Opleidingen
  Consument
  Leefhoek.nl
  Steden en dorpen
  Marktplaats.nl
  Recept van de dag
  Woninginrichting
  Woningmarkt
  Verzekeringen
  Hypotheken
  (Huis-)dieren
  In en om de tuin
  Keukens
  Badkamers
  Beauty & Fashion

  Contact


Hypotheken en leningen
Hypotheek - AFM
Het afsluiten van een hypotheek is een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Het gaat om veel geld en je zit er voor een lange periode aan vast. Ga daarom niet over één nacht ijs bij de keuze voor een hypotheek. Teken nooit een overeenkomst die je niet helemaal begrijpt.
Hypotheken vergelijken

Op deze site van de Consumentenbond kunt u in één keer alle hypotheekverstrekkers vergelijken.


Hypotheekrente.nl

FX.nl Hypotheeknieuws
Gesponsorde links

Hypotheken
Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige en verantwoorde hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u honderden euro's per jaar.

Hypotheekrente.nl
Vergelijk online alle hypotheekrentetarieven van alle geldverstrekkers in Nederland. Wekelijks een gratis E-zine met alle up to date hypotheekrente-tarieven.

Zelf je schulden regelen
Hebt u steeds meer moeite om rond te komen? Komen er steeds meer aanmaningen van schuldeisers? Op deze site van het NIBUD kunt u lezen hoe u uw schuldeisers een betalingsvoorstel kunt doen.

NIBUD
Het NIBUD informeert en adviseert consumenten over hun budget.

Schulden
In Nederland heeft 1 op de 6 huishoudens problematische schulden of loopt het risico om deze te krijgen. Dat zijn schulden waar huishoudens zelf niet meer uitkomen. De overheid wil dit zoveel mogelijk voorkomen, bijvoorbeeld door voorlichting. Ook werkt de overheid aan betere en toegankelijkere schuldhulpverlening.

Keurmerk Hypotheek Bemiddeling
Het Keurmerk Hypotheek Bemiddeling is een kwaliteitsgarantie voor hypotheekadvisering aan de consument. Het Keurmerk wordt verstrekt aan hypotheekkantoren die voldoen aan hoge kwaliteitseisen van de Stichting Keurmerk Hypotheek Bemiddeling. Deze eisen worden periodiek door onafhankelijke deskundigen getoetst.

Bureau Krediet Registratie (BKR)
Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert over het leen- en aflosgedrag van consumenten in Nederland. In het Centraal Krediet Informatiesysteem van BKR ofwel CKI worden betalingsverplichtingen vastgelegd van consumenten die een krediet, kredietfaciliteit of gsm-abonnement op hun naam hebben.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?