Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
Computerbladen
Computerbladen
ComputerIdee
Personal Computer Magazine
Computer Totaal
Automatiseringsgids
Computable
Computerworld
Hardware Info
Informatieprofessional.nl
IT Infra
WebWereld
WinMagazine

 Breekpunt.nl - Nieuws  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

78 procent medewerkers herkent phishingmails niet
Ruim driekwart van alle medewerkers in Nederlandse organisaties kan phishingmails niet van betrouwbare e-mails onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door het IT-securitybedrijf Nováccent.

Nieuwe HP notebooks
HP heeft een nieuwe generatie Pavilion x2 notebooks aangekondigd. HP tilt met het ontwerp de hybride PC naar een hoger niveau. HP lanceert tevens de nieuwe ENVY notebooks, die een langere batterijduur met een nieuw, slank en gebogen design combineren


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links


 Computer Idee  
Instagram-berichten toch weer in chronologische volgorde
Facebook past de algoritmen van Instagram aan, zodat je voortaan vaker nieuwe berichten bovenaan te zien krijgt. Daarin wordt teruggekrabbeld op een eerdere beslissing om juist eerst foto's te tonen die het populairst zijn.

Schermproblemen bij 'klein deel' Galaxy S9-smartphones
Sommige bezitters van een Galaxy S9 of Galaxy S9+ lopen tegen problemen aan met het touchscreen. Op bepaalde plaatsen reageert het scherm niet op aanrakingen, met name in de hoeken.

Google weert geweren van YouTube
Google is meestal niet zo happig op het weren van video's op YouTube, maar maakt nu toch een uitzondering voor bepaalde filmpjes waarin geweren voorkomen. Dit in de nasleep van de schietpartij op een school in Florida, waarbij 17 mensen omkwamen.


 PCMweb RSS  
PCM-weekoverzicht: Alles over de data-blunder van Facebook
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Zelf zonnecellen maken en de benodigheden
Je kunt zelf een zonnecellen maken, bestaande uit een geleidende laag, titaandioxide met een kleurstof en een elektrolytoplossing. Glas beschermt de lagen. Je kunt losse onderdelen aanschaffen, of een gebruiksklare kit die alle componenten bevat. In dit artikel helpen we je op weg.

Checklist: ransomwarebeveiliging
Je computer valt altijd te herstellen en in geval van absolute pech kun je onderdelen of het hele systeem vervangen. Het zijn je persoonlijke gegevens die onvervangbaar zijn. Laat daarom ransomware niet met je gegevens aan de haal gaan. Er zijn een paar zaken die je in acht moet nemen als je jouw gegevens tegen ransomware wilt beschermen.


 Computer!Totaal RSS  
Zo kun je pc beschermen tegen hackers
Het tegen-kamp mag het sleepwet-referendum dan net hebben gewonnen, toch mogen geheime diensten binnenkort hoogstwaarschijnlijk in jouw systeem inbreken, en dat zelfs zonder concrete verdenking. Je computer is dan niet langer alleen het doelwit van ordinaire of criminele hackers. Vind je ook dat niemand het recht heeft om zomaar malware op je systeem te installeren, je bestanden te kopiëren, door je documenten te bladeren of je internetgeschiedenis te downloaden, dan is beveiliging meer dan ooit aan de orde. Welke risico?s loop je zoal en hoe kun je je pc beschermen tegen hackers?

Ockel Sirius A Pro - Eindelijk geland
We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk komt de Ockel Sirius A Pro naar Nederland. Na een lange crowdfunding-campagne is de Sirius A klaar voor productie en Computer!Totaal mocht er als eerste mee aan de slag.

De 10 beste gratis clouddiensten onder de loep
Van Dropbox tot Box en van Google Drive tot OneDrive: verschillende opslagdiensten in de cloud lijken heel erg op elkaar. Toch zijn er belangrijke verschillen te bespeuren. In dit artikel leggen we 10 gratis clouddiensten onder de loep.