Aanbiedingen!
Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

België:  
Antwerpen - Brussel -

Contact
Hilversum
Gemeente Hilversum
Officiële site met contactgegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.

Hilversum plattegrond
Handige kaart van Hilversum. Gooi en Eemlander - Alle Artikelen  
Goois heideveld nieuwe zuipplek
HILVERSUM - De Gooise heidevelden zijn meer en meer in trek als zuipplek voor jeugd. Dat zorgt voor ernstige overlast en schade. Zeker als het zuipfeestje gepaard gaat met gebruik van drugs en lachgas.

GNR werkt aan draagvlak in regio
HILVERSUM - Het GNR wil volgend jaar het draagvlak onder de Gooise bevolking verhogen, onder meer door een flinke uitbreiding van het aantal actieve vrijwilligers en begunstigers, en de inzet van een ?promoteam?.

Haakcursus in de Weesper Boekhandel is hip en happening
WEESP - De haakcursus van vier vrijdagochtenden in de Weesper Boekhandel heeft aangetoond dat het stoffige imago van haken er een beetje af is.

Orde scheppen in papieren chaos
WEESP - In Weesp kunnen alle inwoners met een laag inkomen gebruik maken van het inloopspreekuur Administratie voor Elkaar van Versa Welzijn. Mensen die het moeilijk vinden om hun administratie op orde te krijgen of houden door scheiding of overlijden van een partner kunnen een beroep doen op de vrijwilligers van het spreekuur Administratie voor Elkaar.

Sonja Buursema: ?De kinderboerderij is mijn leven?
HUIZEN - Deze week in de interviewserie Gedreven: Sonja Buursema, beheerder van kinderboerderij De Warande in Huizen. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ruim dertig jaar geleden kwam ze er voor het eerst, in het kielzog van haar moeder Myra. Samen bouwden ze aan wat De Warande nu is. Het zal na de aanstaande sloop en daarop volgende nieuwbouw onherkenbaar zijn. ?Alles wordt anders, behalve de sfeer. Want wij zijn dezelfde mensen.?

Getipt: ?De Jossen? van Deo et Arti
EEMNES - Wekelijks laat De Gooi- en Eemlander in de rubriek ?Getipt? iemand aan het woord die enthousiast is over een cultureel evenement in de regio. Dat kan een toneelstuk zijn, een expositie of een concert. Deze week: Regisseur Sjef Smet over de eenakter ?De Jossen? van Tom Lanoye bij Eemnesser Toneelvereniging Deo et Arti.


 dichtbij.nl - t-gooi  
Weer keuze uit leuk vrijwilligerswerk. Vrijwilliger zijn past ons allemaal
NAARDEN - BoodschappenPlusBus Versa zoekt een enthousiaste vrijwilliger administratie, die het leuk vindt om de telefoon op te nemen en de inschrijvingen te doen en te verwerken. De werktijden zijn in overleg.Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent zoekt een Coördinator Loods- en voorraadbeheer die goed met een computer om kan gaan, en daarnaast heeft u ook coördinerende en logistieke taken.Stichting Rijksmuseum Muiderslot zoekt enthousiaste Vrijwilligers educatie. Uw werkzaamheden zijn onder andere schoolgroepen gastvrij ontvangen en begeleiden tijdens het bezoek aan het kasteel.Vivium Zorggroep Naarderheem organiseert regelmatig leuke activiteiten. Wij zoeken vrijwilligers die onze cliënten van en naar deze evenementen willen vervoeren. U werkt twee uur per maand.lees verder

a cappella workshop in Laren
LAREN - Op 14 oktober start er een vierdelige workshop a cappella zingen in Laren o.l.v. Ton Philips. Doe mee en geniet van je stem en de prachtige samenklank met de andere vocalisten.

Business&Art Open Netwerk Borrel
LAREN - De maandelijkse Radio 6FM in Business Open Netwerkborrel vindt deze maal plaats op locatie vanuit Gastrobar Anton aan de Brink in Laren. Ondernemers zijn welkom op vrijdag 30 september van 16:30 ? 18:30 uur. Tijdens de netwerkborrel maak je kans om jouw bedrijf in de spotlight te zetten live op de radio.

Geboortefotografie in 't Gooi door Renate van Lith Fotografie.
BLARICUM - Huwelijksfotografen zijn er in overvloed, geboortefotografen zijn er een stuk minder. Niet veel mensen denken er immers aan om professionele foto's te laten nemen van hun bevalling: een gemiste kans, aldus geboortefotograaf Renate van Lith uit Zaanstad.


 Drimble | Hilversum Nieuws  
MVO Gooise Meren voor impuls aan arbeidsmarkt
De gemeente Gooise Meren en (lokale) ondernemers slaan de handen ineen om samen te werken aan een duurzaam sociaal en economisch Gooise...

Na jaren toch aanpak 188 ´erkerhuizen´
Huizen - Na jaren onderzoeken en touwtrekken is begonnen met renovatiewerkzaamheden aan 188 erkerwoningen in de wijk Stad en Lande-zuid....

[VIDEO] Nederland wederom diep geraakt door verhaal ouders Livia van Beelen
De ouders van Livia van Beelen waren gisteravond te gast in het programma Pauw op NPO1. Het hartverscheurende verhaal over de zelfmoord...

Aftellen naar de Café Top 100: de Gouden Apenstaart
De Café Top 100 2016 wordt maandag 7 november onthuld in Hilversum. De cafés die in de lijst staan, hebben daar inmiddels bericht...

Dit is er te doen met Burendag
Hilversumsnieuws.nl - HILVERSUM - Barbecueën met de buren' Koffiedrinken op de buurtbank' Theemiddag met de flatbewoners' Het kan zaterdag...

´Klap in gezicht van Lekker Laren´
Laren - ?Het mag duidelijk zijn dat als je nog maar de helft van het terrein mag gebruiken, je niet een evenement van deze mooie...

Gesponsorde links
Bevolking

1 Mei 2014 telde de gemeente hilversum 86.795 inwoners (bron: CBS).

Divers
Koopzondagen Hilversum

Gemeente Hilversum

VVV Hilversum

Winkels Hilversum

Fotos van Hilversum

Nieuws
Nieuws uit en voor Hilversum-Oost.

Evenementen:
Rabobank Wielerronde van Hilversum
Rondleiding Hilversumse raadhuis
Hilversum On Air
Mediastad Muziek Festival

 SP afdeling Hilversum  
Ondoordachte bezuinigingen bij de Gooische Brandweer
In juni vorig jaar besloot de Hilversumse gemeenteraad om 10% te ebzuinigen op de brandweer. Het was absoluut onduidelijk waar er dan op bezuinigd moest worden.DE SP stemde tegen. Wij wilden eerst de effecten weten. Die weten we nu, en daar schrok de gemeenteraad nogal van.

Hilversum Noord weer veilig
Bewoners van Hilversum Noord voelen zich weer een stuk veiliger nu een aantal flinke veiligheidsproblemen zijn opgelost.

Ergernissen Langgewenst
Bewoners van het Langgewenst ervaren veel overlast van wildplassen, zwerffietsen, rondangende jongeren, etc. De Hilversumse SP schoot ze te hulp.

SP pleit voor Volksfeest
De Hilversumse SP wil een volksfeest in plaats van een Dag vd Democratie waar alleen politici warm voor lopen.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden