Internet cursussen en tutorials
Internet Vergelijken

Vergelijk hier o.a. internet van alle providers.

Praktische Workshop Web 2.0
Op deze website vindt u een Collage van Web 2.0 onderwerpen. Hiermee krijgt u een beeld van de mogelijkheden van het nieuwe internet en hun samenhang. Probeer, experimenteer en ga er vooral zelf mee aan de slag. Maak uw eigen kunstwerk!

WBS-online
Actuele en interactieve website gericht op ict nieuws en consultancy. Naast links naar online nieuws, ook gratis software en een forum. Ook is het mogelijk om computerservice aan huis te regelen.

Techzine
Techzine is een ICT Community / Nieuws site. Dagelijks wordt deze website geupdate met het laatste ICT Nieuws, gratis downloads en veel informatieve artikels. Tevens is er een discussieforum voor vragen over computers en het Internet.
Cursus Internet
Wie wil er nu niet meerijden op de digitale snelweg? Deze cursus voor de internetbeginners leert je stap voor stap de mogelijkheden van het web kennen. De cursus Internet is een volledig afgewerkte cursus.Gratis link toevoegen
Op zoek-start.nl kunt u gratis uw links toevoegen en ontvangt elke aangemelde link een volledig geoptimaliseerde pagina binnen onze index.

Pepermunt.net
Eerste hulp bij Internet. Alles over avatars maken, bellen via internet, goede freeware, en 1001 andere handige dingen op internet.

Internetcursus voor kinderen
Internetcursus voor Senioren
De werking van DNS
Beginthier.nl
Zo Werkt Internet
Cursus Internet voor Beginners
Myfaqs.nl
BeginnersWeb
HCCnet Internet Woordenboek
Leren downloaden
ADSL instellingen
Zoeken is nog geen vinden
Internetwoordenboek (1)
Internetwoordenboek (2)
TCP/IP

Gesponsorde links