Opleidingen
  Consument
  Leefhoek.nl
  Steden en dorpen
  Marktplaats.nl
  Recept van de dag
  Woninginrichting
  Woningmarkt
  Verzekeringen
  Hypotheken
  (Huis-)dieren
  In en om de tuin
  Keukens
  Badkamers
  Beauty & Fashion

  Contact 
Badkamers & sanitair
Badkamers vergelijken
Badkamer leveranciers - Badkamer leveranciers vinden en vergelijken. Badkamer leveranciers prijzen.

Waterland Badkamers

Waterland laat kwaliteitsbadkamers zien, zoals ze moeten zijn: unieke mogelijkheden in een unieke omgeving. Waterland: compleet in service, aanbod en stijl. Aangesloten bij Centrale Branchevereniging Wonen.

Badkamer discount
In 2005 opgericht en sinds 2007 uitgebreid met Tegel Discount en Sanitair Outlet. Nķ een van de grootste sanitairwinkels van de Randstad. Badkamer Discount onderscheidt zich van andere sanitairketens doordat het zichzelf blijft ontwikkelen zonder de persoonlijke wens van de klant uit het oog te verliezen.

Riho: eigentijdse badcultuur

RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage aan de hedendaagse badcultuur. RIHO is een Europees product van internationale allure. Vanuit verkoopvestigingen in BelgiŽ, Duitsland, TsjechiŽ, Polen en Hongarije worden de afnemers bediend met een breed scala aan baden, whirlpools, stoomcabines, badmeubelen en glaswanden.Wonen zonder drempels
"Veel van deze dingen maken de badkamer echter een stuk veiliger en beter toegankelijk voor iedereen: of het nu gaat om handgrepen of een klapzitje, ook kinderen zetten er hun eerste, nog wankele stapjes en veel mensen willen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving blijven wonen."

Scheffer Badkamers

Informatiepagina over verzekeringen

Showmodeluitverkoop.nl
Ontdek hoe makkelijk u zelf duizenden Euro's kunt besparen op de aanschaf van nieuwe badkamers, douchecabines, whirlpools en andere sanitair artikelen.
Gesponsorde links

Tempoline.nl sanitair

Tempoline heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van stoomcabines, douchecabines, whirlpools en andere sanitaire artikelen.

Badkamers & sanitair
In tien stappen naar een gezellige badkamer
Hoe ziet je nieuwe badkamer eruit? De badkamer die perfect beantwoordt aan je wensenÖniet te groot, niet te klein en voor de juiste prijs. Het is belangrijk alle fases te doorlopen, die naar de definitieve keuze van je ideale badkamer leiden.

Klusadvies
Hier vindt u handige tips voor het klussen in uw huis. Natuurlijk komt ook de badkamer aan de orde.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?