Aanbiedingen!
Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

België:  
Antwerpen - Brussel -

Contact
Hilversum
Gemeente Hilversum
Officiële site met contactgegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.

Hilversum plattegrond
Handige kaart van Hilversum. Gooi en Eemlander - Alle Artikelen  
Regio viert koningsdag [fotoalbum]
HILVERSUM - Het was feest in de regio op Koningsdag. In diverse plaatsen werd het volksfeest uitbundig gevierd.

'Hilversum heeft betere koopjes op de vrijmarkt dan Amsterdam'
HILVERSUM - De vlaggen met wimpels wapperen volop in Hilversum deze Koningsdag. Ook bij het raadhuis, station en de Mevlana moskee mogen ze niet ontbreken. Het is koud, maar de zon schijnt op de kleedjes van de vrijmarkt op de Kerkstraat. ?The place to be? op Koningsdag, weet koopjesjager Mustafa Kahraman.

Huizen hoopt de Koning ook zelf eens te mogen verwelkomen
HUIZEN - Koningsdag, een van de weinige dagen in het jaar dat je ongegeneerd in de meest gekke oranje outfits de straat op kunt. In Huizen ontbreekt de oranje kleur toch wel een beetje in het straatbeeld, slechts sommige volwassenen wagen zich aan een oranje accessoire.

Automobilist over de kop in centrum Hilversum
HILVERSUM - Op de hoek van het Melkpad met ?s Gravelandseweg in Hilversum maandagochtend een automobilist over de kop geslagen.

Brinkhuis Laren in te strak korset
LAREN - Als de Larense politiek de forse, tegenvallende verliezen van het Brinkhuis substantieel wil verminderen, zal het wat moeten doen aan het knellende korset waarvoor ze zelf heeft gekozen.

Golfers gespitst op gevederde vrienden
HILVERSUM - Voor dag en dauw verzamelde een tiental leden van de Hilversumsche Golf Club zich zaterdagochtend voor Bird Watching Day, de jaarlijkse teldag voor vogelsoorten georganiseerd door de Nederlandse Golf Federatie in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Nadat het tegen zes uur licht begint te worden, kan het tellen op zicht en geluid tijdens een wandeling over de banen beginnen. Dat levert ook nog eens de primeur van de Noordse kwikstaart op.


 dichtbij.nl - t-gooi  
Al zestig jaar gelukkig getrouwd
WEESP - Het was maandag precies 60 jaar geleden dat Frans en Mien Ottenhoff-Nelis trouwden. Het paar stapte voor de Laurentiuskerk in een sloep waarmee ze over de Vecht naar Fort Uitermeer voeren. Bij het fort wachtten kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden het paar op om het diamanten huwelijk te vieren.

Borden expositie Holocaust zijn verdwenen
WEESP - De vijf sandwichborden met de aankondiging van de expositie over de Holocaust zijn verdwenen.De borden waren vastgemaakt aan een paar verkeersborden in het centrum van Weesp.

Wout Appels (82) van Victoria is dé 'Clubheld' van de provincie
HILVERSUM - Hij is iedere dag op de club (zaterdag van vroeg tot laat), zorgt voor wedstrijdschema's en veldindeling en keurt de velden. De 82-jarige clubheld Wout Appels is een onmisbare kracht bij HC & FC's Victoria.

WMo-ers reizen straks met Gooise vervoerder
EEMNES - Het college heeft besloten het contract met de Regiotaxi Eemland Heuvelrug, dat op 30 april 2016 eindigt, niet te verlengen.Het Wmo-taxivervoer wordt aangesloten bij Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek.


 Drimble | Hilversum Nieuws  
Regio viert koningsdag [fotoalbum]
Het was feest in de regio op Koningsdag. In diverse plaatsen werd het volksfeest uitbundig gevierd.

Consumentenprogramma Radar vertraagd
Het consumentenprogramma Radar van Avrotros is maandagavond twintig...

Wout Appels (82) van Victoria is dé ´Clubheld´ van de provincie
Hij is iedere dag op de club (zaterdag van vroeg tot laat), zorgt voor wedstrijdschema´s en veldindeling en keurt de velden. De 82-jarige...

Burgernet-melding in Hilversum, Wijdemeren
Het vermiste meisje uit Hilversum, is in geode gezondheid gevonden. Bedankt voor het meekijken. Deze melding van Burgernet is gedaan...

'Gebouw ging als een golf'
Kathmandu - Rineke en Arnold Gronert uit Petten zaten tijdens de aardbeving in Kathmandu in een zogeheten guesthouse, en beleefden...

Burgernet-melding in Bussum, Naarden, Hilversum, Huizen, Huizen
De politie Bussum zkt ivm. een vermissing een man;67 jr;blank;1.70 mtr;grijs 1 / 2 lang haar, zw.gewatt.jas met gekl.hesje op een zw.o.fts......

Gesponsorde links
Bevolking

1 Mei 2014 telde de gemeente hilversum 86.795 inwoners (bron: CBS).

Divers
Koopzondagen Hilversum

Gemeente Hilversum

VVV Hilversum

Winkels Hilversum

Fotos van Hilversum

Nieuws
Nieuws uit en voor Hilversum-Oost.

Evenementen:
Rabobank Wielerronde van Hilversum
Rondleiding Hilversumse raadhuis
Hilversum On Air
Mediastad Muziek Festival

 SP afdeling Hilversum  
Ondoordachte bezuinigingen bij de Gooische Brandweer
In juni vorig jaar besloot de Hilversumse gemeenteraad om 10% te ebzuinigen op de brandweer. Het was absoluut onduidelijk waar er dan op bezuinigd moest worden.DE SP stemde tegen. Wij wilden eerst de effecten weten. Die weten we nu, en daar schrok de gemeenteraad nogal van.

Hilversum Noord weer veilig
Bewoners van Hilversum Noord voelen zich weer een stuk veiliger nu een aantal flinke veiligheidsproblemen zijn opgelost.

Ergernissen Langgewenst
Bewoners van het Langgewenst ervaren veel overlast van wildplassen, zwerffietsen, rondangende jongeren, etc. De Hilversumse SP schoot ze te hulp.

SP pleit voor Volksfeest
De Hilversumse SP wil een volksfeest in plaats van een Dag vd Democratie waar alleen politici warm voor lopen.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden