Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandPretparken en speeltuinen in de provincie Utrecht


Amersfoort: Indoor Speelparadijs Monkey Town
Monkey Town IJsselstein is een indoor speelparadijs dat beschikt over 2500 m2 speelplezier. De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en het luchtkussen.


Woudenberg: De Pyramide van Austerlitz
De Pyramide van Austerlitz heeft iedereen wel iets te bieden, voor klein en groot, jong en oud. Voor elk wat wils! Wandelen in de prachtige bossen van Midden Nederland, spelen en ravotten in de grote veilige speeltuin, avonturen beleven in de vliegtuigjes, meegaan in de carrousel, stoer doen in de botsauto's, van een vers kopje koffie genieten op het schaduwrijke terras, of een heerlijk hapje en drankje gebruiken in het zelfbedieningsrestaurant.Utrecht: Speelparadijs KidZcity
Speelparadijs KidZcity is het grootste indoor speel- en attractiepark in de Randstad (5000m²) en is speciaal bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Alle attracties staan overzichtelijk opgesteld, waardoor toezicht door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk is.
Een mix van bekende en moderne speelapparatuur maken van KidZcity een sfeervolle en futuristische speelstad waar jong en oud zich thuis voelen. Vanuit het zwevende thema-restaurant in racesfeer en het grote balkonterras zijn de speelhallen goed te overzien.


Melden gebroken link      Disclaimer