Aanbiedingen!


  Media
  Uittreksels
  Games
  Love Calculator
  Sex
  Drugs
  Voor studenten
  Muziek
  Popmuziek
  Hiphop
  Concertagenda
  Festivals
  Studiehulp
  Verdriet
  Nuttig
  Leuk  Contact

 
JONG! SEKS
Kortdurende Sexcounselling Kortdurende Sexcounselling
Sexcounselling is dé nieuwe behandeling voor jongeren met seksuele problemen of klachten.
Op deze website vind je meer informatie over sexcounselling, of dit iets voor jou kan zijn en hoe je je kunt aanmelden.

Sexwoordenboek.nl Sexwoordenboek
Denk jij alles al te weten over sex? Ga hier dan maar eens kijken: 500 pagina's vol interessante informatie met veel boeiend fotomateriaal.Jongerendating.nl
Jongerendating.nl
Steeds meer jongeren daten via het net. Dus waarom niet een speciale site alleen maar voor jongeren? Jawel... je hebt hem gevonden. Ow ja? JA!, je kijkt ernaar. Dus meld je snel aan en begin met het lezen van de honderden advertenties en plaats natuurlijk zelf een eigen advertentie dan kunnen anderen jou ook vinden.

Zoenen en zo Zoenen en zo
De site over relaties en seksualiteit voor jongeren met een handicap.

Jongeren
JIP Jongeren Informatie Punt
Hier vind je informatie over de volgende kwesties:
Verliefd, strelen en vrijen, de eerste keer, het maagdenvlies, seksualiteit en cultuur, homoseksualiteit, travestie, transseksualiteit, seksueel geweld.

Liefdefaq

Stel hier al je vragen op het gebied van liefde en sex. De liefde moderator antwoordt online. Er zijn verschillende rubrieken:
homosexueel, lichaam, relaties, voorbehoedsmiddelen, enzovoort.


JONG! SEKS
Zoenen en zo Onderzoek Je Grens
Onderzoekjegrens.nl. is een site voor jongeren. Op deze site kun je een test doen om er achter te komen waar jouw grenzen liggen op het gebied van privacy, intimiteit en seksualiteit. De test gaat over hoe mensen met je omgaan, over aanraken, zoenen, seks, maar ook over wat iemand tegen je zegt. Allemaal dingen die leuk kunnen zijn, maar ook niet leuk. Je krijgt commentaar en advies dat past bij wat jij meegemaakt hebt.

JongerenInfo
Iedereen komt tussen zijn 12e en 16e jaar in de puberteit. De één wat vroeger, de ander wat later. De puberteit is een periode waarin je lichaam verandert van kind naar volwassene. Je hormonen zullen zich tijdens deze periode verder ontwikkelen en er ontstaan andere gevoelens, zo ook seksuele gevoelens. Tijdens de puberteit zullen deze gevoelens een speciale plaats in gaan nemen.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?