Contact
 
Single
Aantrekkingskracht Aantrekkingskracht
Hier worden mannen op de hoogte gehouden van allerlei onderwerpen met betrekking tot het versieren van vrouwen, worden allerlei vragen op liefdesgebied beantwoord en worden (single) vrouwen in de gelegenheid gesteld om zich in de conversaties te mengen.

Singlessite Blog
Op Singlessite Blog ontdek je de laatste nieuwtjes over dating, relaties, uitgaan, onderzoeken, reizen, seks & meer. Natuurlijk kun je als single ook meepraten over tal van onderwerpen.
Singlereizen.nl Single maar zeker niet solo
Via Singlereizen.nl kom je in contact met andere singles die net als jij op zoek zijn naar een heerlijke vakantie. Bekijk onze aanbiedingen, kom in contact met andere singles en deel je ervaringen.

Overzicht reizen voor singles
Singles-reizen.pagina.nl is de startpagina voor actieve singles, alleenstaanden en vrijgezellen die op reis willen, of een een reismaatje zoeken

One2gether Travel
One2gether Travel is dé reisorganisatie exclusief voor singles en éénoudergezinnen.
Alleenstaande ouders
Informatieve community voor alleenstaande ouders, met voor informatie relevant voor alleenstaand ouderschap, scheiden, co-ouderschap en opvoeden.


 Aantrekkingskracht  
Pesten ? Slecht liefdesleven door pesten?

Het woord 'pesten' in een zwarte, sombere cirkel.Elk jaar op 19 april is het de dag tegen Pesten. Op deze dag wordt er bewust stilgestaan bij pesten. Niet alleen wat betreft het slachtoffer, maar ook de dader en omstanders.

En zo’n dan is er niets voor niets, want helaas komt pesten veel voor. Wist je dat ongeveer één op de tien schoolgaande kinderen wordt gepest? En zelfs een op de vijf jongeren wordt online gepest. Niet alle pesterijen op school worden aangegeven of opgemerkt, dus vermoedelijk zijn het in verhouding wel méér slachtoffers.

Mijn Aantrekkingskracht-site gaat over het verbeteren van je liefdesleven; flirten, versieren, relaties en seks. Dus waarom verschijnt er een artikel over pesten?

Simpel, pesten kan grote gevolgen hebben voor een liefdesleven. Zowel voor de man of vrouw die slachtoffer is van pesten, als wel voor de partner. Het onderwerp verdient aandacht!

Gelukkig kun je de schade beperken of er zelfs sterker van worden, door pijnlijke ervaringen met te verwerken. Lees verder!

Ook is er in maatschappij tegenwoordig aandacht voor het treiter-probleem. Zo is er een ‘Week tegen Pesten’ georganiseerd op scholen (zowel in Nederland als in Vlaanderen) en is er een jaarlijkse ‘Dag tegen Pesten’ in het leven geroepen. Mooi!

Pesten kan slecht zijn voor je liefdesleven

Vele kinderen die gepest worden, kampen na jaren nog steeds met de gevolgen ervan. Het kan zelfs de rest van hun liefdesleven om zeep helpen.

Een kind is wat betreft zelfbeeld en het zelfvertrouwen een onbeschreven blad. Het moet de wereld nog ontdekken, zichzelf leren kennen en zijn toekomstige rol in de samenleving bepalen.

In de eerste levensperiode is de mens extra beïnvloedbaar door anderen. Een kind is dus zeer kwetsbaar, juist dan gepest worden kan vervelend uitpakken.

Lange termijn gevolgen van pesten vaak onopgemerkt

Ben je in je jeugd gepest? Heb je je ooit wel eens bewust afgevraagd, wat voor invloed die vroegere pesterijen nog steeds uitoefenen op je leven?

Misschien heb je geprobeerd het verdriet en de angst zo ver mogelijk achter je te laten. In de hoop dat de pijn weg zou gaan, heb je er vermoedelijk alles aan gedaan om de negatieve ervaringen te vergeten.

Pesten verkeersbordLogisch, maar het creëert helaas een nieuw probleem.

Het probleem met het niet bewust herinneren van vroegere pesterijen, is dat deze ervaringen onopgemerkt invloed uitoefenen op je liefdesleven. Met als gevolg dat je er geen vat meer op hebt en weinig kunt veranderen aan je jezelf.

Verwerk de pesterijen uit je jeugd

Je zelfbeeld heeft veel invloed op je liefdesleven, zoals ik wel vaker heb aangegeven op mijn blog en in mijn nieuwsbrieven. In een van mijn populairste cursussen begin ik al in de eerste les over hoe jij je zelfbeeld kunt verbeteren en verbreden. En al is deze cursus in de eerste plaats gericht op mannen, ik geef vrouwen hetzelfde advies; iedereen. Verbeter je zelfbeeld!

Dat gepest in je jeugd heeft vermoedelijk gemaakt dat je jezelf minder bent gaan waarderen. Daarom moet je nu extra je best doen om je zelfbeeld te verbeteren!

Is dat niet oneerlijk? Je wordt gepest, dat is op zich al afschuwelijk genoeg. En vervolgens moet je ook nog de prijs betalen op lange termijn.

Maar laat je dat er vooral niet van weerhouden om in jezelf te investeren. Mits je over de schaamte heen stapt en niet in de slachtofferrol blijft hangen, kun je door actieve zelfverbetering je zelfbeeld en zelfvertrouwen beter krijgen dan ooit te voren!

Wist je dat ook ik ben gepest in mijn jeugd? Maar dat heb ik verwerkt, het speelt geen negatieve rol meer in mijn (liefdes)leven.

Sterker nog, ik zie nu in waarom die kinderen mij ooit het leven zuur probeerde te maken. Ik heb door de pestervaringen geleerd om zelfstandig te functioneren; mijn eigen weg, inzichten en kracht. En dat heeft gemaakt dat ik tegenwoordig een unieke, positieve invloed kan uitoefenen op anderen.

Plaats je reactie over pesten:

  • Graag wil ik weten of jij ooit bent gepest en wat je gedachten zijn hierover.
  • Misschien word je nog steeds gepest? Want bijvoorbeeld, pesten op het werk komt ook geregeld voor…
  • Of heb je een kind die gepest wordt en vraag je je af hoe je hem of haar kunt helpen?
  • Draagt je partner nog de zware last van (ooit) gepest worden? Hoe ga je daarmee om?

Plaats dus nu je reactie hieronder!

Het bericht Pesten – Slecht liefdesleven door pesten? verscheen eerst op Aantrekkingskracht.


Wie betaalt tijdens een date, jij of de ander?

Geld harten die het wie-betaalt-dilemma symboliseren Wie o wie moet toch betalen voor de drankjes en hapjes tijdens de eerste de date en vervolg dates? Dit lijkt een eeuwenoud vraagstuk?

Maar dat is het vermoedelijk niet. Nog niet zo lang geleden was het een vanzelfsprekendheid dat de man altijd trakteert.

Vrouwen in de keuken in tijden van traditieDat was in de tijd dat het nog als normaal werd beschouwd dat vrouwen niet mochten voetballen (laat staan professioneel), dat de keuken het voornaamste domein was van het vrouwelijke geslacht en dat mannen standaard de kostwinnaar zijn van het gezin.

Tja, de tijden zijn veranderd. De traditionele rolverdeling is verdwenen en er is geen nieuwe duidelijke rolverdeling bepaald. Ondanks de emancipatie.

En dat is niet alleen maar negatief. Er is veel vrijheid en eigenzinnigheid voor in de plaats gekomen.

Maar uiteraard roept dat op sociaal- en liefdesvlak allerlei vragen op. Dus welke rol ?behoort? de vrouw te spelen tijdens het daten? Wat mag een man wel of niet doen tijdens zo’n samenkomen? Hoe respecteren we de vrijheid en de rechten van zowel man als vrouw?

En wat als je een gold digger treft? Of te maken krijgt met iemand die ‘intieme beloning’ verwacht na het trakteren? Ahum!

Niet voor niets stelt Valerie een paar vragen over dit onderwerp bij het artikel over het warm houden van een contact:

Victor, als een man je uitnodigt om eens een keer iets te gaan drinken, een man die je online hebt leren kennen, wie betaalt dan?

Ik was onlangs iets gaan drinken met een ?nieuwe? man, ik had 2 watertjes gedronken, hij had betaald, maar als ik hem nadien online weer tegenkwam, vond hij dat ik een gierige vrouw was. Victor, is dit normaal dat een man zoiets zegt? Een man die moeilijk doet omdat hij 2 watertjes moet betalen?

Dus Victor, kan jij mij antwoord geven op volgende vragen:

1. Wie betaalt er de drankjes op een eerste date? En op de tweede en derde date? Wat als de man veel meer verdient dan de vrouw? En wat als de man een stuk ouder is dan de vrouw?

2. Kan ik ook een duurder drankje bestellen? Want opnieuw wie betaalt dan? Op café drink ik enkel water en cocktails, maar op een eerste date date durf ik niet goed een cocktail bestellen omdat ik niet weet wie er gaat/moet betalen.

Oh Valerie, laat ik met het voornaamste beginnen: nooit meer afspreken met deze zeurkous. Hij klinkt niet vriendelijk en hij klaagt over slechts enkele eurootjes!

Of heb je in een of ander luxe horecagelegenheid geëist dat er een duur watertje werd geschonken? Bijvoorbeeld bronwater van het merk VOSS, dat ooit bekendheid genoot omdat Madonna er graag in zou baden. Zo?n bronwatertje in een luxe tent kan soms overdreven duur zijn.

Nee, dat zal vast niet het geval zijn tijdens jullie date. Volgens mij heeft jouw date geen goede reden tot klagen.

Wie betalen moet volgens de traditionele rolverdeling

Eerst maar even het gemakkelijke verhaal. Kort door de bocht: vroeguh was alles simpel en duidelijk.Daten in traditionele tijden

De man trakteert, punt uit. Geen discussie over mogelijk!

En hij diende zich hoffelijk te gedragen. Deed hij dat niet dan was het onbetamelijk van de vrouw om hem nog langer te zien. Je bent een goede vrouw of niet!

Klinkt prettig deze eenvoud? Misschien.

Daar stond wel tegenover dat het in essentie ging om het vinden van een goed huwelijkspartner, om vervolgens een groot gezin te kunnen stichten.

In het belang van (de familie van) de vrouw, het liefst een huwelijk met een welvarend man. In het belang van (de familie van) de man: een kuise vrouw die de rol als moeder met verve kon spelen later. Het voortbestaan van de familie stond immers op het spel!

En ja, dit alles werd ruimschoots rechtgetrokken door het behoorlijke inkomensverschil tussen man en vrouw. De man was daarom standaard de kostwinnaar. Hij zorgde dat het gezin financieel kon overleven en als het even kon, bracht hij ook de luxe in huis.

Keerzijde van deze duidelijke, traditionele rolverdeling is uiteraard de beperkte vrijheid op liefdesvlak…

Wie moet betalen tijdens dates in deze moderne tijd van emancipatie

Geen idee, niemand heeft het definitieve antwoord op dit vraagstuk. Want de traditionele rolverdeling is niet helemaal verdwenen, ondanks dat we wel veel meer vrijheid hebben in onze keuzes op liefdesvlak.

De een vindt zus, de ander vindt zo. En wanneer de rekening betaald moet worden komt dit vraagstuk op de voorgrond: ?Ik betaal?, ?Nee, laat mij dat maar doen?, “Nee ik!”, “Nee ikke!” Zo wordt het al gauw ongemakkelijk voor beide.

Dus de opvattingen over wie moet betalen kan per mens verschillen. En regio, cultuur en levensfase spelen ook een rol wat betreft dit soort opvattingen.

En dan hebben we het nog niet eens over de hypocriete singles die vinden dat als de een betaalt, de ander zich verplicht zou moeten voelen tot? Vul zelf maar in.

Of de singles die het er juist om doen. Ze stimuleren eerst de romantische en seksuele verwachtingen, om zich vervolgens uitgebreid te laten fêteren. En niets hoeft ze daarna tegen te houden om alsnog met de noorderzon te vertrekken. The Golddigger tralala!

Eerlijk zullen we alles delen?

Klinkt het niet redelijk dat daters onderling de rekening delen? Ja, dat lijkt een mooie middenweg.

Toch kan het eerlijk delen van de rekening, door nauwkeurig rekenwerk, het leuke en speelse contact van het afspraakje plots verpesten.

Vraag je geregeld af: waarom ontmoeten mensen elkaar?

In ieder geval niet om onaangename financiële rekensommen op te lossen. Het gaat toch om het plezier? Nou dan!

Voorkom het Wie-betaalt-probleem

Vermijd zoveel mogelijk de date-clichés en de welbekende dure taferelen. Dus nee, niet uitgebreid dineren in een of ander sterren-restaurant. Bewaar dat voor de momenten dat er echt iets te vieren valt, eventueel.

Twee singles die een afspraakje hebben zonder hoge kostenHoud liever een eerste en tweede afspraakje in een eenvoudige omgeving waarbij er niet diep in de buidel getast hoeft te worden. Een drankje of twee, plus misschien een simpel hapje, dat valt prima te doen toch?

Mocht dat toch nog onvoldoende zijn om dit irritante betaal-dilemma te tackelen? Als het afspraakje leuk verloopt kun je altijd nog het initiatief nemen door af te rekenen met de speelse woorden:

?Volgende keer trakteer jij!?

Uiteindelijk komt dat neer op de rekening delen. Prima toch? En het schept ruimte voor lekker speels contact.

Mocht de ander er op staan om toch af te rekenen voor jou: bedank vriendelijk en geniet van het vrijblijvende cadeau. Je bent sowieso tot niets verplicht.

Belangrijk: als je je na zo’n fijne traktatie opgelaten gaat voelen en gedragen, dan wòrdt het sowieso een probleem. Leer vrijblijvende cadeaus te accepteren zonder enig schuldgevoel.

Maakt de ander in de toekomst er toch plots een punt van? Wees blij dat je nu weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Gauw wegwezen!

Maar mijn date is behoorlijk traditioneel ingesteld!

Zoals al eerder gezegd, sommige mensen kunnen nog flink traditioneel ingesteld zijn. Wil je zo’n partner in je leven? Kun je je goed vinden met zo’n levensstijl?

Zo ja: probleem opgelost. De man betaalt en daar hoeft geen moment aan getwijfeld te worden.

Waarschijnlijk verlopen nog meer zaken volgens de traditionele rolpatronen. De man is de kostwinnaar, de vrouw doet het huishouden. Enzovoorts.

Maar mijn date is veel rijker, ouder

Er is wat te zeggen is over partnerkeuze wat dit betreft. Hoe dan ook, laat het leeftijd- of inkomensverschil niet zo?n rol spelen. Daarom is het meestal onverstandig om te daten in een of ander duur cocktailbar of restaurant.

Sterker nog, vermijd vooral de date clichés. Daarmee voorkom je meteen moeilijke dilemma’s die voortkomen door de traditionele rolverdeling uit het verleden in combinatie met deze moderne tijd.

Drink je graag een lekker cocktailtje? Prima, doe er niet moeilijk over. Je bent vrij om te doen en te laten wat je wilt. Betaal de rekening en stel voor dat de ander de volgende keer trakteert. Probleem opgelost!

In armoede toch daten

Als minder welvarend man of vrouw kun je wel degelijk ook trakteren zolang je weloverwogen de gelegenheid en locatie uitkiest. Behalve als het echt een financieel uitdaging voor je vormt. Dan mag het de vraag zijn of je überhaupt je wel in een horeca-omgeving moet begeven.

Zit je echt krap bij kas? In dat geval adviseer ik de appel-en-een-ei-aanpak:

  • Vul een flesje met kraanwater (het hoeft dus  geen VOSS mineraal water te zijn).
  • Zet een kan met lekkere thee.
  • Smeer een supermarkt-stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter.
  • Neem wat fruit mee of koekjes mee.

Want een eenvoudige picknick in een parkje of op een stadsbankje kan uitstekend zijn als afspraakje! Je verdient daarmee een prijsje voor originaliteit.

Uiteindelijk gaat niet niet om de financiële bestedingen tijdens afspraakjes. Het mag gaan om het contact, de eventuele wederzijdse warmte, de intimiteit, de lol samen.

Ooit, in mijn studentenperiode, had ik een afspraakje met een aantrekkelijke vrouw. Ik vond haar daverend interessant en vond het zonde om mijn slanke portemonnee roet in het eten te laten gooien.

Ik nam dus een kleedje mee, een thermoskan met thee en een paar chocolade paaseieren die mijn oma me cadeau had gedaan. Midden op het Amsterdamse Rembrandtplein hebben we van elkaar genoten. Zo eenvoudig mogen afspraakjes zijn!

? En nu ben jij aan de beurt, beste lezer. Wat vind jij van dit onderwerp? Moet de man of vrouw per definitie alles betalen? Of moet uit principe de rekening eerlijk gesplitst worden? En hoe zit het met mensen die hun eigen sekse daten, hoe lossen zij dit vraagstuk op? Reageren graag!

Het bericht Wie betaalt tijdens een date, jij of de ander? verscheen eerst op Aantrekkingskracht.


Is de Liefde Gemakkelijker voor Vrouwen?

Is de liefde gemakkelijker voor de man dan voor de vrouw?Denk jij dat de liefde gemakkelijker is voor vrouwen? Echt? Blijf lezen…

Op mijn blog geef ik diverse tips voor een beter liefdes- en seksleven. Dat is mooi, alleen het is nog mooier dat mensen inhoudelijk reageren en daarmee mijn artikelen aanvullen met suggesties en gerichte vragen.

Zeer welkom, bedankt!

Een man die liever anoniem wil blijven, plaatste deze opmerking en vraag bij het artikel over ‘Vriendin krijgen onmogelijk (deel 1)’:

Het valt me wel op dat het (leeuwen)deel van de mensen die hier heeft geantwoord, en dan laat ik de reply’s even buiten beschouwing want dat telt niet, een mannelijke naam heeft. Pieter, Wilco, Ben,Thijs, Andy, Mark, Tom en nog een paar die ik wel kan opschrijven. Ik heb het (misschien te) snel doorgekeken. En dit valt me echt op.

Mijn vraag? Is het probleem bij het krijgen van een vriendin groter dan vice versa.? Oftewel dat vrouwen makkelijker een vriendje hebben. En zo ja? dan ben ik benieuwd naar wat de oorzaak hiervan is.

Ik voldoe aan de bovengenoemde 3 punten totaal NIET! En toch heb ik geen vriendin? Wat doe ik dan fout?

Waarom heb je geen vriendin? Ik heb vier artikelen geschreven over het onderwerp en waarschijnlijk ga ik nog meer delen uitbrengen…

Waarom mannen hier meer vragen stellen over de liefde

Dus het zijn voornamelijk mannen die reacties plaatsen op mijn blog? Uiteraard! Aantrekkingskracht.com was voorheen in eerste instantie gericht op mannen; een echt blog voor mannen. Is het niet logisch dat het grotendeels mannen zijn die reageren hier op mijn mannenblog?

Let wel, er zijn ook wel vrouwen die reageren; het aantal neemt zelfs toe. En er zijn veel vrouwen die stilletjes meelezen.

En in de pen zijn artikelen die zich veel meer richten op het uitgangspunt van de vrouw. Ik verwacht dus dat het aantal lezende en reagerende vrouwen flink zal toenemen.

Sowieso lezen een aantal vriendinnen van mij mee; ze zijn nieuwsgierig over de denk- en belevingswereld van mannen. Deze nieuwsgierigheid en leergierigheid is dus helemaal wederzijds. Daarnaast ontvang ik geregeld vragen van vrouwen: ?Victor, geef je ook flirt-advies aan vrouwen? Ik heb namelijk een leuke man ontmoet maar…?

Meer vrouwen zijn bezig met ?de liefde?

In werkelijkheid zijn meer vrouwen openlijk bezig met de liefde dan mannen. Er zijn meer websites en fora voor vrouwen. De vrouwenmagazines hebben meer artikelen over flirten en aantrekkingskracht dan mannenmagazines.

Ja, er zijn echt meer vrouwen die zichzelf actief verbeteren op liefdesgebied dan mannen. Ze spreken vaker en diepgaander over flirten, liefde en seks (met vriendinnen) dan wij mannen!

En wist je dat ik in het dagelijks leven veel meer met vrouwen over versieren, relatie en seks spreek dan met mannen? Over het algemeen voelen mannen zich veel kwetsbaarder om serieus en openlijk over deze onderwerpen te spreken.

“Ik ben een echte man, ik heb dus geen hulp nodig, kug”

Genoeg mannen scheppen graag op over het aantal ?chickies? dat ze elk weekend ?scoren?, om zo hun onzekerheid te verbergen. Ze doen net alsof ze een held zijn met vrouwen en daarom geen professioneel advies kunnen gebruiken.

Maar dezelfde mannen vragen stiekem om flirttips, relatietips en sekstips via mijn blog, websites en per e-mail; vaak als ‘anoniem’.

Conclusie: zowel mannen als vrouwen hebben vragen en problemen op dit vlak. En dat is prima en normaal. Het hoort bij de mens.

Dus vrouwen hebben het gemakkelijker?

Beste anoniem, je stelt een begrijpelijke, maar oppervlakkige vraag. Ja, vrouwen krijgen gemakkelijker een partner. Maar daarmee is alles gezegd.

De vraag is, wat voor partner kan ze krijgen? Is die partner wel een goede match? Hoe is de seks, hoe is de vonk, hoe is de relatie, waar is de romantiek? En hoe kan zij ‘het vriendje’ houden, langer dan een maand of drie?

En om de lijn nog verder door te trekken: voor je het weet is er een kaper op de kust, een andere vrouw die haar man seksueel kan verleiden tot vreemdgaan. Klinkt wat dramatisch, maar dit kan wel degelijk in gedachten langskomen bij een vrouw.

Geloof me: het gras lijkt altijd groener aan de overkant. Voor vrouwen is het niet gemakkelijker om een goede partner te vinden noch te houden!

Mannen en vrouwen hebben allerlei dilemma’s op liefdes- en seksvlak; beide sekse.

Wees blij met wat je hebt als man/vrouw; mens!

Je bent man, vrouw, of van mijn part iets anders. En dat biedt veel interessante mogelijkheden, veel plezier en genot. Je hebt veel in huis, op jouw unieke manier.

In nodig iedere lezer uit om een reactie te plaatsen onder dit artikel. Welke voordelen zie je aan het man-zijn of vrouw-zijn? Of zie je deze niet? Ik ben benieuwd!

Het bericht Is de Liefde Gemakkelijker voor Vrouwen? verscheen eerst op Aantrekkingskracht.


Vrouwendag ? 8 maart Internationale Vrouwendag

Internationale VrouwendagDonderdag 8 maart 2018 is internationale Vrouwendag. Ok, af en toe ben ik het zat dat er voor alles een speciale dag wordt bedacht.

Vader- en moederdag, Valentijnsdag, Nationale Complimentendag, enz. Op welke dag hoeven we eens niets te vieren?

Toch is Vrouwendag anders. Deze dag is niet recent bedacht en speelt internationaal steeds meer een belangrijke rol.

Vrouwendag in Nederland?

Sinds 1912 wordt Vrouwendag in Nederland gevierd. In een eeuw is veel veranderd en verbeterd op gebied van vrouwenrechten. Gelukkig maar!

Waarom eigenlijk op 8 maart? Omdat (waarschijnlijk) op deze dag in 1857 de éérste vrouwenstaking plaats vond in New York. Textielarbeiders gingen de straat om hogere lonen, betere werkomstandigheden en kortere werkdagen te bedingen.

Om deze dag te vieren heb ik een aantal interessante artikelen op een rij gezet over vrouwen. Niet specifiek over de rechten van de vrouw, maar over de voornaamste onderwerpen van mijn site.

Dus over aantrekkingskracht… Het Veroveren van vrouwen en het aangaan van relaties. Doe er je voordeel mee en laat vrouwen genieten. Een mooie gedachte voor Vrouwendag, toch?

6 Clichés van mooie vrouwen

Wil je een schoonheid Veroveren, aantrekkelijke vrouwen versieren? Pas op met vooroordelen zoals: ?Een echt mooie vrouw heb je nooit voor je alleen?. Met dat idee maak je het jezelf nodeloos moeilijker, laat staan dat je kunt genieten van de relatie met haar.

Ontdek dus hier zes clichés over mooie vrouwen

Doe vrouwenkennis op

Heb jij vrouwenkennis? Zo ja, dat is mooi want deze kennis helpt je absoluut aan een beter liefdesleven.

Uiteraard is het opdoen van extra inzicht over vrouwen welkom. Daarom heb ik een video gemaakt waarin ik een paar veelvoorkomende angsten bespreek van vrouwen: vrouwenkennis

Belangrijkste waarschuwingssignalen van gevaarlijke vrouwen

Sommige mannen zijn helaas de voetveeg van vrouwen; en dat is niet voor niets. Ze lopen in de val van de gevaarlijke vrouwen die dit soort mannen graag emotioneel en financieel wil misbruiken.

Maar jou hoeft dat niet te overkomen als je deze waarschuwingssignalen kent. Lees verder over gevaarlijke vrouwen.

De subtiele flirtsignalen van vrouwen

In las laatst op het internet dat wij mannen stekeblind zijn voor de flirtsignalen van vrouwen. Wordt het tijd voor ons om een blindegeleidehond aan te schaffen? Lees over subtiele flirtsignalen.

Mooie vrouwen versieren

Uit onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen blijkt dat wij mannen dommer zijn in het bijzijn van mooie vrouwen. Is het dan niet moeilijker flirten en Veroveren? Lees verder over mooie vrouwen versieren.

Herken de foute vrouw

Deze vrouwen laten hun(liefdes)leven in de soep lopen en sleuren daar anderen in mee. De foute vrouw hoeft niet per se een kwaadwillend persoon te zijn, maar het resultaat is wel dat het liefdesleven van haar ?slachtoffer? ook rampzalig verloopt.

Hoe krijgt ze dat voor elkaar? Lees verder over foute vrouwen.

Lekker slim, doorgrondt het vrouwelijk brein?

Lekker Slim is een spelshow gepresenteerd door Bridget Maasland, waarin zes mannelijke kandidaten moeten raden of koppels van vrouwen de juiste antwoorden weten op kennisgerichte vragen.

Het bijschrift van het programma: ?In de nieuwe humoristische quiz Lekker Slim doen zes mannelijke kandidaten een poging het vrouwelijke brein te doorgronden.? Lees en kijk verder over lekker slim

3 Geheimen over vrouwen onthuld

Het valt me op dat mannen nog wel eens onrealistisch beeld hebben van vrouwen. Deze illusies, vooroordelen en misvattingen veroorzaken vervelende liefdesproblemen.

In dit artikel onthul ik drie geheimen over vrouwen, om deze mannen weer met beide benen op de grond te zetten. Lees verder: Geheimen over vrouwen.

Worden mannen getest door vrouwen?

Geregeld worden er interessante reacties geplaatst bij mijn blogartikelen. Bedankt daarvoor! Sommige reacties gaan over hoe vrouwen ons mannen testen? Wil je daar meer over weten, lees dan dit artikel over vrouwen testen.

Internationale Vrouwendag als vrouw…?

De artikelen waar ik tot nu toe naar verwijs zijn vooral geschreven voor mannen. Mijn blog wordt echter steeds meer door vrouwen gelezen. Verwacht de komende tijd dus steeds meer artikelen die zich ook op de vrouwen richten!

Wat vind jij van Internationale Vrouwendag?

En om dit artikel af te sluiten, wil ik graag weten wat jij vindt van Vrouwendag. Vind je de viering onzinnig in West-Europa of juist goed omdat internationaal gezien de vrouwenrechten nog steeds een punt zijn. Plaats je reactie hieronder…

Het bericht Vrouwendag – 8 maart Internationale Vrouwendag verscheen eerst op Aantrekkingskracht. Reacties op:  
Gesponsorde links

mvlife (8K)
Hét blad voor de Nederlandse single.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden