Aanbiedingen!
Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

BelgiŽ:  
Antwerpen - Brussel -

Contact
 
Hilversum
Gemeente Hilversum
OfficiŽle site met contactgegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.

Hilversum plattegrond
Handige kaart van Hilversum. Gooi en Eemlander - Alle Artikelen  
SyriŽgangers Huizen aangehouden
HUIZEN - De politie heeft in Huizen twee stellen aangehouden die op het punt stonden om naar SyriŽ te vertrekken. Het gaat om vier volwassenen tussen de 30 en 34 jaar. Het eerste stel heeft een baby van acht maanden. Het tweede stel heeft vijf kinderen in de leeftijd van 1 tot negen jaar. De kinderbescherming heeft de kinderen vrijdagavond opgehaald en ondergebracht in verschillende pleeggezinnen, buiten Huizen. De tien paspoorten zijn per direct vervallen verklaard, waardoor het voor deze personen niet mogelijk is om uit te reizen.

Kinderen mogelijke jihadisten ?veilige plek?
HUIZEN - De kinderen uit Huizen, van wie de paspoorten zijn afgenomen omdat het vermoeden bestaat dat hun ouders van plan waren naar oorlogsgebied in het Midden-Oosten te gaan, zijn uit huis geplaatst en op een ?veilige? plaats ondergebracht.

Paspoorten jihad-gezinnen Huizen ingenomen
HUIZEN - De politie heeft in het Gooise Huizen de paspoorten van tien mensen afgepakt, omdat er aanwijzingen bestonden dat zij voorbereidingen troffen om naar SyriŽ af te reizen.

Strop van tientallen miljoenen verhoging dijken
SOEST - De kosten van de dijkverhoging langs de Eem en Zuidelijke Randmeren zijn de afgelopen jaren explosief gestegen.

Jihad-persconferentie Huizen
HUIZEN - In Huizen geeft de burgemeester zaterdag om 13.45 uur een persconferentie samen met politie, Openbaar Ministerie en de Raad van de Kinderbescherming.

Dorps sfeertje op terras winebar en bistro in Muiderberg
MUIDERBERG - Hij is inmiddels niet meer weg te denken in de zomer; de terrassentest van De Gooi- en Eemlander. Ook deze zomer bezoeken we weer zestien terrassen in Gooi, Vechtstreek, Plassen en Eemland. Op welk terras zitten we er relaxt bij, waar is de bediening vlot en vriendelijk ondanks de drukte, in welke zaak valt de rekening uiteindelijk mee en waar is toiletbezoek alleen bij hoge nood aan te raden. Deze zomer komen een paar oude bekenden voorbij, maar ook nieuwe stekken. Vandaag: De Beleving in Muiderberg.


 dichtbij.nl - t-gooi  
Open dag bij Globe in MCO Hilversum
HILVERSUM - Muziek- en kunstliefhebbers in de regio kunnen zaterdag 6 september tussen 12.00 en 16.00 uur wederom kennismaken met de docenten bij Globe. In het MCO op de Heuvellaan 33 en in de Kunstbarak, is de te sfeer proeven van de vele kunstvormen die de docenten van het Hilversumse centrum voor Kunst en Cultuur aanbieden.

Geluidloze fanfare trekt door centrum Hilversum
HILVERSUM - Aandacht vragen voor het belang van goed horen. Met die instelling trok de Connect Hearing fanfare zaterdagmiddag door het centrum van Hilversum. De fanfare met alle toeters en bellen was volledig geluidloos en trok zodoende de nodige aandacht.

Burgemeester Hertog uit zorgen na arrestatie jihad-gezinnen
HUIZEN - 'Als mens en als burgemeester raken deze recente gebeurtenissen mij. Ik ben er voor de Huizer inwoners en hun welzijn, hun veiligheid. Ik ben dan ook bezorgd over deze situatie.' Dat zei burgemeester Fons Hertog van Huizen tijdens de persconferentie zaterdag na het bericht dat de politie de paspoorten van tien potentiŽle jihad-strijders uit Huizen heeft afgepakt.

Vijftien mille schade door vernielingen in Huizen
HUIZEN - Binnen de gemeente Huizen is ook in de eerste helft van dit jaar voor duizenden euro's aan schade aangericht. Uiteindelijk stopte de teller op 15.424 euro. 'Een fors bedrag, wat we beter hadden kunnen gebruiken voor andere zaken', meldt de gemeente.


 Drimble | Hilversum Nieuws  
Open dag bij Globe in MCO Hilversum
Muziek- en kunstliefhebbers in de regio kunnen zaterdag 6 september tussen 12.00 en 16.00 uur wederom kennismaken met de docenten bij Globe....

Surprise surprise scoort ruim miljoen kijkers
De comeback van Henny Huisman op televisie heeft SBS6 zaterdagavond ruim een miljoen kijkers opgeleverd. Naar Surprise surprise keken volgens...

Schiphol-Almere C./Hilversum Zaterdag 30 Augustus 21:34
Tussen Amsterdam Zuid en Weesp rijden minder treinen door een defecte trein. Verwachting Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 - 30 min....

Geluidloze fanfare trekt door centrum Hilversum
Aandacht vragen voor het belang van goed horen. Met die instelling trok de Connect Hearing fanfare zaterdagmiddag door het centrum van Hilversum....

HILVERSUM: Gooi en Vechtstreek - zaterdag 30 augustus 2014 17:01
Hilversum: Gooi En Vechtstreek - Zaterdag 30 Augustus 2014 17:01...

SyriŽgangers Huizen aangehouden
Huizen - De politie heeft in Huizen twee stellen aangehouden die op het punt stonden om naar SyriŽ te vertrekken. Het gaat om vier volwassenen...

Gesponsorde links
Bevolking

1 Mei 2014 telde de gemeente hilversum 86.795 inwoners (bron: CBS).

Divers
Koopzondagen Hilversum

Gemeente Hilversum

VVV Hilversum

Winkels Hilversum

Fotos van Hilversum

Nieuws
Nieuws uit en voor Hilversum-Oost.

Evenementen:
Rabobank Wielerronde van Hilversum
Rondleiding Hilversumse raadhuis
Hilversum On Air
Mediastad Muziek Festival

 SP afdeling Hilversum  
Ondoordachte bezuinigingen bij de Gooische Brandweer
In juni vorig jaar besloot de Hilversumse gemeenteraad om 10% te ebzuinigen op de brandweer. Het was absoluut onduidelijk waar er dan op bezuinigd moest worden.DE SP stemde tegen. Wij wilden eerst de effecten weten. Die weten we nu, en daar schrok de gemeenteraad nogal van.

Hilversum Noord weer veilig
Bewoners van Hilversum Noord voelen zich weer een stuk veiliger nu een aantal flinke veiligheidsproblemen zijn opgelost.

Ergernissen Langgewenst
Bewoners van het Langgewenst ervaren veel overlast van wildplassen, zwerffietsen, rondangende jongeren, etc. De Hilversumse SP schoot ze te hulp.

SP pleit voor Volksfeest
De Hilversumse SP wil een volksfeest in plaats van een Dag vd Democratie waar alleen politici warm voor lopen.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden