Opleidingen
  Consument
  Leefhoek.nl
  Steden en dorpen
  Marktplaats.nl
  Recept van de dag
  Woninginrichting
  Woningmarkt
  Verzekeringen
  Hypotheken
  (Huis-)dieren
  In en om de tuin
  Keukens
  Badkamers
  Beauty & Fashion

  Contact


Verzekeringen
Polisopzegservice
Gratis opzegbrieven en opzegservice voor verzekeringen.
Polis Alarm
Gratis een account aanmaken op polis - alarm en ontvang een reminder wanneer je de oude verzekering moet opzeggen.

Sociale zekerheid
Hier vindt u informatie over de Nederlandse sociale zekerheid, ingedeeld in thema's.

Het financiële klachteninstituut
Wanneer u een klacht hebt over financiŽle producten of diensten, kunt u hier terecht. Het Kifid bemiddelt in geschillen tussen consumenten en banken, verzekeraars, intermediairs en andere financiŽle dienstverleners.


Premievergelijking ziektekostenverzekeringen
Vergelijkingssite, gebaseerd op een gemiddeld gesloten verzekeringsdekking; een verzekeringsdekking dus waarmee
de meerderheid van de Nederlanders goed uit de voeten kan. Veelal als overbodig beschouwde dure franje is uit de dekking verwijderd! Alle voor een ziektekostenverzekering essentiŽle onderdelen zijn in deze gemiddelde verzekering aanwezig. Op deze wijze krijgt men een beter overzicht van verzekeringen met de beste prijs-kwaliteits verhouding.

Verbond van Verzekeraars
Het Verbond is geen verzekeringsmaatschappij, maar een belangenbehartiger van in Nederland werkzame particuliere verzekeraars. U vindt op deze pagina een kort overzicht van verschillende verzekeringsproducten die u kunt afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij.


Zoek op deze website:
Gesponsorde links

Zorgverzekeraars Nederland
Zorgverzekeraars Nederland is de branche-organisatie van de zorgverzekeraars. Bij ZN zijn alle ziekenfondsen en particuliere ziektekosten- verzekeraars in Nederland aangesloten.

   
Generali BelgiŽ verkocht aan holding uit Bermuda
Na de verkoop van Generali Nederland aan ASR is het de internationale verzekeringsgroep Assicurazioni Generali S.p.A. gelukt ook de Belgische verzekeringsdochter van de hand te doen.

?Data verzekerden misbruikt voor Brexitcampagne?
De Britse campagnegroep Leave EU heeft klantdata van een verzekeringsbedrijf gebruikt om gerichte online advertenties te plaatsen in de aanloop naar het referendum over de Brexit in juni 2016.

Van Wylick (KPMG): ? De opmars van de fintech begint nu echt?
?De banken zijn alles voorgegaan?, zegt Ank van Wylick over de ontwikkelingen van fintech binnen de banken- en verzekeringssector.

(Findinet) Scildon groeide in 2017 in alle segmenten
Levensverzekeringsmaatschappij Scildon kan terugzien op een goed 2017. In alle drie de segmenten waarop de maatschappij zich richt, werd een gezonde groei gerealiseerd. Bij collectief

(Findinet) Kifid stelt consument die klaagt over gebrekkige informatie bij beleggingsverzekering opnieuw in het ongelijk
Een consument die bij het Kifid heeft geklaagd over onvoldoende en onjuiste informatie bij het aangaan van een beleggingsverzekering van Allianz, en over schending van

(Findinet) Reisverzekeringen verschillen sterk in dekking gevaarlijke sporten
Wie op vakantie wil gaan bungeejumpen, parasailen, of een parachutesprong wil maken, zou eerst de polisvoorwaarden van zijn reisverzekering goed moeten nalezen: er bestaan grote


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden