Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
 Cinenews.be  
Pacific Rim: Uprising
First rushes - Cinema
In 2013 maakte de geniale Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro de Pacific Rim, een geeky film met manga roots. Het was een stortvloed aan hallucinante gevechten tussen de Kaijus (reuzemonsters) en robots die door de mens ontworpen werden ter verdediging. Jammergenoeg is dit geresulteerd in een gedeeltelijke flop.

T2 : Trainspotting ? wake-up call!
Making of - Cinema
Sommigen zijn sceptisch over de naderende release van het Trainspotting vervolg. De jaren ?90 cultfilm werd door topregisseur Danny Boyle ingeblikt, is gebaseerd op de roman van Irvine Welsh en liet de wereld schots acteur Ewan McGregor (nog meer) ontdekken.

25 Filmsuggesties voor Valentijn!
Actueel - Cinema
Wie viert er Valentijn dit jaar? Of je nu fan bent of niet, het is dé ideale reden om een romantische film eens van onder het stof te halen. Of gewoon gezellig romantisch naar de cinema? Het kan! Er zijn in feite wel een aantal leuke romances te bekijken. We lijsten ze even voor u op, gescheiden in verschillende categorieën. Aan de singles hebben we natuurlijk ook gedacht. Geniet!

Deze 10 nieuwkomers op Netflix moet je zien | Februari 2017
Actueel - Cinema
It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier.

Taboo : Handige Hardy (serie)
Actueel - Cinema
Het is al een tijdje geleden sinds we de Britse acteur Tom Hardy bezig zagen in een rol met facetten die veel verder gaan dan zijn imposante gestalte?

Fasten your seatbelts: Fast & Furious Live komt eraan!
Actueel - Cinema
Het publiek kan zich alvast klaarmaken voor de ultieme adrenalinestoot, want één van 's werelds meest populaire en langstlopende filmreeksen aller tijdens, Fast & Furious, racet naar de live-entertainment arena. U


 Cinenews.be  
Game of Thrones S06, Star Trek - The Animated Series, The Affair, The 100 S03... Uw Serie Review.
Review - Series
De comeback van nerds, gewelddadige intriges op de rechtbank, Science-Fiction, wat overspel, superhelden en criminelen. Keuze aan thema's genoeg voor iedereen.

Gotham S02, Arrow S04, Banshee S04, Supernatural S11
Review - Series
Demonen, superhelden die er meer dan klaar voor zijn, geweld, science-fiction, brandweermannen en politiemannen uit Chicago? u houdt van afwisseling ? Hier bent u dan alvast goed gediend !

Devil?s Rope, X-Men Apocalypse, Warcraft? uw DVD review.
Review - DVD / Blu-Ray
Wat hebben de helden van Marvel, een filmbewerking van een game, een documentaire over prikkeldraad en een zen film met elkaar gemeen ? Uw DVD review natuurlijk !

Brooklyn Nine-Nine S03, Vinyl, Mr Robot, Killjoys? uw series review.
Review - Series

Batman vs Superman, Eddie the Eagle, Kung-fu Panda 3? uw DVD review.
Review - DVD / Blu-Ray
Hoog tijd van onze vertraging in te halen (te wijten aan de nodige vakantie) ! Hup ! Hup ! Let?s go en we (her)ontdekken de titels van de zomer !

Ballers, The Last Ship S02, The Leftovers S02... uw serie-review.
Review - Series
Een uitstekende serie met Dwayne Johnson die business en sport mixt, het tweede seizoen van de aangrijpende serie The Leftovers, een pur sang Trêve ... Aan tafel!

Gesponsorde links

Sites & Media
 • Cinema.nl
 • Film1
 • Filmkrant
 • Filmstart.nl
 • Movie Meter
 • Biosagenda

  Movie Machine
  Online filmmagazine met dagelijks filmnieuws, aandacht voor cultfilms, soundtracks en Video/DVD releases en sneak preview films.

 •  FilmTotaal - Films op TV  
  Films op TV voor zondag 17 Februari 2019
  Fun with Dick and JaneFun with Dick and Jane
  07:15 - 09:00 op RTL4
  Komedie (2005) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.1 (113081 stemmen)
  Met Jim Carrey, Téa Leoni, Alec Baldwin e.a

  Wanneer Dick Harper gepromoveerd wordt tot hoofd communicatie bij het bedrijf Globodyne, zijn hij en zijn vrouw Jane zeer blij. Geen zorgen meer over geld en Jane kan stoppen met werken om thuis te zorgen voor zoontje Billy. Helaas blijkt dit alles een droom want de volgende dag gaat Globodyne op verdachte wijze failliet. Aangezien Jane haar baan al heeft opgezegd, staan de Harpers er slecht voor. De eerste maanden kunnen ze nog redelijk rondkomen maar wanneer het water hun echt aan de lippen staat, lijkt het criminele pad onvermijdelijk.


  Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend?Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend?
  07:15 - 08:55 op SBS6
  Familiefilm (2014) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.1 (776 stemmen)
  Met Bella Thorne, Ryan Ochoa, Roshon Fegan e.a

  Max is verliefd op Cammy, een slimme en mooie roodharige op school. Als hij eindelijk een date weet te scoren met haar, is dat op Halloween. Net die avond besluit de kwaadaardige geest Phears de wereld te veroveren en is het aan Max om hem te verslaan.


  Christmas with the KranksChristmas with the Kranks
  10:25 - 12:40 op Comedy Central
  Komedie (2004) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.2 (27278 stemmen)
  Met Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd e.a

  Luther en Nora Krank hebben hun hele leven trouw Kerstmis gevierd, maar nu hun dochter Blair als vrijwilligster van het Vredeskorps in Peru is, wacht de Kranks dit jaar een eenzame Kerst. Op een avond ziet Luther een poster in een reisagentschap en beeldt zich in hoe Nora en hij een cruise in de zonnige Caraïben maken. Nora is al vlug gewonnen voor het idee, maar de buren zijn ronduit geschokt. Tot overmaat van ramp weigert Luther dit jaar de kerstversieringen aan te brengen waarvoor de straat vermaard is. Het gekibbel tussen de Kranks en hun buren escaleert al vlug en dreigt de hele kerstsfeer grondig te bederven. En dan krijgen de Kranks onverwacht een telefoontje van Blair. Ze komt toch naar huis voor Kerstmis. Nu rest hun nog amper 24 uur om zichzelf en alle buren weer in een echte kerststemming te krijgen.


  The Little PrincessThe Little Princess
  10:40 - 12:40 op NET5
  Komedie (1939) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 7.3 (4320 stemmen)
  Met Shirley Temple, Richard Greene, Anita Louise e.a

  De moeder van het rijke meisje Sara Crewe is overleden. Ze wordt door haar liefhebbende vader naar een exclusieve kostschool in Londen gebracht, waar zij een speciale behandeling krijgt zolang de cheques van haar vader blijven binnenkomen. Wanneer het gerucht gaat dat hij is omgekomen en bankroet is verklaard, wordt Sara alle privileges ontnomen en degradeert het hoofd van de school, Miss Minchin haar naar de keuken. Sara blijft echter geloven dat haar vader nog in leven is en bezoekt iedere dag het ziekenhuis in de hoop hem daar tussen de gewonden te ontdekken. Door haar opgewekte natuur en mooie stem laat zij de gewonde soldaten en zichzelf de zorgen van alledag vergeten


  A Shot in the DarkA Shot in the Dark
  14:30 - 16:10 op BBC2
  Komedie (1964) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.6 (19239 stemmen)
  Met Peter Sellers, Elke Sommer, George Sanders e.a

  Inspecteur Clouseau wordt teruggeroepen naar het vaderland van een plutocraat uit Parijs om een moord op te lossen. Ondanks dat al het bewijs naar één persoon wijst, weigert Clouseau, onder de indruk van haar schoonheid, te geloven dat zij de dader is.


  Das kalte HerzDas kalte Herz
  15:30 - 16:55 op NPO3
  Familiefilm (2014) uit Duitsland
  IMDB-rating: 6.7 (35 stemmen)
  Met Laura Garde, Rafael Gareisen, Marie Gruber e.a

  Peter Munk werkt in een kolenmijn. Daardoor kan hij niet de rijkdommen vergaren die hij wenst. Maar op een dag krijgt hij drie wensen, en daarmee de kans een nieuw leven op te bouwen. Maar de boel loopt niet zoals gehoopt.


  Wallace and Gromit: A Matter of Loaf and DeathWallace and Gromit: A Matter of Loaf and Death
  19:05 - 19:35 op BBC1
  Animatie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 7.7 (10733 stemmen)
  Met Peter Sallis, Sally Lindsay, Melissa Collier e.a

  Wallace en Gromit openen een bakkerij en raken tegelijkertijd betrokken bij een moordmysterie. Maar als Wallace verliefd wordt is het aan Gromit om de zaak op te lossen.


  Paul Blart: Mall CopPaul Blart: Mall Cop
  20:00 - 22:05 op Comedy Central
  Komedie (2009) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.2 (83782 stemmen)
  Met Kevin James, Keir O'Donnell, Carla Antonino e.a

  Paul Blart (Kevin James) is een bewaker in een overdekt winkelcentrum. Als een georganiseerde bende het winkelcentrum overvalt moet hij in actie komen en alles doen om ze proberen te stoppen.


  The TransporterThe Transporter
  20:30 - 22:15 op Veronica
  Actie (2002) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 6.8 (266367 stemmen)
  Met Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze e.a

  Ex-militair Frank Martin leidt op het eerste gezicht als buitenlander een rustig leven in het zuiden van Frankrijk. Dit is echter maar schijn, want Frank heeft zich gespecialiseerd in het afleveren van allerhande pakjes, zonder zich vragen te stellen over de inhoud ervan. Dankzij zijn ijzeren discipline en zijn strikte regels slaagt hij erin zijn bezigheden geheim te houden voor de politie. Op een dag ontdekt Frank dat zijn laatste pakje een gekneveld, jong meisje bevat en hij heeft het er ontzettend moeilijk mee haar zomaar aan een misdaadbende uit te leveren.


  Trouble with the CurveTrouble with the Curve
  20:30 - 22:40 op SBS9
  Drama (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.8 (48668 stemmen)
  Met Clint Eastwood, Chelcie Ross, Raymond Anthony Thomas e.a

  Trouble with the Curve volgt een oude honkbalscout (Eastwood) die langzaam blind wordt. Hij besluit om nog één keer samen met zijn dochter (Adams) naar Atlanta af te reizen om een veelbelovende speler te bekijken. Zij werkt op een groot advocatenkantoor en was nooit close met haar vader, die er na de dood van haar moeder alleen voor stond.


  You Don't Mess with the ZohanYou Don't Mess with the Zohan
  21:30 - 23:45 op RTL7
  Actie (2008) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 5.5 (155388 stemmen)
  Met Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui e.a

  Zohan (Adam Sandler) is een Israëlische commando die zijn eigen dood in scène zet om zijn droom te verwezenlijken: hairstylist worden in New York.


  Transporter 2Transporter 2
  22:15 - 00:00 op Veronica
  Actie (2005) uit Frankrijk
  IMDB-rating: 6.3 (156605 stemmen)
  Met Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta e.a

  Frank Martin is de beste in zijn branche. Hij verhuurt zichzelf als 'transporter', een specialist in het vervoeren van delicate vrachtjes' in alle soorten en maten. Extreme auto- en jet ski achtervolgingen, keiharde gevechten en spannende actie scènes bewijzen dat de 'transporter' meer is dan de auto waarin hij rijdt....


  LionLion
  23:30 - 23:40 op Canvas
  Biografie (2016) uit Australië
  IMDB-rating: 8.1 (61286 stemmen)
  Met Sunny Pawar, Abhishek Bharate, Priyanka Bose e.a

  Een vijfjarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft veel uitdagingen, voordat hij geadopteerd wordt door een Australisch echtpaar. 25 jaar later gaat hij op zoek naar zijn verloren familie.


  Blades of GloryBlades of Glory
  00:15 - 01:45 op BBC1
  Komedie (2007) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.3 (143042 stemmen)
  Met Will Ferrell, Jon Heder, Will Arnett e.a

  De opschepperige macho Chazz Michael Michaels en het voormalige wonderkind Jimmy MacElroy zijn elkaars rivalen bij het kunstrijden op de schaats. Hun meest recente confrontatie bij de wereldkampioenschappen, waarbij ze de eerste plaats moeten delen, loopt uit op een ordinaire vechtpartij. Chazz en Jimmy moeten hun gouden plakken inleveren en worden geschorst.<br>Drieënhalf jaar later is Michaels een dronken feestbeest geworden dat als boze tovenaar in een kinderijsrevu optreedt en MacElroy is verbannen naar de sportschoenenafdeling van een sportartikelenwinkel. Maar dan is er plots een uitweg, een overvriendelijke vroegere stalker van Jimmy krijgt een ingeving. Om weer te kunnen schaatsen moeten Chazz en Jimmy alleen maar hun langdurige wederzijdse afkeer van elkaar opzijzetten en hun krachten bundelen als het eerste herenpaar kunstrijden om mee te dingen in de geschiedenis van de sport. …als de sport blijft voortbestaan....


  Salting the BattlefieldSalting the Battlefield
  00:35 - 02:10 op SBS9
  Actie (2014) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 6.6 (3022 stemmen)
  Met Ralph Fiennes, Shazad Latif, Felicity Jones e.a

  Het leven in ballingschap blijkt moeilijker dan Johnny Worricker en Margot Tyrrell hadden verwacht, zeker nu ook de MI5 hen op de hielen zit. Worricker weet dat er maar één kans is om de problemen in zijn persoonlijke en professionele leven op te lossen: terugkeren naar huis om de machtige premier, Alec Beasley, te confronteren.


  The Tall ManThe Tall Man
  00:35 - 02:25 op RTL8
  Misdaad (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6 (31372 stemmen)
  Met Jessica Biel, Jodelle Ferland, Stephen McHattie e.a

  Jessica Biel speelt een vrouw die op zoek gaat naar The Tall Man, een mysterieuze figuur die haar kind heeft gekidnapt.


  WilliamsWilliams
  00:55 - 02:40 op BBC2
  Documentaire (2017) uit Verenigd Koninkrijk
  IMDB-rating: 9.2 (9 stemmen)
  Met Emily Bevan, Jenny Funnell e.a

  Frank Williams is de legendarische oprichter van het Formula 1 team van Williams.
  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden