Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandPretparken en speeltuinen in Zeeland


Eede: Kinderparadijs 't Krekeltje, Victoriadoolhof
Een ideale dagattractie, schoolreis of familie-uitstap.
De allerkleinsten raken niet uitgekeken op de hoevedieren en kunnen eindeloos spelen in de speeltuin of de binnenspeeltuin.
Het doolhof vormt een uitdaging voor het hele gezin.
Lekkers is er voor iedereen: pannenkoeken, ijsjes , drankjes, streekbieren, of voor wie het wat meer mag zijn: een royale lunch of diner in het restaurant.


Sluis: Toversluis
ToverSluis in Sluis Zeeuws Vlaanderen aan de grens met België beidt vele soorten vermaak. Jong en oud kunnen 7 dagen per week naar hartelust sporten en spelletjes spelen. Dat kan allemaal op de bowlingbanen, pooltafels, games, kermisspelletjes, kansspelen, speeltoestellen, trampolines, ballenbakken, enzovoort.
Vlissingen: Het Arsenaal
Het Arsenaal is het Piratenpark & zeeaquarium in het centrum van Vlissingen. Met het hele gezin naar de haaien, ternauwernood ontsnappen aan piraten, schipbreuk lijden met een echt piratenschip, roggen aaien, dwalen over het papegaaieneiland en oog in oog staan met echte haaien en ontelbare felgekleurde tropische vissen. Het Arsenaal in Vlissingen belooft een leerzame en avontuurlijke dag in de spannende wereld van piraten, (tropische) vissen en papegaaien.

Vrouwenpolder: Waterland Neeltje Jans
Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties beleven, en alles van de Deltawerken zien!


Melden gebroken link      Disclaimer