Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandPretparken en speeltuinen in Noord-Brabant


Hilvarenbeek: Beekse Bergen
Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.


Best: AquaBest
Aquabest is een gastvrij recreatiepark voor jong en oud rond een mooie royale plas gelegen aan de A2 bij Best (Eindhoven). Voor vragen omtrent een van de gevestigde bedrijven kun je direct contact opnemen met de betreffende locatie.


Hilvarenbeek: Speelland
Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!


Best: DippieDoe
Familiepark DippieDoe heeft de mooiste, leukste en spannendste speelattracties voor kinderen tot 12 jaar, binnen en buiten! Het park is kindvriendelijk, veilig en overzichtelijk!
Klimmen via het spannende parcours naar de piratentoren, knutselen en schminken, met kriebels in je buik van de kinderachtbaan, griezelen in het spookhuis of even een moment van rust in de bioscoop!
Het buitenspeelpark van DippieDoe ( 22.000 M2 ) heeft elk jaar weer nieuwe spannende speelattracties!

Kaatsheuvel: De Efteling
Lente, zomer, herfst en winter! De Wereld vol Wonderen is altijd een sprookje. In de lente barst de Efteling open, de herfst trakteert je op heerlijke poffertjesgeuren en de Winter Efteling betovert je met duizenden lichtjes en verstilde sneeuwtaferelen. Jouw Wereld vol Wonderen... het hele jaar door.
Geschikt voor het hele gezin dus ook voor de kleine bezoekers. Het Sprookjesbos is deels overdekt en deels openlucht. Midden in het Sprookjesbos ligt het Openlucht Theater. Hier vertellen verschillende sprookjesfiguren over hun avonturen.

Molenschot: Kids Wonderland
Laat je meevoeren in onze wonderlijke avonturenwereld. Linny en Berry leiden je rond in hun wereld waar je van alles kunt beleven. Maak een ritje in je eigen onderzeeër in de Bubbelbaan of ga lekker hoog en droog in de wensboom.


Volkel: BillyBird Park Hemelrijk
In de sfeervolle entourage van deze enorme binnenspeeltuin kunnen kind én (groot) ouder zich samen uitstekend vermaken. Vertier voor het hele gezin: * kleuterkade * piratenspringkussen * touwbruggen * wentelende touwladders * mini-golf * fotohoek * smulkajuit * BillyBird shop
Van november tot Pasen is er iedere zondag een heuse BillyBird Kindershow in Zeeroversland.Melden gebroken link      Disclaimer