Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Fotografie
  Mode
  Musical
  Muziek
  Popmuziek
  Hiphop
  Cabaret
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies


  Contact
 
Fotografie
Samenwerkende Vak-Fotografen Nederland
De Samenwerkende Vak-Fotografen Nederland, SVFN, is een dienstverlenende organisatie die de belangen behartigt van professionele vakfotografen.

Fotografiemuseum Amsterdam
Ducked.nl - Photography by Andy Ramdin
De wereld door mijn ogen gezien & vastgelegd op foto. Ik schiet onder het motto: "Vision is Nothing Without Control".

Deemee3 music online
Online portfolio met honderden foto's van nationale en internationale bands, waaronder Rolling Stones, White Stripes, Anouk, Ellen Ten Damme, Kaiser Chiefs en Frans Bauer

Beroeps Fotografen Nederland
De vereniging Beroeps Fotografen Nederland is een samenwerkingsverband van ruim 550 fotografie-specialisten. Op deze website presenteren zij zich.

Gratis online cursus fotografie
Onderdelen:
 • Basis cursus
 • Digitale fotografie
 • Stereografie: "3D-fotografie"

 •  LetsGoDigital Nederlandse Editie  
  LetsGoDigital presenteert nieuwe website
  LetsGoDigital lanceert nieuwe AMP site : De technologie heeft niet stilgestaan, maar onze website ontwikkelingen wel, tot vandaag! Vol trots presenteert LetsGoDigital na 15 jaar haar nieuwe website: www.letsgodigital.nl, welke volledig in het teken staat van gebruikersgemak voor de bezoeker. LetsGoDigital behoort tot een van de eerste digitale nieuwssites van Nederland en wist in haar hoogtijdagen maandelijks miljoenen bezoekers te bereiken met actueel nieuws en product reviews van nieuwe digitale camera's, smartphones en andere consumentenproducten van populaire merken.

  Pre-order nu een gouden iPhone 8
  24 karaats gold plated iPhone 8 nu al te koop : Hoewel we nog een dag moeten wachten voordat Apple haar nieuwe iPhone 2017 modellen bekend maakt, is de eerste iPhone 8 Limited Edition nu al via een pre-order te bestellen. Het gaat niet zomaar om een Limited Edition, het betreft een 24-karaats gouden iPhone 8 van Goldgenie. Het bedrijf uit Groot-BrittanniŽ is gespecialiseerd in 'luxury gifts' en heeft meerdere gouden iPhone modellen ontworpen. De speciale iPhone 8 uitvoering is verkrijgbaar in vier verschillende varianten; goud, rosť goud, platina en een diamanten editie. De gehele achterkant is voorzien van een laagje 24-karaats goud, dus opvallen doe je met deze telefoon zeker. De gouden iPhone 8 beschikt over een 4,7-inch display en 256GB / 512GB intern geheugen.

  Samsung Galaxy Studio opent in Amsterdam
  Samsung opent pop-up store in Amsterdam : Samsung heeft in verschillende grote steden een Galaxy Studio opgezet, waaronder in Las Vegas, New York en Los Angelos. Morgen is het de beurt aan Amsterdam, want dan zal Samsung de eerste Galaxy Studio in Nederland openen. In het stijlvolle gebouwd kunnen bezoekers alle nieuwe Galaxy producten en diensten ervaren. Zoals de Note 8, maar ook de laatste wearables Gear Sport en Gear Fit2 Pro, die je zelf kunt ervaren door een fitnesscompetitie aan te gaan. De nieuwe Samsung pop-up store in Amsterdam opent morgen 12 september om 12:00 uur de deuren. De Samsung Galaxy Studio blijft drie maanden staan en bevindt zich in het Amsterdam Arenapark, ter hoogte van de Johan Cruijff Arena en AFAS Live.


  Fotografie
  Fotoacademie Amsterdam

  Nederlands Fotogenootschap
  Het Nederlands Fotogenootschap (NFg) stelt zich ten doel het behoud van de foto- en negatievencollecties in ons land te waarborgen. De vereniging stimuleert de samenwerking tussen de Nederlandse musea, archieven en bibliotheken, die zich bewegen op het terrein van de (historische) fotografie. Het NFg ontplooit activiteiten om de deskundigheid ten aanzien van het beheer van fotocollecties te bevorderen.

  Drents Fotoarchief
  Een initiatief van het Drents Archief en een groot aantal historische verenigingen, gemeenten en particulieren.

  Gelderland in Beeld
  Op deze site vindt u ca. 60.000 ansichtkaarten, foto's en gravures met topografische afbeeldingen uit de provincie Gelderland, waaronder zo'n 4000 afbeeldingen van Gelderse kastelen.
  Gesponsorde links

   DIGIFOTO Pro - Nieuws  
  De poederportretten van Ars Thanea
  De poederportretten van Ars Thanea
  Bij de productiemaatschappij Ars Thanea liepen ze al een tijd lang rond met een idee. Een portretreeks met diepe, verzadigde kleuren en een hoop poeder. Keer op keer werd de serie voorgesteld, maar er was altijd wel een maar. Onlangs besloten ze op eigen houtje de shoot de doen, gewoon voor de lol.

  De abstracte luchtfotografie van Scott McCook
  De abstracte luchtfotografie van Scott McCook
  De ontwikkeling van drones gaat vliegensvlug. Deze kleine machines kunnen steeds makkelijker zware camera's tillen en langer vliegen, waardoor het steeds makkelijker wordt om foto's van een bijzonder perspectief te maken. Drones zijn echter nog niet goed genoeg voor de foto's die Scott McCook wil maken, dus voor zijn foto's stapt regelmatig in het vliegtuig.

  Ben Horne ? Grootbeeldfotografie in Death Valley
  Ben Horne ? Grootbeeldfotografie in Death Valley
  Death Valley is een groot dal in de Verenigde Staten dat bekend staat om zijn woestijnen, zoutvlaktes en rotsformaties en is de plek waar de hoogste temperatuur op aarde ooit is gemeten, 53,9 graden Celcius. Ondanks de bizarre temperaturen die hier kunnen voorkomen is deze vallei zeer geliefd onder fotografe. In deze video laat Ben Horn zien waarom.

  Kleurenfoto's van Rusland in het begin van de 20ste eeuw
  Kleurenfoto's van Rusland in het begin van de 20ste eeuw
  Rusland is tegenwoordig veel in het nieuws en meestal niet heel positief. Door alle verhalen over terrorisme en hackers zou je bijna vergeten wat een bijzonder land het is. In het begin van de 20ste eeuw reisde Sergey Prokudin-Gursky door Rusland om het dagelijkse leven in deze immense natie vast te leggen.

   Photofacts  
  Vanaf 11 november lichtfestival Glow in Eindhoven
  Van 11 tot en met 18 november staat Eindhoven voor de twaalfde keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Een looproute door het centrum van de stad voert je langs ruim 25 objecten van lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld.

  Lees verder

  Pierlala's in Palermo
  Rosalia Lombardo zou nu 100 jaar zijn geweest. Nou, dat geef je haar zťker niet. Het is moeilijk te geloven dat haar leven al is geŽindigd toen ze twee was. Ze ligt er gaf bij het haar bruine haren en gele strik.

  Lees verder

  De baas over het licht met filters
  Mooie landschapsfoto's komen helaas niet vanzelf. Eventjes naar de kust rijden, een foto maken en dan weer naar huis. Nee, dat zit er helaas niet in. Helaas denken daar veel mensen anders over. Maar een paar uur ben je zo kwijt.

  Lees verder

  11 manieren om een fotograaf op de kast te krijgen
  Herkenbaar? Hier een grappig filmpje van Lok Cheung met elf manieren om een fotograaf op de kast te krijgen.

  Lees verder


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden