MS Office tutorials
Inleiding in Office 2007
Office 2007 is op het eerste gezicht gewoon mooi. Mooier dan zijn voorganger Office 2003. Vooral grafisch is er veel veranderd.

MS Office Magazine

Office Online
Deze site staat boordevol nuttige informatie voor gebruikers van de Office-software. U vindt er tips, uitleg, te downloaden software, illustraties, kant en klare rekenbladen en sjablonen.
Gratis plaatjes
Microsoft heeft een enorme verzameling gratis te downloaden afbeeldingen op internet staan die gebruikt kunnen worden in Office programma's. Er is een zoekmachine zodat u altijd een geschikt plaatje kunt vinden voor in uw rapport of Powerpoint presentatie.

Gratis MS Office lessen
Gratis lessen in pdf formaat Windows XP, Internet en e-mail, Outlook 2003, Word 2003, Excel 2003, PowerPoint 2003 en Access 2003.

   
Google

Tutorials MS-Office
Sneltoetsen in Ofiice 2007
Veel van de programma's in het 2007 Microsoft Office-systeem hebben een gloednieuw uiterlijk. De meeste menu's en werkbalken zijn verdwenen en samen met het nieuwe uiterlijk zijn hiervoor nieuwe en eenvoudigere manieren om het toetsenbord te gebruiken in de plaats gekomen.

Cursussen MS Office
Op pcuitleg.nl vindt u gratis cursussen over MS Office. Het gaat hierbij om een cursus Access, Excel, Outlook, Powerpoint en Word.

Gratis cursus
Gratis cursus Excel, Access, PowerPoint en Word.

Cursusboeken gratis voor privégebruik en onderwijs

Met ingang van 01-01-2004 zijn de cursusboeken uit de Windows en Office 2000 serie van Softwijs.nl gratis voor privégebruik. Ook het reguliere onderwijs mag van deze regeling gebruik maken. Het copyright blijft eigendom van Softwijs.

Om goed met de cursusboeken te kunnen werken moeten ook de bijbehorende hulpbestanden gedownload worden. Voor Word en Excel zijn de bijbehorende hulpbestanden zowel voor de cursus Basis als Gevorderd.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden