Contact

Rookvrij uitgaan
Swing Steesjun
SwingSteesjun is een succesvol rookvrij dansfeest (21+) op één van de mooiste danslocaties van Nederland: 'Wachtkamer 2e klasse' van station Haarlem. De diskjockeys draaien verrassende swingnummers uit de jaren 70, 80, 90, en dance tracks van dit moment. De muziekstijlen variëren van modern dance, pop rock en house tot salsa, Afrikaans, soul en funk. We zien je graag op de vrijdag bij SwingSteesjun! Kijk op swingsteesjun.nl.

Dansplek Den Haag
Dansplek organiseert regelmatig swingende feesten voor volwassen Hagenaars (25+) die graag uitwillen gaan en niet tussen de jeugd of in stampvolle rokerige ruimtes willen zitten. Avonden waarop je helemaal uit je dak kunt gaan in een ongedwongen sfeer.

Rookvrij uit eten
Lekker rookvrij uit eten? Gelukkig zijn steeds meer horecagelegenheden geheel of gedeeltelijk rookvrij. Het Astma Fonds heeft voor u een selectie gemaakt van rookvrije adressen bij u in de buurt.

Sonic Sundays
Maandelijkse rookvrije dansavond in Utrecht waar muziek en beweging voorop staan. De Dj's draaien o.a. vette funk, jivin'jazzdance, diepe dub en global grooves.

Gesponsorde links

Nataraj-magie op de dansvloer
In Amsterdam en Utrecht.
Vernoemd naar de dansende Shiva staat Nataraj in het teken van ongedwongenheid, plezier en uitbundig swingen op de rookvrije en schone dansvloer. Iedereen danst met iedereen of alleen, op blote voeten of in schoenen en nieuwe vrienden zijn zo gemaakt.
De dj's draaien een avontuurlijke en spannende mix van wereld-, trance-, lounge-, ambient- en andere muziek. Nu en dan komt er een lekker oud soul- of funknummertje voorbij maar populaire hitjes staan niet op het repertoire.

Rookvrij swingen in Deventer

Rookvrij swingen in Eindhoven

OZO Swingfeesten Nijmegen

Rookvrij uitgaan in België

Rookvrij dance
Wil je lekker uitgaan, vrij en ongedwongen swingen op goede moderne dance muziek, op een 1e klas dansvloer, in een rookvrije ruimte, met leuke mensen (vanaf 21 jaar), op normale tijden en goed bereikbaar???? Say no more!!! Say: NuDanceSteesjun Haarlem. Klikt deze kreet je bekend? Klopt, NuDanceSteesjun is net als 'buur' en voorloper SwingSteesjun (in de naast gelegen "Wachtkamer 2e Klasse") a place to be op vrijdagavond. NuDanceSteesjun, is een nieuwe trendy plek voor uitgaan; voor dansen met een geheel eigen swingende muziekstijl. Bij NuDanceSteesjun wordt moderne dance muziek gedraaid; een mengeling van Jazz, House, Funk, Breakbeat, Lounge, Garage and Disco met invloeden van Latin, African, Mediterranean and Eastern rhythms.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?