Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Fotografie
  Mode
  Musical
  Muziek
  Popmuziek
  Hiphop
  Cabaret
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies


  Contact
 
Fotografie
Samenwerkende Vak-Fotografen Nederland
De Samenwerkende Vak-Fotografen Nederland, SVFN, is een dienstverlenende organisatie die de belangen behartigt van professionele vakfotografen.

Fotografiemuseum Amsterdam
Ducked.nl - Photography by Andy Ramdin
De wereld door mijn ogen gezien & vastgelegd op foto. Ik schiet onder het motto: "Vision is Nothing Without Control".

Deemee3 music online
Online portfolio met honderden foto's van nationale en internationale bands, waaronder Rolling Stones, White Stripes, Anouk, Ellen Ten Damme, Kaiser Chiefs en Frans Bauer

Beroeps Fotografen Nederland
De vereniging Beroeps Fotografen Nederland is een samenwerkingsverband van ruim 550 fotografie-specialisten. Op deze website presenteren zij zich.

Gratis online cursus fotografie
Onderdelen:
 • Basis cursus
 • Digitale fotografie
 • Stereografie: "3D-fotografie"

 •  LetsGoDigital Nederlandse Editie  
  LetsGoDigital presenteert nieuwe website
  LetsGoDigital lanceert nieuwe AMP site : De technologie heeft niet stilgestaan, maar onze website ontwikkelingen wel, tot vandaag! Vol trots presenteert LetsGoDigital na 15 jaar haar nieuwe website: www.letsgodigital.nl, welke volledig in het teken staat van gebruikersgemak voor de bezoeker. LetsGoDigital behoort tot een van de eerste digitale nieuwssites van Nederland en wist in haar hoogtijdagen maandelijks miljoenen bezoekers te bereiken met actueel nieuws en product reviews van nieuwe digitale camera's, smartphones en andere consumentenproducten van populaire merken.

  Pre-order nu een gouden iPhone 8
  24 karaats gold plated iPhone 8 nu al te koop : Hoewel we nog een dag moeten wachten voordat Apple haar nieuwe iPhone 2017 modellen bekend maakt, is de eerste iPhone 8 Limited Edition nu al via een pre-order te bestellen. Het gaat niet zomaar om een Limited Edition, het betreft een 24-karaats gouden iPhone 8 van Goldgenie. Het bedrijf uit Groot-Brittannië is gespecialiseerd in 'luxury gifts' en heeft meerdere gouden iPhone modellen ontworpen. De speciale iPhone 8 uitvoering is verkrijgbaar in vier verschillende varianten; goud, rosé goud, platina en een diamanten editie. De gehele achterkant is voorzien van een laagje 24-karaats goud, dus opvallen doe je met deze telefoon zeker. De gouden iPhone 8 beschikt over een 4,7-inch display en 256GB / 512GB intern geheugen.

  Samsung Galaxy Studio opent in Amsterdam
  Samsung opent pop-up store in Amsterdam : Samsung heeft in verschillende grote steden een Galaxy Studio opgezet, waaronder in Las Vegas, New York en Los Angelos. Morgen is het de beurt aan Amsterdam, want dan zal Samsung de eerste Galaxy Studio in Nederland openen. In het stijlvolle gebouwd kunnen bezoekers alle nieuwe Galaxy producten en diensten ervaren. Zoals de Note 8, maar ook de laatste wearables Gear Sport en Gear Fit2 Pro, die je zelf kunt ervaren door een fitnesscompetitie aan te gaan. De nieuwe Samsung pop-up store in Amsterdam opent morgen 12 september om 12:00 uur de deuren. De Samsung Galaxy Studio blijft drie maanden staan en bevindt zich in het Amsterdam Arenapark, ter hoogte van de Johan Cruijff Arena en AFAS Live.


  Fotografie
  Fotoacademie Amsterdam

  Nederlands Fotogenootschap
  Het Nederlands Fotogenootschap (NFg) stelt zich ten doel het behoud van de foto- en negatievencollecties in ons land te waarborgen. De vereniging stimuleert de samenwerking tussen de Nederlandse musea, archieven en bibliotheken, die zich bewegen op het terrein van de (historische) fotografie. Het NFg ontplooit activiteiten om de deskundigheid ten aanzien van het beheer van fotocollecties te bevorderen.

  Drents Fotoarchief
  Een initiatief van het Drents Archief en een groot aantal historische verenigingen, gemeenten en particulieren.

  Gelderland in Beeld
  Op deze site vindt u ca. 60.000 ansichtkaarten, foto's en gravures met topografische afbeeldingen uit de provincie Gelderland, waaronder zo'n 4000 afbeeldingen van Gelderse kastelen.
  Gesponsorde links

   DIGIFOTO Pro - Nieuws  
  Think Tank introduceert nieuwe reeks schoudertassen
  storyteller
  Think Tank introduceert een nieuwe reeks schoudertassen: de ?StoryTeller?. Deze nieuwe lijn is speciaal ontworpen voor een brede groep fotografen en is geschikt voor zowel DSLR als mirrorless camera's plus objectieven. Think Tank maakte naar eigen zeggen alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Deze zorgen ervoor dat jouw spullen voor een aantrekkelijke prijs beschermd blijven.

  IPFL maakt vandaag winnaar bekend van Hans Gillis Publieksprijs
  IPFL
  Heb jij de vierde editie van het International Photo Festival Leiden (IPFL) al bezocht? Vandaag is je laatste kans! Vandaag is bovendien ook de bekendmaking en de prijsuitreiking van de Hans Gillis Publieksprijs. Mis het niet.

  Nikon introduceert de NIKKOR 180-400mm mét 1,4x-teleconverter
  Nikon
  Ben je op zoek naar meer bereik? Vorige maand introduceerde Nikon de NIKKOR 180-400mm mét 1,4x-teleconverter, een telelens speciaal gemaakt voor sport- en wildlife fotografen.

  Nikon eert honderd jonge, opkomende fotografen
  Nikon
  Nikon bestaat dit jaar honderd jaar. Dit viert Nikon op verschillende manieren.

   Photofacts  
  Google Lens kan nu het ras van je huisdier onderscheiden
  Google Lens is is een krachtige zoekmachine en intelligente fotofunctie voor je smartphone. Het is een beeldherkenningsfunctie; het herkent objecten uit de echte wereld. Richt je je smartphone op een bekend gebouw, dan krijg je achtergrondinformatie te zien.

  Lees verder

  Zeer snelle en vooral grote geheugenkaart voor camera's
  Geheugenkaartfabrikant ProGrade Digital heeft een CFexpress geheugenkaart aangekondigd met 1 terabyte geheugen. De kaart moet lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 1.400 en 1.000 megabyte per seconde bieden.

  Lees verder

  Nieuwe curvature pen tool in Photoshop
  De nieuwe Photoshop CC 2018 beschikt over een nieuwe aanwinst in de pennenfamilie: Curvature Pen tool (Krommingspen). Feitelijk is dat de gewone bézierpen, maar dan zonder de richtings-lijnen. De oude manier van tekenen, met trektouwtjes, was voor velen verwarrend en moeilijk.

  Lees verder

  Fotofair 2018; het weekend van 26 en 27 mei
  Op zaterdag 26 en zondag 27 mei barst de derde editie van de FotoFair alweer los op het Event Centre in Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Vijftien hectare vol educatie en inspiratie.

  Lees verder


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden