Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandPretparken en speeltuinen in Friesland


Appelscha: Speelpark Duinen Zathe
Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de 'indoor Apenkooi' en de 'Flying Heli' voor de allerkleinsten tot de 'Super Nova' en de 'Hara Kiri' voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.
Adres:
Noorder Es 1 | 8426 GW | APPELSCHA | Telefoon 0516 - 430395 / 431658Oudemirdum: Sybrandy's Speelpark
Mooi weer, vrije dagen en vakanties. Voor de jongere kinderen is er niets leuker dan de vele bijzondere attracties in het goedkoopste attractiepark van Nederland. Kinderen tot een jaar of 13 kunnen zich geweldig vermaken in de meer dan 40 attracties en speeltoestellen die dit park rijk is. Van 10 meter hoog tot aan griezelen in het spookhuis. Ook de alleskleinsten zullen uitgeput en tevreden naar huis gaan.
Adres:
Jan Schotanuswei 71 | 8567 HH Oudemirdum


Drachten: Spijkerdorp
Speeltuin Spijkerdorp in Drachten voor huttenbouwen, verjaardagsfeestjes het hele jaar door. Huttenbouwen, groepen/scholen tegen vergoeding
Adres:
Tjaarda 444 | 9202 LA | Drachten | Telefoon 0512-522488


Heerenveen: Kinderspeelparadijs Ballorig
Lekker spelen in de ballenbaden. Dolle capriolen uithalen op de springkussens. Kruipen door gangenstelsels en tunnels. Lekker stoer op de klimnetten, of gierend suizen van de glijrails. Een spannende rit op het verkeerscircuit. Het is maar een greep uit de vele attracties die kinderen van 0 t/m 12 jaar een onvergetelijke dag bezorgen in Kinderspeelparadijs Bal-lorig.
Alle attracties zijn overdekt.
Bakkeveen: Doolhofpark Dúndelle
Doolhofpark Dúndelle is een bijzonder park:
3 verschillende doolhoven met daarbij talloze speeltoestellen en waterpartijen voor urenlang vermaak! Vlak naast het park ligt een verwarmd openluchtzwembad.
In het partycentrum is volop gelegenheid voor uw kinder-, familie- of personeelsfeest.
Melden gebroken link      Disclaimer