Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandPretparken en speeltuinen in Limburg


Heerlen: Kinderstad Heerlen
Kinderstad is het leukste mooiste en grootste overdekte kinderattractiepark van limburg, ruim 10.000 m² kinderspeelplezier, elke dag geopend. U vindt er ondermeer: speeltuin, wildwaterbaan, bumperboot, botsauto's, trampolines enzovoort.


Sevenum: Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland biedt het hele jaar spannende attracties die zowel voor kinderen als volwassenen enorm uitdagend zijn. Op unieke wijze combineert het attractiepark grootschalig binnen én buiten spelen. Hierdoor is een bezoek aan Toverland élke dag een betoverende traktatie, ook als de zon eens niet schijnt.

Roggel: Recreatiepark De Leistert
Hartje Limburg, 5- sterrencamping, dubbel subtropisch zwemparadijs, buitengolfslagbad, attractiespeeltuin, Plazaplein met overdekte mediterrane terrassen enzovoort.
De grote attractiespeeltuin vinden kinderen een topper: trapskelteren en miniscooteren, hangen aan de kabelbaan of toch maar op de jumbotoren? Wiebelen, glijden, suizen, schommelen op een van de vele kleurige toestellen. Zal papa nog trampoline durven springen of zal hij voorstellen naar de midgetgolfbaan te gaan?


Stein: Recreatiepark Steinerbos
Voor een plezierige actieve gezinsdag is dit park dé aangewezen plek. U vindt er ondermeer zwembaden, speeltuinen, diverse leuke attracties, zonnige ligweide met schaduwpartijen en educatieve zaken zoals een IVN-heemtuin en een schitterende kinderboerderij.
Recreatiepark Steinerbos is een belevenis voor groot en klein.
Vaals: Labyrint Drielandenpunt
Voor een dagje uit is hier voor jong en oud veel te beleven, natuurlijk het spannende Labyrint, het Drielandenpunt, de grote gratis toegankelijke speeltuin en de vele gezellige terrassen in een natuurlijke aantrekkelijke omgeving.
Valkenburg: Het Sprookjesbos
Wie vindt het niet heerlijk om oude herinneringen op te halen terwijl u kijkt naar een van de vele fraai uitgebeelde sprookjes. Ze zijn er allemaal, Hans en Grietje, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Roodkapje en de Boze Wolf, de Exotische wereld van Duizend-en-één-nacht en de overal en altijd aanwezige Kabouters.Melden gebroken link      Disclaimer