Aanbiedingen!  Beginpagina
  Dagje uit
  Online boeken
  Lastminutes
  Vakantie in Frankrijk
  Vakantie in Griekenland
  Vakantie in Spanje
  Vakantie op de Antillen
  Wandelen
  Nordic Walking
  Fietsen
  Hotels Nederland
  Hotels buitenland
  Duiken
  Kamperen
  Vakantiehuizen
  Vakantiebungalows
  Naturisme
  Kindervakanties
  Dierentuinen
  Attractieparken
  Speeltuinen
  Attractieparken 2
  Vakantiecursussen
  Landeninformatie
  Routeplanners
  Valuta omrekenen
  Wintersport
  Reisverslagen
  Zeilen
  Webcams
  Divers

  Contact


 
Vakantie & Reizen

Vakantie & reizen
Pannenkoekenhuizen
Hier vindt u zowat alle pannenkoekenrestaurants in Nederland.

Familieplezier.com
Wij geven u een actueel overzicht van kindervriendelijke vakantiereizen, een ruim aanbod van vakantiewoningen en we speuren naar interessante lastminutes en aanbiedingen voor een voordelig weekendje weg of korte vakantie.

Natuurkaart.nl
Op deze prachtige website toetst u een postcode in en u krijgt een overzicht van de natuurgebieden binnen een straal van 25 kilometer. Verder: heel veel informatie over die natuurgebieden, wandel- en fietsroutes etc.

De Reisdokter

Vakantie met de rolstoel

Actuele reisadviezen
Hier vindt u informatie over de actuele politiek toestand in een land.

Gezondheidadviezen voor reizigers

Alles over Scheveningen
In de zomermaanden is een dagje Scheveningen een must. Lekker luieren op het strand, samen met de kinderen zandkastelen bouwen of gezellig iets drinken bij een van de vele terrasjes en strandpaviljoens. Er is altijd en voor iedereen iets te doen. Welkom in Scheveningen!

 DagjeWeg.NL  
Actief op avontuur door Amersfoort
Reis door de tijd en door de stad Amersfoort met een iPad als uitdagende gids! Het spannende spel Lost in Time volgt het spoor van de jonge hacker Thijmen. Treed in zijn voetsporen en los puzzels op en voer opdrachten uit om niet te verdwalen in de geschi

Probeer de nieuwste adrenalinekick: Escape Mission!
Ga de nieuwste uitdaging aan: ontsnap binnen het uur uit het onderzoekslab. Ga op zoek naar aanwijzingen en los ze met z'n allen op!

Beleef glowgolf in 3D bij Glowgolf Rotterdam
Zet je 3D-bril op en duik in de onderwaterwereld van GlowGolf Rotterdam. Met zo'n extra dimensie blijkt golfen nog een hele uitdaging..

De Bazaar Beverwijk: shoppen in een gezellige smeltkroes
Verse appelthee, gagdets, betaalbare kleding voor jou of de kinderen, dadels, onderdelen voor je auto: het is zo gek niet te bedenken en het is te vinden op de Beverwijkse Bazaar. Stap in deze gezellige smeltkroes van culturen!

Fun en actie: crossen met elektrische motors
Geen gierende banden op het eeXparc, maar wel volop adrenaline op de crossbaan. Probeer eens zo'n electro-motor uit, verantwoord en veilig plezier gegarandeerd!

Nationaal Onderwijsmuseum
De komende jaren is het Nationaal Onderwijsmuseum alleen geopend voor vakanties, lezingen en workshops. Ontdek hoe Nederlanders vroeger naar school gingen, al vanaf het jaar 1200!

Jami Recreatie: all-in topdag voor groepsuitjes
Best beoordeelde uitje van 2013 | Recreatiepark Jami, op de grens van Limburg en Brabant, telt tientallen sporten en spellen. Met vrienden, familie of collega's beleef je hier een geweldige dag.

Gesponsorde linksGayaway.nl
De touroperator voor Homo & Lesbisch Nederland.
Een greep uit het winteraanbod: Rondreis Thailand, Duiken in Dahab, Gaycruises, Gay only hotels.
Lees verder op Gayaway.nl

Uw persoonlijke paklijst!
Aan alles gedacht voor u op vakantie gaat?

De Schoolvakanties
Op deze site van het ministerie van OCW kunt u zien wanneer de schoolvakanties zijn in de komende jaren, per regio.

Vakantielokaties
Op zoek naar een vakantielokatie? Kijk eens op deze website. Wij zijn thuis over de gehele wereld! Meld uw eigen lokatie gratis aan!

Taxi-bestellen.nl
Goedkoop met de taxi naar Schiphol voor een vaste prijs, zowel personenwagens, 8 persoons busjes, vip taxi, limo taxi.


Vakantie & Reizen


Kids Vakantiegids

Informatie over de leukste- en nieuwste kindervakanties voor kids die willen meebeslissen over hun vakantie- en vrijetijdsbesteding. Telegraaf.nl - reiskrant  
Cariben en Afrika

De Caribische landen trekken weer gezamenlijk op in het bruisende Caribbean Village in hal 4, waar deze populaire reisbestemmingen swingend onder de aandacht worden gebracht.


Skigebieden vooral groen

Wintersporters die deze dagen afreizen naar de Alpen zullen vooral groene berghellingen zien. Vooral in Oostenrijk is de kans op een witte kerst klein.


Nooit genoeg van het Noorderlicht

Hoe vaak je de Aurora Borealis ook ziet, het is elke keer weer een spektakel. Finland en Noorwegen zijn de landen waar je het meest kans maakt om het Noorderlicht waar te nemen. Geen tijd of geld om daar naartoe te reizen? Geniet dan van deze foto's.


D-reizen stapt in dierenhotels

Wie vroeg boekt, is verzekerd van de mooiste vakantieplekjes. Wat voor mensen geldt, geldt echter ook voor het geliefde huisdier. De leukste dierenpensions zitten namelijk snel vol. Daar is nu iets op gevonden.Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden