Aanbiedingen!
Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

BelgiŽ:  
Antwerpen - Brussel -

Contact
Hilversum
Gemeente Hilversum
OfficiŽle site met contactgegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.

Hilversum plattegrond
Handige kaart van Hilversum. Gooi en Eemlander - Alle Artikelen  
Dilemma?s rond spoor Comeniuslaan Bussum
BUSSUM - Een buurt die zich zorgen maakt over toenemende onveiligheid van de spoorwegovergang op de Comeniuslaan-Zwarteweg in Bussum. ProRail die aan regels gebonden is. Een raad die zich te weinig geÔnformeerd voelt. En een college dat volhoudt dat er niets verandert. Zie hier de ingrediŽnten voor een hoog oplopende discussie en spraakverwarring in Gooise Meren. Die de gemeente bovendien nog eens veel geld kan gaan kosten.

Loosdrechtse uitbater Argentinos ?t Schippertje heeft zijn zin
LOOSDRECHT - De Raad van State stelt in een definitieve uitspraak vast dat de Loosdrechtse horecaonderneming Argentinos ?t Schippertje wel degelijk een volwaardige horecabestemming heeft gekregen. En die kan niet alsnog via een achterdeurtje in het bestemmingsplan door de gemeente Wijdemeren worden ingeperkt, zo blijkt uit de uitspraak.

Wapendrager Hilversum voorlopig vrij
HILVERSUM - De rechtbank Lelystad heeft de 42-jarige Suleyman I. uit Nieuwegein geschorst uit zijn voorlopige hechtenis.

Lage opkomst debat over Toekomstvisie
WEESP - Een beetje een teleurstellend aantal Weespers heeft dinsdagavond de bijeenkomst over de Toekomstvisie in de Grote Kerk bijgewoond.

T-shirts ontwerpen en bedrukken in Huizer Museum
HUIZEN - ?Ontwerp en maak een uniek T-shirt, dat niemand anders heeft?. Dat was woensdagmiddag de uitdaging tijdens een KinderAtelier in het Huizer Museum onder kunstzinnige leiding van Irene Hoogeveen en Angelique Steeman van den Brink.

Korfballen ondanks engerlingen in Huizen
HUIZEN - ?Met een beetje passen en meten? kon woensdagmiddag het schoolkorfbaltoernooi toch plaatsvinden bij de KV Huizen aan de Bovenweg in Huizen.


 dichtbij.nl - t-gooi  
Klimop groeit vast aan de bovenleidingsprotaal Herenstraat
BUSSUM - In de buurt van de Herenstraat (spoorwegovergang) in Bussum zag ik vanuit het treinraampje dat er klimop aan de bovenleidingsprotaal aan vast groeide. Dit kan voor op het spoor problemen gaan geven. Van wie die klimop is, is mij niet bekend. Ik was op weg naar Papageno in Laren. Klimop is een gemene plant. Zeker voor de treinen kan dat niet als veilig worden gezien omdat er ook stroom op staat. Als de klimop de bovenleiding aan raakt kan dit vervelende gevolgen geven. Mensen die iets hebben gezien: maak indien mogelijk er een foto van en stuur dat via Twitter naar @Prorail. Je kan ook bij dit aan Prorail melden 0800 - 77 67 245.

Spoorwegovergang Generaal de la Reijlaan kan veilig!
BUSSUM - In het ?Verbeterplan verkeersveiligheid spoorwegovergangen Gooise Meren?, dat de ChristenUnie Gooise Meren in oktober 2015 gepubliceerd heeft, was het al aangegeven. Maatregelen op de wegen rond de kruising kunnen de spoorwegovergang veiliger maken.

"Wat wordt de eerste fietsstraat in Gooise Meren?"
BUSSUM - Dat vraagt Roel Kamphuis (ChristenUnie Gooise Meren) zich af na de inspraakavond, van 20 juni, waar de gemeente schetsen voor de toekomstige aansluiting van de Comeniuslaan/Zwarteweg op de in 2019 te saneren overweg voorlegde.

Concrete resultaten tijdens evenementenweek ?Doe mee in Gooise Meren?
NAARDEN - De evenementenweek ?Doe mee in Gooise Meren: maak werk van je talent? heeft veel belangstelling getrokken. Van 19 tot en met 22 juni waren er uiteenlopende activiteiten met als thema werk. Werkzoekenden konden onder meer meedoen aan workshops en werkgevers ontmoeten. Dat heeft geleid tot verschillende ?matches?, veelbelovende contacten en inspiratie. De evenementenweek werd afgesloten met een grote Talentenmarkt waar werkgevers en potentiŽle werknemers elkaar kunnen ontmoeten.


 Drimble | Hilversum Nieuws  
MVO Gooise Meren voor impuls aan arbeidsmarkt
De gemeente Gooise Meren en (lokale) ondernemers slaan de handen ineen om samen te werken aan een duurzaam sociaal en economisch Gooise...

Na jaren toch aanpak 188 īerkerhuizenī
Huizen - Na jaren onderzoeken en touwtrekken is begonnen met renovatiewerkzaamheden aan 188 erkerwoningen in de wijk Stad en Lande-zuid....

[VIDEO] Nederland wederom diep geraakt door verhaal ouders Livia van Beelen
De ouders van Livia van Beelen waren gisteravond te gast in het programma Pauw op NPO1. Het hartverscheurende verhaal over de zelfmoord...

Aftellen naar de Cafť Top 100: de Gouden Apenstaart
De Cafť Top 100 2016 wordt maandag 7 november onthuld in Hilversum. De cafťs die in de lijst staan, hebben daar inmiddels bericht...

Dit is er te doen met Burendag
Hilversumsnieuws.nl - HILVERSUM - BarbecueŽn met de buren' Koffiedrinken op de buurtbank' Theemiddag met de flatbewoners' Het kan zaterdag...

īKlap in gezicht van Lekker Larenī
Laren - ?Het mag duidelijk zijn dat als je nog maar de helft van het terrein mag gebruiken, je niet een evenement van deze mooie...

Gesponsorde links
Bevolking

1 Mei 2014 telde de gemeente hilversum 86.795 inwoners (bron: CBS).

Divers
Koopzondagen Hilversum

Gemeente Hilversum

VVV Hilversum

Winkels Hilversum

Fotos van Hilversum

Nieuws
Nieuws uit en voor Hilversum-Oost.

Evenementen:
Rabobank Wielerronde van Hilversum
Rondleiding Hilversumse raadhuis
Hilversum On Air
Mediastad Muziek Festival

 SP afdeling Hilversum  
Ondoordachte bezuinigingen bij de Gooische Brandweer
In juni vorig jaar besloot de Hilversumse gemeenteraad om 10% te ebzuinigen op de brandweer. Het was absoluut onduidelijk waar er dan op bezuinigd moest worden.DE SP stemde tegen. Wij wilden eerst de effecten weten. Die weten we nu, en daar schrok de gemeenteraad nogal van.

Hilversum Noord weer veilig
Bewoners van Hilversum Noord voelen zich weer een stuk veiliger nu een aantal flinke veiligheidsproblemen zijn opgelost.

Ergernissen Langgewenst
Bewoners van het Langgewenst ervaren veel overlast van wildplassen, zwerffietsen, rondangende jongeren, etc. De Hilversumse SP schoot ze te hulp.

SP pleit voor Volksfeest
De Hilversumse SP wil een volksfeest in plaats van een Dag vd Democratie waar alleen politici warm voor lopen.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden