Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Fotografie
  Mode
  Musical
  Muziek
  Popmuziek
  Hiphop
  Cabaret
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies


  Contact
 
Fotografie
Samenwerkende Vak-Fotografen Nederland
De Samenwerkende Vak-Fotografen Nederland, SVFN, is een dienstverlenende organisatie die de belangen behartigt van professionele vakfotografen.

Fotografiemuseum Amsterdam
Ducked.nl - Photography by Andy Ramdin
De wereld door mijn ogen gezien & vastgelegd op foto. Ik schiet onder het motto: "Vision is Nothing Without Control".

Deemee3 music online
Online portfolio met honderden foto's van nationale en internationale bands, waaronder Rolling Stones, White Stripes, Anouk, Ellen Ten Damme, Kaiser Chiefs en Frans Bauer

Beroeps Fotografen Nederland
De vereniging Beroeps Fotografen Nederland is een samenwerkingsverband van ruim 550 fotografie-specialisten. Op deze website presenteren zij zich.

Gratis online cursus fotografie
Onderdelen:
 • Basis cursus
 • Digitale fotografie
 • Stereografie: "3D-fotografie"

 •  LetsGoDigital Nederlandse Editie  
  LetsGoDigital presenteert nieuwe website
  LetsGoDigital lanceert nieuwe AMP site : De technologie heeft niet stilgestaan, maar onze website ontwikkelingen wel, tot vandaag! Vol trots presenteert LetsGoDigital na 15 jaar haar nieuwe website: www.letsgodigital.nl, welke volledig in het teken staat van gebruikersgemak voor de bezoeker. LetsGoDigital behoort tot een van de eerste digitale nieuwssites van Nederland en wist in haar hoogtijdagen maandelijks miljoenen bezoekers te bereiken met actueel nieuws en product reviews van nieuwe digitale camera's, smartphones en andere consumentenproducten van populaire merken.

  Pre-order nu een gouden iPhone 8
  24 karaats gold plated iPhone 8 nu al te koop : Hoewel we nog een dag moeten wachten voordat Apple haar nieuwe iPhone 2017 modellen bekend maakt, is de eerste iPhone 8 Limited Edition nu al via een pre-order te bestellen. Het gaat niet zomaar om een Limited Edition, het betreft een 24-karaats gouden iPhone 8 van Goldgenie. Het bedrijf uit Groot-Brittannië is gespecialiseerd in 'luxury gifts' en heeft meerdere gouden iPhone modellen ontworpen. De speciale iPhone 8 uitvoering is verkrijgbaar in vier verschillende varianten; goud, rosé goud, platina en een diamanten editie. De gehele achterkant is voorzien van een laagje 24-karaats goud, dus opvallen doe je met deze telefoon zeker. De gouden iPhone 8 beschikt over een 4,7-inch display en 256GB / 512GB intern geheugen.

  Samsung Galaxy Studio opent in Amsterdam
  Samsung opent pop-up store in Amsterdam : Samsung heeft in verschillende grote steden een Galaxy Studio opgezet, waaronder in Las Vegas, New York en Los Angelos. Morgen is het de beurt aan Amsterdam, want dan zal Samsung de eerste Galaxy Studio in Nederland openen. In het stijlvolle gebouwd kunnen bezoekers alle nieuwe Galaxy producten en diensten ervaren. Zoals de Note 8, maar ook de laatste wearables Gear Sport en Gear Fit2 Pro, die je zelf kunt ervaren door een fitnesscompetitie aan te gaan. De nieuwe Samsung pop-up store in Amsterdam opent morgen 12 september om 12:00 uur de deuren. De Samsung Galaxy Studio blijft drie maanden staan en bevindt zich in het Amsterdam Arenapark, ter hoogte van de Johan Cruijff Arena en AFAS Live.


  Fotografie
  Fotoacademie Amsterdam

  Nederlands Fotogenootschap
  Het Nederlands Fotogenootschap (NFg) stelt zich ten doel het behoud van de foto- en negatievencollecties in ons land te waarborgen. De vereniging stimuleert de samenwerking tussen de Nederlandse musea, archieven en bibliotheken, die zich bewegen op het terrein van de (historische) fotografie. Het NFg ontplooit activiteiten om de deskundigheid ten aanzien van het beheer van fotocollecties te bevorderen.

  Drents Fotoarchief
  Een initiatief van het Drents Archief en een groot aantal historische verenigingen, gemeenten en particulieren.

  Gelderland in Beeld
  Op deze site vindt u ca. 60.000 ansichtkaarten, foto's en gravures met topografische afbeeldingen uit de provincie Gelderland, waaronder zo'n 4000 afbeeldingen van Gelderse kastelen.
  Gesponsorde links

   DIGIFOTO Pro - Nieuws  
  Nederlands Fotomuseum haalt Martin Schoeller naar Nederland
  Het Nederlands Fotomuseum brengt met Martin Schoeller één van de grootste portretfotografen van dit moment voor het eerst naar ons land. Schoeller brak internationaal door met de iconische portretserie Close Up, waar hij al meer dan twintig jaar lang doorlopend aan werkt.

  Rotterdam Photo maakt festivalprogramma bekend
  In scheepscontainers op het Deliplein wordt van 8 tot en met 11 februari 2018 ? gedurende de Art Rotterdam Week ? het gratis toegankelijke fotografie evenement Rotterdam Photo georganiseerd.

  Video: Tips voor het opnemen van geluid in je video
  Geluidstips van D4Darious
  Soms moet je creatief zijn om goed geluid op te kunnen nemen. Bijvoorbeeld als je zonder crew twee personen moet filmen, terwijl je maar één microfoon hebt. Deze video laat zien hoe.

  Test: herken jij de Leica-foto's?
  Leica
  Leica-camera's en objectieven staan bekend om de prachtige scherpe foto's met een typerend karakter dat volgens velen niet (goed) geïmiteerd kan worden. Onlangs is er een kleine test op internet verschenen waarmee de bedenker wil uitvinden of Leica-foto's écht te herkennen zijn.

   Photofacts  
  100 jaar trouwen in Kasteel Helmond
  De bruiloft. Voor veel mensen één van de mooiste dagen van hun leven. Museum Helmond kijkt met negentien historische bruidsjurken en honderden trouwfoto's terug op bijna een eeuw huwelijken in het Kasteel. Ik was erg benieuwd of bruidsfoto's door de jaren heen veel zijn veranderd en nam er een kijkje. In dit artikel mijn bevindingen.

  Lees verder

  Professional Imaging 2018 nu nog met korting
  Ben je van plan om op 24, 25 of 26 maart 2018 naar Professional Imaging in het Hart van Holland te Nijkerk te gaan? Dan kun je tot eind januari kaarten kopen met korting. Natuurlijk zijn wij ook dit jaar weer van de partij.

  Lees verder

  Review: SAAL Digital fotoboek
  SAAL Digital is een nieuwe aanbieder op de Nederlandse markt. Ze bieden fotoboeken, fotoprints, posters etc. aan. Ze sponsoren hun berichten en nodigen professionele of hobbyfotografen, bloggers of modellen uit om hun fotoboek te beoordelen en te reviewen. Reden genoeg om dit fotoboek eens te bestellen en er een review over te schrijven.

  Lees verder

  Hoe onderscheid je je nog als fotograaf?
  In onze huidige wereld van snel veranderende technologieën moet iedere (aspirant-)fotograaf een enorme uitdaging aangaan; je bent één van de velen. In dit artikel vijf manieren om je toch te onderscheiden op de oververzadigde fotografenmarkt.

  Lees verder


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden