Webdesign algemeen
Bouw zelf je website
Gratis een eigen geweldige website maken is makkelijker dan ooit. U hebt geen technische vaardigheden nodig. Om online te gaan hoeft u alleen maar een template te kiezen, aan te passen wat u wilt, en uw eigen afbeeldingen, video's, tekst en meer toe te voegen.
Basiscursus Website-ontwerp
Het bouwen van een website is niet moeilijk. In eenvoudige stappen leer je hier een website maken. Schrijf je in voor de cursus website bouwen en ontdek het zelf!


Hoe maak ik een website
Je eigen website maken? Een stap voor stap WordPress handleiding. De beste hosting, software en designs voor je eigen WordPress website.

Gratis website
Met een online website-maker kan iederéén een website maken. Voor kleine ondernemers en artiesten zijn er goede diensten met uitgebreide zakelijke mogelijkheden. De diensten in dit overzicht bieden een gratis basisabonnement, zonder storende reclame.

Teamwebs.nl
Dé gratis website voor ieder sportteam, teambuilding gaat vanzelf! TeamWebs biedt een gratis team website voor ieder sportteam, met online agenda.
Gesponsorde linksWordPress
WordPress Handleiding (1)
WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) waarmee je heel gemakkelijk de teksten en afbeeldingen op je website kunt aanpassen. Maar zoals met alles moet je wel eerst even weten hoe het werkt. Daarom heeft Bob de webbouwer deze handleiding voor WordPress geschreven.

WordPress Handleiding (2)
WordPress Handleiding voor beginners; volledig gratis! Geschreven door de redactie van WordPress Lounge. Op deze pagina vind je een overzicht van de “Tutorials” die geschikt zijn voor Beginners en mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met WordPress.

Handleiding WordPress installeren
WordPress installeren is op zich niet zo moeilijk maar er is wel wat voorbereiding voor nodig. Deze handleiding is bedoeld voor DirectAdmin gebruikers, het hosting controlepaneel dat o.a. gebruikt wordt door Versio, Antagonist, iXL hosting en Deziweb. Er is ook een handleiding voor cPanel beschikbaar.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden