Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland

Pretparken en speeltuinen in Overijssel


Enschede: Speelpark Hoge Boekel
Speelpark Hoge Boekel is het gezelligste pretpark in Enschede, een attractief uitstapje met de kinderen en gegarandeerd een hele dag volop zorgeloos speelplezier voor het hele gezin. Een speeltuin met prachtige avontuurlijke speeltoestellen en flitsende spectaculaire attracties.

Hellendoorn: Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn heeft een nieuwe uitdagende familie-achtbaan: De Donderstenen. Goed vasthouden! Voor je het in de gaten hebt, vlieg je op de rug van de Donderstenen door de lucht, tussen de boomtoppen door.
Hengelo: De Waarbeek
De Waarbeek is de plek voor familiefeesten, evenementen, congressen, seminars, product-introducties en kinderpartijtjes. Combinatie van pretpark voor kinderen tussen de 2-10 jaar en de plek voor zakelijke bijeenkomsten.

Slagharen: Attractiepark Slagharen
Voor de snelheidsduivels is er in Slagharen voldoende te beleven: snel naar beneden, hard in de rondte of zwiepend heen en weer. Kies maar uit wat je het leukste vindt en doe dat zo vaak als je wilt.
In de vakanties en in de weekenden is het Show-time in het Circus-Showtheater van Slagharen. Heerlijk lachen met o.a.Franceso en Chefke.
Adres:
Zwarte Dijk 37   7776 PB Slagharen   Telefoon 523 - 683000


Borne: Kids City
Kids City is een overdekt themapark in piratenstijl voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Hier kunnen kinderen zich naar hartelust uitleven en zich van het ene avontuur in het andere storten.Zwolle: Dinoland
In Dinoland Zwolle ga je terug in de tijd van de dinosaurussen. Je loopt tussen soms tientallen meters grote exemplaren en leert van alles over ze. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten te doen. Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar en is leuk voor zowel de dinofan als de niet-dinofan.Melden gebroken link      Disclaimer