Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandProvincie Drenthe

Assen: Verkeerspark Assen
Even buiten Assen, naast het TT Circuit, ligt Verkeerspark Assen. Goed bereikbaar, zonder kilometers lange files. De spelletjes thuis worden in Verkeerspark Assen werkelijkheid. Niet net doen alsof je in de trein zit, je eigen auto bestuurt of in een bootje vaart. Nee, in Verkeerspark Assen maak je het allemaal echt mee. Rijden in je eigen (trap)auto, een jeep of in de trein. En je kunt er zelfs je jeugdrijbewijs halen: al vr je achttien bent! Dus kom en waag je op de wegen van Verkeerspark Assen.
Adres:
De Haar 1-1a 9405 TE   Assen Telefoon 0592-350005
Drouwen: Het Drouwenerzand
Drouwenerzand Attractiepark heeft de unieke en voordelige formule dat de entree altijd inclusief al het eten en drinken is. De frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit (!), koffie, thee, limonade en softijs, kunnen gratis gehaald worden. Uniek in Nederland en daar zijn we trots op! Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten op de speeltoestellen. Zin in avontuur? Klim in de Para-Jump, die gaat gi-ga-over-de-kop! Wil je het attractieprak verkennen? Maak een gezellig rondje met de trein. Wil je stoer doen vanuit de lucht? Ga dan met de Wild West Swing 12 meter de lucht in, durf jij? Kan je maag nog tegen de Break Dance? Ga gerust je gang, we laten je graag alle hoeken zien!
Adres:
Gasselterstraat 7 9533PC   Drouwen   Telefoon 0599 - 564360


Dwingeloo: Planetron Cinedome
Even buiten Dwingeloo, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u Planetron Cinedome. Een bijzondere attractie, alleen al door de vormgeving van het gebouw. Op een groot koepelvormig projectiescherm van 350 m2, het grootste projectiescherm van Noord Nederland, worden duizelingwekkende voorstellingen getoond.
Adres:
Drift 11b   7991 AA   Dwingeloo   Telefoon 0521 - 593535


Norg: Familiepretpark De Vluchtheuvel
Maak een spannende tocht in de Goudmijn Expresse, kom botsen met Bumper Cars en gillen in de Achtbaan. Er is ook een Safaribaan, een Vikingschip, een Reuzenrad en een grote speeltuin waarin van alles te beleven is.
Adres:
Donderseweg 12   9331 TB   Norg   Telefoon 0592 - 612266


Zuidlaren: Attraktiepark Sprookjeshof
Het sprookjespark is een belevenis op zich, met z'n vele uitbeeldingen van beroemde sprookjes, welke elk jaar uitgebreid wordt met nieuwe attrakties.
Adres:
Groningerstraat 10   9471AR Zuidlaren   Telefoon 050 - 4091212Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden