Aanbiedingen!
Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

België:  
Antwerpen - Brussel -

Contact
Hilversum
Gemeente Hilversum
Officiële site met contactgegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.

Hilversum plattegrond
Handige kaart van Hilversum. Gooi en Eemlander - Alle Artikelen  
Dilemma?s rond spoor Comeniuslaan Bussum
BUSSUM - Een buurt die zich zorgen maakt over toenemende onveiligheid van de spoorwegovergang op de Comeniuslaan-Zwarteweg in Bussum. ProRail die aan regels gebonden is. Een raad die zich te weinig geïnformeerd voelt. En een college dat volhoudt dat er niets verandert. Zie hier de ingrediënten voor een hoog oplopende discussie en spraakverwarring in Gooise Meren. Die de gemeente bovendien nog eens veel geld kan gaan kosten.

Loosdrechtse uitbater Argentinos ?t Schippertje heeft zijn zin
LOOSDRECHT - De Raad van State stelt in een definitieve uitspraak vast dat de Loosdrechtse horecaonderneming Argentinos ?t Schippertje wel degelijk een volwaardige horecabestemming heeft gekregen. En die kan niet alsnog via een achterdeurtje in het bestemmingsplan door de gemeente Wijdemeren worden ingeperkt, zo blijkt uit de uitspraak.

Wapendrager Hilversum voorlopig vrij
HILVERSUM - De rechtbank Lelystad heeft de 42-jarige Suleyman I. uit Nieuwegein geschorst uit zijn voorlopige hechtenis.

Lage opkomst debat over Toekomstvisie
WEESP - Een beetje een teleurstellend aantal Weespers heeft dinsdagavond de bijeenkomst over de Toekomstvisie in de Grote Kerk bijgewoond.

T-shirts ontwerpen en bedrukken in Huizer Museum
HUIZEN - ?Ontwerp en maak een uniek T-shirt, dat niemand anders heeft?. Dat was woensdagmiddag de uitdaging tijdens een KinderAtelier in het Huizer Museum onder kunstzinnige leiding van Irene Hoogeveen en Angelique Steeman van den Brink.

Korfballen ondanks engerlingen in Huizen
HUIZEN - ?Met een beetje passen en meten? kon woensdagmiddag het schoolkorfbaltoernooi toch plaatsvinden bij de KV Huizen aan de Bovenweg in Huizen.


 dichtbij.nl - t-gooi  
Werkgevers in het zonnetje op Dag van de Duizend Voorbeelden tijdens opening MVO Gooise Meren
BUSSUM - Twee werkgevers kregen bij de opening van het nieuwe pand van MVO Gooise Meren een attentie uitgereikt van wethouder Gerben Struik in het kader van de Dag van de Duizend Voorbeelden. SolarPartners en De Vestingh Verf & Glas zijn ondernemers die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. De uitreiking was tijdens de opening van het pand van MVO Gooise Meren aan de Hooftlaan 44 in Bussum. Burgemeester Han ter Heegde: ?Participatie is mijn stokpaardje. MVO Gooise Meren geeft het goede voorbeeld.? Op 16 februari kwamen veel bedrijven uit de omgeving, relaties en partners van harte netwerken bij de bruisende opening.

Kunstwerk Rode Kruis als eerste getoond bij opening MVO Gooise Meren
BUSSUM - Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan heeft het Rode Kruis Gooi en Vechtstreek een kunstwerk laten maken dat bij toerbeurt bij diverse maatschappelijke organisaties wordt getoond. Het publiekprivate platform MVO Gooise Meren viel de eer te beurt om het kunstwerk te onthullen en als eerste te exposeren. Dat gebeurde tijdens de opening van het pand van MVO Gooise Meren op donderdag 16 februari. Het kunstwerk van partner Rode Kruis is vooral bedoeld om de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de organisatie te bedanken.

Directeur Paul Blonk van Casparus College op non-actief
WEESP - Paul Blonk, directeur van het Casparus College, is op non-actief gesteld omdat de instroomgegevens in de leerlingadministratie onjuist zijn ingevoerd. Het bestuur van de Gooise Scholen Federatie heeft dit besloten en er is inmiddels een interim-directeur benoemd.

Na 20 jaar ontstaat eindelijk de mogelijkheid om de verkeersveiligheid rond de overwegen in Naarden / Bussum aan te passen.
BUSSUM - Op de informatie avond ter introductie van de participatie avonden over de herinrichting van de wegen bij de spoorwegovergangen werd aangegeven dat sinds 1998 er allerlei mogelijkheden onderzocht zijn om de Spoorse Doorsnijding van Bussum en Naarden aan te pakken. Roel Kamphuis was namens ChristenUnie Gooise Meren aanwezig op deze avond. De ChristenUnie heeft onder andere in september/oktober 2015 op directe actie qua verkeersveiligheid aangedrongen bij de wethouder, voorstellen aangedragen en is de ontwikkelingen actief blijven volgen.


 Drimble | Hilversum Nieuws  
MVO Gooise Meren voor impuls aan arbeidsmarkt
De gemeente Gooise Meren en (lokale) ondernemers slaan de handen ineen om samen te werken aan een duurzaam sociaal en economisch Gooise...

Na jaren toch aanpak 188 ´erkerhuizen´
Huizen - Na jaren onderzoeken en touwtrekken is begonnen met renovatiewerkzaamheden aan 188 erkerwoningen in de wijk Stad en Lande-zuid....

[VIDEO] Nederland wederom diep geraakt door verhaal ouders Livia van Beelen
De ouders van Livia van Beelen waren gisteravond te gast in het programma Pauw op NPO1. Het hartverscheurende verhaal over de zelfmoord...

Aftellen naar de Café Top 100: de Gouden Apenstaart
De Café Top 100 2016 wordt maandag 7 november onthuld in Hilversum. De cafés die in de lijst staan, hebben daar inmiddels bericht...

Dit is er te doen met Burendag
Hilversumsnieuws.nl - HILVERSUM - Barbecueën met de buren' Koffiedrinken op de buurtbank' Theemiddag met de flatbewoners' Het kan zaterdag...

´Klap in gezicht van Lekker Laren´
Laren - ?Het mag duidelijk zijn dat als je nog maar de helft van het terrein mag gebruiken, je niet een evenement van deze mooie...

Gesponsorde links
Bevolking

1 Mei 2014 telde de gemeente hilversum 86.795 inwoners (bron: CBS).

Divers
Koopzondagen Hilversum

Gemeente Hilversum

VVV Hilversum

Winkels Hilversum

Fotos van Hilversum

Nieuws
Nieuws uit en voor Hilversum-Oost.

Evenementen:
Rabobank Wielerronde van Hilversum
Rondleiding Hilversumse raadhuis
Hilversum On Air
Mediastad Muziek Festival

 SP afdeling Hilversum  
Ondoordachte bezuinigingen bij de Gooische Brandweer
In juni vorig jaar besloot de Hilversumse gemeenteraad om 10% te ebzuinigen op de brandweer. Het was absoluut onduidelijk waar er dan op bezuinigd moest worden.DE SP stemde tegen. Wij wilden eerst de effecten weten. Die weten we nu, en daar schrok de gemeenteraad nogal van.

Hilversum Noord weer veilig
Bewoners van Hilversum Noord voelen zich weer een stuk veiliger nu een aantal flinke veiligheidsproblemen zijn opgelost.

Ergernissen Langgewenst
Bewoners van het Langgewenst ervaren veel overlast van wildplassen, zwerffietsen, rondangende jongeren, etc. De Hilversumse SP schoot ze te hulp.

SP pleit voor Volksfeest
De Hilversumse SP wil een volksfeest in plaats van een Dag vd Democratie waar alleen politici warm voor lopen.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden