Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
Computerbladen
Computerbladen
ComputerIdee
Personal Computer Magazine
Computer Totaal
Automatiseringsgids
Computable
Computerworld
Hardware Info
Informatieprofessional.nl
IT Infra
WebWereld
WinMagazine

 Breekpunt.nl - Nieuws  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

78 procent medewerkers herkent phishingmails niet
Ruim driekwart van alle medewerkers in Nederlandse organisaties kan phishingmails niet van betrouwbare e-mails onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door het IT-securitybedrijf Nováccent.

Nieuwe HP notebooks
HP heeft een nieuwe generatie Pavilion x2 notebooks aangekondigd. HP tilt met het ontwerp de hybride PC naar een hoger niveau. HP lanceert tevens de nieuwe ENVY notebooks, die een langere batterijduur met een nieuw, slank en gebogen design combineren


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links


 Computer Idee  
Trend voor 2018: vingerafdrukscanner onder scherm
In 2018 zien we vermoedelijk een hoop smartphones met een vingerafdrukscanner onder het scherm. Fabrikanten als Samsung en Apple kunnen daarvoor aankloppen bij Synaptics, het bedrijf dat de techniek ontwikkelde.

Vodafone neemt in 2020 afscheid van 3G
Vodafone-klanten kunnen vanaf 2020 niet meer gebruikmaken van het 3G-netwerk. De provider biedt dan alleen nog ondersteuning voor 4G-netwerken, met 2G om op terug te vallen.

T-Mobile neemt Tele2 over
T-Mobile neemt concurrent Tele2 over voor 190 miljoen euro. Beide partijen hopen daarmee straks sterker te staan tegen KPN en Vodafone-Ziggo.


 PCMweb RSS  
PCM-weekoverzicht: De beste hard- en software voor thuiswerkers
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Alles over verschillen tussen usb-standaarden
De usb (universal serial bus) is misschien wel de bekendste aansluiting die er op elektronicagebied te vinden is. Door de jaren heen heeft de kabel zich doorontwikkeld op gebied van snelheid en vorm, met usb-c als de jongste telg. Wat zijn precies de verschillen tussen usb-standaarden en hoe werken ze?

Optimaal thuiswerken met de beste hard- en software
Onze manier van werken is in een paar jaar tijd ingrijpend veranderd. Omdat bedrijven vaker een thuiswerkbeleid hanteren, wordt ons thuiskantoortje een samensmelting tussen werk en privé. In dit artikel bespreken we handige hardware en software waarmee je thuiswerken naar een hoger niveau tilt.


 Computer!Totaal RSS  
Tivoli Art ? Schoonheid zit vooral van buiten
Bij het woord ?Tivoli? denk je misschien aan een muziekgebouw of dat bekende pretpark in Kopenhagen. Vanaf vandaag kunnen we een derde optie aan dat woord toevoegen: een schitterend multiroomsysteem. Is de Tivoli Art-serie een gevalletje vorm boven functie, of klinkt en werkt het systeem net zo goed als het eruitziet?

Maak een webfont van je eigen handschrift
Eerder heb je kunnen lezen hoe je van je eigen handschrift een font kunt maken. Datzelfde font ? of enig ander lettertype ? kun je ook op je website plaatsen. Leuk, want dan kunnen je bezoekers je blogs voortaan ?handgeschreven? zien verschijnen.

Xiaomi Mi A1: schone budgettopper uit China
Telefoonmaker Xiaomi staat al jaren bekend om zijn scherp geprijsde toestellen die goed presteren en een zwaar aangepaste Android-versie gebruiken. Het nieuwste model, de Xiaomi Mi A1, combineert vlotte specificaties met schone Android-software en een gegarandeerd updatebeleid. En dat voor minder dan tweehonderd euro. Kan dat wel?