Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
Computerbladen
Computerbladen
ComputerIdee
Personal Computer Magazine
Computer Totaal
Automatiseringsgids
Computable
Computerworld
Hardware Info
Informatieprofessional.nl
IT Infra
WebWereld
WinMagazine

 Breekpunt.nl - Nieuws  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

78 procent medewerkers herkent phishingmails niet
Ruim driekwart van alle medewerkers in Nederlandse organisaties kan phishingmails niet van betrouwbare e-mails onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door het IT-securitybedrijf Nováccent.

Nieuwe HP notebooks
HP heeft een nieuwe generatie Pavilion x2 notebooks aangekondigd. HP tilt met het ontwerp de hybride PC naar een hoger niveau. HP lanceert tevens de nieuwe ENVY notebooks, die een langere batterijduur met een nieuw, slank en gebogen design combineren


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links


 Computer Idee  
Meer dan 300 nepwebwinkels offline gehaald in 2018
De Nederlandse politie heeft dit jaar al meer dan 300 malafide webwinkels offline gehaald. Er kwamen in totaal 75 aangiftes binnen van gedupeerden die per persoon tussen de 500 en 600 euro zijn kwijtgeraakt.

'Edge-browser detecteert phishing-sites het beste'
Vergelijk je Microsoft Edge met Google Chrome en Mozilla Firefox, dan heeft de standaard browser van Windows 10 op veel fronten nog een inhaalslag te maken. Waar Edge echter wel een streepje voor heeft, is op het herkennen van phsihing-websites.

Dit is het onveiligste wachtwoord van 2018
Veel mensen onderschatten anno 2018 nog steeds het belang van een sterk wachtwoord. Want ook dit jaar voert '123456' de ranglijst met onveiligste wachtwoorden aan, een trend die inmiddels als vier jaar speelt.


 PCMweb RSS  
PCM-weekoverzicht: Waarom grote bedrijven in start-ups investeren
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Grote bedrijven en startups
Techgiganten hebben een leger aan knappe koppen in dienst om zelf fantastische tech-toepassingen te bedenken, maar daarnaast is er ook nog een fijne vijver vol met ambitieuze startups om uit te vissen. Wat hebben grote bedrijven zoal gedaan met deze startups?

Scalys Grapeboard: Singleboard-computer uit Nederland
Scalys, een start-up uit Hengelo, ontwikkelt producten die informatiestromen beveiligen. Afgelopen januari stond Scalys in het Holland Startup Pavilion op de CES in Las Vegas met de Scalys Grapeboard. Het is een singleboard-computer, een complete computer op één printplaat. Dit is het verhaal van Evert Paps en Hans Klos.


 Computer!Totaal RSS  
Smartwatch: goedkoper alternatief voor de sportschool?
De ontwikkeling van slimme horloges staat niet stil en sommige exemplaren hebben zich al ontpopt tot personal trainer. Toch ben je aardig wat geld kwijt als je een goede smartwatch wilt kopen, waardoor de vraagt rijst of je niet beter uit bent met een abonnement op de sportschool of het inschakelen van een echte personal trainer.

Tijdlijn: de geschiedenis van instant messaging
Even snel een berichtje naar iemand sturen, daar denken we tegenwoordig niet eens meer bij na. Daar is echter bijna zestig jaar ontwikkeling aan vooraf gegaan. We duiken in de geschiedenis van instant messaging.

Dit zijn volgens Apple en Google de beste apps van 2018
Elk jaar kiezen Apple en Google de beste apps die er in de App Store en Play Store staan. Apple selecteert zelf, bij Google zijn ook Amerikaanse gebruikersstemmen meegenomen. Dit zijn volgens de twee bedrijven de beste apps van 2018.