Internet cursussen en tutorials
Internet Vergelijken

Vergelijk hier o.a. internet van alle providers.

Praktische Workshop Web 2.0
Op deze website vindt u een Collage van Web 2.0 onderwerpen. Hiermee krijgt u een beeld van de mogelijkheden van het nieuwe internet en hun samenhang. Probeer, experimenteer en ga er vooral zelf mee aan de slag. Maak uw eigen kunstwerk!

WBS-online
Actuele en interactieve website gericht op ict nieuws en consultancy. Naast links naar online nieuws, ook gratis software en een forum. Ook is het mogelijk om computerservice aan huis te regelen.

Techzine
Techzine is een ICT Community / Nieuws site. Dagelijks wordt deze website geupdate met het laatste ICT Nieuws, gratis downloads en veel informatieve artikels. Tevens is er een discussieforum voor vragen over computers en het Internet.
Cursus Internet
Wie wil er nu niet meerijden op de digitale snelweg? Deze cursus voor de internetbeginners leert je stap voor stap de mogelijkheden van het web kennen. De cursus Internet is een volledig afgewerkte cursus.Gratis link toevoegen
Op zoek-start.nl kunt u gratis uw links toevoegen en ontvangt elke aangemelde link een volledig geoptimaliseerde pagina binnen onze index.

Pepermunt.net
Eerste hulp bij Internet. Alles over avatars maken, bellen via internet, goede freeware, en 1001 andere handige dingen op internet.

Internetcursus voor kinderen
Internetcursus voor Senioren
De werking van DNS
Beginthier.nl
Zo Werkt Internet
Cursus Internet voor Beginners
Myfaqs.nl
BeginnersWeb
HCCnet Internet Woordenboek
Leren downloaden
ADSL instellingen
Zoeken is nog geen vinden
Internetwoordenboek (1)
Internetwoordenboek (2)
TCP/IP

Gesponsorde links

 Techzine Mixed feed  
Nieuws: Microsofts Swiftkey maakt gebruik van kunstmatige intelligentie
Kunstmatige intelligentie is steeds meer aanwezig in het dagelijkse leven. Zo worden fotos binnen de iPhone al gesorteerd met behulp van kunstmatige intelligentie, en maakt Google er voor de Gmaildienst ook gebruik van. Microsoft brengt kunstmatige intelligentie nu ook naar zijn SwiftKey toetsenbord-app voor mobiele telefoons.De nieuwe versie van SwitftKey voor Android maakt gebruik van een neuraa....

Nieuws: Google komt met encryptie voor quantumcomputers
Google voorziet in een bčtatest zijn Chrome browser van encryptie die data veilig moet maken van quantum computers. Daarmee probeert het bedrijf zijn webbrowser veilig te maken voor technologie van de toekomst. De verwachting is namelijk dat veel van de encryptieprotocollen die nu gebruikt worden, in de toekomst in een mum van tijd gekraakt kunnen worden.De bčta van Chrome krijgt echter de mogelij....

Nieuws: GlobalFoundries komt met 7nm processor
Waar gisteren duidelijk werd dat Intel aan een processor werkt zes rekenkernen, komt GlobalFoundries vandaag met een andere belangrijke ontwikkeling. Het bedrijf steekt 2 miljard dollar in de ontwikkeling van een nieuwe processor die slechts 7 nanometer zijn.GlobalFoundries verwacht dat het in 2018 de markt kan betreden met de chips. De technologie zou moeten helpen om meer processorkracht te bied....


Internet cursussen en tutorials
Hoe werkt het Internet?
Hoe werkt het internet?
Hier
kunt u een prachtig filmpje (gratis!) downloaden waarin de werking van het Internet wordt gesimuleerd. U ziet en hoort (in het Nederlands) een duidelijke uitleg over router, firewall, LAN en nog veel meer. Een aanrader!

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden