Aanbiedingen!
Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

BelgiŰ:  
Antwerpen - Brussel -

Contact
Hilversum
Gemeente Hilversum
OfficiŰle site met contactgegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.

Hilversum plattegrond
Handige kaart van Hilversum. Gooi en Eemlander - Alle Artikelen  
Vrouw en baby gewond bij incident in Hilversum
HILVERSUM - Bij een incident rondom een woning aan Boomberglaan zijn woensdagavond rond zes uur een vrouw en een baby gewond geraakt. Dat meldt de politie.

Hilversummer verslaat Staat der Nederlanden
HILVERSUM - Een Hilversummer en zijn advocaat hebben de Staat op zijn rug gelegd: de rechter heeft de eis van de Staat verworpen dat de man de strepen van zijn auto moet halen. Lijken die teveel op strepen op politieauto's? Welnee, meent de rechter.

Beukenhof Loosdrecht heeft een buitenhof
LOOSDRECHT - De natuur bij de mensen brengen. Dat willen Inovum, eigenaar van verpleeghuis De Beukenhof en hovenier Gert Veldhuizen. In de Ster van Loosdrecht moet zo een dynamisch perceel ontstaan met zonnebloemen, wintertarwe en spelt. Klaprozen zijn niet verboden.

Bouwstart De Gashouders in Villa Industria
HILVERSUM - Op het voormalige Regevterrein is woensdagmiddag het startschot gegeven voor de bouw van De Gashouders, de volgende fase van de nieuwe woonwijk Villa Industria.

Lucent wordt nieuwe wijk in Hilversum-Oost
HILVERSUM - De metamorfose van het voormalige Lucentcomplex gaat volgend jaar van start. Drie van de vijf kantoorgebouwen gaan plat om plaats te maken voor circa 300 woningen.Corporatie de Alliantie en de gemeente hebben de eerste plannen in concept klaar. Volgende week dinsdag is er een ?meedenkbijeenkomst? voor buurtbewoners en ander betrokkenen.

Bakker Wassenaar 'held van Blaricum'
BLARICUM - Banketbakker Frans Wassenaar is woensdag ineens de held van Blaricum. In elk geval is hij eventjes een grotere mediamagneet dan buurman Gordon met zijn Blushing.


 dichtbij.nl - t-gooi  
Vrouw en baby gewond bij incident Boomberglaan
HILVERSUM - Bij een incident dat plaatsvond rondom een woning aan de Boomberglaan in Hilversum zijn woensdagavond een vrouw en een baby gewond geraakt. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Snelweg A1 door 't Gooi op 1 in ANWB-filelijst
HILVERSUM - De A1 tussen knooppunt Muiderberg en knooppunt Hoevelaken is het meest filegevoelige stukje asfalt van Nederland. De snelweg dwars door 't Gooi staat op de eerste plaats in de filetop 5 van de ANWB.

Leo Blokhuis opent Filmfestival Hilversum
HILVERSUM - Woensdagavond 8 oktober gaat Filmfestival Hilversum feestelijk van start in alle drie de zalen. Burgemeester Pieter Broertjes zal om 19.30 uur het festival in de grote zaal ceremonieel openen. Daarna zal Leo Blokhuis op de van hem bekende manier een boeiende inleiding houden op de openingsfilm.

Stichting Dialoog zoekt sponsors
BUSSUM - Stichting Dialoog uit Bussum is op zoek naar sponsors. 'Na ons transport per vrachtwagen van vorige week van ruim zevenhonderd dozen, bedden, dekens, babyspullen, rollators en kinderwagens naar RoemeniŰ , waarbij we ook weer ons onderwijsproject hebben voortgezet zijn we nu als stichting bezig om voor een aantal gezinnen daar de dramatische situatie van hun huisvesting te verbeteren', vertelt Hans Mobach van het bestuur.


 Drimble | Hilversum Nieuws  
Baby en moeder gewond bij incident Hilversum
Een moeder en haar baby van drie maanden oud zijn woensdagavond aan de Boomberglaan in Hilversum gewond geraakt. De politie werd rond 18.10 uur gealarmeerd....

┤Christelijke zorg raakt in Baarn in de knel┤
De ChristenUnie SGP in Baarn maakt zich grote zorgen over de continu´teit van de zorg in de gemeente nadat de zorgtaken per 1 januari van het Rijk...

Hilversummer verslaat Staat der Nederlanden
Een Hilversummer en zijn advocaat hebben de Staat op zijn rug gelegd: de rechter heeft de eis van de Staat verworpen dat de man de strepen van zijn...

Hilversum - Vrouw en baby gewond
Bij een incident dat woensdagavond 1 oktober rond 18.10 uur plaats vondt rondom een woning aan de Boomberglaan, raakten een vrouw en een baby gewond.

Vrouw en baby gewond
Een vrouw en een baby zijn woensdagavond gewond geraakt bij een incident in een woning in Hilversum. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd....

Snelweg A1 door ┤t Gooi op 1 in ANWB-filelijst
De A1 tussen knooppunt Muiderberg en knooppunt Hoevelaken is het meest filegevoelige stukje asfalt van Nederland. De snelweg dwars door ┤t Gooi...

Gesponsorde links
Bevolking

1 Mei 2014 telde de gemeente hilversum 86.795 inwoners (bron: CBS).

Divers
Koopzondagen Hilversum

Gemeente Hilversum

VVV Hilversum

Winkels Hilversum

Fotos van Hilversum

Nieuws
Nieuws uit en voor Hilversum-Oost.

Evenementen:
Rabobank Wielerronde van Hilversum
Rondleiding Hilversumse raadhuis
Hilversum On Air
Mediastad Muziek Festival

 SP afdeling Hilversum  
Ondoordachte bezuinigingen bij de Gooische Brandweer
In juni vorig jaar besloot de Hilversumse gemeenteraad om 10% te ebzuinigen op de brandweer. Het was absoluut onduidelijk waar er dan op bezuinigd moest worden.DE SP stemde tegen. Wij wilden eerst de effecten weten. Die weten we nu, en daar schrok de gemeenteraad nogal van.

Hilversum Noord weer veilig
Bewoners van Hilversum Noord voelen zich weer een stuk veiliger nu een aantal flinke veiligheidsproblemen zijn opgelost.

Ergernissen Langgewenst
Bewoners van het Langgewenst ervaren veel overlast van wildplassen, zwerffietsen, rondangende jongeren, etc. De Hilversumse SP schoot ze te hulp.

SP pleit voor Volksfeest
De Hilversumse SP wil een volksfeest in plaats van een Dag vd Democratie waar alleen politici warm voor lopen.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden