StudentenBanen
  Divers
  Opleidingen journalistiek
  StudentenKamers
  StudentenMedia
  Universiteitsbladen
  Studieboeken


  Contact


 
Studenten
Studentenkorting.nl
Studentenkorting.nl brengt letterlijk en figuurlijk studentenkortingen in kaart op zowel nationaal- als regionaal niveau. Een ideaal overzicht voor studenten die willen weten waar je op vertoon van een geldige studentenkaart of Studenten OV-chipkaart korting kunt krijgen.

Topical.nl
Op topical kun je met andere leden discussiëren over onderwerpen die jou interesseren.
Eastpak rugzak voor iedere student
De Eastpak collectie van 2015 nu online!

Nationale Rijbewijs Dienst
Wij selecteren de beste rijscholen van Nederland: scherpe tarieven en hoge slagingspercentages. Meld je nu aan: vrijblijvende rijtest 2 uur: € 39!

SI-gids
De website van de SI-gids: de Studenten Informatie Gids voor studerend Nederland.
Op deze website vind je o.a. een beknopt overzicht van de informatie die je in de SI-gids kunt vinden. Heb je de gedrukte versie nog niet en wil je deze graag hebben, kijk dan onder de knop distributie en je ziet waar je de SI-gids in jouw stad gratis mee kunt nemen.

Actuele kalender met daarin alle evenementen voor studenten

www.Stageplaza.nl
is een online stage bemiddelingsorganisatie die zowel in Nederland als Internationaal werkt. Met ruim 40.000 studenten in onze database is Stageplaza de grootste bemiddelingsorganisatie in Nederland.

Gesponsorde links


kiesjestudie (3K) Wat ben je waard?
Bijna klaar met je hbo- of wo-studie? Of heb je 'm onlangs afgerond? Dan wordt het tijd voor je eerste echte baan. Tijd om een dik salaris binnen te gaan harken. Toch? Hier kun je laten zien wat je denkt waard te zijn. Op basis van je motivatie (op video en/of in tekst), laten de bezoekers van deze site vervolgens weten of zij het met je eens zijn. Of je wordt gewoon keihard de tent uitgelachen.

kiesjestudie (3K) Kies je studie
Site voor scholieren en studenten die informatie zoeken voor de juiste studiekeuze. De opzet is gebaseerd op het duidelijk kunnen vergelijken van alle Nederlandse bachelor en master studies op universiteit of hogeschool met informatie verzameld via verschillende bronnen.
Verder vind je op deze op deze informatieve website de Open Dag kalender van alle universiteiten en hogescholen in Nederland.