bluetooth-codecs
Bluetooth kennen we allemaal, maar met bluetooth-codecs wordt het al wat ingewikkelder. Waarom zijn er verschillende codecs en wat doen ze precies? We zetten ze hier voor je op een rij, met tekst en uitleg.


 Computer!Totaal RSS  
Medion Erazer X7853: degelijk en multi-inzetbaar
De naam Medion werd vroeger al gauw geassocieerd met goedkope computers van de ALDI, maar dat station is, sinds het bedrijf in 2011 is overgenomen door Lenovo, allang gepasseerd. De Medion Erazer X7853 gaminglaptop is daar een uitstekend bewijs van.

15 slimme tips voor OneNote
Vaarwel notitieschriftje, hallo digitaal notitieboekje! Met deze 15 slimme tips voor OneNote kun je je gedachten, takenlijstjes, notities en andere aantekeningen nog beter organiseren. Want met het gratis OneNote biedt Microsoft je een fraaie oplossing om onderweg of thuis makkelijk notities te maken of informatie te bewaren.

Grip op je internetverbinding met OpenDNS
Geen controle over de internetverbinding kan een gemis zijn, vooral in gezinnen met opgroeiende kinderen. In dit artikel gaan we hier iets aan doen. OpenDNS biedt meerdere mogelijkheden om internetverkeer in te perken. Zo houd je ongewenste websites eenvoudig buiten de voordeur.