Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
Computerbladen
Computerbladen
ComputerIdee
Personal Computer Magazine
Computer Totaal
Automatiseringsgids
Computable
Computerworld
Hardware Info
Informatieprofessional.nl
IT Infra
WebWereld
WinMagazine

 Breekpunt.nl - Nieuws  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

78 procent medewerkers herkent phishingmails niet
Ruim driekwart van alle medewerkers in Nederlandse organisaties kan phishingmails niet van betrouwbare e-mails onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door het IT-securitybedrijf Nováccent.

Nieuwe HP notebooks
HP heeft een nieuwe generatie Pavilion x2 notebooks aangekondigd. HP tilt met het ontwerp de hybride PC naar een hoger niveau. HP lanceert tevens de nieuwe ENVY notebooks, die een langere batterijduur met een nieuw, slank en gebogen design combineren


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links


 Computer Idee  
Moto Z3 klaar voor 5G door mod
Met de komst van 5G kun je straks tot tien keer sneller mobiel internetten dan nu met het 4G-netwerk. Daarvoor heb je mettertijd wel een nieuwe smartphone nodig... tenzij je kiest voor een bepaald type van Motorola.

Torrentsite Demonoid offline tot eigenaar weer opduikt
De populaire torrentsite Demonoid is al enkele dagen offline en dat lijkt voorlopig zo te blijven, omdat de eigenaar al maanden niks meer van zich heeft laten horen.

Android 9.0 Pie uit voor OnePlus 6
Android 9.0 (Pie) staat klaar voor OnePlus 6-bezitters. Buiten Google om is OnePlus daarmee de eerste grote smartphone-fabrikant die de meest recente Android-versie naar zijn gebruikers uitrolt.


 PCMweb RSS  
De beste zakelijke accesspoints voor thuis getest
Vergelijk het thuisnetwerk van vijf jaar geleden met dat van nu en je ziet twee totaal verschillende werelden. Pc en tablet hebben hun kopposities verloren aan de smartphone en daarmee zijn we zelfs thuis altijd online. Een snel en veilig netwerk is dan ook geen optie meer, het is een must. We testen de beste zakelijke accesspoints voor thuis.

Hoe kun je je digitale voetafdruk zoveel mogelijk beperken?
Sinds er per mei wordt gecontroleerd op naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, lijken mensen meer dan ooit bezig met hun online veiligheid. Je kunt natuurlijk alle bedrijven waarbij je een online account hebt informeren dat ze je gegevens moeten verwijderen, maar er zijn nog effectievere manieren om je digitale voetafdruk te beperken.

PCM-weekoverzicht: Waarom Nederland zo aantrekkelijk is voor datacenters
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.


 Computer!Totaal RSS  
Android 9.0 (Pie): alle vernieuwingen en verbeteringen
Het nieuwe Android 9.0 (Pie) komt op steeds meer Android-smartphones en Android-tablets beschikbaar. Via een software-update voor bestaande telefoons of voorgeïnstalleerd op nieuwe modellen. Wat is er allemaal nieuw en veranderd in Android Pie? En wat heb je aan die vernieuwingen?

Dit zijn de beste apps van september
Computer!Totaal zet elke maand de beste apps voor Android en iOS voor je op een rij. Of ze nou superhandig zijn, een groot probleem oplossen of gewoon leuk zijn: dit zijn de beste apps van dit moment.

Hoe de MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio de toekomst van videokaarten inluidt
Vandaag klinkt het startschot voor een nieuw tijdperk in de weergave van games. 20 september is de datum waarop de nieuwe videokaarten van Nvidia, gebaseerd op de Turing-architectuur, in de winkels komen te liggen. De records brekende prestaties van de MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio zijn uiteraard fantastisch, maar de echte nieuwswaarde zit onder de motorkap.