Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandPretparken en speeltuinen in Zuid-Holland


Alphen aan den Rijn: Archeon
In Archeon beleeft u drie periodes uit de geschiedenis: de prehistorie, de Romeinse Tijd en de middeleeuwen.
Alle 43 gebouwen (poorten, bruggen, herberg, hutten, tempels, klooster, boerderijen en gildenwoningen) zijn reconstructies van gebouwen die ooit écht in Nederland hebben gestaan.
Adres:
Archeonlaan 1   2408 ZB Alphen aan den Rijn   Telefoon 0172 - 447 744
Alphen aan den Rijn: Vogelpark Avifauna
Vogelpark Avifauna is het eerste en tevens één van de meest bekende vogelparken ter wereld. In Avifauna gaat u op ontdekkingstocht en ontmoet u bijzondere vogels uit alle werelddelen.
De speeltuin van Avifauna is zelfs beroemd door de hoogste glijtoren van Nederland met 5 glijbanen van verschillende hoogtes! Daarnaast zijn er talloze speeltoestellen zoals wippen, schommels en klimrekken.
Adres:
Hoorn 65   2404 HG Alphen aan den Rijn   Telefoon 0172 - 487575


Barendrecht: Speelparadijs PlayCity
Speelparadijs PlayCity is plezier voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar en hun ouders/begeleiders. Door de grote variatie van speelactiviteiten kun je je helemaal uitleven.
Playcity heeft het grootste luchtkussen van Nederland, wel 180 vierkante meter groot. Dit luchtkussen is opgebouwd uit een hindernisbaan van ongeveer 60 meter lang, met vele mogelijkheden om te glijden, springen, klauteren en klimmen.
Adres:
Bijdorp-Oost 2   2992 LA Barendrecht   Telefoon 0180 - 654206


Bleiswijk: Monkeytown
Welkom bij het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussen. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes.


Den Haag: Familiepark Drievliet
Gezellig familiepark met heel veel attracties. Bijvoorbeeld de Super Waterglijbanen: Suis in een boot naar beneden vanaf de spetterende 15 m hoge waterglijbanen. Of de Dynamite Express: Herleef het avontuur in het wilde westen tijdens een enerverende rit door bergen en dalen van een verlaten mijn.
Adres:
Jan Thijssenweg 16   2495 AH Den Haag   Telefoon 070 - 3999305


Den Haag: Omniversum
Omniversum is een filmattractie met een immens groot koepelscherm waar films op geprojecteerd worden. U zit in een comfortabele stoel en ziet overal om u heen beeld. Zo zit u midden in de film en lijkt het net alsof u de avonturen zelf meemaakt.
Adres:
President Kennedylaan 5   2517 JK Den Haag   Telefoon: 070 4168200

Noordwijk: Space Expo
Ruimtevaart is spannend en avontuurlijk. Bijna net zo spannend als een bezoek aan Space Expo.
Hoe werkt zwaartekracht? Wat is een zwart gat? Welke functie hebben satellieten? En aan welke ruimtemissies wordt nu gewerkt? Ontdek het zelf op het zwaartekrachtplein, het satellietenplein of met de gravitatieput. Beleef een lanceringssimulatie of lanceer je eigen satelliet in de ruimte. Een bezoek aan het geheel vernieuwde Space Expo is een adembenemende én leerzame ervaring voor jong en oud.
Adres:
Keplerlaan 3 2201 AZ Noordwijk Telefoon 0900 - 87654321 (15 eurocent per minuut)


Rotterdam: Plaswijckpark
Plaswijckpark is een rustig groen plekje midden tussen het overvolle Rotterdamse stadsgewoel. Kinderen kunnen er veilig ronddwalen en worden er spelender- wijs wijzer. Ouders en ouderen genieten er van de tuinen en van de rust. Het speel-, leer- en dierenpark is uitstekend geschikt voor o.a. schoolreisjes.
Adres:
Ringdijk 20   3053 KS Rotterdam   Telefoon 010 - 4181836


Wassenaar: Duinrell
Vakantiepark en attractiepark Duinrell, plezier voor het hele gezin! Van familiecamping of comfortabele Duingalow tot attractiepark en tropisch Tikibad. Adres:
Duinrell 1   2242 JP Wassenaar   Telefoon 070 - 5155 258


Zoetermeer: Attractiepark Zoetermeer
Karten, lasergamen, bungee soccer, sumoworstelen, lasersquash en nog veel meer! Ook leuk als het regent! Wilt u reserveren? Telefoon: 079-34 6226Melden gebroken link      Disclaimer