Aanbiedingen!  Beginpagina
  Dagje uit
  Online boeken
  Lastminutes
  Vakantie in Frankrijk
  Vakantie in Griekenland
  Vakantie in Spanje
  Vakantie op de Antillen
  Wandelen
  Nordic Walking
  Fietsen
  Hotels Nederland
  Hotels buitenland
  Duiken
  Kamperen
  Vakantiehuizen
  Vakantiebungalows
  Naturisme
  Kindervakanties
  Dierentuinen
  Attractieparken
  Speeltuinen
  Attractieparken 2
  Vakantiecursussen
  Landeninformatie
  Routeplanners
  Valuta omrekenen
  Wintersport
  Reisverslagen
  Zeilen
  Webcams
  Divers

  Contact


 
Vakantie & reizen
Pannenkoekenhuizen
Hier vindt u zowat alle pannenkoekenrestaurants in Nederland.

Samsonite Koffers
Perfecte reiskoffers van samsonite

Familieplezier.com
Wij geven u een actueel overzicht van kindervriendelijke vakantiereizen, een ruim aanbod van vakantiewoningen en we speuren naar interessante lastminutes en aanbiedingen voor een voordelig weekendje weg of korte vakantie.

Natuurkaart.nl
Op deze prachtige website toetst u een postcode in en u krijgt een overzicht van de natuurgebieden binnen een straal van 25 kilometer. Verder: heel veel informatie over die natuurgebieden, wandel- en fietsroutes etc.

De Reisdokter

Vakantie met de rolstoel

Actuele reisadviezen
Hier vindt u informatie over de actuele politiek toestand in een land.

Gezondheidadviezen voor reizigers

Alles over Scheveningen
In de zomermaanden is een dagje Scheveningen een must. Lekker luieren op het strand, samen met de kinderen zandkastelen bouwen of gezellig iets drinken bij een van de vele terrasjes en strandpaviljoens. Er is altijd en voor iedereen iets te doen. Welkom in Scheveningen!

 DagjeWeg.NL  
Plopsaqua
Laat je dromen werkelijkheid worden in Plopsaqua en spetter in het rond in dit bijzondere zwembad: een magische ervaring!

Plopsaland De Panne
In Plopsaland De Panne komen kinderen hun helden van televisie tegen. Het familiepark is vooral bedoeld voor kinderen.

Plopsa Coo
Ontmoet bekende kindervriendjes van televisie in attractiepark Plopsa Coo. Avontuurlijke attracties bezorgen het hele gezin een leuk dagje weg!

Plopsa Indoor Coevorden
Piet Piraat, Kabouter Plop, alle vriendjes van Studio 100 spelen de hoofdrol in Plopsa Indoor Coevorden. Zweef mee in de K3 Slingermolen! Het park is vooral geschikt voor kleine kinderen.

Plopsa Indoor Hasselt
Kabouter Plop en zijn vrienden ontmoeten? Kom naar Plopsa Indoor in Hasselt!

Eindhoven Museum
Beleef het verleden van Eindhoven opnieuw in het Eindhoven Museum. Reis terug in de tijd en stap in het alledaagse leven in de middeleeuwen.

Museumpark Orientalis - Heilig Land Stichting
Reis door de wereld van de drie heilige boeken en stap binnen in de leefwereld van de drie wereldreligies jodendom, christendom en islam in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting.

Gesponsorde linksGayaway.nl
De touroperator voor Homo & Lesbisch Nederland.
Een greep uit het winteraanbod: Rondreis Thailand, Duiken in Dahab, Gaycruises, Gay only hotels.
Lees verder op Gayaway.nl

Uw persoonlijke paklijst!
Aan alles gedacht voor u op vakantie gaat?

De Schoolvakanties
Op deze site van het ministerie van OCW kunt u zien wanneer de schoolvakanties zijn in de komende jaren, per regio.

Vakantielokaties
Op zoek naar een vakantielokatie? Kijk eens op deze website. Wij zijn thuis over de gehele wereld! Meld uw eigen lokatie gratis aan!

Taxi-bestellen.nl
Goedkoop met de taxi naar Schiphol voor een vaste prijs, zowel personenwagens, 8 persoons busjes, vip taxi, limo taxi.


Vakantie & Reizen
Kids Vakantiegids

Informatie over de leukste- en nieuwste kindervakanties voor kids die willen meebeslissen over hun vakantie- en vrijetijdsbesteding. Telegraaf.nl - reiskrant  
Delden terug naar toen

Etalages, verkeersborden, roadsigns; alles in het Twentse Delden ondergaat een metamorfose. Galeries en musea hebben passende exposities en de stad gaat qua uitstraling terug naar de bevrijding die dan op de kop af 70 jaar geleden plaatsvond. Door de straten rijdt een historisch defilé van 150 legervoertuigen, in de lucht is een landingsvliegtuig uit WOII te zien en inwoners van Delden gaan gekleed alsof het weer even 1945 is.


Zeilschepen op Vlaggetjesdag

Tweede Paasdag, maandag 6 april, wordt weer de Muider Vlaggetjesdag gehouden. En iedereen is op deze traditionele opening van het zeilcharterseizoen welkom voor een kijkje aan boord van de oude zeilschepen. Schipper en zijn maat geven graag uitleg en laten je alles zien.


Dagje onderduiken

Zo'n 250 km aan ondergrondse mergelgrotten liggen er onder Valkenburg. Een prima plek om als schuilplaats te gebruiken in tijden van geweld. En dat werd dan ook door de eeuwen gedaan. Dit paasweekend kun je ook even 'schuilen' tijdens het evenement 'Ondergrondse Schuilplaatsen; op zoek naar veilige plekken'. Op verschillende tijden zijn er rondleidingen met dit thema.


POBparade

Wat in 1996 begon met zeven optredens in zeven verschillende kroegen is in negentien jaar uitgegroeid tot de grootste gratis muzikale kroegentocht van Nederland. Tijdens BOBparade in Breda kan je de paasdagen in stijl doorkomen.Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden