Contact


 


Google
Deze site Web

w
Automarkt
BOVAG
BOVAG is een vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-, autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations.

Cartuning-guide.com
De site voor de liefhebber van de getunede - sportieve - snelle en opmerkelijke car. Kortom alles wat de car tuning liefhebber boeit.
Goedkoper tanken
Wilt u weten waar u bij u in de buurt goedkoper kunt tanken? Vul dan op deze site uw postcode in en u krijgt een zo actueel mogelijk overzicht van de verschillende tankstations bij u in de buurt. Inclusief prijzen, afstand en datum van de laatste peildatum.

Auto's tot 1000 euro
Gebruikte auto kopen? Vanaf 1 februari is de virtuele automarkt www.autosTot1000euro.nl actief. Het plaatsen van advertenties is voor particulieren en bedrijven gratis.

 AutoVandaag  
Tulpenrallye 2019: verslag van dag 4, 5 en 6
Equipe AutoVandaag doet mee met de 66ste editie van de Tulpenrallye en brengt verslag uit van dag 4, 5 en 6.

Tulpenrallye 2019: verslag van dag 3
Equipe AutoVandaag doet mee met de 66ste editie van de Tulpenrallye en brengt verslag uit van dag 3.

Foto- en videoverslag Tulpenrallye 2019
In dit blog verzamelen we alle foto's en video's van de Tulpenrallye 2019.

Tulpenrallye 2019: verslag van dag 1 en 2
Equipe AutoVandaag doet mee met de 66ste editie van de Tulpenrallye en brengt verslag uit van dag 1 en dag 2.

Tulpenrallye 2019: de dag voor rallyedag 1
Equipe AutoVandaag doet mee met de 66ste editie van de Tulpenrallye en brengt dagelijks verslag uit.


Automarkt
Simuleer een file
Op deze site van Kennislink i.s.m. de ANWB kunt u een file simuleren. Door een aantal parameters in te stellen, zoals verkeersdrukte, toestroom oprit, beleefdheidsfactor van de invoegers etc. kunt u zien hoe files ontstaan en hoe ze weer oplossen. Verder vindt u er informatie over de kosten, het risico voor de gezondheid en over de vraag of het beter is bumperklevend of stapvoets aan te sluiten bij de voorganger. Leuk, maar vooral: leerzaam!


Automarkt
Rijscholen vergelijken
Voer hier uw postcode in en u krijgt de gegevens te zien van rijscholen in uw omgeving: het uurtarief én het slagingspercentage. Kunt u mooi vergelijken op kwaliteit en prijs.

.
APK-vervaldatum en voertuiggegevens online
Voer hier uw kenteken in en u krijgt direct alle gegevens van uw auto én de APK-vervaldatum.

Een nieuwe, of toch een gebruikte auto
Een nieuwe auto vergt minder onderhoud, maar is tóch duurder in het gebruik dan een occasion. Lees hier wat iedere autobezitter moet weten. (Consumentenbond)

Nationale Auto Pas
Met NAP kunt u bij ruim 6.500 aangesloten autobedrijven inzicht krijgen in de kilometerhistorie van een auto.

Superauto's
Voor de echte autoliefhebber! Je kunt hier zowat alle automerken- en types met elkaar vergelijken op alle specificaties (klik op "Car Compare").
Er is een auto-encyclopedie en een overzicht van alle auto's die dit jaar worden geïntroduceerd.

 Autozine  
Kia presenteert XCeed
Kia presenteert de XCeed. Ondanks het compacte formaat zou de interieurruimte van de nieuwe Kia XCeed vergelijkbaar zijn met dat van een traditionele hoge, grote SUV. De XCeed claimt volop rijplezier met zijn zelfverzekerde weggedrag en rijcomfort. Tegelijkertijd profiteert de bestuurder van een hogere zitpositie en een beter zicht op de weg dan in een conventionele hatchback. Dankzij een uitgebreide reeks voorzieningen voor veiligheid, connectiviteit en infotainment behoort de XCeed tot de meer moderne autos in zijn klasse. Voor de aandrijving is er keuze uit drie turbomotoren.

Opel toont Corsa met verbrandingsmotor
Kort na de onthulling van de nieuwe Corsa-e met volledig elektrische aandrijving presenteert Opel de versies met brandstofmotor. De zesde generatie Corsa is efficienter, geavanceerder en dynamischer dan de vorige generatie. Direct vanaf de introductie is de Corsa leverbaar met benzine- en dieselmotoren met vermogens varierend van 55 kW (75 pk) tot 96 kW (130 pk).

Audi Q7 ondergaat facelift 2020
Audi heeft de Audi Q7 op alle fronten vernieuwd. Uiterlijk heeft de grote SUV het nieuwe design van de Q-familie gekregen, maar ook in technisch opzicht is de Audi Q7 geupgraded. Mild-hybrid technologie voor alle motoren, Audi HD Matrix LED-koplampen met laserlicht en het intuitieve nieuwe digitale bedieningsconcept zijn slechts enkele voorbeelden. De gefacelifte Audi Q7 staat medio september bij de Nederlandse dealers.

Ford onthult volledig nieuwe Puma
Ford presenteert de volledig nieuwe Puma. De nieuwe Ford Puma markeert een nieuw hoofdstuk in de designfilosofie van Ford. De Puma is leverbaar vanaf eind 2019. Het model wordt geproduceerd in de toonaangevende assemblagefabriek van Ford in Craiova, Roemenie, waarin sinds 2008 bijna anderhalf miljard euro geinvesteerd is. De nieuwe Ford Puma benut het B-platform van Ford optimaal en heeft opvallende SUV-proporties dankzij de grotere wielbasis en spoorbreedte.

Lightyear onthult One
Lightyear presenteerde vandaag de allereerste auto op zonne-energie die geschikt is voor lange afstanden. Het eerste prototype van Lightyear One werd gepresenteerd tijdens zonsopkomst in TheaterHangaar in Katwijk. Lightyear werd opgericht in 2016 door alumni van Solar Team Eindhoven, die de Bridgestone World Solar Challenge wonnen in 2013, 2015 en 2017.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden