Contact
 
Nieuwe websites
Geheugenwebsite
De Geheugenwebsite geeft informatie over het geheugen, over vergeetachtigheid en hoe daarmee om te gaan. Ook andere zaken die met onthouden en vergeten te maken hebben komen aan bod.

Gratis online typecursus
Leer snel blind typen met 10 vingers!

Van zwangerschap tot kleuter!
Van zwangerschap tot kleuter. Alles onder één dak. Meest uitgebreid. Gratis weblogcommunity. Ontwikkeling baby (geboren en ongeboren).


Hoe vind je een baan?
Je weet wat je wilt, je weet wat je kunt. Maar hoe vind je jouw droombaan? Waar? Deze cursus voor starters op de arbeidsmarkt geeft je een compleet overzicht van alle instanties en kanalen die je kunt gebruiken om jouw droombaan te vinden. Van open sollicitatie tot vacaturebank, van personeelsadvertentie tot... jezelf aanbieden als vrijwilliger! We laten je zien wat de meest effectieve manier is om te solliciteren, en wat je beter niet kunt doen.

De Afgrond
Een magazine over kunst, cultuur, muziek, uitgaan, filosofie, politiek, maatschappij en het leven zelf.
Ofwel de wereld bekeken vanuit de afgrond.

Ejsails.nl
Hier vind u veel informatie op het gebied van zeil- en motorbootplezier in het noorden van Nederland. Maar Ejsails biedt u meer informatie. Bijvoorbeeld over de vele jachthavens die de provincies Groningen en Friesland rijk zijn.

Kinderjournaal

Webtelevisie voor kinderen met veel prijsvragen en videointerviews met bekende artiesten.

Studieboeken2ehands

Studieboeken2ehands.nl is de site om tweedehands studieboeken gratis te kopen/verkopen. Registreer je snel en profiteer!

Overzicht reizen voor singles
Singles-reizen.pagina.nl is de startpagina voor actieve singles, alleenstaanden en vrijgezellen die op reis willen, of een een reismaatje zoeken

Moneyexpert
Alles over hypotheken en taxaties
Gesponsorde linksD-Date
Dé site voor het vinden van een serieuze relatie. Hieronder kunt u snel zoeken.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?