Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandPretparken en speeltuinen in Gelderland


Apeldoorn: Koningin Juliana Toren
Dit park heeft wel meer dan 50 attracties, je kunt van hoog naar laag en van links naar rechts... De Batmousevlucht voert je naar grote hoogte, terwijl je vanaf de reuzenglijbanen juist supersnel naar beneden suist. Je mag overal zo vaak in als je wilt, want alle attracties zijn helemaal gratis. Wedden dat je er heel veel plezier hebt?

Berg en Dal: Amusementspark Tivoli & Circus Fun City
Amusementspark Tivoli is gelegen in een bosrijke omgeving in Berg en Dal, vlak bij Nijmegen. In het park is van alles te doen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Houd je van spanning en snelheid? Dan durf je vast in onze achtbaan. En wat dacht je van het griezelige spookhuis? Voor de echte waaghalzen is er een nieuwe topattractie te bewonderen. Hij heet Bee Bee. Stap in één van de tien bijengondels en vlieg met ze om de honingpot heen. Maar pas op, sommige bijen vliegen erg hard en nemen je mee naar een hoogte van bijna 5 meter!
Braamt: Land van Jan Klaassen
Het Land van Jan Klaassen is één groot speelland voor kinderen tot 8 jaar. Rondom het kasteel van Jan Klaassen kunnen kinderen zich vermaken met al het speelmateriaal.


Emst: Recreatiepark 't Smallert
Dit attractiepark heeft veel doe- en speelmogelijkheden. In de kanovijver kunnen de kinderen in een indianenkano varen en een pontje of loopbrug brengt ze naar de andere kant van de vijver. Verder: speel- en klimtoestellen, een scooterbaan en trampolines.Harderwijk: Dolfinarium
In het Dolfinarium leven verschillende zeedieren. De tuimelaardolfijnen zijn de bekendste Sterren van de zee. Maar in ons park ontmoet je ook bruinvissen, zeehonden, zeeleeuwen en walrussen. Je kunt er zelfs roggen en haaien aaien!
Adres:
Strandboulevard Oost 1   3841 AB Harderwijk   Telefoon 0341-467467


Lievelde: Attractiepark Megapret
Familiepretpark Megapret voor ieder weertype het leukste dagje uit ook zeer geschikt voor schoolreisjes, Buitenpret, Binnenpret, Waterpret en Golfpret.
Adres:
De Stegge 23   7137 NC Lievelde   Telefoon 0544 37 79 32


Oosterhout: Chimpie Champ
Chimpie Champ Oosterhout, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in Gelderland, is een binnenspeeltuin met als thema 'Dieren en Jungle'. Er is voor kinderen van 1 tot 12 jaargelegenheid overdekt te hollen, rennen, klimmen en klauteren. Ouders en verzorgers kunnen in de brasserie rustig een krantje of tijdschrift lezen.
Is het droog weer dan kunt u buiten een balletje slaan op de midget golf baan.
Adres:
Stationsstraat 21c   6678 AA Oosterhout (GLD)   Telefoon 0481-481234Melden gebroken link      Disclaimer