Opleidingen
  Consument
  Leefhoek.nl
  Steden en dorpen
  Marktplaats.nl
  Recept van de dag
  Woninginrichting
  Woningmarkt
  Verzekeringen
  Hypotheken
  (Huis-)dieren
  In en om de tuin
  Keukens
  Badkamers
  Beauty & Fashion

  Contact
 


Google
Deze site Web
Informatie over eukens
Onafhankelijk advies over keukens
Zoekt u informatie over keukens? Gaat u binnenkort een nieuwe keuken kopen en wilt u onafhankelijk advies over keukens lezen? Op Izaa kunt u volop inspiratie opdoen. Hier vind u tips over het kopen van een keuken en advies over het onderhandelen van een keuken.
Informatiepagina over verzekeringen

Checklist keukenontwerp
Een keuken is net zo individueel als de mensen die erin wonen en werken. Daarom moet bij een zinvolle keukenplanning met veel verschillende dingen rekening worden gehouden. In deze checklist zijn alle belangrijke vragen voor u samengevat, die u zich dient te stellen, voordat u met de keukenontwerper overgaat tot de kleine details.

Zelf een keuken installeren
U wilt een groter aanrechtblad met een extra spoelbak, u heeft behoefte aan ruimere keukenkasten; u bent na jaren sparen eindelijk aan die droomkeuken toe. Dan kunt u natuurlijk een nieuwe keuken door een vakman laten installeren, maar dankzij de moderne zelfbouwkeukens hoeft dat niet. Zeker wanneer u uitgaat van de bestaande aansluitingen voor gas, elektriciteit, warm en koud water en de afvoer, is de installatie heel goed zelf te doen. Deze Kluswijzer vertelt er meer over.

Overzicht keukenbedrijven per regio
Keuken Intermediair biedt u een uitgebreid overzicht van alle keuken installateurs en leveranciers bij u in de regio.
Gesponsorde links

Keukens
Keukens-info.be
Deze site bevat zeer veel informatie over keukens, design, renovatie, werkbladen, kasten, spatwanden, kranen, apparatuur, en nog veel meer. Deze site is een bezoekje waard indien u van plan bent om uw keuken te renoveren of indien u een nieuwe keuken wenst aan te kopen.